Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επίθεση στους κληρικούς από την επικεφαλής του AfD. «Πιο πολύ νοιάζεστε για τους μουσουλμάνους, παρά για τους χριστιανούς που διώκονται»

Η Frauke Petry, ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία (Alternative für Deutschland, AfD) εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των Γερμανών ιερέων που φαίνεται να ενδιαφέρονται πιο πολύ για το Ισλάμ παρά για τα δεινά των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή.

Αποκαλώντας τη γερμανική εκκλησία «ανέντιμη», η γεννημένη στην Δρέσδη και χημικός στο επάγγελμα Petry, μίλησε σε μια ευρεία συνέντευξη για την γερμανική εφημερίδα ‘Stuttgarter Zeitung’, σχολιάζοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από την ψευδολογία της εκκλησίας ως προς την συμπόνια προς τους πρόσφυγες, έως την κριτική που δέχτηκε το κόμμα της από το γερμανικό κατεστημένο και την ολοένα και πιο ισχυρή θέση της στις δημοσκοπήσεις, και την μεταναστευτική κρίση της Ευρώπης.

Η Dr. Petry και το κόμμα της πρόσφατα χαρακτηρίστηκαν «εξτρεμιστές» από τον Γερμανό Καθολικό Καρδινάλιο Reinhard Marx και η γερμανική εκκλησία αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή με το κόμμα, κάτι που η ίδια απορρίπτει ως «όχι καλό στυλ» για την εκκλησία. Απαντώντας στην πρόταση ότι η Εκκλησία είναι στην σωστή πλευρά, ηθικά, βοηθώντας όλους εκείνους που έχουν ανάγκη, η Dr. Petry υποστήριξε ότι αυτή η συμπόνια δεν είναι ισορροπημένη. Είπε:

"Νομίζω ότι αυτό είναι μια ψευδαίσθηση. Εάν οι ηγέτες της εκκλησίας ήθελαν πραγματικά να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του κινήματος των προσφύγων, τότε θα άκουγαν τις κραυγές των χριστιανών αδελφών τους στη Μέση Ανατολή. Βλέπουμε σε πολλές μουσουλμανικές χώρες ότι η ζωή των Χριστιανών σήμερα είναι πολύ δύσκολη. Υφίστανται διωγμούς σε πολλά μέρη".

Οι ηγέτες της Εκκλησίας στην Γερμανία εγκαταλείπουν τους Χριστιανούς αδελφούς τους, είπε, ενώ διώκονται για την πίστη τους και «ορισμένοι αξιωματούχοι των γερμανικών εκκλησιών μιλούν περισσότερο για τους μουσουλμάνους παρά για τους δικούς τους ομόθρησκους. Αυτή είναι μια σαφής ανισορροπία».

Όχι μόνο οι καρδινάλιοι και οι επίσκοποι δεν ενδιαφέρονται για τους Χριστιανούς στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, δήλωσε η Δρ Petry, αλλά δεν ενδιαφέρονται και για τους χριστιανούς στην Ευρώπη. Μιλώντας για τις διακρίσεις που βιώνουν οι Χριστιανοί στην Ευρώπη από τους μουσουλμάνους, είπε: "Ξέρω ότι οι χριστιανοί πρόσφυγες που έρχονται στα κέντρα των μεταναστών στη Γερμανία δεν αισθάνονται ασφαλείς ούτε εκεί. Ήλπιζαν να ξεφύγουν από αυτές τις απειλές, αλλά τις συναντούν και στα νέα τους σπίτια".

Η Dr. Petry είπε, ότι ενώ η συμπόνια είναι μια φυσική ανθρώπινη συμπεριφορά για άτομα και κάτι το ευπρόσδεκτο, είπε ότι δεν αποτελεί τη κατάλληλη πολιτική για μια κυβέρνηση, καθώς σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ατομική καλοσύνη.

Μιλώντας για την πρόοδο της συζήτησης στη Γερμανία σχετικά με την μεταναστευτική κρίση, η Dr. Petry είπε ότι η συζήτηση γίνεται με λάθος τρόπο, χωρίς να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ της πολιτικής για τη μετανάστευση και της πολιτικής για τους πρόσφυγες. «Η διάκριση αυτή είναι απαραίτητη», είπε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωπίνως η κατάσταση έχει ξεφύγει...
Μόνον ο Θεός θα μας σώσει...

Ανώνυμος είπε...

Χμ, Go To Hell
From HEIL GAP (or mind the GAP )
http://heilgap.blogspot.in/2016/03/go-to-hell.html

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΧΑΘΟΥΜΕ.
BINTEO
Δείτε τι έρχεται. Διαδώστε το. Ξυπνήστε.

https://www.youtube.com/watch?v=ycNBGAn-Olw

LIAKOTV
3 Μαρ 2016
Δείτε τι γίνεται στη Γαλλία και τι θα ζούμε σε λίγο καιρό.
Η Γαλλία αποικίζεται όπως και όλη η Ευρώπη από μουσουλμάνους κάτω από την καθοδήγηση και την προστασία των ζόμπι κυβερνήσεων, που έφεραν οι ζόμπι λαοί. Καιρός τα ζόμπι να ξυπνήσουν
Μαρία Ρέθυμνο!
Κοινοποιήστε:


http://www.arxaiaithomi.gr/2016/03/04/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%80%CF%81/

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ είπε...

ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ hotspots ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ;;;;;

ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ;;;;;;

ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΟΝΟΝ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΙΝΑΙ : 1 .000 .000 , ΒΑΛΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ

ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ

ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ …………………….

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ

ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΟΥΡΚΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ




ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΚΥΛΟΥΝ ΟΛΑ
ΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΞΑΔΕΛΦΙΑ, Κ.Τ.Λ
ΕΜΕΙΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ .

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΔΙΑΘΗΚΗ


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ

ΤΙΤΛΟΣ: 5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4



ΤΙΤΛΟΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M
ΕΣΤΙΑΣΕ…………….
ΣTO OTI ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,
Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ

ΤΙΤΛΟΣ: ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk




ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ……………………..

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΘΗΝΗ .




Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