Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ο Γιούνκερ ισχυρίζεται ότι έχει επαφή με εξωγήινους! (χωρίς πλάκα)

Μυστήριο... Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker, να μιλάει για την μετά το Brexit εποχή και να εκφράζει τις ανησυχίες του για το μέλλον.

Το βίντεο είναι στα γαλλικά, και λέει τα εξής :

Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin, sont inquiets. J’ai vue et entendue et écouté plusieurs des dirigeants d’autres planètes. Ils sont très inquiets parce qu’ils s’interrogent sur la voie que l’union européenne vas poursuivre. Donc il faut rassurer et les européens et ceux qui nous observent de plus loin.



Η μετάφραση είναι η εξής:

«Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Έχω δει και ακούσει και ακούσει αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Έτσι πρέπει να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και όσους μας παρατηρούν από μακρύτερα».

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν περιθώρια παρερμηνείας. Ο άνθρωπος ισχυρίζεται ότι είναι σε επαφή με εξωγήινους. 

Η μητρική γλώσσα του Junker δεν είναι η γαλλική. Όμως, σύμφωνα με την Wikipedia, ήδη γνωρίζει άπταιστα γαλλικά από τις ημέρες που ήταν μαθητής. Και από το βίντεο, βλέπουμε ότι η προφορά του είναι σχεδόν τέλεια. Δεν θα έκανε στοιχειώδη λάθη.

Στα γαλλικά, η λέξη "πλανήτης" είναι «Planète». Στην μητρική γλώσσα του Γιούνκερ, που είναι τα λουξεμβουργιανά (μία δυτική γερμανική γλώσσα που υιοθετήθηκε ως επίσημη γλώσσα το 1984), ο πλανήτης είναι «planéit.» Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει πιθανή σύγχυση εδώ. Αν ήθελε να πει «οι ηγέτες των άλλων εθνών», θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η γαλλική λέξη «nation», η οποία ομοίως στα λουξεμβουργιανά είναι «natioun». Ομοίως, η λέξη «χώρα» είναι «pays» στα γαλλικά και «land» στα λουξεμβουργιανά. Δεν υπάρχει δυνατότητα σύγχυσης εδώ, καθώς οι λέξεις αυτές είναι παρόμοιες στις περισσότερες ευρωπαϊκές γλώσσες.

Η φράση του «εκείνοι που μας παρατηρούμε από μακριά» παραπέμπει περισσότερο σε εξωγήινους, παρά σε ηγέτες άλλων χωρών του κόσμου. Με τις σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν λες τους ηγέτες ξένων χωρών ως «παρατηρητές από μακριά». Η φράση χρησιμοποιείται συχνά σε βιβλία επιστημονικής φαντασίας και σε ταινίες.

Μας παρακολουθούν ... τουλάχιστον, σύμφωνα με τον Juncker.

Το αξιοπερίεργο αυτής της ιστορίας, είναι ότι κουκουλώθηκε παντελώς από τα μουμουέ του συστήματος. Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζεται, έστω ως «αστείο» ή «γκάφα» σε διάφορα τηλεοπτικά ή διαδικτυακά μέσα.

Και το πιο σημαντικό, το κείμενο από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλάζει αυτό το μέρος της ομιλίας του σε κάτι άλλο:

«Μην κάνετε κανένα λάθος, αυτοί που μας παρακολουθούν από μακριά ανησυχούν. Έχω συναντήσει και ακούσει διάφορους ηγέτες. Είναι πολύ ανήσυχοι επειδή αναρωτιούνται για το ποια θα είναι η πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γι’ αυτό πρέπει να καθησυχάσουμε τους Ευρωπαίους και όσους μας παρακολουθούν από πιο μακριά».

Όντως μας παρακολουθούν εξωγήινοι; Όντως έχει επαφή ο Γιούνκερ μαζί τους; Μήπως είναι ο ίδιος εξωγήινος; Ή υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση για το περιστατικό αυτό; 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παραγεμισμένο πιάτο που παρατηρώ στην φωτογραφία σε συνδυασμό με τον κόκκινο οίνο ,του προκαλεί ''βαρυστομαχιά'' με αποτέλεσμα να βλέπει μπροστά του τον Τσουμπάκα και τον αυτοκράτορα Παλπάτιν(για όσους έχουν δει τα παλιά star wars).Αυτός θα είναι μάλλον ο ξένος πλανητικός ηγέτης!Τελικά είναι και αυτοί believers,θέλουν να μας κάνουν και εμάς,έτσι ώστε ...ενωμένοι να αποκρούσουμε πιθανή εξωγήινη εισβολή.Παγκοσμιοποίηση λοιπόν.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

μηπως επειδη καταναλωνει μεγαλες ποσοτητες βοτκας,ουζου,και αλλων αλκοολουχων την εχει ακουσει για καλα και στερεοφωνικα? χικ χικ ωωωω γκλυκια μου Αδελινααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ίσως ο γιουνκερ ήθελε να προμοταρει το νέο sequel του independence day...

