Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ευρώπη: Game Over – Μια «χρωματιστή επανάσταση» έρχεται.



Του Konrad Stachnio, ανεξάρτητου δημοσιογράφου από την Πολωνία (“New Eastern Outlook”)

Κάθε φορά που βλέπω τον γερο-George Soros να λέει κάτι για «δημοκρατία» και «ευρωπαϊκές αξίες», ξέρω ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Τέτοια ήταν η περίπτωση της Ουκρανίας, όταν ο George ισχυρίστηκε ότι η δημοκρατία είναι πιο σημαντική και όταν λέει ότι οι ευρωπαϊκές αξίες είναι πιο σημαντικές και γι’ αυτό πρέπει να δεχθούμε εκατομμύρια προσφύγων κάθε χρόνο. Πώς θα τελειώσει όλο αυτό; Μάλλον όπως συνήθως: με φωτιές, εξεγέρσεις, ανατροπή κυβερνήσεων και ολική αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη - λίγο πολύ όπως τελείωσε πρόσφατα στην Ουκρανία. Εντούτοις, αυτή τη φορά η «δημοκρατία» και οι «ευρωπαϊκές αξίες» έχουν εγκατασταθεί σε μια πολύ ευρύτερη κλίμακα και από πιο αποφασισμένους οι οποίοι πρόκειται να φέρουν μια «χρωματιστή επανάσταση» από την Μέση Ανατολή μέσα στην καρδιά της θνήσκουσας Ευρώπης.

Μέχρι τώρα, σε όλες τις χώρες όπου πραγματοποιήθηκαν «χρωματιστές επαναστάσεις», όλα αποσκοπούσαν την ανατροπή κυβερνήσεων υπό το πρόσχημα της εισαγωγής της «δημοκρατίας». Αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά: Ακραίοι ισλαμιστές, που εισρέουν στη γηραιά ήπειρο θα ανατρέψουν την Ευρώπη στο όνομα του αγώνα εναντίον της «δημοκρατίας». Και κανείς δεν προσπαθεί καν να το κρύψει. Απλώς ακούστε τι απαιτούν ανοιχτά οι ισλαμιστές στις ομιλίες τους. Τελικά, ποια είναι η διαφορά; Όπως και να έχει, η παλαιά τάξη θα αντικατασταθεί από καινούργια. Μόνο το πρόσχημα θα αλλάξει: η «δημοκρατία» θα αντικατασταθεί από τον νόμο της Σαρία.

Αυτή τη φορά, η κοινωνική μηχανική α λα Soros και Σία πάει πιο μακριά. Δεν υπάρχουν πλέον τοπικά κράτη όπου ανατρέπονται οι κυβερνήσεις και τοποθετούνται ανδρείκελα όπως στην Ουκρανία. Τώρα το θέμα αφορά ολόκληρη την Ευρώπη, στην οποία οι μελλοντικές κοινωνικές αλλαγές επιβάλλονται χρησιμοποιώντας τα εισερχόμενα κύματα των προσφύγων. Το αν έχει λογική το να δέχεσαι πρόσφυγες σύμφωνα με τη βούληση του Soros μπορεί να μας εξηγηθεί σε αυτό το σύντομο video.

Τέτοια ροή γεγονότων, μιλώντας κατ’ ευφημισμό, θα οδηγήσει σε αυξανόμενες εντάσεις στην Ευρώπη με εθνικό, οικονομικό και θρησκευτικό υπόβαθρο. Εντούτοις, μπορούμε κάπως "να συνυπάρξουμε" μεταξύ μας παρά τις πολιτισμικές διαφορές;

Η δήλωση του ιμάμη Choudary από το Ηνωμένο Βασίλειο (φωτο) δεν επιτρέπει ψευδαισθήσεις ως προς αυτό το θέμα.

