Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Τιμώρησαν με αποβολή μαθητή γιατί είπε ότι οι μαύρες δεν είναι “hot”Στον Thaddeus Pryor, έναν μαθητή (junior) στο Colorado College, επιβλήθηκε αποκλεισμός από το campus για έξι μήνες για «απρεπές» σχόλιο που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκεί στο app Yik Yak, στο post "#blackwomenmatter", (Οι μαύρες γυναίκες έχουν σημασία, δηλ. η ζωή τους) o Pryor απάντησε "Έχουν σημασία, απλά δεν είναι hot".

Ο Pryor λέει ότι μετάνιωσε αμέσως. «Ντράπηκα, γιατί μερικοί άνθρωποι σαφώς αναστατώθηκαν», είπε ο Pryor. "Γι’ αυτό και το διέγραψα".

Αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Την επόμενη μέρα το σχολείο ήταν γεμάτο με πανό με πολλά από τα «ρατσιστικά» σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο Yik Yak - συμπεριλαμβανομένου του ποστ του Pryor.

Ο Pryor οδηγήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή του σχολείου, όπου κατηγορήθηκε ότι αυτός ανέβασε όλα τα προσβλητικά ποστ.

Το σχολείο αρχικά απέβαλε τον Pryor για 21 μήνες, ωστόσο μείωσε την ποινή σε έξι μήνες μετά από άσκηση έφεσης.

Η αποβολή του Pryor έχει ξεσηκώσει κριτική από τους υποστηρικτές του Ελεύθερου Λόγου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

άσχετο αλλά δες κι αυτό:
http://www.wnd.com/2013/09/state-official-weed-out-conservatives-seeking-to-adopt/
"σύντομα κοντά σας!"