Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Σώτη Τριανταφύλου: «Έχουμε μπει στον δρόμο που χάραξε ο Στάλιν».

«Το 2017 μια ιστορικός και συγγραφέας παραπέμφθηκε σε δίκη απλά και μόνο επειδή χρησιμοποίησε μια φράση που αποδίδεται στον Μάρκο Πόλο. Η δίωξή της έγινε αντικείμενο συζήτησή στα social media, με την κοινή γνώμη να διχάζεται: Τελικά, είναι η Σώτη Τριαντάφυλλου ρατσίστρια ή μήπως το παρακάναμε με την πολιτική ορθότητα;» - της Μυρτώς Λιαλούτη, από ΤΑ ΝΕΑ, Σάββατο, 13 Μαΐου 2017.

Η αιτία μηνύσεων όπως αυτή που ασκήθηκε εναντίον μου είναι η εκκαθάριση της κοινωνίας από τον ενοχλητικό δημόσιο λόγο σύμφωνα με κάποια αυταρχικά κριτήρια που παρουσιάζονται ως ανθρωπιστικά. Από τότε που ο μαρξισμός καθαγίασε το κοινωνικό μίσος, οι διάφοροι σωτήρες και προστάτες των αδυνάτων το καλλιεργούν ως κοινωνική αρετή. Όσο για τη δική μου δίωξη πρόκειται για αποτέλεσμα τακτικής λιντσαρίσματος η οποία σήμερα έχει αντικείμενο εμένα, αύριο θα έχει κάποιον άλλον. Όποιος ενοχλεί την αριστερά και τους καλοθελητές των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να σωπάσει. Ας πάρουμε σειρά ένας-ένας...

Το κίνημα της πολιτικής ορθότητας είναι άσκηση βίας στις συνειδήσεις και στη διατύπωση της σκέψης. Και δεν αφορά όλους τους ανθρώπους και όλες τις εθνότητες. Οι αριστεροί κατηγορούν τους Αμερικανούς για ηλιθιότητα και κανείς δεν τους μηνύει για ρατσισμό. Από μια άποψη δικαίως: οι κοινότητες με αυτοπεποίθηση δεν φοβούνται την αποδοκιμασία. (Το ίδιο και τα άτομα...) Για παράδειγμα, όσοι Εβραίοι δεν είναι συμπλεγματικοί λένε τα καλύτερα εβραϊκά αστεία. Η εμμονική ενασχόληση με τα «δικαιώματα» αφαιρεί τις υποχρεώσεις, συρρικνώνει τις κοινότητες στη θέση του θύματος και προσπαθεί να ισοπεδώσει τη σκέψη. Παραλλήλως, δημιουργεί ρατσιστική αναδίπλωση: όσο πιέζουμε για ενιαία σκέψη, για επιβολή ενός υποτιθέμενου ψευτο-Καλού, τόσο θα αναπτύσσεται αντίδραση η οποία μπορεί να πάρει βίαιες διαστάσεις και να προκαλέσει πολιτικά ατυχήματα.

Είναι επιτρεπτό και μάλλον «επαναστατικό» να επιτίθεσαι στον χριστιανισμό αλλά όχι στο Ισλάμ μολονότι το Ισλάμ δεν δημιουργεί πολιτισμό• αντιθέτως, τον καταστρέφει. Το ότι γίνονται δίκες για βλασφημία το 2017 μας δείχνει ότι έχουμε παραβλέψει τον ρόλο της θρησκείας στην εποχή της νεωτερικότητας. Το Ισλάμ, η επιθετική του πολιτική, μας θυμίζει ότι η κοσμική κοινωνία είναι ευσεβής πόθος. Οι άνθρωποι, ακόμα κι όταν δεν ανήκουν σε θρησκείες, επαναλαμβάνουν τα ίδια τελετουργικά. Τα αυταρχικά κόμματα και οι αυταρχικές ομάδες έχουν αδυσώπητα θρησκευτικά τελετουργικά: ανεπίγνωστα, υιοθετούν θρησκευτικές αξίες περί Καλού-Κακού, σωτηρίας, επέκεινα, προδοσίας, αμαρτίας, τιμωρίας, λύτρωσης και τα λοιπά.

