Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ένα κορίτσι νεκρό, μία χώρα άρρωστηΆλλο ένα θύμα της κουλτούρας “welcome refugees” και “open borders” ήταν η 19χρονη Maria Ladenburger, κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, διακεκριμένου δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ήταν φοιτήτρια ιατρικής και εργαζόταν εθελοντικά σε hot spot.

Η κοπέλα επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι. Ο δράστης την βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Όπως αποδείχθηκε, δράστης είναι ένας «17χρονος» Αφγανός «πρόσφυγας». Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψή του, καθώς βρήκε πάνω στο φουλάρι της κοπέλας το DNA του.


Τα μεγάλα κανάλια της Γερμανίας - κατά την πάγια τακτική τους - θεώρησαν σκόπιμο να μην αναφέρουν το βιασμό και τη δολοφονία της 19χρονης κοπέλας. Το ARD π.χ., ο μεγαλύτερος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, υποστήριξε ότι η ιστορία ήταν «πάρα πολύ τοπικής σημασίας» και δεν άξιζε να την μάθει ο γερμανικός λαός.

Η Μαρία και οι γονείς της δραστηριοποιούνταν στο κίνημα “welcome refugees. Το παρακάτω δοκίμιο εξετάζει τη δολοφονία της στο πλαίσιο της «welcome κουλτούρας».

Του Wolfgang Hübner, Φρανκφούρτη

Υπάρχουν εγκλήματα που δεν μας λένε μόνο για τον δράστη και το θύμα, αλλά και για την κατάσταση της κοινωνίας και της χώρας στην οποία συμβαίνουν. Η ταπείνωση, ο βιασμός και η δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας ιατρικής Maria στο Φράιμπουργκ είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα τέτοιο έγκλημα . Οι ύποπτες και αηδιαστικές προσπάθειες «κατευνασμού» και σχετικοποίησης των υπευθύνων για την «welcome κουλτούρα» και οι πόρνες των μέσων ενημέρωσης δεν πρόκειται να το αλλάξουν αυτό καθόλου. Ακριβώς το αντίθετο: όλη αυτή η χορωδία των αγχωμένων κατευναστών της λαϊκής οργής το μόνο που κάνει είναι να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι αρμόδιοι που άφησαν τον δολοφόνο να διασχίσει τα σύνορα του κράτους το 2015 γνωρίζουν πολύ καλά την συνενοχή τους σε αυτή την φρικτή πράξη, η οποία δεν ήταν η πρώτη ενός «πρόσφυγα της Μέρκελ» και, δυστυχώς, δεν θα είναι η τελευταία.

Το νεκρό κορίτσι προερχόταν από μια οικογένεια της κοινωνικής ελίτ της Γερμανίας, η οποία πασχίζει να είναι κοσμοπολίτικη, «ανεκτική» και φιλική προς τους ξένους σχεδόν με οποιονδήποτε τρόπο, και ναι, ακόμη και με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό είναι το πνεύμα με το οποίο σίγουρα είχε ανατραφεί η Μαρία, και που ενέπνευσε αυτήν την ελίτ κοπέλα να συμμετάσχει σε εθελοντική εργασία για τους " πρόσφυγες της Μέρκελ ", αναμφίβολα με έναν ειλικρινή και ιδεαλιστικό τρόπο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος - άλλωστε, είναι εντελώς αηδιαστικό - να εκφραστεί περιφρόνηση και σαρκασμός για το θύμα της δολοφονίας μετά θάνατον. Επειδή η Μαρία έκανε μόνο διπλά και τριπλά αυτό που η ισχυρά προστατευμένη καγκελάριος συμβούλεψε τον γερμανικό λαό να κάνει, δηλαδή να επιδιώξει την άμεση επαφή με τους ξένης κουλτούρας "πρόσφυγες". Και μπορεί κανείς επίσης να υποθέσει ότι οι γονείς του νεκρού κοριτσιού δεν είχαν καμία αντίρρηση για τις δραστηριότητές της εκεί.