Η ερώτηση που έγινε από τον Maciej Woroch (του πολωνικού καναλιού tvn24) προς τον ιμάμη Anjem Choudary ήταν η εξής:

- «Το να κρατάμε αποστάσεις μεταξύ μας και να βαθαίνουμε τη σύγκρουση είναι η μοναδική επιλογή για την συνύπαρξη;»

«Όχι, δεν τίθεται το ερώτημα αν θα σας ‘ενοχλήσουμε’. Μια μέρα ο νόμος της Σαρία θα εισαχθεί στην Πολωνία, διότι πιστεύουμε ότι πρέπει να απομακρύνουμε όλα τα καταπιεστικά καθεστώτα. Αν διοικείσαι από κάποιον άλλον εκτός από τον Αλλάχ, είναι ένα είδος καταπίεσης. Χάρη στην πολιτική μας, το καθεστώς σας θα απομακρυνθεί».

Αν και οι Ευρωπαίοι ακόμη υποθέτουν ότι δύνανται να δεχθούν κάτι ή όχι, o Ιμάμης το αποσαφηνίζει εντελώς αυτό το θέμα «Δεν τίθεται το ερώτημα αν θα σας 'ενοχλήσουμε'».

Η Ευρώπη έχει πιαστεί σε μια παγίδα «ευρωπαϊκών αξιών» και φιλελεύθερης δημοκρατίας. Η απάντηση του Soros στο σχέδιο του Ούγγρου πρωθυπουργού Orban ήταν ότι το σχέδιο αυτό «είναι απειλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της απόρριψης των αξιών επί των οποίων χτίστηκε και των δικαιωμάτων που θα έπρεπε να την κυβερνούν».

Εντούτοις, είναι πυλώνας της Ευρώπης και η άμυαλη αποδοχή του οποιουδήποτε και του οτιδήποτε χωρίς να  ληφθεί υπόψιν ο πραγματικός κίνδυνος από Ισλαμιστές φονταμενταλιστές που έρχονται στην Ευρώπη από το ISIS;

Η φιλελεύθερη και δημοκρατική Ευρώπη για την οποία μιλά ο Soros δεν μπορεί να πει «όχι» στους πρόσφυγες, διότι είναι «απόρριψη των αξιών στις οποίες χτίστηκε και των δικαιωμάτων που την κυβερνούν». Από την άλλη μεριά, κάθε οξυδερκής παρατηρητής βλέπει την τούρτα που προσφέρεται τόσο άφθονα στην Ευρώπη ότι είναι επιμελώς δηλητηριασμένη.

Αν και η αιτία θανάτου της Ευρώπης μπορεί να είναι ακόμη και η ίδια ποσότητα της τούρτας (ακόμη και χωρίς τους Ισλαμιστές φονταμενταλιστές) με τη μορφή των μεταναστών. ‘Νo gozones για την αστυνομία στη Σουηδία το αποδεικνύουν. Σ’ αυτό ας προστεθεί ότι νέα κύματα προσφύγων εκπαιδευμένων από τους πολεμιστές του ISIS, θέτουν τις βάσεις τους στην Ευρώπη και έχουμε μια εικόνα που έχει ήδη περιγράψει ο Jaques Attali, σύμβουλος στα Ηνωμένα Έθνη. Η Ευρώπη θα αποσταθεροποιηθεί τόσο που «ο τοπικός πληθυσμός θα παγιδευτεί ανάμεσα σε δύο πυρά. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, με αυτόν τον ρυθμό, δεν είναι η Αφρική του αύριο που θα μοιάζει με τη Δύση του σήμερα, αλλά η Δύση θα μοιάζει με τη σύγχρονη Αφρική».

Σύμπτωση; Δεν νομίζω.
Μια «χρωματιστή επανάσταση» από την Μέση Ανατολή σε λίγο στην καρδιά της Ευρώπης
Δεν είναι το θέμα αν θα βοηθήσουμε τους πρόσφυγες ή όχι. Κάθε σκεπτόμενο άτομο γνωρίζει ότι χρειάζεται να βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη δεν αφορά τη βοήθεια προς τους πρόσφυγες, αλλά την εγκαθίδρυση μιας «χρωματιστής επανάστασης» στην Ευρώπη από τους πρόσφυγες. Αυτό θα οδηγήσει σε διεύρυνση των συγκρούσεων, της τρομοκρατίας και της αποσταθεροποίησης στην Ευρώπη.