Ο νόμος περί άσκησης βίας ήταν αρκετός: ο αντιρατσιστικός νόμος όχι πως περιττεύει αλλά σηματοδοτεί μια πνευματική στενοχώρια. Έχουμε μπει στον δρόμο που χάραξε ο Στάλιν.

Όποιος διαφωνεί με την ηγεμονική, ιδεολογία θα τιμωρείται. Στη δημοκρατία θα έπρεπε να υπάρχει χώρος για κάθε είδους λόγο, αν και όχι για βίαιες πράξεις οι οποίες εμπίπτουν, φυσικά, σε άλλους νόμους. Στην Ελλάδα η βία διακρίνεται σε καλή και κακή: είναι κοινοτοπία και που το λέω. Είχαμε τρυφερά πάρε-δώσε με την 17η Νοέμβρη, τώρα δείχνουμε επιείκεια σε όλους τους επιγόνους της. Όταν χρυσαυγίτες σκοτώνουν κάποιον θεωρείται στυγερό έγκλημα, όταν κάποιος σκοτώνει χρυσαυγίτη «καλά του κάνει». Έχουμε πρόβλημα ηθικής και πολιτικής κουλτούρας. Υπήρχε και υπάρχει ανοχή για την τρομοκρατία και τους αναρχοφασίστες οι οποίοι, περιέργως, στηρίζουν τα κινήματα για τα «ανθρώπινα δικαιώματα». (Καίγοντας τρόλεϊ...)

Παρά τις επικρίσεις και τον θόρυβο, νομίζω ότι δεν είμαι αρκετά σκληρή στις εκφράσεις που χρησιμοποιώ. Δεν συμμετέχω στα κοινωνικά δίκτυα αλλά αντιλαμβάνομαι ότι η γλώσσα που χρησιμοποιείται εκεί δεν είναι σκληρή, είναι χυδαία. Ας μην κάνουμε κριτική στη σκληρή γλώσσα, ας κάνουμε στη χυδαία. Και στο επίπεδο των ιδεών ας ταρακουνηθούμε λιγάκι μήπως ξυπνήσουμε! Πάντοτε, όταν πρόκειται για άρθρα ή δοκίμια, προσπαθούμε να γινόμαστε πειστικοί, πράγμα που προϋποθέτει κάποια ηπιότητα: αλλά, όλα τα πράγματα πρέπει να διατυπώνονται ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές. Οι ψίθυροι και οι υπαινιγμοί είναι χαρακτηριστικά ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Στην ερώτηση αν ένας μουσουλμάνος που διαβάζει τις θέσεις μου νιώσει προσβεβλημένος απαντώ το εξής: Αν, αντί να υπακούει στους νόμους της κοινωνίας που τον έχει δεχθεί και του προσφέρει ειρήνη και δημοκρατία, υπακούει στον ιμάμη, ας προσβληθεί κι ας γίνει έξαλλος.

Ο Εμανουέλ Μακρόν είπε προεκλογικά πως «καμία θρησκεία δεν είναι πρόβλημα στην Γαλλία»: ο Μακρόν είναι πολιτικός• εγώ είμαι ιστορικός και συγγραφέας. Δεν έχω στόχο να ενώσω τη διχασμένη κοινωνία, ούτε να γίνω ηγέτης• έχω στόχο να φωτίσω μερικές σκοτεινές γωνίες. Μερικά ψέματα είναι απαραίτητα στην πολιτική, αλλά όχι στην επιστήμη της ιστορίας όπου πασχίζουμε να βρούμε την αλήθεια.

Στη Γαλλία η κοσμικότητα έχει πάει περίπατο. Στην πίεση που ασκεί το Ισλάμ — με τη στήριξη μεγάλου μέρους της αριστεράς που έχει χάσει το προλεταριάτο και ψαρεύει οπαδούς στις μειονότητες — θα απαντήσουν οι Καθολικοί. Το πρόβλημα στη Γαλλία δεν είναι η τρομοκρατία• είναι η πεισματική μη ένταξη, είναι η δημιουργία παράλληλης κοινωνίας και παράλληλου Δικαίου που αντιτίθεται στο Δίκαιο της δημοκρατίας. Είναι η εξασθένιση του νόμου, η υποχώρηση του κοσμικού κράτους που κερδήθηκε με αγώνες.