Ο πατέρας της Μαρίας είναι ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΕΕ και ενεργός χριστιανός στην επίσημη Καθολική Εκκλησία. Αποδεικνύεται από ένα τεκμηριωμένο κείμενο, ότι είναι ενεργός υποστηρικτής αυτής της «welcome κουλτούρας», η οποία του έχει κοστίσει τώρα την ζωή της κόρης του, πάνω στο άνθος της ηλικίας της. Ούτε αυτό, για χάρη της ευσέβειας και της συμπόνιας, είναι λόγος για περιφρόνηση και γελοιοποίηση. Ωστόσο, υπάρχει επιτακτικός λόγος να θέσουμε το ερώτημα: γιατί οι γονείς της Μαρίας επιλέγουν να μην εκφράσουν κανένα σημάδι θυμού ή απελπισίας μπροστά σε αυτόν τον φρικτά βάναυσο, βίαιο θάνατο του παιδιού τους στη νεκρολογία της; Η Μαρία δεν είχε πέσει θύμα μιας μοιραίας ασθένειας ή ενός τραγικού ατυχήματος, αλλά ενός άγριου δολοφόνου, ο οποίος, μετά την ικανοποίηση του πόθου του, «την πέταξε» σε ένα ποτάμι.

Αυτή η πράξη δεν πρέπει, ακόμη και χάριν της εντολής της χριστιανικής φιλανθρωπίας, να αρνηθεί την οργή για το θύμα, την πρόσκληση για τιμωρία. Όταν η νεκρολογία δημοσιεύτηκε, οι γονείς και οι αδελφές της Μαρίας δεν μπορούσαν να γνωρίζουν ακόμη ποιος θα συλληφθεί ως δράστης. Αλλά δεν μπορούσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι ο δολοφόνος θα ήταν ένας «πρόσφυγας της Μέρκελ». Πρέπει να υπάρχει κάποια εντελώς παράλογη περιφρόνηση, καθώς και άγνοια λόγω ιδεολογίας ώστε να κάνεις έκκληση στη νεκρολογία για δωρεές σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση για "πρόσφυγες", ενώ ακόμα υπάρχει αβεβαιότητα για το τι θα προκύψει από την αναζήτηση του δολοφόνου.
 [Λέει η νεκρολογία : Αντί για αποστολή λουλουδιών, ζητάμε δωρεές σε ... (Καθολική φιλανθρωπική οργάνωση για εκπαιδευτικό έργο στο Μπαγκλαντές), τραπεζικός λογαριασμός . ..., Ή για ... (πρωτοβουλία ντόπιων μαθητών για τους πρόσφυγες), τραπεζικός λογαριασμός. ..., Λέξη-κλειδί "Μαρία".]

Η οικογένεια έχει τώρα να ζήσει με την αφόρητη αλήθεια για το θάνατο της κόρης τους, δηλαδή το ότι το δικό τους παιδί θυσιάστηκε στην ηθικά-ιμπεριαλιστική ύβρη των φορέων και υποστηρικτών αυτής της «welcome κουλτούρας». Πώς σκοπεύουν να ζήσουν οι γονείς με αυτό το τεράστιο βάρος; Αλλά δεν αφορά μόνο αυτούς τους γονείς της κοινωνικής ελίτ της Γερμανίας. Είναι πολύ περισσότερο το γεγονός ότι εκείνοι οι πολίτες αυτής της χώρας που σκανδαλίζονται γι' αυτό και για άλλα εγκλήματα, θυμώνουν και ανησυχούν βαθιά, θα πρέπει τώρα να περιμένουν να τους απαγορευτεί να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, την απογοήτευση τους και την ανασφάλεια που νιώθουν.

Ό, τι είναι αυτό που εμποδίζει τους γονείς της Μαρίας να δείξουν μια εντελώς φυσική αντίδραση - αυτό που είναι ακόμη απαραίτητο για την επιβίωση του ατόμου και της  κοινωνίας - εμείς, οι αγανακτισμένοι και θυμωμένοι δεν πρέπει να δεχτούμε με οποιοδήποτε κόστος την αντίδραση εκείνων των ανθρώπων, οι οποίοι αποδείχτηκαν εξίσου ανίκανοι και απρόθυμοι να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας μας, καθώς και την κοινωνία από τις αναμενόμενες συνέπειες της εισβολής που θέλησε η Μέρκελ.

