Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αφγανοί πρόσφυγες δεν ήθελαν να κατέβουν από το λεωφορείο γιατί ήθελαν να τους δοθεί δωρεάν σπίτι και όχι δωρεάν διαμέρισμα



Πόσο φρικτό και απάνθρωπο μπορεί να είναι να φεύγεις για να γλυτώσεις από έναν βάναυσο εμφύλιο πόλεμο στο Αφγανιστάν και να καταλήγεις να σου δίνουν δωρεάν ένα «απλό» διαμέρισμα σε μία πολυκατοικία, αντί για ένα ολόκληρο σπίτι;

Διαβάζουμε στην AZ Online:

Αναταραχή χθες στο Wasserfahrt στο Klötze, όταν ένα μίνι λεωφορείο από την περιοχή Altmark έφτασε στο νέο συγκρότημα διαμερισμάτων 18.

Οι επιστάτες των καταλυμάτων έκτακτης ανάγκης στο Salzwedel έφεραν συνολικά έξι άτομα από το Αφγανιστάν, ένα ζευγάρι με δύο παιδιά και τον αδελφό με τη σύζυγό του. Όλοι θα λάμβαναν προσωρινή στέγαση στο Klötze. Αλλά οι Αφγανοί αρνήθηκαν να κατέβουν από το λεωφορείο. Απλώς κάθονταν μέσα σε αυτό. Ο λόγος: στο κέντρο υποδοχής όπου στεγάστηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, τους είχαν υποσχεθεί ένα σπίτι. Έτσι απαιτούσαν το σπίτι αυτό και αρνιόντουσαν να στεγαστούν στη νέα πολυκατοικία.

Οι δύο τοπικοί δημοτικοί υπάλληλοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να κλείσουν τις πόρτες του μίνι λεωφορείου και να επιστρέψουν τις δύο οικογένειες πίσω στο Salzwedel. Εκεί οι Αφγανοί στεγάστηκαν και πάλι στην αθλητική αίθουσα στο σχολείο Κόλλβιτς. Το απόγευμα, δύο διερμηνείς προσπάθησαν να συζητήσουν το θέμα με τους τέσσερις ενήλικες και τα δύο παιδιά και τους εξήγησαν τις εναλλακτικές λύσεις: ή στο Klötze ή στο κατάλυμα έκτακτης ανάγκης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό νομίζω λέγετε....αχαριστία.

Orthodox True είπε...


Γιατί αχαριστία; Δεν κατάλαβα, οι έμποροι προσφύγων τους υποσχέθηκαν ολόκληρο σπίτι, μονοκατοικία αντιλαμβάνομαι, και πιθανώς spa, massage, water jet swimming pool καί ότι άλλο τούς υποσχέθηκαν γιά να μετακομίσουν από τη Χώρα τους.

Έτσι είναι τό προσφυγικό, δούναι καί λαβείν. Δικαιώματα γιά τούς πρόσφυγες εκ των ων ουκ άνευ.

Γράφοντας αυτά σκεφτόμουν εκείνα τα 14 "Ουαί της Υποκρισίας", πόσο ταιριάζουν σήμερα....

Ανώνυμος είπε...

Οχι δε λέγεται αχαριστία, λέγεται δώσε θάρρος στο χωριάτη που ηδη του έχεις δώσει και σου έχει ανέβει στο κρεββάτι. Τα υπόλοιπα τα βλέπουμε σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

να πανε πισω στις πατριδες τους,στην σμυρνη οι ψευτοσυμμαχοι μας εκεινο τον καιρο κοβανε τα χερια των ελληνων που ηθελαν να γυρισουν στην μητερα πατριδα,και ουδεποτε αλλοτε δεν εχει γινει τετοια αποδραση ομαδικη ριψασπιδων και δειλων που εγκαταλειπουν τα εδαφη τους για ενα κινητο και μερικα καθρεφτακια...

Ανώνυμος είπε...

Οι προσφυγες και μεταναστες τριτοκοσμικοι δεν αξιζουν ουτε σπιτι ουτε διαμερισμα δωρεαν ,αξιζουν ενα καθαριστικο,ενα φαρασι,μια σκουπα και λοιπα ειδη καθαρισμου δωρο μολις πατουν το ποδι στις πολεις.

με αυτα θα πιασουν ολους τους δημοσιους δρομους των πολεων της ευρωπης και ελλαδος και θα φροντισουν με επιβλεψη στρατιωτικων και τεχνοκρατων επιστατων ,να τους καθαρισουν πλυνουν και σκουπισουν

επειτα θα πιασουν ολα τα σηματα της τροχαιας στην ελλαδα και θα τα καθαρισουν απο βρωμιες και μουτζουρες

θα κλαδεψουν δημοσια δεντρα και παρκα

υστερα θα βαψουν και σοφατισουν ολους τους δημοσιους τοιχους των πολεων που εχουν μουτζουρωθει και βανδαλιστει

επισης τα βαγονια των τρενων απο γκραφιτι,θα καθαρισουν τα μεσα δημοσιων μεταφορων των πολεων

θα βοηθησουν στην επιδορθωση δρομων με στρωσιμο πισας ,

θα πλυνουν και θα μαζεψουν τα σκουπιδια απο τα πεζοδρομια,θα πλυνουν τα τζαμια στους ουρανοξυστες των ευρωπαικων πολεων


και παει λεγοντας,

με αυτη την κοινωνικη αναγκαστικη εργασια για προσφυγες και μεταναστες ως προσφορα στους ευεργετες τους στην δυση που διχως υποχρεωση αληθινη τους δεχονται στο σπιτι τους,θα επιτευχθει ο δημιουργικος εκπολιτισμος τους και η αποβολη τριτοκοσμικων αντιληψεων περι παρασιτισμου τους εις βαρος δυτικων κοινωνιων που τους καλλιεργουν καποιες ομαδες συμφεροντων στις δυτικες κοινωνιες.

βεβαιως αν νοιωσουν οτι ο εκπολιτισμος τους πεφτει βαρυς στο στομαχι με την κοινωνικη εργασια που απελευθερωνει απο παθη του γηγενους πολιτισμου τους και παρασιτικες αντιληψεις ,θα ειναι παντα ελευθεροι να φυγουν απο την ευρωπη και ελλαδα αν το επιθυμουν.

Ανώνυμος είπε...

https://www.rt.com/sport/332836-nike-pacquiao-gays-scandal/
Δεν ήξερα κάποιον άλλον τρόπο να σας στείλω την είδηση αυτή
Ο θεός μαζί σας...

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...
https://www.youtube.com/watch?v=Kvfn-RwTHbE

Κ-Τ