Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Εγγεγραμμένος Δημοκρατικός ο δολοφόνος Omar Mateen

Ο δράστης της επίθεσης στο γκέι μπαρ Omar Mateen, ήταν εγγεγραμμένος στους Δημοκρατικούς, τους οποίους είχε ψηφίσει σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Μέχρι και το 2016 φέρεται εγγεγραμμένος στην λίστα ως μέλος..

Το Snopes.com δίνει τα στοιχεία για την εγγραφή του Omar Mateen ως ψηφοφόρου το 2006:

Τώρα, μπορεί  κάποιος να σκεφτεί ότι επειδή ο Mateen ήταν εγγεγραμμένος Δημοκρατικός, αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο από το ότι ο Mateen ήταν εγγεγραμμένος Δημοκρατικός!  Σύμφωνα με την LaCapria του Snopes:

"Μπορεί το γεγονός ότι ο Mateen εμφανίζεται υποστηρικτής των Δημοκρατικών να οφείλεται απλά σε μία τυχαία πολιτική επιλογή. 

Ο Mateen δεν εμφανίζονται στο ραντάρ του FBI μέχρι το 2013, και είναι πιθανό ότι στα δέκα χρόνια μεταξύ του 2006 και του 2016 μπορεί οι πολιτικές του απόψεις να άλλαξαν ριζικά..".

Με άλλα λόγια, η πραγματικότητα ότι ο Mateen ήταν εγγεγραμμένος Δημοκρατικός κάνει την LaCapria και πολλούς άλλους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Έτσι, το γεγονός αυτό γίνεται ένα «μείγμα» αληθινού και ψεύτικου. Ακριβώς επειδή ο Mateen ήταν ένας Δημοκρατικός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν ένας πραγματικός Δημοκρατικός.

Βλέπετε, το να είσαι Δημοκρατικός, αυτό σε κάνει «καλό άνθρωπο». Πώς θα μπορούσε ένας Δημοκρατικός να κάνει κάτι τόσο φοβερό; Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν πραγματικά Δημοκρατικός, ακόμα κι αν ήταν σίγουρα Δημοκρατικός.

Επίσης, μαθαίνουμε ότι ο Mateen επισκεπτόταν τακτικά αυτό το γκέι κλαμπ για χρόνια, και χρησιμοποίησε ένα app (διαδικτυακή εφαρμογή) για γκέι γνωριμίες. Έτσι, ήταν ένας gay μουσουλμάνος Δημοκρατικός. Χτύπησε το τρίποντο της θυματοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι «δεν φταίει αυτός», αλλά πρέπει να έφταιγε το όπλο, και οι Ρεπουμπλικάνοι και οι χριστιανοί και οι Λευκοί. Όλοι αυτοί μαζί φταίνε, και σίγουρα ποτέ των ποτών ο γκέι μουσουλμάνος Δημοκρατικός που τράβηξε τη σκανδάλη.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / εδώεδώ κι εδώ

8 σχόλια:

Ρωμανός είπε...

Να συληφθεί άμεσα λοιπόν ο Ομπάμα, η Χίλαρι και τα κορυφαία στελέχη των δημοκρατικών ως διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης, μια και αποδεδειγμένα ο δολοφόνος ήταν μέλος τους.

Καλά δεν λέω;

Unknown είπε...

"Δημοκρατικος" κοσμος, "δημοκρατικες ιδεες" ,"δημοκρατικα ηθη","δημοκρατικοι φονιαδες". Δεν αντεχεται τοση "δημοκρατικη ευτυχια".

polycmike είπε...

Περίμενε να πάρω τηλέφωνο Γκουτζαμάνη και Παναθηναϊκάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Το ονομα ακουγεται περισσοτερο εβραϊκο, ΠΑΡΑ μουσουλμανικο.
Ξερετε' ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω, στις υποκριτικες συναθροίσεις μνήμης των θυμάτων, να αναφερθεί απο τη γκεη κοινότητα η τριπλή ιδιότητα του δολοφόνου: γκεη-δημοκρατικος -μουσουλμανος..(η χαρα της ντπ δηλαδη). Εξ αλλού έχουν μια συμπάθεια (οι γκεη) στην κατηγοριοποίηση των ανθρώπων...
Επίσης οι σταρ του Χόλιγουντ να αναφέρουν στα σποτακια κατα της οπλοκατοχης, σε πόσες ταινίες έχουν παίξει που σκοτώνουν ανθρώπους με όπλα με τη σεσουλα!

mickyD είπε...

Κι εδώ στην Ελλαδα παλιά όταν σκότωνε ή δεκαεπτά Νοεμβρη βγαινανε στα παράθυρα κάτι αριστεροί και λέγαν ότι είναι προβοκάτσια της ακροδεξιάς και του παρακράτους,αποκλείεται αριστεροί να κάνανε τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν κάνουν κακό οι αριστεροί είναι άνθρωποι της αγάπης,δεν έχουν μίσος όπως οι δεξιοί. Όταν ένας δεξιός κάνει ένα έγκλημα πάντα φταίει ή ακροδεξιά ιδεολογία του μίσους. Όταν κάνουν αριστεροι έγκλημα τότε ή είναι ηλίθιοι ή είναι προβοκάτσια όπως έλεγε και ο Τατσοπουλος σε κάποια εκπομπή για τους δολοφονημένου της ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε τους γκέι μουσουλμάνους, τωρα και οι παιδερες μουσουλμάνοι

http://fifo.blogy.gr/post/2373-sok-kai-friki-8xroni-pethane-sta-xeria-40xronoy-tin-proti%E2%80%A6-nyxta-toy-gamoy-toys!-(fotografies)

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχο το σχόλιο στο 1:28 π.μ.