Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ted Nugent υπέρ Trump

Απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Thomas S. Orwat Jr. του ‘Rock Music Star’ ο Αμερικάνος βετεράνος της hard rock, Ted Nugent.

Rock Music Star: Νιώθω ότι ίσως είσαι ένας από τους πιο παρεξηγημένους ανθρώπους στην Αμερική, αλλά οι άνθρωποι ακούν αυτό που θέλουν να ακούσουν. Πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για σένα, όταν ο Τύπος και η αριστερά διαστρέφουν τα λόγια σου και προσπαθούν να σε παρουσιάσουν «κακό»; Ειδικά, όταν θέλουν να σε παρουσιάσουν «ρατσιστή». Σίγουρα τρέφεις μεγάλο σεβασμό για πολλούς σημαντικούς Αφρο-Αμερικάνους, που έχουν βοηθήσει να σχηματιστεί η ροκ μουσική.

Nugent: Σαφώς είμαι μαζί με έξυπνους, ειλικρινείς ανθρώπους και τρελαίνω ανέντιμους παλαβούς. Ας είναι. Σε αυτό το διχαστικό πολιτιστικό πόλεμο, θα μπορούσα να είμαι περήφανος για τη διάκριση αυτή. Δεν είμαι σε θέση να κάνω πίσω σε κρίσιμα ζητήματα και να παίξω ανεγκέφαλα πολιτικώς ορθά παιχνίδια, έτσι ώστε οι ανόητοι να μπορούν να συνεχίσουν την ενοχλητική άρνηση της ιστορίας και της παρούσης αλήθειας και των αποδείξεων. Αυτοί που με ενέπνευσαν στην μουσική αρχικά ήταν πρώτοι δάσκαλοι, όπως ο Bo (Didley), ο Chuck (Berry), ο Little Richard, ο Jerry Lee Lewis, ο James Brown, όλοι οι φλογεροί μαύροι καλλιτέχνες (όλοι οι παραπάνω είναι μαύροι εκτός του Jerry Lee) που ‘έβαλαν φωτιά’ με τις έντονες ζωντανές παραστάσεις τους και την καταπληκτική μουσική τους. Υπήρξα εκ του φυσικού μου γεννημένος κυνηγός που συνδυάζει την οργή αυτών των μαύρων ηρώων με το αρχέγονο κυνηγητικό τρόπο ζωής μου κάτι που αποτυπώνεται κατά τρόπο απόλυτο, προκλητικό και τραχύ σε κάθε τραγούδι, σε κάθε παίξιμο της κιθάρας μου, σε κάθε παράστασή μου μέχρι σήμερα. Οι λαπάδες και οι μισητές είναι τυφλοί σε αυτό και απλά μισούν μόνο για να μισούν. Κακοί, αξιολύπητοι αλήτες, όλοι τους.

Rock Music Star: Πώς αισθάνεσαι για την πιθανότητα να είναι ο Donald Trump ο επόμενος πρόεδρος μας, και τι άλλο έχεις να προτείνεις που χρειάζεται να γίνει για να γίνει "η Αμερική Μεγάλη Ξανά";

Nugent: Πιστεύω ότι ο Donald Trump είναι ο ηγέτης που χρειάζεται τώρα απεγνωσμένα η Αμερική σε αυτόν τον παράξενο πολιτιστικό πόλεμο του καλού ενάντια στο κακό, αυτών που βγάζουν λεφτά από την δουλειά τους εναντίον αυτών που ρουφάνε το αίμα των άλλων, των νόμιμων κατά των παράνομων. Εάν αρκετοί Αμερικανοί αδυνατούν να λάβουν σοβαρά υπόψη την έκκληση να ψηφίσουν Trump το 2016, θα βυθιστούμε στην κατασκευασμένη αυτοκαταστροφική δίνη της ντροπιαστικής Αμερικής των Ομπάμα / Clinton / Sanders, συντρίβοντας και την τελευταία ελπίδα μέσα στην φωτιά. Θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να μην αφήσουμε να συμβεί αυτό στην Αμερική.

Ο γεννημένος το 1948, στο Michigan των ΗΠΑ, Nugent, (γνωστός για το περίφημο "Stranglehold" του 1975), που έχει βρεθεί στο στόχαστρο της αριστεράς για τις «συντηρητικές» του απόψεις, είναι υπέρμαχος της οπλοκατοχής και μέλος της National Rifle Association (Εθνική Ένωση Όπλων). Πρόσφατα δέχτηκε σφοδρή επίθεση επειδή δήλωσε ότι πίσω από τις πιέσεις για τον έλεγχο των όπλων «στην πραγματικότητα είναι εξέχοντες Εβραίο-Αμερικάνοι». Ανέβασε, μάλιστα, μια φωτογραφία στο Facebook, με 12 πρόσωπα (εβραϊκής καταγωγής) που αντιτίθενται στην οπλοκατοχή μαζί με την ισραηλινή σημαία, κάτι που θεωρήθηκε «αντισημιτισμός».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γουσταρω country boy yaaaaaa!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από πότε οι κομμουνιστές αποφασίζουν τι είναι σωστό και τι λάθος στην μητρόπολη του καπιταλισμού;
Αυτοί δεν ήταν οι φανατικοί εχθροί;
Οι δεξιοί δεν ήταν αυτοί που ονομάζονταν καπιταλιστές από τους κομμουνιστές, "εχθρούς του καπιταλισμού";

ΑΜΈΡΙΚΑ, η νέα μεγάλη σοβιετική πατρίδα των επί γης κομμουνιστών!
Εχουμε φάει το δούλεμα τη αρκούδας στο σοβιετοελλαδιτάν
Η Καραμανλής η τανκς!


BILL-KILL είπε...

Cat scratch fever!