Υ.Γ. Πήγα και το είδα, παιδια δεν αξίζει ούτε ενα σεντ....

Allotrios είπε...

Κοίταξα το βίντεο στο youtube και παρατήρησα ότι πριν αναφέρει την επίμαχη φράση "ηγέτες άλλων πλανητών" αναφέρει και μία φράση "σε όλο τον πλανήτη", εννοώντας τη γη. Έτσι είναι πιθανό από τη ροή του λόγου να είπε μετά "πλανητών" αντί "κρατών". Όμως στο "dailystormer", εξ ου και η πηγή, ο administrator έχει κόψει το αρχικό κομμάτι του βίντεο που αναφέρεται στον "πλανήτη". Παρόλαυτα δεν αποκλείω τίποτα ...

Allotrios είπε...

ok κάνω και δεύτερο σχόλιο για διευκρίνηση: το θέμα το είχα δει χτες στο dailystormer και το βίντεο που παρέπεμπε στο youtube ήταν όπως στο πρώτο σχόλιο μου. Τώρα είναι άλλο βίντεο, όπου δεν επαληθεύεται ο ισχυρισμός μου. Συγγνώμη.

Allotrios είπε...

οκ το βρήκα : https://www.youtube.com/watch?v=tR6rPdlr0Z0

Ανώνυμος είπε...

Πλακά ξε πλάκα , μια χούφτα μισάνθρωπων έχουν καταφέρει να κάνουν δισεκατομμύρια ανθρώπους να παραμιλάμε.

Καθόμαστε και παρακολουθούμε μισότρελους με τους κατά τόπους δοσίλογους , οι οποίοι απολαμβάνουν τον επίγειο παράδεισο που ονειρεύονταν , όχι από την εργασία τους αλλά από τους κεφαλικούς φόρους μας, ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ταυτόχρονα με νομοθετική προς το παρόν ΒΙΑ τις εθνικές και ατομικές μας ιδιοκτησίες , καθιστώντας μας σκλάβους πληβείους , ποδοπατώντας στην κυριολεξία τις ζωές μας, καταστρέφοντας πολιτισμούς θρησκείες έθνη αξίες και ιδανικά , χωρίς καμία αντίδραση!

Εξωγήινοι είμαστε όλοι εμείς , φίλε Κ.Ο. ,
εφόσον οι αποφάσεις τους , αφορούν τις ζωές όσων εδώ κατοικούν οδηγώντας τους στην ηλεκτρονική υποδούλωση , ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ και εμείς αδιαφορούμε παντελώς.

Άρα τι είμαστε ;
Παρατηρητές!
Άλλους αφορούν όλες αυτές οι αποφάσεις τους!
Εάν αφορούσαν εμάς τους κατοίκους αυτού του πλανήτη και ιδίως αυτής της Ιερής γης με τον πανάρχαιο πολιτισμό, της γης της ποτισμένης με το αίμα των προγόνων μας για ελευθερία ατομική και εθνική , αξίες και ιδανικά, αποκλείετε να τις δεχόμασταν!

Ποίος λοιπόν , είναι ο “εξωγήινος”;

Unknown είπε...

Φίλε κόκκινε οὐρανέ, μὴν πυροβολῇς τὸν διακεκριμένο ἀλκοολικὸ Ζὰν-Κλῶντ Γιοῦνκερ. Δὲν ἐννοοῦσε προφανῶς τοὺς ἐξωγήινους στὴν ὁμιλία του, ἀλλὰ μὲ τόσα ουϊσκάκια ποὺ κοπάνησε κάπου τὰ μπέρδεψε ὁ μπάρμπα-Γιάννης ὁ Κανατᾶς. Κυττάξτε ποιοὶ λεμέδες κυβερνοῦν τὴν Εὐρώπη…

Ανώνυμος είπε...

Οι εξωγηινοι θα ειναι η νεα Αλ Καιντα.(καπου το διαβασα, δεν ειναι δικο μου). Ολο και πληθαινουν οι αναφορες απο πολιτικους , επιστημομες κλπ. Το τι γινεται με τις ταινιες το ξερουμε ολοι. Το νου σας παιδες , η πληροφοριες πλεον ειναι δυσκολο να χωνευτουν. Καμια φορα σκεφτομαι ποσο παραξενα θα φαινομασταν στους ξενους μιλωντας για τα Ιερα μας χωματα (με βρισκει συμφωνο) , που αναφερει ο σχολιαστης παραπανω. Ομως δεν πειραζει , ας μας χλευαζουν. Ισως αυτο που κανουμε τωρα, η ανησυχια ,καταδειξη ,σχολιασμος και βαθης στοχασμος ειναι οτι μισουν. Δεν θα χαθουμε.