Στα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζεται μια εικόνα του Παρισιού που φοβάται. Κανείς δεν φοβάται. Όσο για μένα, περπατάω αμέριμνη μαζί με το σκυλί μου ακούγοντας μουσική: Rock and roll will never die.

Η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, μηνύθηκε για «παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου» από τον Παναγιώτη Δημητρά της γνωστής ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι», επειδή σε άρθρο της επικαλέστηκε φράση που φέρεται ότι είπε ο Μάρκο Πόλο, «φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι, ενώ μετριοπαθής είναι εκείνος που σε κρατάει για να σου κόψουν το κεφάλι». Το συγκεκριμένο άρθρο η Τριανταφύλλου το έγραψε μετά τη σφαγή στο Μπατακλάν του Παρισιού από ισλαμιστές (η Τριανταφύλλου ζει στη Γαλλία), και εκεί μιλάει για "το χονδροειδές σφάλμα της πολυπολιτισμικότητας", χαρακτηρίζει το ισλάμ "πολιτικό πρόγραμμα" και "ιδεολογία εκβαρβαρισμού", καταγγέλλει την "ανεπάρκεια, τη θλιβερή αναπηρία, των σημερινών ευρωπαϊκών ηγεσιών" που δεν αναλαμβάνουν δράση κατά του Ισλαμικού Kράτους και επιτίθεται στους Γάλλους σοσιαλιστές, που θεωρούν πρόβλημα την άνοδο της ισλαμοφοβίας, ένα φαινόμενο που η ίδια χαρακτηρίζει ως το "φυσικό και αυτονόητο αντανακλαστικό", που, "ωστόσο, μπορεί να οδηγήσει τους Γάλλους πολίτες στον αριστεροδεξιό συνασπισμό της Μαρίν Λε Πεν". Να θυμηθούμε ότι στο παρελθόν Άγγλος πολιτικός βρέθηκε κατηγορούμενος για "ρατσιστικό λόγο", επειδή παρέθεσε φράση του Τσώρτσιλ, ενώ στην Δύση (ΗΠΑ) σε ορισμένες περιπτώσεις η παράθεση χωρίων της Αγίας Γραφής έχει θεωρηθεί "λόγος μίσος" (κυρίως κατά ομοφυλόφιλων). 

Ο λόγος της Τριανταφύλλου είναι πάντως καταπέλτης. Φαίνεται ότι η χώρα μας αποκτά την δική της Οριάνα Φαλάτσι... ΚΟ

15 σχόλια:

Πᾶνος είπε...

Μπράβο σου, κοπελάρα ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου, Ελληνίδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Το να ακούγεται η λέξη «ελευθερία» από Ευρωκράτες είναι σαν να ακούς να την λέξη «αγάπη» από τον βιαστή. Μιλούν με ύφος «δημοκράτη» και «ανθρωπιστή» καταπατώντας την βούληση των ευρωπαϊκών λαών και υβρίζοντας και κυνηγώντας όσους δεν υποτάσσονται στα σχέδιά τους. Μιλούν για «αξίες» χωρίς να μας πουν ποιες είναι αυτές οι αξίες. Μιλούν για «ανάμειξη των φυλών» ή «ανάμειξη του κόσμου», αλλά αυτό αφορά μόνο τις πατρίδες των Λευκών Ευρωπαίων, όπου αυτή η «ανάμειξη» πρέπει να επιβληθεί με το νόμο και την βία. Δεν υπάρχει καμία διεθνής πίεση για την επιβολή της διαφορετικότητας σε κάποια ασιατική χώρα. Δεν υπάρχει καμία διεθνής πίεση για την επιβολή της διαφορετικότητας σε κάποια χώρα μαύρων. Αυτό που επιζητούν και το αποκρύβουν πίσω από ωραίες λέξεις είναι η Λευκή Γενοκτονία

Ανώνυμος είπε...

Καλα κουμμουνι ειναι η κυρια, ας μην της δινουμε και παρασημα....
Γιατι για τα μουσλιμια μιλησε, οχι ομως και για τους αλλους τζιχαντιστες, τους ταλμουδιστες.
Εγω παντως θα της συνιστουσα να προσλαβει σαν δικηγορο υπερασπισης τον κυριο Κωνσταντινο Πλευρη.
Ετσι για να γινεται απολυμανσις και να φευγουν οι ....κατσαριδες απ τις δικαστικες αιθουσες που και που.