Μια χώρα της οποίας οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης προτιμούν να αντιμετωπίσουν  τον βάρβαρο βιασμό και τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας ως απλή λεπτομέρεια, είναι μια βαθιά άρρωστη χώρα, που εν μέρει αγωνίζεται για την αυτο-εξόντωσή της. Όσοι σκοπεύουν να αρνηθούν αυτήν την ασθένεια και την παρότρυνση για αυτο-καταστροφή έχουν το δικαίωμα, και δεν πρέπει να διστάσουν να κοντραριστούν με αυτούς, οι οποίοι επιδιώκουν να αρνηθούν την δική τους ευθύνη  για την νεκρή Μαρία. Το έτος 2016 ξεκίνησε με το σοκ των μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων αλλοδαπών «προσφύγων» στην Κολωνία και αλλού. Τελειώνει τώρα με μια φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν νεαρό «πρόσφυγα». Το μήνυμα για το 2017 είναι σαφές για το μέρος της Γερμανίας που εξακολουθεί να θέλει να ζήσει: Όποιος θέλει ακόμα να συνεχίσει να ανέχεται τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης που είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά δεν έχει στο μυαλό του το μέλλον αυτής της χώρας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ κρίμα... Είθε ο Θεός να την αναπαύσει. Και είθε το μεταναστευτικό κύμα να καταπαύσει...Κ.ΟΡΟΓΟΝΟΣΔΥΝΑΜΗ

Orthodox True είπε...

Ένα κορίτσι νεκρό, μία Χώρα άρρωστη, μία Ηπειρος γερασμένη καί σε κατάθλιψη, μία Ελλάδα αχταρμάς, ένα μέλλον ζοφερό.
Είθε νά ξυπνήσουμε, γιατί όσο κοιμόμαστε, άλλοι αποφασίζουν για εμάς.

Ανώνυμος είπε...

«Γιατί οι πρώην υπάλληλοι της Στάζι έγιναν ταξιτζήδες; – Γιατί τους λες το όνομά σου και ξέρουν που μένεις». Το ανέκδοτο που περιγράφει όλη την αλήθεια για τη Σταζι

Στάζι. Η τρομερή μυστική αστυνομία που είχε έναν κατάσκοπο για κάθε έξι πολίτες. Μαρτυρίες για ακτινοβολίες κρατουμένων. Γιατί μιλούσαν όλοι…

Έπρεπε να αποφεύγεις οποιαδήποτε δημόσια δήλωση που θα ήταν εναντίον του Κόμματος ή να ασκήσεις κριτική». Και εξομολογείται πως ακόμη κι αν ήθελε να ασκήσει κριτική στο Κόμμα, δεν μπορούσε. «Αν έγραφες όσα σκεφτόσουν, είχες πρόβλημα».

http://www.mixanitouxronou.gr/stazi-i-tromeri-mistiki-astinomia-pou-iche-enan-kataskopo-gia-kathe-exi-polites-martiries-gia-aktinovolies-kratoumenon-giati-milousan-oli/

Καταλαβαίνει κανείς Γερμανός ποία έχουν εκλέξει καγκελάριο;

Καταλαβαίνει κανείς Ελληνας Χριστιανός ποία κυβερνά την Ευρώπη και την Ελλάδα μας;

Καταλαβαίνει κανείς μας η όχι , πως οι αριστεροί ΠΟΤΕ δεν απολογήθηκαν για τα αμέτρητα εγκλήματα τους κατά της ανθρωπότητας;

Καταλαβαίνει κανείς μας η όχι , πως οι αριστεροί ΔΕΝ λογαριάζουν τίποτα και κανέναν άνθρωπο προκειμένου να προωθήσουν το καθεστώς στο οποίο ονειρεύονται να μας σκλαβώσουν όλους ως ΟΡΘΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ;

Καταλαβαίνει κανείς μας η όχι πως οι αριστεροί στις χώρες που κυβέρνησαν δολοφόνησαν αδέλφια τους άνθρώπους που είχαν μεγαλώσει για χρόνια μαζί τους , χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς να νοιώθουν τύψεις για τα εγκλήματα τους. Όχι μόνο δεν νοιώθουν ενοχές , όχι μόνο δεν κρύβονται ΑΛΛΑ ανέλαβαν να ΞΑΝΑ κυβερνήσουν απειλώντας ΚΑΙ πάλι όποιον τολμήσει να αντιδράσει ως - πάλι μια από τα ίδια – δεξιό , φασίστα , ναζί εθνικιστή;

Καταλαβαίνει κανείς μας γιατί ο σταλινικός τσιπας τα πάει μια χαρά με το μεγάλο ΑΡΙΣΤΕΡΟ αφεντικό και δεν διστάζει να υπακούσει στις εντολές της , να παραδώσει ολο το Ελληνικό έθνος στις ορέξεις των εδώ λαθρομεταναστών , όλην την δημόσια και ατομική ιδιοκτησία μας , χωρίς καμία αντίδραση από την υποτιθέμενη αριστερά που δεν κυβέρνησε ;

