Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Παραφρονεί ο ένας μετά τον άλλον οι χολυγουντιανοί αστέρες. «Είπα στην 4χρονη κόρη μου ότι μπορεί να διαλέξει όποιο φύλο θέλει να είναι», είπε ο «Θωρ» (video)



Λες στον μικρό σου γιο ότι, αν θέλει, μπορεί να διαλέξει να μην είναι αγόρι και στην κόρη σου ότι κι αυτή, αν θέλει, μπορεί να διαλέξει να μην είναι κορίτσι; Αν ναι, ανήκεις στους «προοδευτικούς» και στους «φωτισμένους». Αν όχι, η άποψή σου είναι «αναχρονιστική» και «σκοταδιστική» και σε λίγο θα ποινικοποιηθεί ως «λόγος μίσους»

Δεν είναι πλέον φυσιολογικό να λες στα παιδιά σου «παιδί μου, είσαι ένα αγόρι. Τα μέλη του σώματός σου είναι αντρικά» ή «παιδί μου, είσαι ένα κορίτσι. Τα μέλη του σώματός σου είναι γυναικεία».

Στο παρακάτω βίντεο ο Αυστραλός ηθοποιός του Χόλυγουντ Chris Hemsworth, (γνωστός από την ταινία «Θωρ») εξηγεί στην ομοφυλόφιλη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, πώς διαχειρίστηκε το θέμα της λεγόμενης «ρευστότητας των φύλων» με την 4χρονη του.

Όταν το κοριτσάκι του είπε ότι θα ήθελε να έχει τα ίδια γεννητικά όργανα που έχουν οι δίδυμοι αδελφοί της, ο μπαμπάς Hemsworth της είπε : «Μπορείς να είσαι ό, τι θέλεις να είσαι»..

Και μετά έπεσαν τα κλάπα - κλάπα.




Το έχουμε γράψει και το βλέπουμε ήδη. Το επόμενο βήμα των πεφωτισμένων του σχετικισμού - «προοδευτισμού» είναι να εξαλείψουν «επισήμως» την ύπαρξη των δύο φύλων και τις διαφορές τους. Όλο αυτό αποτελεί επίθεση στην ανθρώπινη οντολογία. Διάβασε: H «ιδεολογία του φύλου» είναι μια «επανάσταση κατά του ανθρώπου» 
                          ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΩΣ ΦΥΛΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΟ Η' ΤΟ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Όσο η τεχνολογία "προοδεύει" τόσο ο άνθρωπος ξεκόβει από τη φύση και κάνει "φυσιολογικό" ότι αυτός νομίζει... Ως το επόμενο τεχνολογικό reset. (Από φυσικά ή αυτοκαταστροφικά αίτια.)

Ανώνυμος είπε...

Απ την φωτογραφια θαυμαζω και την....οικοδεσποινα
Εμ που αλλου θαπηγαινε ο μ@λακας;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει μα λες και να κάνεις ότι λέει το Χόλιγουντ, αλλιώς σε ταινία ελπιδοφόρα για κέρδος ΔΕΝ ξαναπαίζεις.

Ανώνυμος είπε...

οι πορνες του Χολιγουντ θα κανουν τα παντα για να ειναι αρεστοι στα αφεντικα τους και θα διαδωσουν με φανατισμο σαν πιστοι διακονοι πρωτοι τη διδαχες της ΝΤΠ

Ανώνυμος είπε...

10/10 σε όλα τα σχόλια.
Ον δε σποτ όλα τους.