Ανώνυμος είπε...

χικ χεκ χοκ παιδια εκανα οτι κανει ο Γιουνκερ και ειδα αγγελους και πλανητακια να με τριγυριζουν
ωχχχ τι επαθα νατος ο κρονος ερχεται κατα πανω μου χικκκ χχιχχχικκ

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα, προφανώς μπερδεύτηκε εν τη ρύμη του λόγου ο σφαλιαρίτσας

Ανώνυμος είπε...

Προετοιμάζουν τον κόσμο για τον Αρμαγεδδώνα κατά την μεγάλη ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου μας στην Γη. Τον Κύριο μας και τους αγγέλους Του θα καταδείξει ο αντίχριστος που έρχεται σύντομα ως εξωγήινους που πρέπει να εξολοθρευθούν.....

Ανώνυμος είπε...

ο τρελος ειδε τον μεθυσμενο και φοβηθηκε

γκαβούλιακας είπε...

Κατι πολυ δυνατο πινει, ειναι ολοφανερο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ... ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΕΞΟ-ΑΠΟ-ΕΔΩ...
ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η Ε.Ε.
ΤΟ ΕΝΟΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ... ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ.

ikonsgr είπε...

Μία εξήγηση λίγο ποιο "politically Incorrect":
Οι "εξωγηινοι" του γιουνγκερ μάλλον είναι οι ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ νεφελιμ, οι υπεράνθρωποι "Αρχαίοι θεοί" που καταγράφονται ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ μυθολογίες, δοξασίες, θρύλους κτλ, με πρώτη και καλύτερη βέβαια την Ελληνική μυθιστορία.
Οπότε ίσως έκανε γκάφα, μία στιμγιαία αποκάλυψη, για το ποιοι είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ εξουσιαστές της ανθρωπότητας, εξού και αμέσως "θάφτηκε" η είδηση χωρίς να γίνει ούτε καν αντικείμενο σάτυρας, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Κ.Ο.

Σενάριο συνωμοσιολογίας ή μήπως μία πολύ καλά κρυμμένη ΑΛΗΘΕΙΑ;....

Ίαμβος είπε...

Του ετοίμασα βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=xjjQgefYcsQ&feature=gp-n-y&google_comment_id=z13eep3pxxreivv0d23sv1djfqqmsnywm04

Christos Dromeas είπε...

Κόκκινε Ουρανέ, συγχαρητήρια σε όλους σας για την δουλειά σας. Θα σας αναφέρω σχόλιο από βιντεο του Dennis Wise αναφορικά με του εξωγήινους. Νομίζω ότι είναι από τα τελευταία της σειρας Communism by the back door. Δεν θυμάμαι, δυστυχώς αριθμό. Σκοπός της εξωγηινολογίας είναι για τους νεοταξίτες η δημιουργία τρόμου -συνηθης ψυχολογική επιχείρηση- με σκοπό την αποδοχή ενός παγκόσμιου φορέα ασφαλείας στα πλαίσια του σχεδίου παγκόσμιας κυβέρνησης. Αναφορές σε λόγους του Ρόναλντ Ρέηγκαν του στυλ' Τι χρειάζονται επιτέλους οι λαοί για να ενωθούν? Μία εξωγήινη απειλή?' Πρόσφατο παράδειγμα αν θυμάστε την υπόσχεση Κλίντον για αποκαλύψεις αναφορικά με το θέμα αν εκλεγεί. Επιπλέον παρατηρήστε την συχνότητα τρελλων ειδησεων ανφαφορικά με τους εξωγηινους σε mainstream media. Πιλότοι είδαν UFO κτλ Το θέμα πιθανόν να εξαντλειτε στο εφυιη υπαινιγμό σας για τον αλκοολισμο του ανόητου Γιούνκερ. Ισως όμως να υπάρχει κάτι πιο σοβαρό. Εξάλλου πάντα είχα την απορία για τις 'τρελλές' ειδήσεις σε mainstream media. Θυμήθειτε πόσο συχνά διαβάζετε για δασκάλες σχολείου που κάνουν σεξ με μαθητές. Εξηγείτε μόνο από την δημοφιλία αυτων των ειδήσεων που οδηγούν σε διαφημίσεις ή υπάρχει και κάτι πιο ύπουλο? Συγχαρητήρια και πάλι για την δουλειά σας.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη ρε παιδιά,για να καταλάβω,σοβαρά πιστεύετε στα νεφελίμ τα ελοχίμ και τον...πολέμαρχο του Θεού του Λιακόπουλου;Τι πράγματα είναι αυτά;Πώς θα αναπτύξουμε κριτική σκέψη και ορθό συλλογισμό,ώστε να μην πιάσουμε πάτο ως έθνος(αν δεν είμαστε εκεί ήδη),όταν πιστεύουμε στους αρχαίους θεούς ότι δήθεν ήταν απόκοσμα τέρατα(ότι να ναι) και στα νεφελίμ και ότι ο Ήλιος είναι σιδερένια μηχανή,που λέει και ο Λιακόπουλος;Το σχόλιο μου είναι χωρίς ίχνος ειρωνείας,αλλά για όνομα του Θεού με τις ρήσεις τύπου ''ζουν ανάμεσα μας''.Πιστεύω πως ως Έλληνες και Ευρωπαίοι εθνικιστές,έχουμε σοβαρότερα υπαρκτά προβλήματα από τα άλλα τα...ανύπαρκτα.
Γιώργος ο Νότιος