Καταλαβαίνει κανείς μας πως γηγενείς και λαθρομετανάστες δεν έχουμε καμία αξία ως άνθρωποι προκειμένου να φέρουν εις πέρας το παγκόσμιο κομμουνιστικό σχέδιο τους;

Καταλαβαίνει κανείς μας πως ΔΕΝ θα μας καταλάβουν ποτέ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ οσο δίκιο και εάν έχουμε;

ΟΡΘΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ,για αυτούς , αυτό είμαστε, και μας το λεν κατάμουτρα!
Καλά κάνουν , ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ , αφού κανείς μας δεν καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ…

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΦΤΙ........ ΚΚΕ
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ..ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. 902.GR: Δεν υπάρχουν αποτελέσματα ….
http://www.rizospastis.gr: Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα…
ΚΑΙ ΣΤΟ GOOGLE ΤΑ ΙΔΙΑ..
ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ «ΜΥΡΤΩ» ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ : Δεν υπάρχουν αποτελέσματα.. ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΛΕΞΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ..
ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ…
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ..

ΗΛΙΑΚΟΣ είπε...

Το θύμα δούλευε ως εθελόντρια σε χοτσποτ;
Δεν θα πω "καλά να πάθει"... αν και.. τέλοσπάντων...
Απλά θα πω ότι η ηλιθιότητα έχει τις συνέπειές της.

Το δυσάρεστο είναι πως οι χαροκαμμένοι γονείς της δεν φαίνεται να έχουν βάλει μυαλό.
Άρα, εκ των πραγμάτων οι βλαβερές συνέπειες της ηλιθιότητας θα συνεχιστούν.

Και μην βγει κανείς αφελής να μιλήσει για "αθώο θύμα". Δεν υπάρχον αθώα θύματα.
Την σημερινή εποχή της υπερπληροφόρησης, όπου τα πράγματα είναι απροκάλυπτα πρέπει να κάποιος να είναι τελείως ηλίθιος για να μην καταλαβαίνει τι γίνεται μπρος στα μάτια του.
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει, τότε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
Το μόνο που του μένει να κάνει είναι να υφίσταται καθημερινά τις συνέπειες της διανοητικής του παραπληγίας. Αυτός και όσοι αγαπάει.

Δυστυχώς, αυτοί είναι οι νόμοι της Φύσης, και σε όποιον αρέσουν.
Αν δεν τους αρέσουν, ας κάνουν μήνυση στον Νομοθέτη.

Περαστικά τους.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται πως ως Έλληνας Χριστιανός ορθόδοξος δεν χαίρομαι.
Δεν μπορώ όμως να μην θυμηθώ , δυο Ελληνικές παροιμίες.
Η μια που αφορά την οικογένεια της.
Οπως έστρωσες θα κοιμηθείς.

Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να κοιμηθούμε έτσι και όσοι δεν στρώνουμε αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε πως …στρώσαμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!
Το στρώσαμε θα μπορούσε εν μέρει να δικαιολογηθεί λόγω άγνοιας.
Το να μην μετανοούμε και να συνεχίζουμε να στρώνουμε - άλλοι λόγω φόβου και άλλοι για ίδιον όφελος - ακόμα και τώρα με την μη αντίδραση μας, παρόλα όσα βλέπουμε και ακούμε δεν πρόκειται να μας απαλλάξει από την
φωνή λαού οργή Θεού.

Λέγει ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής:
«Αλλ' ουν τον λόγο του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν δια την ιδίαν αμέλειαν, αλλ' ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν,
μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν,
ίνα μη υπόδικοι γενώμεθα
μετά της των εντολών παραβάσεως και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως»

Η άλλη που αφορά το παγκόσμιο διεθνιστικό κομμουνιστικό σύστημα, τότε και τώρα.


Αδικίας σπυρί σπαρμένο κι αν φυτρώσει δε σταχυάζει!

Ο καιρός γαρ εγγύς…

Νεοφιλελεύθερο το θέλουν οι φιλελεύθεροι , για αυτό και υποστηρίζουν την Ε.Ε. και την παγκοσμιοποίηση.
Την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο Ανδριανόπουλος στους αμετανόητους και αυτούς νεοφιλελε … που ειρωνεύονται τους αριστερούς για παρωπίδες και τους αντί ευρωπαϊστές ως λαϊκιστές!!!