Όταν εκπαιδευμένοι, οπλισμένοι και καλά οργανωμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες έλθουν στην Ευρώπη, η Ευρώπη θα είναι εντελώς αβοήθητη. Θα υπάρξουν εξεγέρσεις, διαφωνίες, φόνοι και διαδηλώσεις, δηλαδή, η ονομαζόμενη «χρωματιστή επανάσταση» σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Με μια λέξη, επανάληψη της Ουκρανίας. Και ποιος θα κατηγορηθεί γι’ αυτό; Βέβαια ο Πούτιν. Στην Πολωνία ήδη ακούω φωνές στα ΜΜΕ ότι ο Πούτιν δημιούργησε το ISIS για να κατακτήσει την Ευρώπη.

Οι ίδιοι οι Ισλαμιστές γνωρίζουν τις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας και τις ευρωπαϊκές αξίες και γνωρίζουν πολύ καλά πώς να τις χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς.

«Στην Πολωνία, έχετε κυβερνήσεις φιλελεύθερης δημοκρατίας και δεν υπάρχουν ισχυρά πρότυπα ή μοντέλα. Στη χώρα σας, όλα απορρέουν από τον διαχωρισμό μεταξύ του Αλλάχ και του κράτους. Όλοι αυτοί οι οικονομικοί πειρασμοί, όπως το αλκοόλ, η πορνογραφία, τα τυχερά παίγνια, ακόμη και η πορνεία, έχουν γίνει κερδοφόρες επιχειρήσεις και χρησιμοποιούν το ένστικτο της αναπαραγωγής. Το Ισλάμ αφαιρεί αυτά τα προβλήματα και μετά θα υπάρχουν αρκετά χρήματα για αναπαραγωγή, υγεία και τα λοιπά. Τώρα ζείτε σε ένα σύστημα που προσανατολίζεται στην εκμετάλλευση του ανθρώπου. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε στον πλανήτη θα είναι να γίνουν όλα αυτά παράνομα. Η εισαγωγή του Ισλάμ και της Σαρίας».

Συνεπώς, φαίνεται ότι η φιλελεύθερη δημοκρατία πρόκειται να αυτοκαταστραφεί. Αφού εγκατασταθούν περισσότεροι ισλαμιστές στην Ευρώπη, η ίδια φιλελεύθερη και δημοκρατική Ευρώπη θα ρευστοποιηθεί από τους πιστούς του Αλλάχ ως ένα συνώνυμο του «καθεστώτος».

Η περίοδος της ευημερίας και του σχετικού εφησυχασμού τελείωσε. Η περίοδος της σχετικής ειρήνης και της παρακολούθησης του πολέμου από τις οθόνες των ευρωπαϊκών τηλεοράσεων. Τώρα η «δημοκρατία» από τη Μέση Ανατολή ήλθε στους ίδιους τους Ευρωπαίους: στους δρόμους, στα καταστήματα και στα σπίτια τους. Αυτή η «δημοκρατία» που μέχρι πρότινος παρακολουθούνταν από ασφαλή απόσταση.

Ίσως εισερχόμαστε σε καιρούς που οι εξοντώσεις στο όνομα της «ελευθερίας και της δημοκρατίας» στη Μέση Ανατολή θα αντικατασταθούν από εξοντώσεις των απίστων στην Ευρώπη στο όνομα του Αλλάχ. Στο πλαίσιο αυτό, η τοποθέτηση από τα Ηνωμένα Έθνη της Σαουδικής Αραβίας ως επικεφαλής της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων μπορεί εύγλωττα να σηματοδοτήσει την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει η Ευρώπη. Στο τέλος, είναι η Σαουδική Αραβία, η οποία προσέφερε τη βοήθειά της για να «επιλύσει» την κρίση της μετανάστευσης, με την οικοδόμηση 200 τζαμιών στη Γερμανία.

