Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ψήφισμα της Βουλής της Δανίας: Οι Δανοί δεν πρέπει να γίνουν μειονότητα στη χώρα τουςΤο Folketing, το κοινοβούλιο της Δανίας, πέρασε ένα ψήφισμα που αναφέρει ότι οι Δανοί δεν πρέπει να γίνουν μειονότητα στις κοινότητές τους, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο πληθυσμός των μεταναστών και εκείνων που προέρχονται από οικογένειες μεταναστών να είναι τώρα η πλειοψηφία στο Brøndby Strand και στο Odense.

«Το Κοινοβούλιο σημειώνει με ανησυχία ότι σήμερα υπάρχουν περιοχές στη Δανία, όπου ο αριθμός των μεταναστών από μη δυτικές χώρες και οι απόγονοί τους είναι πάνω από το 50 τοις εκατό», αναφέρει η πρόταση.

«Το Κοινοβούλιο εκτιμά ότι οι Δανοί δεν θα πρέπει να αποτελούν μειονότητα σε κατοικημένες περιοχές στη Δανία».

«Η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο έχουν εφαρμόσει μια σειρά μέτρων λιτότητας που έχουν περιορίσει τις ροές των αιτούντων άσυλο σημαντικά, και τα οποία εμποδίζουν τις παράλληλες κοινωνίες.

Το Κοινοβούλιο καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει σε πολιτικό στόχο για τη μείωση του αριθμού των αιτούντων άσυλο και τον αριθμό εκείνων που έρχονται στην Δανία και ζητούν οικογενειακή επανένωση», καταλήγει η πρόταση.

Την πρόταση πάντως, καταψήφισαν σοσιαλιστές και αριστεροί όλων των αποχρώσεων.

Η Δανία, όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, γνώρισε ένα κύμα σεξουαλικών επιθέσεων και παρενοχλήσεων από μετανάστες όταν άρχισαν να καταφθάνουν σε μεγάλους αριθμούς.

Ο Ραφί Ιμπραήμ, ένας Σύριος που έχει εγκατασταθεί στην Δανία για πολλά χρόνια, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι νέοι αφιχθέντες μετανάστες δυσκολεύονται να ελέγξουν τον εαυτό τους όταν βλέπουν δυτικές γυναίκες.

«Αν δουν ένα κορίτσι, τρελαίνονται. Δεν μπορούν να συγκρατηθούν», είπε.

«Στη Συρία και σε πολλές άλλες χώρες, δεν είναι φυσιολογικό μια ξένη γυναίκα να σου χαμογελάσει. Αυτά τα κορίτσια που παρενοχλούνται δεν είναι απαραίτητα άσεμνα ντυμένα ή μεθυσμένα. Μερικές φορές είναι αρκετό απλώς το ότι είναι κορίτσια».

Η υπουργός Μετανάστευσης της Δανίας Inger Støjberg ομολόγησε στα τέλη του 2016 ότι «η ‘ενσωμάτωση’ (των μεταναστών) στη Δανία έχει αποτύχει», μετά από μια έκθεση - κόλαφο σχετικά με την εγκληματικότητα και την ανεργία σε τριάντα ένα γκέτο στα οποία κυριαρχούν οι μετανάστες, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς.

«Κατά τη γνώμη μου, αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε πολύ φοβισμένοι να κάνουμε σαφείς τις απαιτήσεις μας προς τους ανθρώπους που έρχονται στη Δανία», είπε.

«Δεν τολμήσαμε να πούμε τι περιμένουμε από αυτούς και το ότι ζητούμε να προσαρμοστούν στις αξίες της Δανίας».

Στην Βρετανία, οι αυτόχθονες Βρετανοί έχουν πλέον καταχωρηθεί επισήμως ως μειονότητα στην πρωτεύουσά τους, για πρώτη φορά το 2011, με μόνο το 44,9 τοις εκατό των Λονδρέζων να αναγνωρίζονται ως "Λευκοί Βρετανοί" στην απογραφή του 2011.

Οι Λευκοί Βρετανοί είναι επίσης κάτω από το 50 τοις εκατό του πληθυσμού στο Λέστερ, το Luton και το Slough, με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ να προβλέπουν ότι το Μπέρμιγχαμ, η δεύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, θα ακολουθήσει σύντομα το παράδειγμά τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αναρωτιέμαι πώς και δεν έχει καταργηθεί ακόμη το κριτήριο του γένους στις απογραφές στο δυτικό κόσμο;;;;;;;;;;;

Βελισσάριος Λ. είπε...

