Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Τον συνέλαβε η αστυνομία γιατί φορούσε καπέλο - κεφάλι γουρουνιού!

Ο ηγέτης του κινήματος Pegida στην Ολλανδία, Edwin Wagensveld, συνελήφθη επειδή φορούσε ένα γούνινο καπέλο σε σχήμα του κεφαλιού ενός γουρουνιού, αναφέρουν τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Wagensveld, σύμφωνα με την αστυνομία, επιδίδονταν σε «προκλητική συμπεριφορά» επειδή φορούσε το αστείο καπέλο αστείο, το οποίο είναι ευρέως διαθέσιμο στα καταστήματα και συνήθως φοριέται από τα παιδιά.

Η σύλληψη, η οποία καταδεικνύει πόσο ελάχιστη ελευθερία του λόγου έχει απομείνει στην Ευρώπη (όχι για όλους), έγινε κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από την ολλανδική Pegida στην πόλη Ede κατά της προγραμματισμένης άφιξης 1.400 "αιτούντων άσυλο" εκεί.

Η διαμαρτυρία, η οποία ήταν απολύτως ειρηνική, προσέλκυσε αρκετές εκατοντάδες ντόπιους υποστηρικτές, και μια μεγάλη αστυνομική παρουσία.

Η σύζυγός του Wagensveld ήρθε στη συνεδρίαση φορώντας το συγκεκριμένο καπέλο. Ένας αστυνομικός την διάταξε να το βγάλει, οπότε ο σύζυγός της το άρπαξε και το έβαλε στο κεφάλι του.

Η αστυνομία του είπε τότε να το βγάλει, αλλά εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας ότι ήταν «κάτι που φοράνε τα παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι που το κάνει προσβλητικό».

Οι  αστυνομικοί στην συνέχεια τον συνέλαβαν και έδιωξαν κακήν κακώς τον Τύπο καθώς τον οδηγούσαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και τον κλείδωσαν σε ένα κελί.

Εκεί, τον επισκέφθηκε ο τοπικός Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, περίπου είκοσι ακροαριστεροί τραμπούκοι συνελήφθησαν μετά τις επιθέσεις κατά της αστυνομίας και κατά μιας διαδήλωσης της Pegida στο Άμστερνταμ.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επήλθε πλήρης σύγχυση ως αποτέλεσμα του πολλαπλού εκφυλισμού.
https://www.youtube.com/watch?v=t78taaCN1Lc

polycmike είπε...

Το εγχείρημα για την υλοποίηση του "ναζιστικού" (με την αρχική της έννοια) σχεδίου είναι προ των πυλών!!! Έτσι θέλουν να δημιουργήσουν μια βαθύτατη Κρίση οικονομική-φυλετική-ανθρωπιστική-αξιών και μετά θα έρθουν οι ίδιοι που δημιούργησαν την Κρίση, ως "σωτήρες" να μας "σώσουν" (τότε δεν θα έχουν ανάγκη την υποκριτική μάσκα της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Ο πραγματικός αντιφασίστας σήμερα είναι ο Εθνικιστής ... και αυτό τους πονάει, για αυτό και όλο το σάπιο και διευθαρμένο σύστημα πολεμά τον Εθνικισμό!!!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτη είδηση!
Μωρέ σεληνιάστηκαν με τον γουρουνοκέφαλο
διοτι σκέφτηκαν ότι προσβάλλει τους Μουσουλμάνους
που δεν τρώνε γουρούνια! Φοβερό! θα βρούν τα γουρούνια
την καλύτερή τους τώρα στας Ευρώπας!