Η εγκατάσταση μιας «χρωματιστής επανάστασης» στην Ευρώπη ήδη λαμβάνει χώρα την στιγμή αυτή με τη βία. Αυτό αποδεικνύεται από την απαλλοτρίωση των σπιτιών των πολιτών στη Γερμανία, προκειμένου να στεγαστούν σ’ αυτά «πρόσφυγες». Αποδεικνύεται επίσης από τη σύλληψη εκείνων που είναι εναντίον της μετανάστευσης ή από την παρακολούθηση των αντιφρονούντων της μετανάστευσης μέσω διαφόρων «ιδρυμάτων» τα οποία δίνουν αναφορά κατόπιν στην αστυνομία.

Απόδειξη αυτής της λογοκρισίας είναι επίσης το γεγονός ότι άνθρωποι με αρνητική στάση προς το ούτως αποκαλούμενο θέμα της μετανάστευσης επικρίνονται από τον ιδιοκτήτη του Facebook, Mark Zuckerberg. Επιβεβαιώνεται επίσης από την πρόταση των Ηνωμένων Εθνών να εισαχθεί ένας νέος φόρος στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές ο οποίος θα πηγαίνει για τη βοήθεια των «προσφύγων».

Επιβεβαιώνεται επίσης από το κατευθυνόμενο από τον Soros ταμείο για τη μάχη εναντίον της επονομαζόμενης «ρητορικής μίσους». Τέλος, επιβεβαιώνεται επίσης από το γεγονός ότι στη Γερμανία οι αντιτιθέμενοι στη μετανάστευση απολύονται από τη δουλειά τους για σχόλια που κάνουν στο Facebook.

H Miriam Shaded, θεμελιωτής του ιδρύματος Esther που βοηθά Σύριους πρόσφυγες στην Πολωνία είπε: «Επί του παρόντος, υπάρχει η τελευταία «ειρηνική» αποίκηση της Ευρώπης από Μουσουλμάνους οι οποίοι θα την κατακτήσουν όποτε θεωρήσουν ότι είναι αρκετά ισχυροί». «Περισσότεροι από 60% των συριακών οικογενειών που φέρνουμε αποφασίζουν να μείνουν στην Πολωνία. Μερικοί από αυτούς που έχουν μεταναστεύσει στη δυτική Ευρώπη, ήδη θέλουν να πάνε πίσω. Είναι τρομοκρατημένοι από αυτά που βλέπουν εκεί. Φοβούνται για την υγεία τους και για τη ζωή τους, διότι η Δυτική Ευρώπη είναι γεμάτη από Μουσουλμάνους». Οι μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας δεν είναι ικανές να ξεχωρίσουν ποιος είναι ποιος όταν πρόκειται για εισερχόμενους πρόσφυγες.

Ο Witold Gadowski, ερευνητής δημοσιογράφος είπε ότι: «Μαζί με τις περιοχές τις Συρίας που περιήλθαν στα χέρια του χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους, έπεσαν στα χέρια τους επίσης και μετοχές των βιομηχανικών εταιρειών της Συρίας. Σήμερα το χαλιφάτο είναι ικανό να φτιάξει οποιοδήποτε πλαστό νόμισμα, καθώς επίσης και κάθε διαβατήριο και έτσι αυτοί που έχουν χαρτιά δεν είναι απαραιτήτως αυτοί που εικονίζονται στα χαρτιά αυτά. Επιπλέον, πολλοί από αυτούς τους επονομαζόμενους «πρόσφυγες» έχουν σβήσει τα δακτυλικά αποτυπώματα. Έτσι, πώς να προσδιορίσεις την πραγματική ταυτότητα ανθρώπων που έρχονται στην Ευρώπη; Ακόμη, όλες οι βάσεις δεδομένων στο Ιράκ και τις περισσότερες επαρχίες και περιοχές της Συρίας έπεσαν στα χέρια του Ισλαμικού Kράτους. Έτσι, δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία στη διεθνή ροή της πληροφόρησης. Δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία στη Frontex, τη Γιουροπόλ, την Ιντερπόλ. Ακόμη και οι Αμερικανοί δεν έχουν τέτοιες βάσεις δεδομένων.

