Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Liberal Tears

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2 πραγματα ειναι φανταστικα ξεκαθαρα: Το πρωτο ποσο μα ποσο δεν ξερουν να χανουν (sore losers)οι "φιλελευθεροι". Το δευτερο, προφανως, ποσο πραγματικα φιλελευθεροι κ δημοκρατικοι ειναι οι "υπερμαχοι" της ελευθεριας... Μαλλον οι χιονονιφαδες μας τα βρηκαν σκουρα για πρωτη φορα στην γυαλινη, γεματο ψευδαισθησεις, ζωουλα τους... Αν κ κατα πασα πιθνοτητα αυτοεπιβαλλονται σε ολα αυτα τα "φρικτα" που νομιζουν οτι θα τους συμβουν... Παραλληλα, οι ιδιοι ανθρωποι ψηφισαν μια απολυτα στυγνη sociopath τυπισσα... Ας ψηφιζαν Bernie... Ισως τοτε να ειχαν μια ελπιδα... Η τουλαχιστον να μην εδειχναν σε ολο τον πλανητη ποσο βαθεια ψυχικα διαταραγμενοι ειναι...

sta είπε...

ΕΠΙΚΡΑΝΘΗ Ο ΑΔΗΣ... ΕΠΙΚΡΑΝΘΗ!

Lonewolf είπε...

Όπως είχε πει και ο leftist χαρρυ κλυν:Και κλααμαα η κυρία.. Επίσης τι ρατσιστικά σχόλια έγραφαν κατά των λευκων όλοι αυτοί; α, ξέχασα το να βρίζεις συνολικά μια ολόκληρη φυλή για το λάθος κάποιων είναι οκ άμα πρόκειται για λευκους. Αν έλεγε κάποιος τα μισά για έγχρωμους, γκει, κτλ θα τον κυνηγουσαν για ρατσισμό μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

Δημητριος Καρακωστας είπε...

Και κλαμαααααα η κυρια!!!Τελικα για τους νεοταξιτες φιλελε transβεστοειδη διεθνιστοφασιστες αριστεριζοντες η δημοκρατια ειναι καλη μονο αν εκλεγει τα δικα τους(εδω γελαμε) επιβαλομενα σε αυτους απο τα πολυ πανω πατωματα της πυραμιδας νεοταξικα μαριονετακια!!!
Αλλιως αν δεν τους κατσει η θελουν να σκοτωσουν τον Trump η να πεθανουν!!!
Παιδια προτιμηστε το δευτερο και καλη ευκολια ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

Lonewolf είπε...

Έχει πλάκα που όλοι αυτοί οι οπαδοί της ανοχής είναι εξαιρετικά μη-ανεκτικοι απέναντι σε οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Ε, μα φυσικά αφού είναι....."δημοκράτες".

Ανώνυμος είπε...

O Trump εκλέχθηκε, αυτοκτονίες δεν βλέπω. Πόσο χαρτζιλίκι δίνει ο Σόρος για κάθε δάκρυ? Σε ποια ΜΚΟ ανήκουν οι κομπάρσοι? Ο νοών νοείτω...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κλαίς, γιατί κλαίς, συ δεν είσαι που γέλαγες χθές.
Τα μικρά σου τα μάνγκα (@@) τάχει φάει η μαρμάνγκα, τώρα πες μου γιατί κλαίς.