Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Περίεργη είδηση: Το ισχυρότερο εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ κάλεσε ως ομιλητή στο συνέδριό του πάστορα που λέει ότι ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος

Αυτό το έτος, η Αμερικανοϊσραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων, (American Israeli Public Affairs Conference ή AIPAC) η οργάνωση με την μεγαλύτερη επιρροή υπέρ του Ισραήλ στην Αμερική, έχει προσκαλέσει τον επίσκοπο Edwin Harper να μιλήσει στο ετήσιο συνέδριο της στην Ουάσιγκτον, αναφέρει είδηση του AlterNet.

Ο Edwin Harper, είναι Αμερικάνος επίσκοπος της αντι-τριαδικής πεντηκοστιανής εκκλησίας ‘Apostolic Life Cathedral’ και περιγράφει τον εαυτό του ως "φανατικό" που αναμένει με ανυπομονησία την Αρπαγή. Πιστεύει, επίσης, ότι όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, θα είναι Εβραίος.

Το 2012, ο Harper εμφανίστηκε στην εκκλησία του στο Huntington της Δυτικής Βιρτζίνια. Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες εκκλησίασμα, ο Harper αφιέρωσε το κήρυγμά του στον ερχομό του πυρηνικού πολέμου με το Ιράν και την επικείμενη Αρπαγή. Καθώς μιλούσε για έναν συνασπισμό κακοποιών που θα συμμαχήσουν κατά της Χριστιανοσύνης, ο Harper ξαφνικά άρχισε να καταφέρεται κατά του Obamacare, προειδοποιώντας το κοινό ότι θα εμφυτευθούν κρατικά τσιπ στα χέρια και τα κρανία τους, εφόσον υπογράψουν.

Σύμφωνα με τον Harper, η κυβερνητική υγειονομική περίθαλψη ήταν μια σατανική επιχείρηση, αλλά ο πρόεδρος που συνέλαβε αυτό το έργο ήταν ένα απλό εργαλείο του Εωσφόρου.

"Είναι ο Ομπάμα ο Αντίχριστος;" ρώτησε ο Harper το κοινό του. "Όχι. Αυτός δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Δεν είναι Εβραίος! Πρέπει να είναι Εβραίος! " 

Το AIPAC έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στο να κάνει τον Harper σύμμαχο. Το 2011, το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ισραήλ Αμερική που συνδέεται με το AIPAC- έστειλε τον Harper σε ταξίδι στο Ισραήλ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. 

Ο Harper είναι τακτικός ομιλητής στον εορτασμό της Ημέρας του Ισραήλ στο Huntington της Δυτικής Βιρτζίνια και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια λόμπι που σχετίζονται με το AIPAC στο Καπιτώλιο, όπου ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με τον Frank Gaffney (φώτο), έναν εβραϊκής καταγωγής φανατικό αντι-μουσουλμάνο και σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής του Τεντ Κρουζ.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από τη Περιφέρεια της Δυτικής Βιρτζίνια της Πεντηκοστιανής Εκκλησίας, ο Harper "ήταν βασικός ηγέτης στην συγκέντρωση πάνω από 700 συμμετεχόντων στο Πανεπιστήμιο του Τσάρλεστον που φιλοξενήθηκε από τον γερουσιαστή Joe Manchin ΙΙΙ σχετικά με τους κινδύνους της συμφωνίας απαγόρευσης πυρηνικών του Ιράν."

Το AIPAC δεν απάντησε στο ερώτημα για σχολιασμό των σχολίων του Harper για τους Εβραίους και τον Αντίχριστο.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το 1999 η εβραϊκή ADL είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση κατά του διάσημου ευαγγελιστή Jerry Falwell ο οποίος είχε πει επίσης ότι ο Αντίχριστος είναι Εβραίος, κάτι που για την οργάνωση θεωρήθηκε «σύνορα για τον αντισημιτισμό που έχει τις ρίζες του στον χριστιανικό θεολογικό εξτρεμισμό».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ......

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ 2010-2016 ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ....

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ???????

Ανώνυμος είπε...

Οι αντι-τριαδικοί (εναντίον της αγίας τριάδος) πεντηκοστιανοί που πιστεύουν χιλιαστικά ότι θα γίνει αρπαγή των πιστών τους από τον ουρανό την ώρα του αρμαγεδδώνα είναι σιωνιστές προτεστάντες και επομένως πολύ κοντά στα δόγματα που πιστεύει η Αμερικανοϊσραηλινή Επιτροπή. Δεν υπάρχει καμία έκπληξη για την πρόσκληση, είναι απολύτως αναμενόμενη. Αυτή είναι η Αμερική.

miker είπε...