Πρέπει να προσθέσουμε σ’ αυτά, ότι φθάνουν στη Δύση πρόσφατα «φρούτα» αυτής της «χρωματιστής επανάστασης» στην Ουκρανία α λα George Soros και Σία, δηλαδή, επίσης νέο-Ναζί και Banderovites (εννοεί τους υμνητές του Stepan Bandera, του Ουκρανού αντικομμουνιστή πολιτικού ηγέτη και θεωρητικού του Ουκρανικού εθνικισμού), που χρησιμοποιούν την Κάρτα της Πολωνίας για να έλθουν στην Ευρώπη. Αν και αυτό δεν είναι το παν.

Ο Πολωνός ερευνητής δημοσιογράφος Witold Gadowski είπε ότι «στην Ουκρανία, πάνω από περίπου οκτώ χιλιάδες άτομα έχουν λάβει ουκρανικά διαβατήρια και περιμένουν για μια άδεια εργασίας στην Πολωνία. Έτσι, θα έχουμε Ουκρανούς που μιλούν Αραβικά. Η Μαφία μετέφερε λαθραία αυτούς τους ανθρώπου και τώρα τους κάνει «Χριστιανούς».

Φαίνεται ότι η Ευρώπη σύντομα θα αποσταθεροποιηθεί α λα Μέση Ανατολή. Η λογοκρισία των ΜΜΕ, η προληπτική δράση της αστυνομίας και η νομοθεσία στην Ευρώπη συνεχίζουν εντονότερα να απαγορεύουν την κριτική προς το ονομαζόμενο «προσφυγικό ζήτημα». Κάθε κριτική στο επιθετικό Ισλάμ στην Ευρώπη θα είναι πολύ δύσκολο καθώς θα απειλεί τη «δημοκρατία και τις ευρωπαϊκές αξίες» στις οποίες η ΕΕ χτίστηκε – όπως λέει ο Soros.

Θα κάνει τους ευρωπαίους πιο ευάλωτους σε σχέση με το επιθετικό Ισλάμ και σε περισσότερες συγκρούσεις. Ως αποτέλεσμα, ένα καλά αποδεδειγμένο μοντέλο θα εγκαθιδρυθεί στην Ευρώπη: Πρόβλημα – Αντίδραση – Λύση. Στο τέλος, η Ευρώπη θα συμφωνήσει σε κάθε είδους δεσποτισμό εκ των άνω. Εντούτοις, ελπίζω η ανάλυσή μου στην περίπτωση αυτή να αποδειχτεί εντελώς λανθασμένη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι επαναστάσεις αυτές δεν είναι αναίμακτες. Όπως φαίνεται και από την εξάπλωση του ISIS ή των φανατικών στη Βόρειο Αφρική, οι διαφωνούντες σφάζονται, βιάζονται, διώχνονται από τις εστίες τους ή αναγκάζονται να ασπαστούν το Ισλάμ.
Μπορεί η μετάβαση στο νόμο της Σαρία να γίνει ειρηνικά; Η γνώμη μου είναι ότι θα γίνει με πολλούς τρόπους, όχι όμως ειρηνικά. Σε χώρες όπου οι ισλαμιστές θα έχουν σημαντική κοινοβουλευτική δύναμη αρχικά θα συνεργαστούν με τα κόμματα των διεθνιστών. Όταν ισχυροποιηθούν και μπουν στην πολιτική εξουσία και στο στρατό, πολύ σύντομα θα ιδρύσουν τα δικά τους πολιτικά κόμματα και θα τα αλλάξουν όλα. Και επειδή δεν πιστεύουν στη δημοκρατία, στο τελευταίο στάδιο με ένα επαναστατικό κίνημα (σφαγές, εκτοπίσεις πληθυσμών, κλπ) θα πάνε μια και έξω σε ισλαμικό καθεστώς.
Όσοι εδώ μέσα πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα αφήσουν να συμβούν αυτά που λέει το άρθρο, ας σκεφτούν ότι οι σημερινές κυβερνήσεις ανοίγουν τα σύνορα! Ανοίγουν τα σύνορα! Επομένως μιλάμε για άνευ όρων παράδοση στους εχθρούς εκ των πραγμάτων.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω υπάρχουν δύο ερωτήματα σχετικά με τους λαθρομετανάστες ή τους "πρόσφυγες". 1) Ποιός τους στέλνει; και 2) Ποιός τους υποδέχεται; Το τι θα κάνουν αυτοί μετά είναι άγνωστο. Να ζήσουν ειρηνικά όμως αποκλείεται και ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον σ' αυτό.