Καμμία κοσμική πολιτική ενέργεια δεν σώζει από τα επίχειρα της αποστασίας από τον Θεό.
Πόσες -άδειες- "εκκλησίες" έχουν γίνει καφετέριες και μουσεία στην Δανία; Πόσες εκτρώσεις γίνονται στην Δανία; Με πόσους τρόπους βλασφημείται ο Χριστός στην Δανία; Με πόσους τρόπους προστατεύεται και επαινείται η πορνεία, η μοιχεία και ο κιναιδισμός στη Δανία;
Σημειωτέον οτι ουδείς λαθρομετανάστης, ή αλλόφυλος, ή αλλόδοξος δεν επέβαλε αυτές τις καταστάσεις στους Δανούς.
Ωστόσο, το γεγονός οτι πολλές γυναίκες αφυπνίζονται στην Βόρεια Αμερική και την βόρεια Ευρώπη έπειτα από πολλά χρόνια ανελέητης, "προοδευτικής" προπαγάνδας και πολιτιστικού μαρξισμου, μας δίνει ελπίδες και για την δική μας ετοιμοθάνατη χώρα:

Ίμπεν Τράνχολμ. Δημοσιογράφος και θεολόγος από την Δανία. Καθολική και συντηρητική. Συγκροτημένη και τεκμηριωμένη.
Μιλά για την διαφορά χριστιανισμού μεταξύ Δύσεως και Ρωσσίας. Τον αντιθεϊσμό της Δύσεως. Την αιώνια πάλη καλού-κακού.
Τις εντυπώσεις της από την Ορθόδοξη αφύπνιση του ρωσικού λαού μετά την ΕΣΣΔ.

Iben Thranholm - Christianity is a common ground between the West and the East
https://www.youtube.com/watch?v=IH7oM9kIqa8

Iben Thranholm - Russia is the new West
https://www.youtube.com/watch?v=hIawzjOPNZk
Could Red Square feel more open and free than Manhattan? Is it even possible? Denmark Journalist Iben Thranholm believes there is something to this new paradigm. “I experienced a fantastic energy, a moral energy similar to America in the '50s with the old moral values. I met helpful, poetic and cultured people with a spirit of self-sacrifice I have not seen before.”

Εαν υπήρχε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας το οποίο θα πρόβαλλε βίντεο όπως τα παραπάνω, πολλά θα άλλαζαν μέσα σε λίγα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ροδοπελεκάνος , ο Αργυροπελεκάνος και η Φοινικόπτερα έχουν επιδοθεί σε μια ατέρμονα φιλοσοφική συζήτηση περί των φυλετικών διακρίσεων του μεγάλου αετού που φαίνεται να είναι υπέρ και του επιδέξιου ψαρά που φαίνεται να είναι κατά , του Θαλασσαετού και του
Σταχτοτσικνιά


Κατάλαβες τίποτα;
Δεν είναι απαραίτητο. Με την προστασία των φιλοσόφων , ασχολείται η βιώσιμη ανάπτυξη που επιδοτείται από την Ε..Ε. , όπου μεταξύ των άλλων ενεργειών της είναι και η προώθηση χρήσης «ενεργειακά καθαρών» μορφών μετακίνησης (π.χ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα), η «βιωσιμότερη» αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ο οικολογικός χαρακτηρισμός καταναλωτικών προϊόντων, η βιοτεχνολογία, ΚΑΙ

η εξάλειψη φυλετικών και σεξιστικών διακρίσεων στον εργασιακό τομέα κλπ.

Βρε που κολλάνε όλα αυτά , να μας τρελάνεις θέλεις;
Από την μια προστατεύεις την εξαφάνιση των ειδών και από την άλλη τους λες να μην κάνουν διακρίσεις;
Ρώτα το κόκκινο βιβλίο – όνομα και πράμα- με …απέραντη θλίψη , έχει ήδη καταγράψει
ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Σάμπως ξέρουν οι φιλόσοφοι τι έχει καταγράψει το κόκκινο βιβλίο για την πάρτη τους , αυτοί συνεχίζουν ΑΜΈΡΙΜΝΟΙ το χαβά τους.
Το έργο της σωτηρίας τους το έχουν αναλάβει υπεργολαβικά οι επιδοτούμενοι σωτήρες τους.
Τώρα εάν εξαφανιστούν οι ελάχιστες εναπομένουσες τρεις πρώτες κατηγορίες κορμοράνων ,
ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ;
Φιλόσοφος είσαι;