Παράξενη είναι η είδηση διότι, είναι υποτίθεται χριστιανός, άρα θεωρεί τον αντίχριστο εχθρό του και εχθρό της πίστης του.Αν δηλώνει ότι ο εχθρός της πίστης του θα είναι εβραϊκής καταγωγής, θα έπρεπε να θεωρηθεί εχθρός από το εβραϊκό έθνος. Γιατί λοιπόν τον καλούν ? και γιατί αυτός αποδέχεται την πρόσκληση ? Τι καλό θα μπορούσε να προκύψει ? Συμφιλίωση μόνο. Έκτος και αν έχουν αρχίσει ήδη οι (περίεργες) συνάξεις!! Κάτι σαν ειρηνευτικές συνομιλίες για την ειρήνευση των θρησκειών!!!!(με το αζημίωτο πάντα) ώστε να καθησυχάσουν κάποιους εξαγριωμένους οπαδούς, δείχνοντας φιλικές προθέσεις για τους εχθρούς τους. Στην άλλη όχθη είναι το να υποβληθεί η σκέψη, πως οι εβραίοι ίσως έχουν την πιθανότητα και να μεταστραφούν στον Χριστιανισμό, από τέτοιου είδους κηρύγματα, και έτσι πάλι να θέσουν κάποια διλήμματα ως προς το αν πρόκειται περί πλάνης τους η περί επιλογής τους. Όσο περνάει ο καιρός θα δούμε κι άλλα τέτοια σημεία που θα μας υποδείξουν τις απώτερες σκέψεις τους.

Orthodox True είπε...

Η γνώμη μου είναι ότι όλη αυτή η ιστορία είναι προπαγάνδα.
Μιλούν δημόσια γιά τον Αντίχριστο γιά νά δείξουν στους αφελής ότι αγωνιούν καί εργάζονται ως γνήσιοι "ποιμένες τους" γιά την διαφύλαξη τού ποιμνίου τους. Έτσι, κατά αυτόν τόν τρόπο συν τον χρόνο καί τις ψιλοαψιμαχίες, κερδίζουν την πλήρη εμπιστοσύνη των "προβάτων τους". Έτσι στίς συνειδήσεις τους οι λυκοποιμένες αποκτούν την απόλυτη κυριαρχία.
Ποτέ δέν θά ομολογήσουν τον αληθινό Αντίχριστο αυτοί οι ηγέτες. Θά καλλιεργούν το κλίμα ότι αγωνίζονται γιά νά είναι σέ ετοιμότητα όταν εμφανιστεί. Συνεχώς θά τον περιμένουν ενώ ο αληθινός αντίχριστος θά έρθει μέ άλλο προσωπείο του παγκόσμιου ηγέτη πού θα αλλάξει τον κόσμο, θά σβήσει την φτώχεια, θά είναι ακέραιος δίκαιος καί δημιουργικός. Θα είναι κατακάθαρος από ανθρώπινες αμαρτίες καί αδυναμιες.
Έτσι ο κόσμος πού θά έχει σιχαθεί τις κυβερνήσεις, θά τον αποδεχτεί γρήγορα καί θά τον προσκυνήσει.
Ο Θεός νά φωτίσει τό σκότος μας....

ikonsgr είπε...

Ναζιστές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΟΙ ΝΑΖΙ ήταν το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της γερμανίας το οποίο πρακτικά έχει ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ μετά το τέλος του Β' παγκοσμίου πολέμου!
Το ίδιο ισχύει και για τον "φασισμό" (εκ του λατινικού facio),αφού οι φασίστες ήταν το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της ιταλίας του Μουσολίνι!

Οι δύο αυτές λέξεις λοιπόν με τις οποίες μας κάνουν ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ οι λακέδες, υπάληληλοι της "περιούσιας" συμμορίας του αντίχριστου όπως και οι βλογιοκομένοι ανεγκέφαλοι νεοφιλελέ και "αριστερο-φιλάνθρωποι" οπαδοί τους, δεν είναι παρα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΚΟΥΦΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ τις οποίες όμως χρησιμοποιούν ως ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ για να ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ τις ανόητες μάζες και να τους αποπροσανατολίζουν απ'τον να ΜΗΝ αναγνωρίζουν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ!

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΝΑΖΙΣΜΟΣ" ΟΥΤΕ Ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ"!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΟΒΡΙΟΣ: Rothschild & Co. Satan's Conglomerate!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αυτόνομος Προλετάριος είπε...

Απο που κι ως που οι Ουκρανοι Εθνικοσοσιαλιστες και Εθνικιστες συνεργαζονται με τους Εβραιους;
Να θυμισω σε μερικους αντιφα/αντιναζι εθνικιστες της κακιας ωρας και του πληκτρολογιου οτι στο ουκρανικο Συνταγμα Αζοβ της Ουκρανικης Εθνοφρουρας το αμερικανικο Κογκρεσσο δεν επετρεψε πωληση ΑΤ (και ΑΑ φορητα οπλα τυπου javelin) για να μην πεσουν στα χερια των ''νεοναζι''.

Σιωνιστικο λομπι των ΗΠΑ,σε πληρη συμπλευση με τον 1ο σχολιαστη.Περαστικα.