Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

«Η ΕΕ σκόπιμα φέρνει όσο το δυνατόν περισσότερους μετανάστες για να εξαλείψει τους γηγενείς Ευρωπαίους», λέει πολιτικός σχολιαστής στο Russia TodayΟ David Noakes*, πολιτικός σχολιαστής, σε συνέντευξή του στο Russia Today (RT) τόλμησε να δηλώσει δημόσια το προφανές γεγονός, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εμπλακεί σε μια στρατηγική αντικατάστασης των αυτοχθόνων πληθυσμών της ηπείρου αυτής με τριτοκοσμικούς μετανάστες.

Αναφέρει το RT: Η ΕΕ σκόπιμα φέρνει όσο το δυνατόν περισσότερους μετανάστες στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να επικρατήσει το «διαίρει και βασίλευε» επάνω στους γηγενείς κατοίκους της Ευρώπης, αναφέρει ο πολιτικός σχολιαστής David Noakes στο RT.

Το Βέλγιο έχει ενταχθεί επίσης στις τάξεις των χωρών που μαστίζονται από σκάνδαλα για την κρίση μετανάστευσης της ΕΕ. Ο υφυπουργό της χώρας για τη μετανάστευση δέχθηκε έντονη κριτική για ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο που έκανε σχετικά με τους αιτούντες άσυλο, λέγοντας ότι αν πληρώνουν χιλιάδες ευρώ στους λαθρεμπόρους για να φτάσουν μέχρι την ΕΕ, έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν για δωμάτιο στα ξενοδοχεία. Το σχόλιο αυτό πυροδότησε αντιδράσεις από ακτιβιστές «των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», καθώς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που χαρακτήρισαν το σχόλιο «κυνικό».

RT: Πώς αμφιλεγόμενα σχόλια όπως αυτό βοηθάνε στην επίλυση του προβλήματος της μετανάστευσης;

David Noakes: Η ΕΕ πιστεύει στο «διαίρει και βασίλευε», γι’ αυτό σκόπιμα σπρώχνει όσο περισσότερους μετανάστες μπορεί στην Ευρώπη έχοντας την ιδέα του να εξαλείψει και να «καθαρίσει» τα έθνη στην Ευρώπη, έτσι ώστε ο αριθμός των μεταναστών να υπερβεί τον αριθμό του αρχικού πληθυσμού. Στην Αγγλία, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, αυτό θα συμβεί σε λιγότερο από 10 χρόνια. Η Άγγλοι θα αποτελούν μειονότητα σε λιγότερο από 10 χρόνια στο δικό τους έθνος. Έτσι αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ΕΕ το να αντικαταστήσει τα έθνη που ζουν στην Ευρώπη

RT: Το σχόλιο (του Βέλγου υφυπουργού) δέχτηκε κριτική, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλοί μετανάστες πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για να φθάσουν στην ΕΕ. Έτσι δεν έχει ο υφυπουργός εδώ κάποιο δίκιο;

DN: Ένα μικρό ποσοστό το κάνει. Πιθανόν μιλάμε για ένα 10 τοις εκατό ανθρώπων που έχουν αυτά τα χρήματα. Δεν είναι πραγματικά ένα δίκαιο σχόλιο.

RT: Ας επικεντρωθούμε στην Γερμανία, όπου ο στρατός έχει αναπτυχθεί για να οικοδομήσει ένα στρατόπεδο για τους αιτούντες άσυλο. Τι μας λέει αυτό για το μέγεθος του προβλήματος της μετανάστευσης;

Κολλέγιο στο Λονδίνο
DN: Έχουμε προβλήματα στην Αγγλία μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν πιθανώς 40 εκατομμύρια μετανάστες στην Αγγλία, αν και η κυβέρνηση δεν το παραδέχεται, αλλά υπάρχουν 22 βρετανικές πόλεις τώρα συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, όπου οι Άγγλοι είναι μειονότητα. Το Λονδίνο έχει μόνο 40 τοις εκατό Άγγλους, αλλά υπάρχουν και πόλεις όπως το Μπράντφορντ, που είναι μόνο το 10 τοις εκατό Άγγλοι. Συμβαίνει στη Γερμανία και τη Γαλλία, αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα από ό, τι στην Αγγλία. Οπότε ναι, θα πρέπει ο στρατός να χτίσει τα στρατόπεδα, αλλά είναι η ευρωπαϊκή πολιτική που προκαλεί το πρόβλημα.

RT: Οι επικριτές λένε ότι η κίνηση αυτή είναι αντισυνταγματική καθώς ο στρατός επιτρέπεται μόνο να χρησιμοποιείται σε περίπτωση ακραίας αμυντικής κατάστασης. Γιατί, λοιπόν, η κυβέρνηση πρέπει να καταφύγει στη βοήθεια του στρατού εδώ;

DN: Απλά επειδή η ευρωπαϊκή πολιτική είναι αυτή που έφερε τα εκατομμύρια των μεταναστών σε κάθε χώρα και γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο στρατός, γιατί ο στρατός είναι ο μόνος οργανισμός που είναι αρκετά μεγάλος για να χτίσει κάτι γρήγορα για τόσους πολλούς ανθρώπους.

Οι δηλώσεις, γνώμες και απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αποκλειστικά του συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις του RT.

* Ο David Nokes, είναι Άγγλος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Υπήρξε υποψήφιος για την αρχηγία του UKIP το 2006. Σήμερα δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, καθώς, όπως έχει καταγγείλει, όλα τα κόμματα (προφανώς της Βρετανίας) ελέγχονται από την ΕΕ και έχουν μέσα τους ανθρώπους της Λέσχης Bilderberg. Η ιστοσελίδα του: http://www.eutruth.org.uk/

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτοί οι μετανάστες είναι μουσουλμάνοι. Μας τους στέλνουν για να εξισλαμιστούμε καθότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι είναι agnostic η άθεοι. Φυσικά κάποιοι είναι χριστιανοί. Σκοπός τους είναι να εξισλαμίσουνε την Ευρώπη καθότι αυτοί που κυβερνάν τον κόσμο είναι σατανιστές και οι ισλαμιστές είναι παρακλάδι τους. Μια θρησκεία που ουδέποτε αναφέρει καν την lskei αγάπη, προωθεί την παιδοφιλία, τον φανατισμό, το μισος και δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αν αυτός δεν είναι "σατανσιμος", δεν ξέρω τι είναι σατανισμός. και φυσικά πίσω από την προώθηση τον μουσουλμάνων είναι οι καλόκαρδοι και θεοφιλή Εβραίοι. Οι Εβραίοι είναι ο Saruman από το the lord of the rings που μας αποστέλλει τους orcs, δηλαδή τους μουσουλμάνους για να μας χτυπήσει πολιτισμικά, ιδεολογικά και "φιsικα" να μας εξοντώσει.