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη έχει καταφερθεί ουκ ολίγες φορές εναντίον πατριωτικών / εθνικιστικών φορέων στην Ελλάδα. Μου θυμίζει την αδερφή γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου που ήταν υπέρ των καταλήψεων…άλλα όταν έγινε κατάληψη στο δικό της ξενοδοχείο στην Αχαρνών άρχισε να διαμαρτύρεται. Η αριστεροί και ο πολιτισμικός μαρξισμός είναι οι κύριοι υπεύθυνοι γι' αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη και στο δυτικό κόσμο γενικότερα.
Είναι απέναντί μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΧ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ SS ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016
ΒΟΜΒΑ – Παράνομο το Τζαμί βάση του Αντιρατσιστικού νόμου! Τι θα κάνει Κυβέρνηση και δικαιοσύνη; (Βίντεο)
Το διαβάσαμε από το: ΒΟΜΒΑ – Παράνομο το Τζαμί βάση του Αντιρατσιστικού νόμου! Τι θα κάνει Κυβέρνηση και δικαιοσύνη; (Βίντεο) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/08/blog-post_6934.html#ixzz4hDtvgxNy

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ αποσπάσματα του Κορανίου που θα διαδίδονται ελεύθερα εντός του Τεμένους στην Αθήνα και αντιβαίνουν τον αντιρατσιστικό νόμο που παραθέσαμε παραπάνω. Συγκεκριμένα υπάρχει απίστευτο μίσος με βάση την θρησκεία αλλά διακρίσεις με βάση την ταυτότητα του φύλου .
Το Κοράνιο είναι γεμάτο από εντολές του Αλλάχ για την επίδοση στον πόλεμο, κατά τρόπο σαφή και αναντίρρητο απέναντι στους αλλόθρησκους:
«Φονεύετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε»(Η Αγελάδα 2,191)
«Πολεμάτε και φονεύετε τούς ειδωλολάτρες, όπου τους βρείτε»(Η Μετάνοια 9,5)
«Όταν συναντάτε τους άπιστους, κτυπάτε και σφάζετε τους»(Μωάμεθ Προφήτης 47,4)\
«Ο Προφήτης είπε: “Αν ένας Μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία-του, σκοτώστε-τον.”»(Μπουχαρί:Τ4Β52Α260)
«Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”» (Κοράνι, 8:12)
«Ω πιστοί! όταν συναντήσετε τους απίστους στη μάχη, ποτέ μη στρέψετε τα νώτα-σας σ’ αυτούς. Αν κανείς στρέψει τα νώτα σ’ αυτούς μια τέτοια μέρα — εκτός αν πρόκειται για στρατηγική κίνηση του πολέμου, ή για υποχώρηση προς μια στρατιωτική μονάδα (δική-του) — στρέφει επάνω-του την οργή του Αλλάχ, και κατοικία-του είναι η Κόλαση.» ( Κοράνι, 8:15–16)
«Ω Προφήτη, παρώτρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σαςθα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.» (Κοράνι 8:65)
«Επομένως, όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τους λαιμούς-τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε-τους γερά: μετά (είναι ώρα για) είτε γενναιοδωρία είτε λύτρα: μέχρις ότου ο πόλεμος τα φέρει όλα εις πέρας. Έτσι (διατάσσεστε): αλλά αν ήταν Θέλημα του Αλλάχ, ασφαλώς θα μπορούσε να τους τιμωρήσει (ο Ίδιος); αλλά (σας αφήνει να μάχεστε) για να σας δοκιμάσει.»(Κοράνι 47:4)
«Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος-Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους Ανθρώπους του Βιβλίου, [Χριστιανοί και Εβραίοι] μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγμένοι.» (Κοράνι 9:29)
«Μου άρεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στους απίστους. Το να τους σκοτώνεις ήταν γλυκύτερο από πιοτό. Καλπάσαμε ανάμεσά τους λαχανιάζοντας για τα λάφυρα. Με τη δυνατή φωνή του στρατού-μας, η ίλη του Αποστόλου προχώρησε στη σύρραξη.» (Ισχάκ:576)
Ξεκάθαρες ρατσιστικές διακρίσεις από το Κοράνι με βάση την ταυτότητα του φύλλου , ξεκάθαρος ρατσισμός απέναντι στις γυναίκες :
Γράφεται στο Κοράνι πως των μυαλό των γυναικών είναι κατώτερο των ανδρών και ότι πάσχει από «ανεπάρκεια» .
Ο Μωάμεθ διατεινόταν πως τα μυαλά των γυναικών είναι ανεπαρκή, και πως τους έλειπε και η κοινή λογική:
[Είπε ο Μωάμεθ]: Ω, γυναίκες, θα πρέπει να κάνετε ελεημοσύνες και να ζητάτε πολλές φορές την συγχώρηση, επειδή σας είδα μαζικά ανάμεσα στους κατοίκους της Κόλασης. Μια σοφή κυρία από αυτές είπε: «Πώς είναι, αγγελιοφόρε του Αλλάχ, και το είδος μας είναι μαζικά στην Κόλαση;» Πάνω σ’ αυτό παρατήρησε ο Άγιος Προφήτης: «Καταριέστε πολύ, και είστε αγνώμονες στους συζύγους σας. Κανέναν άλλο δεν έχω δει, που να του λείπει η κοινή λογική και να χωλαίνει στην πίστη, ενώ (ταυτόχρονα) να κλέβει την γνώση των σοφών, παρά μόνο εσάς.» Σε αυτό, σχολίασε η γυναίκα: «Τι έχει η κοινή λογική μας και η πίστη;» Εκείνος (ο Άγιος Προφήτης) παρατήρησε: «Η έλλειψη κοινής λογικής (κρίνεται επαρκώς από το γεγονός) ότι η μαρτυρία δύο γυναικών ισούται με την μαρτυρία ενός ανδρός. Αυτό είναι μια απόδειξη της έλλειψης κοινής λογικής.

