Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Απόστολος Μπαμπού και Τσάνγκ η Μαγδαληνή

Δεν προξενεί πλέον καμία εντύπωση το cast σε όλες αυτές τις - multi culti - άρτζι μπούρτζι και λουλάς - "ιστορικές" - "βιβλικές' υπερπαραγωγές. 

Όταν ο «Θεός» έχει ήδη γίνει μαύρος (Morgan Freeman) και ο «Ιησούς» επίσης, (Kortney Jamaal Pollard, φώτο κάτω), δεν θα κολλήσουμε στον Απόστολο Ιωάννη και στην Μαρία την Μαγδαληνή.
Για όσους δεν είναι ενημερωμένοι: Στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά “A.D. The Bible Continues”, που προσφέρει με ευλάβεια στο ελληνόφωνο κοινό ένα κανάλι της εγχώριας τιβί, τον Απόστολο Ιωάννη (τον αγαπημένο μαθητή του Ιησού) υποδύεται μια κορυφαία μορφή του παγκόσμιου κινηματογράφου, ο πασίγνωστος ηθοποιός από την Ζάμπια, Babou Ceesay (η φωτογραφία στην αρχή). Την δε Μαρία Μαγδαληνή υποδύεται η πολυβραβευμένη διεθνούς φήμης ηθοποιός Κινέζικης και Τανζανικής καταγωγής Chipo Chung*.
Και ο Απόστολος Ιάκωβος (ως αδελφός του Ιωάννη) είναι επίσης μια διασημότητα με καταγωγή από την Ζιμπάμπουε, ο Denver Isaac (φώτο κάτω).
Ανυπομονώ να δω και οι επόμενες «ιστορικές» σειρές να διαπνέονται από το ίδιο "πνεύμα". Έτσι, σε μια ταινία π.χ. που θα δείχνει την ζωή του Τζένγκις Χαν, οι αξιωματικοί του να είναι κατάξανθοι Σουηδοί ή σε ταινία με Ινδιάνους ο μάγος της φυλής να είναι Ναπολιτάνος με μουστακάκι ή σε ταινία με το Ολοκαύτωμα, ο ναζί διοικητής να είναι της φυλής Μαορί και ο πρωταγωνιστής (με το αστέρι του Δαβίδ στο πέτο), πυγμαίος. (Να αναμένουμε και τον Μαντέλα κοκκινομάλλη;)

* Δεν κοροϊδεύω. Ο παραγωγός Mark Burnett, (ο οποίος έχει τιμηθεί λέει και με βραβείο ...«Διαφορετικότητας» / “Diversity Awards”!), δήλωσε ότι το χρώμα «δεν έπαιξε κανένα ρόλο» στις επιλογές του (!), αλλά οι ηθοποιοί εκλέχτηκαν «γιατί ήταν οι καλύτεροι για αυτή την δουλειά….». 
  Στην κάτω φωτογραφία ο βιβλικός Σαμψών (από άλλη σειρά) με την (επίσης βιβλική) μητέρα του - απορώ πως δεν τον αναγνωρίσατε. (Και αυτός εκλέχτηκε λόγω υψηλού υποκριτικού ταλέντου)
ΚΟ

5 σχόλια:

Stratos είπε...

Ελεος ρε παιδιά με αυτή την π@π@ριά...
Κάντε κωμωδίες καλύτερα οχι ιστορικά (υποτίθεται) έργα...
Αντε και να δούμε και τον Χίτλερ 'έγχρωμο' (sic) να καταδιώκει
εβραίους κινεζικής καταγωγής...παει το τερματίσανε...

konion είπε...

Ὅσο ἀπομακρυνόμεθα ἀπὸ τὴν πραγματικότητα, τόσο πιὸ δύσκολα καθίστανται τὰ πράγματα.
Ἂς μὴν ξεχνᾶμε, τὸ Ἰσλάμ ἔρχεται χωρὶς τὰ δεσμὰ τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος καὶ ὅπως λέγει τὸ Κοράνιον, οἱ πιστοὶ δὲν πληρώνουν φόρο, οἱ ἄπιστοι μόνο πληρώνουν.
Ἄντε λοιπόν, μὲ γειὰ τοὺς αὐριανοὺς προσκυνημένους ἢ ἀλλαξοπιστήσαντες, ἐγὼ πάντως δὲν σκοπεύω νὰ εἶμαι σὲ καμμιὰ ἀπὸ τὶς δύο προηγούμενες κατηγορίες.

Ανώνυμος είπε...

Το είδα χθες τυχαία όταν άλλαζα κανάλια στην τηλεόραση και πέτυχα τον...μαύρο Ιωάννη και σκέφτηκα ''Ελπίζω ο ΚΟ να το έχει δει για να γράψει άρθρο αλλά και αν δεν το έχει δει θα του το γράψω σε σχόλιο για να τον ενημερώσω'' .Έπεσα μέσα τελικά.Είναι πλέον φανερό τι επιδιώκουν και είναι και αθεόφοβοι ,αφού μπλέκουν τις θρησκείες με τον κομπλεξισμό τους και βλέπουν μαύρους εκεί που δεν υπάρχουν. Για παράδειγμα ,στην περιοχή που έζησε ο Χριστός ,είναι αποδεδειγμένο ότι δεν υπήρχαν νέγροι.Πώς να το κάνουμε δηλαδή;Αλλά λίγη σημασία έχει γι' αυτούς...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η σειρά πώς τους ξέφυγε;http://www.imdb.com/title/tt1985443/mediaviewer/rm689746944

Απολλωνιακός είπε...

Αυτά είναι όντως μπούρδες αλλά να είμαστε δίκαιοι. Αρκετές φορές σε βιβλικές ταινές έχουμε δει λευκούς εκεί που θα έπρεπε να βλέπουμε μαύρους ή ανατολίτες.