Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΗΠΑ: Τα «ροζ σκουφάκια με αυτιά γάτας» εναντίον του Τραμπ και η προέλευσή τους



Τον Ιανουάριο έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον η λεγόμενη «Πορεία των Γυναικών» (στην πραγματικότητα πορεία των ΛΙΜΠΕΡΑΛ γυναικών - και όχι μόνο γυναικών) με τους συγκεντρωμένους να φοράνε κάτι ροζ σκουφάκια. Η εκδήλωση ήταν άλλη μία αντίδραση στους αδυνατούντες «δημοκράτες» να αποδεχθούν την βούληση του αμερικάνικου λαού στις πρόσφατες εκλογές και την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.

Την πρωτοβουλία στήριξαν τεράστιες προσωπικότητες όπως η Κέιτι Πέρι, η Σερ, η  Σκάρλετ Γιόχανσον και η μαντόνα.

Τα σκουφάκια προβλήθηκαν ως «ένα σύμβολο κατά του Ντόναλντ Τραμπ» και ένα «σύμβολο της ενότητάς μας» (των λίμπεραλ).

Η εβραιοαμερικάνικη ιστοσελίδα Forward μας ενημερώνει για την "κρυφή εβραϊκή προέλευση του pussyhat":

«Ενώ οι υποστηρικτές του Donald Trump φοράνε τα κόκκινα καπέλα του μπέιζμπολ με την φράση “Make America Great Again,” οι αντίπαλοι του Trump έχουν το δικό τους καπέλο: το ροζ pussyhat. Το σκουφί με τα αυτιά της γάτας που σχεδιάστηκε από την 38χρονη Jayna Zweiman και την φίλη της Krista Suh, έχει γίνει ένα αναγνωρισμένο σύμβολο διαμαρτυρίας. Είναι, επίσης, σύμφωνα με την Zweiman, η προσωπική tikkun olam* πράξη της.

Και οι δυο παππούδες και γιαγιάδες της Zweiman μετανάστευσαν από την Ανατολική Ευρώπη και ενώ έκαναν κάθε προσπάθεια να αφομοιωθούν, είπαν στην εγγονή τους το τι πέρασαν. Ο ένας παππούς της Zweiman έπρεπε να περιμένει οκτώ χρόνια για μια θεώρηση. Η μια γιαγιά της, πρόσφυγας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, επιβίωνε για αρκετούς μήνες με πατάτες.

«Ξέρω τόσες πολλές οικογένειες που έχουν τις ίδιες ιστορίες», λέει η Zweiman. «Είναι απλά η απόδειξη ότι οι άνθρωποι αξίζουν την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό και την ασφάλεια. Αυτό είναι το αμερικανικό όνειρο...»

* Tikkun olam (που σημαίνει «επισκευάζοντας τον κόσμο»), είναι μια έννοια του Ιουδαϊσμού που έχει καμπαλιστική προέλευση και στην σύγχρονη εποχή σημαίνει ότι οι Εβραίοι «φέρουν την ευθύνη» όχι μόνο για τη δική τους πνευματική και υλική ευημερία, αλλά και για την ευημερία όλου του κόσμου.

ΚΟ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ……….
Η ΠΛΕΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ.
«Tikkun olam» (που σημαίνει «επισκευάζοντας τον κόσμο»)-ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.!!!!!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ !!!!!!
ΑΙΣΧΟΣ!!!
«..Αυτό θυμίζει την περίπτωση του Αυτοκράτορα Ηράκλειου που ζήτησε απο τις μυστικές υπηρεσίες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας του,να ερευνήσουν γιατί επι 1000 χρόνια οι Πέρσες επιτίθονταν εναντίον του Βυζαντίου και της αρχαίας Ελλάδας.
Ανακάλυψαν αυτό που ανακάλυψαν και οι Ισπανοί. (Συνεργαζόντουσαν με τους μουσουλμάνους για να κατακτήσουν την Ισπανία)
Χρηματοδοτούσαν τους Πέρσες και τους έστρεφαν κατά της Ελλάδας, κατα την προσφιλή τακτική τους να μην πολεμούν οι ίδιοι για να πετύχουν ένα στόχο, αλλά να βάζουν άλλους λαούς να πολεμούν για τα συμφέροντά τους.
Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει τώρα και στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν…»

Ανώνυμος είπε...

ψεματα λενε.
δες τον σκουφο σε εναν εβραιο της τσεκα.
μαλλον ειναι ο δικερος -διαβολος αποκρυφιστικο συμβολο εβραιων
http://www.renegadetribune.com/talmudic-terror-torture/

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακό άρθρο. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ανώνυμος είπε...

Οι εβραίοι του ισραήλ βομβαρδίζουν τις Συριακές δυνάμεις στην Παλμύρα - Ανοικτή πλέον η υποστήριξη τους, στους τζιχαντιστές.

Δείτε ΚΑΙ αυτό:
Κομμάτι απο την ομιλία του πρώην πρόεδρου της Μαλαισίας Dr. Mahathir bin Mohamad at the opening of the tenth session of the Islamic Summit conference at Putrajaya Convention Centre on October 16, 2003.

"We are actually very strong. 1.3 billion people cannot be simply wiped out. The Europeans killed (??????) 6 million Jews out of 12 million.
But today, the Jews rule this world by proxy.
They put others to fight and die for them."


ΥΓ
Τα ερωτηματικά σε παρένθεση δικά μου αλλά αφορούν και τους ελεύθερα σκεπτόμενους Έλληνες