Ανώνυμος είπε...

Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) είπε: «Δεν αληθεύει πως η μαρτυρία μιας γυναίκας ισούται με την μαρτυρία μισού ανδρός;» Η γυναίκα είπε «Ναι». Εκείνος τότε είπε: «Αυτό είναι εξ αιτίας της ανεπάρκειας του μυαλού της.”
Προσέξτε εδώ πως, στην πρώτη παράγραφο, ο Μωάμεθ δικαιολογεί την πεποίθησή του πως οι γυναίκες υστερούν σε κοινή λογική, με το να λέει πως η μαρτυρία τους αξίζει όσο η μισή μαρτυρία ενός ανδρός. Και όμως, στην δεύτερη παράγραφο, ο Μωάμεθ δικαιολογεί την πεποίθησή του πως η μαρτυρία των γυναικών ισοδυναμεί κατά το ήμισυ με την μαρτυρία των ανδρών, με το να λέει πως οφείλεται στην ανεπάρκεια του μυαλού των γυναικών.
Ερευνητής: «Ω, Μωάμεθ, γιατί είναι γεμάτη από γυναίκες η Κόλαση;»
Μωάμεθ: «Επειδή τους λείπει η κοινή λογική!»
Ερευνητής: «Πώς το ξέρεις ότι τους λείπει η κοινή λογική;»
Μωάμεθ: «Η έλλειψη κοινής λογικής φαίνεται από το ότι η μαρτυρία τους αξίζει τα μισά απ’ ότι αξίζει η μαρτυρία ενός άνδρα!»
Ερευνητής: «Αλλά γιατί να αξίζει η μαρτυρία τους μόνο κατά το ήμισυ από του άνδρα;»
Μωάμεθ: «Εξ αιτίας της ανεπάρκειας του μυαλού τους!»
Ερευνητής: «Πώς το ξέρεις ότι τα μυαλά τους είναι ανεπαρκή;»
Μωάμεθ: «Η ανεπάρκεια του μυαλού τους φαίνεται από το γεγονός ότι η μαρτυρία τους αξίζει μισή ανδρική μαρτυρία.»
Ερευνητής: «Ξαναρωτάω, γιατί αξίζει τα μισά η μαρτυρία τους;»
Μωάμεθ: «Επειδή τα μυαλά τους είναι ανεπαρκή!»
Ερευνητής: «Μάλλον τελικά το μόνο ανεπαρκές πράγμα εδώ, είναι ο συλλογισμός σου……»
Το διαβάσαμε από το: ΒΟΜΒΑ – Παράνομο το Τζαμί βάση του Αντιρατσιστικού νόμου! Τι θα κάνει Κυβέρνηση και δικαιοσύνη; (Βίντεο) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/08/blog-post_6934.html#ixzz4hDzC7cC0

Ανώνυμος είπε...

