Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Το Χόλυγουντ προωθεί τον πρώτο «πανσεξουαλικό» σούπερ ήρωα

Ο Tim Miller, ο παραγωγός της επικείμενης ταινίας Deadpool που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, επιβεβαίωσε ότι ο σούπερ ήρωας της Marvel - που τον υποδύεται ο ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς - θα είναι «πανσεξουαλικός». Θέλω ο ήρωας να αναφέρεται ως " Pansexual Deadpool", είπε.

Στο αρχικό κόμικ ο “Deadpool” είναι "υπερσεξουαλικός". (Κάτι που φυσικά, δεν είναι ίδιο με το «πανσεξουαλικός», που τον έκαναν τώρα).

Ο Reynolds (γνωστός από το ‘Green Lantern’), είπε ότι εντυπωσιάστηκε από την “έλλειψη λογοκρισίας” του στούντιο όσον αφορά το σεξουαλικό περιεχόμενο της ταινίας. «Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να πείτε “εεε, αυτό είναι λίγο υπερβολικό”. Αλλά αυτή είναι ταινία από βιβλίο κόμικ».

Ο Deadpool εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κόμικς το 1991 και τον ρόλο του υποδύθηκε ο Reynolds στην ταινία ‘X-Men Origins’: Wolverine’ του 2009.

Το «Deadpool» αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool, ο οποίος μοιάζει στον χαρακτήρα του Spider-Man και «φλερτάρει» και με τα δύο φύλα.

Τον Αύγουστο του 2015, ο συν-δημιουργός του χαρακτήρα, Fabian Nicieza είπε: «Του Deadpool η σεξουαλική κλίση είναι ό,τι του πει ο εγκέφαλός του ότι είναι εκείνη τη στιγμή. Και μετά η στιγμή περνά».

Ο Nicieza πρότεινε επίσης ότι τα συναισθήματα των οπαδών της κυριότητας του χαρακτήρα τους οδήγησε να προσπαθήσουμε να λησμονώ τον προσανατολισμό του. "Κατακλύζομαι από ερωτήσεις για την σεξουαλικότητα του DP εδώ και χρόνια. Είναι λίγο κουραστικό. Είναι ‘NO sex’ και ‘ALL sexes’. Είναι μάλλον η επιτομή του inclusive = “χωρίς αποκλεισμούς”»
 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα χαζα και τα αηδιαστικα που μπορει να σκεφτει κανεις προβαλλονται. Κλασσικα..

Orthodox True είπε...

Πανσεξουαλισμός, υπερσεξουαλισμός καί ταυτόχρονα σούπερ ήρωας.
Καί ποιος μπορεί να αποκλείσει το γεγονός της κατάλληλης υποσυνείδητης σύνδεσης καί προώθησης πρός τά νέα παιδιά, έτσι ώστε να νομίζουν ότι ο ηρωισμός να ξεκινά και από τον Πανσεξουαλισμό καί υπερσεξουαλισμό.
Θυμάμαι τον εαυτόν μου σε μικρή ηλικία, πού έτρωγα ωμό σπανάκι νομιζοντας οτι θα γινω δυνατός σαν τον Ποπαυ!

Οι εργάτες του διαβόλου έχουν δάσκαλευτεί καλά από το διάβολο, καί περνάνε τα μηνύματα καί εμείς κοιμόμαστε όρθιοι.

Ανώνυμος είπε...

αυτα επηρρεαζουν την μαζα,την γκριζα φυλη που θελουν να κανουν...