Unknown είπε...

Ήμαρτον ρέ, μη τρομοκρατείτε τον κόσμο.
Μιά μάντρα θα κλ@σουν όλοι αυτοί.
Σαν τον Παϊσιο έχετε γίνει,
φέρνετε τη καταστροφή,
για να κάτσουν σούζα οι άνθρωποι.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ,
καλλιεργεί την ηττοπάθεια.

Θα ξαναρωτήσω : Έχει αλλάξει ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής ;;
Το ύφος έχει αλλάξει πάντως, είναι εμφανές αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φυσιολογικό να τσούζει η αλήθεια. Μετά τον Β'ΠΠ, η συνεχής προπαγάνδα να μας κάνει πειθήνια ΖΩΑ στη στάνη των αμερικανοβοσκών απέδωσε καρπούς. Έκπληξη όταν βλέπουν το πρόβατο να γίνεται λύκος και να αντιστέκεται στη σφαγή. Και περισσότερο από οτιδήποτε φοβούνται τις ιδέες. Δυστυχώς γι' αυτούς η Ελλάδα είναι το φυτώριο των ιδεών της ανθρωπότητας. Εύγε στον ΚΟ για το πρωτότυπο και ρηξικέλευθο ιστολόγιο.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
SkyWatcher είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Οι κίνδυνοι της μετανάστευσης υποτιμώνται συνήθως, διότι δεν είναι μόνον ο αριθμός των εισερχομένων κάθε χρονιά. Υπάρχει και το θέμα της επανένωσης των οικογενειών και το ευρωπαϊκό δίκαιο είναι ξεκάθαρο στο θέμα αυτό: Δείτε τη σχετική οδηγία http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=URISERV:l33118
Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι για κάθε έναν από αυτούς τους νέους άνδρες που έρχονται, να υπολογίζετε και τη γυναίκα του και άγνωστο αριθμό τέκνων, διότι οι οικογένειες στις κοινωνίες τους είναι πολυμελείς. Συνεπώς και κάθε έναν εισερχόμενο, καλόν είναι να προσθέτουμε άλλους 3-5 στο άμεσο μέλλον. Στο δε απώτερο μέλλον, όλη η χώρα του ανθρώπου αυτού θα μετακομίσει στη χώρα υποδοχής. Και ως πολίτες της ΕΕ, θα μπορούν να πάνε σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ.

Νίκος είπε...

Ο Άγιος Παισιος έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους και όταν ήταν στη ζωή τούτη και από τον ουρανό που είναι τώρα. Όποιος τον επικαλείται βλέπει καλό. Όσο για τις προφητείες του , γι αυτές μιλάει όλη η Ελλάδα!