Πραγματική αριστερή, πραγματικά σκεπτόμενη και γυναίκα. Στον κόσμο της διαστρέβλωσης που ζούμε είναι απίστευτο ότι υπάρχει μια φωνή σαν κι αυτή και μάλιστα από γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

- Η Σώτη Τριανταφύλλου, με την άνεση που διακρίνει τους συστημικούς και τους σιωνιστές, είπε να συκοφαντήσει το Ισλάμ... και ξαφνικά τα παιδιά του Soros θα την πάνε σε δικαστήριο για ρατσιστική ρητορική...

Ο αντιρατσιστικός νόμος που επέβαλαν οι πράκτορες του Soros κυρίως για την προστασία των σιωνιστών, πρέπει να μπει σ' εφαρμογή, με πρόσχημα τη ρητορική κατά του Ισλάμ. Να συνηθίζουμε να βλέπουμε στη φυλακή τους ηλίθιους ή τους εχθρούς του Σιωνισμού, αλλά όχι τους "αντιρατσιστές" πράκτορες. Την Σώτη Τριανταφύλλου υπερασπίστηκε ο "αντιρατσιστής" Τατσόπουλος.

- Τέλος, ένα άρθρο της αρθρογράφου της Athens Voice και"διανοούμενης" Σώτη Τριανταφύλλου:
"Η κυβέρνηση που χορεύει τσάμικα, φιλάει χέρια παπάδων, χαιρετάει τα τεθωρακισμένα..." http://antizitro.blogspot.gr/2015/04/blog-post_54.html

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Άν κάποιοι τζιχαντιστές σφάξουν κάποιους αντιρατσιστές, είναι αθώοι ?

Γιάννης είπε...

Όπως επισήμαναν οι συναναγνώστες, η Σώτη κατ' επανάληψη στρέφεται εναντίον εθνικιστών, πατριωτών, θρησκευόμενων, χριστιανών, ευρωσκεπτικιστών κλπ. Αρκούσε η έκφραση αρνητικών στερεότυπων για το ισλάμ και την αριστερά και ο ΚΟ της δίνει άφεση αμαρτιών προφανώς. Τελικά αυτή η ποινική δίωξη ήταν πολύ καλή διαφήμιση. Ποιος τη χάρη της...

akrovolistis είπε...

http://www.athensvoice.gr/politiki/otan-i-soti-milaei-gia-logariasmo-ton-gkei

Ανώνυμος είπε...

Σώτη Τριανταφύλλου: Μια υπόθεση Soros εναντίον Soros.

Για να υποχρεώσουν τη Δικαιοσύνη να εκπαιδευτεί στην εκδίκαση εγκλημάτων γνώμης... οι φίλοι του Soros (Δημητράς: από το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι που χρηματοδοτεί ο SOROS), μηνύουν μία αρθρογράφο καθαρά συστημική, τη Σώτη Τριανταφύλλου... και σπεύδουν να την υπερασπιστούν και πάλι άνθρωποι του Soros, μέλη του Solidarity Now-SOROS (Αλιβιζάτος, Δοξιάδης και του ΕΛΙΑΜΕΠ-SOROS Βερέμης).

Εννοείται οι «υπερασπιστές» δεν αποκαλύπτουν για ποιον δουλεύει ο «κακός» της παράστασης και για ποιον δουλεύουν οι «καλοί» της παράστασης.
Διαβάστε τη λίστα των «διανοούμενων» που συνυπέγραψαν τη «σωτηρία» της Σώτης Τριανταφύλλου και θα καταλάβετε τι κάνει ο Ερντογάν στη χώρα του και γιατί τον μισούν όλοι αυτοί οι Πεφωτισμένοι υπότροφοι των ιδρυμάτων του Soros.

Η λίστα:
http://antizitro.blogspot.gr/2017/06/soros-soros.html