Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Εάν δεν είχαμε «δημοκρατικές» κυβερνήσεις ποιος θα επέβαλε πρόστιμο σε έναν κουρέα που δεν κουρεύει γυναίκες;ΗΠΑ: Ένα κουρείο που έχει ανοίξει ειδικά για να εξυπηρετεί άνδρες, πρέπει τώρα να πληρώσει πρόστιμο 750 δολάρια μετά από μια κρατική έρευνα της πολιτείας της Πενσυλβάνια για «διακρίσεις» από πλευράς ιδιοκτήτη του κουρείου.

Στον ιδιοκτήτη, John Interval, επιβλήθηκε πρόστιμο $ 750 επειδή αρνήθηκε να κόψει τα μαλλιά μιας γυναίκας. Σύμφωνα με το to Interval:

«Δεν θεωρώ πραγματικά ότι έχει να κάνει με διακρίσεις – εδώ είναι ένα κουρείο ... για άντρες. Ξέρεις, δεν είμαι αντίθετος να κουρέψω μαλλιά γυναικών ... απλά όχι σε αυτό το κατάστημα. Ούτε καν έχω τον εξοπλισμό για να ασχοληθώ με τα μαλλιά των γυναικών», είπε ο Interval..

Η φερόμενη πελάτισσα, η οποία αναγκάστηκε να υπομείνει την ταλαιπωρία να βρει άλλο κουρείο που κόβει μαλλιά γυναικών, υπέβαλε καταγγελία και μετά από έρευνα η πολιτεία επέβαλε πρόστιμο κατά του κουρέα.

Ο οποίος κουρέας θα πληρώσει φυσικά, το πρόστιμο, γιατί αν αρνηθεί να πληρώσει πιθανόν να τον επισκεφτούν ένοπλοι κυβερνητικοί πράκτορες με περαιτέρω εντάλματα και συμπληρωματικές μεθόδους εξαναγκασμού συμπεριλαμβανομένων προστίμων, μηνύσεων και πιθανής φυλάκισης ή / και οικονομικής / κοινωνικής εξαθλίωσης για τον ιδιοκτήτη.

Στις ΗΠΑ, πολιτειακές και ομοσπονδιακές «δημοκρατικές» κυβερνήσεις δίνουν εντολές για κουρέματα μαλλιών, κατασκευή ‘γαμήλιων’ τουρτών και τράβηγμα ‘γαμήλιων’ φωτογραφιών, υπό την απειλή προστίμων και άλλων κυρώσεων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...


Εδώ ποιός πλήρωσε πρόστιμο τελικά;
(Υποψιαζόμαστε βεβαίως ποιά πλευρά υποχώρησε. Άλλο γενναία γυναίκα και άλλο αντρογυναίκα).

ΚΑΝΑΔΑΣ: «Μαλλιά – κουβάρια» (κυριολεκτικά). Μουσουλμάνος κουρέας αρνείται να κουρέψει ομοφυλόφιλη γυναίκα. Ποιανού τα «δικαιώματα» θα γίνουν σεβαστά;
http://redskywarning.blogspot.gr/2014/07/blog-post_17.html

Ανώνυμος είπε...

Είναι σοβαρό, διότι πλέον δεν υπάρχει ελευθερία στο εμπόριο και στις υπηρεσίες. Γενικεύοντας, θα πρέπει να μηνυθούν οι ανδρολόγοι γιατί δεν εξυπηρετούν γυναίκες ασθενείς, τα ανδρικά περιοδικά γιατί δεν έχουν άρθρα για γυναίκες, τα καταστήματα ανδρικών ρούχων γιατί δεν έχουν φορέματα, κ.ο.κ. Τι απέγινε η έρμη εξειδίκευση, η οποία είναι ακρογωνιαίος λίθος στη σύγχρονη οικονομία;