ikonsgr είπε...

Μετά την εμμονή με την... "φυσική εξέλιξη" και... "πρόοδο" του ανθρώπου ως δίποδη αγέλη άγριων ζώων,ο "πάνσοφος" "γιώργος ο νότιος" ξαναχτυπά...
Δηλαδή για να καταλάβω, εσύ θεωρείς ότι τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που υπάρχουν ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (από βραχογραφίες, τοιχογραφίες, μεγαλιθικά μνημεία κτλ) και αποδεικνύουν, αφενός την υπάρξη ενός ΠΟΛΥ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ πολιτισμού στο απώτατο παρελθόν, και αφετέρου την ύπαρξη υπεράνθρωπων όντων-"εξωγήινων" ήταν απλά ..."φαντασιοπληξίες" των σπηλαιανθρώπων;

Καλό θα ήταν τότε, να αλλάξεις την υπογραφή σου σε "Γιώργος ο μικρονοϊκός" ο καταπίνων αμάσητα την κατεστημένη άποψη. Κρίμα, γιατί από άλλα σχόλια που κάνεις και αφορούν τα ποιο "κοσμικά", την πολιτική, την "μεταναστευση" κτλ φαίνεται να έχεις "πιάσει το νόημα", αλλά δυστυχώς από τα σχόλια-απαντήσεις που κάνεις σε αυτά που γράφω φαίνεται να εμμένεις πεισματικά να ζεις στο σπήλαιο του πλάτωνα...

Ανώνυμος είπε...

ikonsgr
Δεν έχω τη διάθεση να διαπληκτιστώ μαζί σου.Ενώ δεν κρατώ κακίες,εσύ εντούτοις
,εξαιτίας της διαφωνίας μας για την ''αναπαραγωγή'' συνεχίζεις μια ανούσια κόντρα στην οποία πεισματικά ήθελες να έχεις τον τελευταίο λόγο,γράφοντας ένα άτοπο ''τελευταίο'' σχόλιο.''Αυτά που γράφεις'' τα έγραψαν και άλλοι και απλά εξέφρασα την άποψη μου,χωρίς ίχνος εμπάθειας.Μόνο μου,ουτοπικό,μέλημα,είναι το ελληνικό έθνος,η πατρίδα μας και η Ευρώπη μας. Συνεπώς,όχι,δεν πιστεύω στα νεφελίμ και στους εξωγήινους που αναπαράγονται με γήινους για να μας υπονομεύσουν,που υποστηρίζει και ο Λιακόπουλος.Ο μόνος μας εχθρός(εκτός από τους παγκοσμιοπιητές,είμαστε εμείς,και όχι τα ανύπαρκτα...νεφελίμ.Εάν έχεις ερμηνεύσει την ελληνική μυθιστορία λάθος,δε σου φταίω εγώ.Από εδώ και πέρα,όταν βλέπεις σχόλιο που τελειώνει με το ''Γιώργος ο Νότιος'',είσαι ελεύθερος να γράφεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι,ακόμα και όταν κατά βάθος συμφωνείς,λόγω της έχθρας σου προς εμένα,για ένα παλαιό συγκεκριμένο σχόλιο,που δεν είχε σκοπό την εχθρότητα.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελες να μας παρουσιάσεις μερικά από τα... χιλιάδες "ντοκουμέντα" που υποστηρίζουν την άποψή σου;
Πρόσεξε μην είσαι εσύ αυτός που καταπίνει την προπαγάνδα αμάσητη

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ, το σχόλιό μου είναι άσχετο με το θέμα - είναι παράκληση για ένα είδους θέμα που θα ήθελα να διαβάσω πληροφορίες από το site σας. Μήπως έχετε πληροφορίες για τα εμβόλια να μας δείξετε?
Ακούγονται πολλά, άραγε πρέπει ή δεν πρέπει να τα κάνουμε στα βρέφη / παιδιά μας?
Κάνουν όντως κακό?? Τι παίζει?