Βρετανία: Νεοφιλελεύθερη… έξοδος!
29/06/2016ΟΙ Ευρωπαίοι σκεπτικιστές που γίνονται θύματα λαϊκισμού και εύληπτων συνθημάτων εντοπίζουν εύκολα αυτά τα αδιέξοδα και συναισθάνονται άμεσα τα εμπόδια που απειλητικά ορθώνονται. Νεοφιλελεύθερες πολιτικές δυστυχώς δεν υπάρχουν στην Ευρώπη. Υπάρχει κρατισμός, κεντρικός πολιτικός αυταρχισμός και κατάπνιξη της ατομικής οικονομικής δημιουργικότητας. Αυτά όλα οδήγησαν στην έξοδο της Βρετανίας. Και αυτά κινδυνεύουν να οδηγήσουν το Ευρωπαϊκό όνειρο σε χρεοκοπία.http://15minutes.gr/%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BD/

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να αναπαύσει την Μαρία και να φωτίσει τους γονείς της που προφανώς καλοπροαίρετα έπραξαν πράττουν και από ότι δείχνει συνεχίζουν να πράττουν εγκλωβισμένοι μέσα στην δολερή παγίδα της Νεοεποχίτριας Μέρκελ και του μισάνθρωπου συστήματος που αυτή υπάγετε και εξυπηρετεί.

Τα ίδια προβλήματα έχουμε και θα έχουμε γιατί το φαινόμενο αυτό δεν έχει σύνορα και η απειλή είναι εντός των πυλών υμών.. καλούμαστε να προστατέψουμε και ενημερώσουμε αρχής γενομένης τους οικείους μας προπαντός τα παιδιά μας την νεολαία μας και κατ’ επέκταση όσους θέλουν να κατανοήσουν το βάθος του προβλήματος..

δεν περιμένουμε από τις πόρνες (ψυχή τε και σώματι) των ΜΜΕ να ενημερωθούμε.. Έχουν πέσει οι μάσκες προ πολλού για τα ανωτέρω μιάσματα..

καλή δύναμη στον Κόκκινο ουρανό..

Pious Atheist είπε...

"Αμαρτίες" γονέων παιδεύουσι τέκνα.
Ειδικά όταν και τα ίδια τα τέκνα πηγαίνουν γυρεύοντας, θα συμπλήρωνε κάποιος.
Αυτό εμείς ΔΕ θα αφήσουμε να συμβεί στα δικά μας λατρεμένα μικρά. ΠΟΤΕ!

ikonsgr είπε...

Δυστυχώς, οι ιδεοληψίες και η βαριά ψυχοπάθεια που κατοικοεδρεύουν στα "προοδευτικά" αριστερ-άρρωστα μυαλά, δημιουργούν μία virtual reality ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Εκεί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λοιπόν, υπάρχει:
- ο εισβολέας-έποικος,
- ο χαρτζιλικωμένος από τις ΜΚΟ του σόρος,
- ο νεαρός άντρας 3κοσμικός κατσαπλιάς-τυχοδιώκτης, ο γαλουχημένος και φανατισμένος με την ακραία μισαλλόδοξη, απολίτιστη, βάρβαρη ισλαμική κουλτούρα,

O... "προοδευτικός", φιλο(υπ)άνθρωπος, "αλληλέγγυος"(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ στους αλλοδαπούς βέβαια...), μέσα από τα παραμορφωτικά γυαλιά της ψυχοπαθειάς του, βλέπει ΜΟΝΟΝ "φτωχούς μετανάστες" και "κακόμοιρα προσφυγάκια"...
Και έτσι, κυκλοφορώντας στο... "δάσος"(ή μάλλον ζούγκλα, έτσι όπως κατάντησαν τις πόλεις μας, με τις πολιτικές "μπάτε σκύλοι αλέστε"), ανέμελοι και χαρωποί, σαν τα χαζοχαρούμενα στρουμφάκια, έρχονται αντιμέτωποι με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

http://1.bp.blogspot.com/-9DsjQONjMoI/VVi_KYHKr-I/AAAAAAAA7Kk/e3kpdN5ie8Y/s1600/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CE%B9.jpg

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΩΝ ΣΑΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"!

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ "ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ";

Ανώνυμος είπε...

Προσφέρουν δωρεάν σπίτια για τους πρόσφυγες εδώ

Ερώτημα: Αυτοί οι μεγαλόκαρδοι και μικρόνοες χρήσιμοι ηλίθιοι, διότι περί τέτοιων πρόκειται, γιατί δεν έκαναν το ίδιο για Έλληνες, που δεν έχουν σπίτια να μείνουν;

Ένας ρατσισμός υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτός που στρέφεται κατά των Ελλήνων!