Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης για την θ-εμετική εβδομάδα του υπουργείου αηδίας (video)


"We don't need no edugaytion*"


Εκπομπή "Εκκλησία και Κόσμος" της Μητροπόλεως Κασσανδρείας στο κανάλι Atlas TV που μεταδόθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017.




* Τα γράφαμε παλαιόθεν. Σε λίγο θα προβάλλουν οι καθηγητάδες το "Brokeback Mountain" στα σχολεία. "Όπως Αμερική"! Ρίξτε μια ματιά στο... μπαούλο του ΚΟ να δείτε τι γίνεται (ή μάλλον γινόταν το 2010) στα αμερικάνικα σχολεία (που είναι πάντα "μπροστά").

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Και φυσικά εαν κάποιος γονέας αρνηθεί και αντιδράση στην εφαρμογή της εμετικής εβδομάδας του υπουργείου αηδίας (ονομασίες πολύ ευστοχες απο τον πάτερ Αρσένιο) στο σχολείο που βρίσκεται το παιδί του, τότε θα δράσουν πάλι οι λοβοτομημένοι φρουροί του άθλιου ανθελληνικού συστήματος που είναι το ΠΑΜΕ και ο κάθε αριστερός ανθέλληνας να τρομοκρατήσει οποιονδήποτε θελήσει να προστατέψει το παιδί του απο την ανώμαλη προπαγάνδα που αυτοί οι λοβοτομημένοι αποκαλούν "πρόοδο"...


Ανώνυμος είπε...

Μην πας το πρόβλημα αλλού, αριστεροί, δεξιοί, ο Χριστός τους αγάπησε όλους ως το θάνατο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ Κ.Ο. ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

8 Φεβρουαρίου 2017 - 4:37 π.μ.

Η αλήθεια να λέγεται όσο και εάν ενοχλεί, μήπως και καταλάβουν επιτέλους πως έχουν γίνει κουραστικοί και προκλητικοί ανθέλληνες αντίχριστοι.

Βελισσάριος Λ. είπε...

Ενταύθα το πρότυπο δήλωσης απαλλαγής απο την εμετική εβδομάδα:

http://www.tideon.org/content2012/se_exelixi/dhlwsh_apalaghs_apo_thematikh_evdomada_01.pdf
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/01/blog-post_39.html

Γιατί όμως κλαίμε τώρα ωσαν 'μωρές παρθένες';
Το σχολειό έρχεται πάντα τελευταίο και καταϊδρωμένο να επικυρώσει τύποις τις ήδη κυρίαρχες κοινωνικές σταθερές.
Αγαπητοί γονείς(;) η φαύλη προεργασία στις ψυχές των βλασταριών σας έχει γίνει ήδη, εδώ και πολλά χρόνια. Ομοίως και στις δικές σας ψυχές, ως γενεά του μεταμοντερνισμού που είστε.
Με την αδιαφορία σας ή τον νοσηρό προστατευτισμό-ευνουχισμό, την απιστία στο Θεό, τα διαζύγια, τους φρικώδεις τσακωμούς σας, την αναισχυντία στην ενδυμασία και τον λόγο σας, την νοοτροπία του «δεν πειράζει» και «να μην του λείψει τίποτα» ανεχθήκατε και ενθαρρύνατε τα φερέφωνα του σκότους και ψεύδους να μιάνουν τα παιδιά σας, τα οποία αηδιασμένα από την συμπεριφορά σας αναζήτησαν στα κάτωθι μέσα εναλλακτικά ιδανικά και πρότυπα ταύτισης:

τηλεόραση
ραδιόφωνο
σινεμάδες, θέατρα
περιοδικά, εφημερίδες
α-ψυχαγωγικές διασκεδάσεις
πορνογραφία
καρναβάλια
μοντέρνα λογοτεχνία
ανεξέλεγκτο διαδίκτυο
παρέες, πάρτυ, εκδρομές
'ποπ είδωλα' της χωματερής
κενόδοξοι "πρωτοπόροι", ανδρείκελα "προοδευτικοί"
και τα συναφή που εσείς γνωρίζετε καλύτερα.

Έτος 2015, Καβάλα. "Πρωτοποριακό" Λύκειο παρουσιάζει δημοσίως θεατρικό δρώμενο με θέμα 2 "παντρεμένες" τζιβιτζιλούδες που "έχουν παιδί". Στο τέλος του βίντεο ακολουθούν χειροκροτήματα και ιαχές από γονείς(;), δασκάλους(;), μαθητές(;).
http://redskywarning.blogspot.gr/2015/05/video.html

Υγ
Πρίν φτύσετε τον Γαβρόγλου και τον κάθε εντολοδόχο της Στοάς και των "think tanks", ας φτύσετε τον καθρέπτη στο σπίτι σας πρώτα.

ΤΙΜΟΛΕΩΝ είπε...

Συνυπογραφω! Ευχαριστουμε για τις πολλες ευστοχες αναρτησεις σου!

ΤΙΜΟΛΕΩΝ είπε...

Ετσι ακριβως ειναι αδελφε! Δεν εχουμε το θαρρος να αναλαβουμε τις ευθυνες μας. Ελπιζω μονο μεσα απο τον πονο που περναμε, να βελτιωθουμε και με τη βοηθεια του Θεου,να προσπαθησουμε να αλλαξουμε τα κακως κειμενα!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, Βελισσάριε, έχεις δίκιο θα τον φτύσω τον εαυτό μου. Αλλά θα είμαι και εντελώς για πέταμα αν δεν συμπληρώσω τη δήλωση απαλλαγής του παιδιού μου πέφτοντας θύμα της τρομοκρατίας που πάνε να περάσουν. Είναι σαν να παραδέχομαι ότι τους παραδίδω το παιδί μου άνευ όρων.Αυτό δε θα γίνει και μακάρι να το κάνουν όλοι οι γονείς.