Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αριστεροί διαφήμιζαν για ημέρες μεγαλειώδη συγκέντρωση 10.000 μουσουλμάνων που θα κατήγγειλαν το «φανατικό ισλάμ». Τελικά εμφανίστηκαν 20 μουσουλμάνοι (και 280 «αλληλέγγυοι»)

Τα αριστερά μέσα προσπαθούσαν συνεχώς να διαφημίσουν μια προγραμματισμένη πορεία που υποτίθεται ότι θα αποδείκνυε στον κόσμο ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη καταδικάζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η Κολωνία επιλέχθηκε για τον συμβολισμό της επειδή ήταν το σκηνικό των μαζικών βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους μετανάστες την παραμονή του Νέου Έτους.

Άρχισαν να προβάλλουν το γεγονός αυτό, υποστηρίζοντας ότι 10.000 μουσουλμάνοι θα εμφανιστούν για να καταδικάσουν τον ριζοσπαστικό ισλαμικό τρόμο.
Η συμμετοχή ούτε κατά διάνοια δεν πλησίασε αυτόν τον αριθμό. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς της Κολωνίας είχαν πολύ περισσότερη μουσουλμανική συμμετοχή απ' ό, τι αυτή η φερόμενη αντιτρομοκρατική πορεία.

Η "συγκέντρωση διαμαρτυρίας"


Και αυτό μας δείχνει το αληθινό πρόσωπο εκείνων των ειρηνικών μουσουλμάνων - "που είναι τόσο παρεξηγημένοι και δεν φταίνε για τίποτα" – ότι είναι προφανώς πολύ χαρούμενοι ή παντελώς αδιάφοροι στο να βλέπουν τους «άπιστους» Λευκούς της Ευρώπης να ανατινάσσονται.

Επιπλέον, αυτή η εκδήλωση ήταν μια πρώτης τάξεως προσπάθεια των αριστερών να πολεμήσουν ένα "ναζιστικό" τρόπο σκέψης. Πολλοί εθνικιστές, πατριώτες και λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι οι μουσουλμάνοι δεν βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία και να δείξουν ότι είναι τρομοκρατημένοι από αυτά που γίνονται στο όνομα της θρησκείας τους, που υποτίθεται είναι «θρησκεία της ειρήνης». Οι αριστεροί είναι αναγκασμένοι να βγαίνουν συνεχώς μπροστά και να υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους, επειδή η σιωπή των μουσουλμάνων είναι ανατριχιαστικά εκκωφαντική κάθε φορά που υπάρχει τρομοκρατική επίθεση.

Οι μουσουλμάνοι τα πάνε χάλια στις δημόσιες σχέσεις και ούτε καν προσπαθούν, με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέχει η Αριστερά για αυτούς για να μαζέψει τα αμάζευτα.

Σε κάθε άνθρωπο λοιπόν που αρνείται να ζήσει στον φανταστικό κόσμο της αριστερής παράνοιας δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι στην πολυδιαφημιζόμενη αυτή συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 20 μουσουλμάνοι και 280 αριστεροί. Είναι δύσκολο να βρεθούν πάνω από 20 μουσουλμάνοι σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από την εκδήλωση.

Και να είστε σίγουροι ότι τα mainstream media ποτέ δεν θα παραδεχτούν ότι αυτή η εκδήλωση ήταν μια αποτυχία. Είναι "μανούλες" στο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Εκτός αν φυσικά επιλέξουν να παραμείνουν σιωπηλοί στο θέμα. Και αυτή γνωστή πρακτική τους είναι.

Επίσης μη νομίζετε ότι στο μυαλό των αριστεροειδών της Γερμανίας έλαμψε κάποιοι φως, ώστε να αρχίσουν να αμφισβητούν τις πεποιθήσεις τους για το Ισλάμ μετά από αυτή τη συγκλονιστική ένδειξη απάθειας από την πλευρά των μουσουλμάνων.

Όχι φυσικά. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα για τους μουσουλμάνους ή το Ισλάμ. Αυτά υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για τους «κακούς λευκούς Ευρωπαίους».

Κλασσικές φιγούρες της αυτοκτονίας της Ευρώπης. Οι σιτεμένες λευκές κυρίες της "γενιάς του '60" με το νέο ιδεολογικό τους φετίχ
 Κάποιοι από την πλευρά των μουσουλμάνων, όπως η Τουρκο-Ισλαμική Ένωση (DITIB - Die Türkisch-Islamische Union der Anstalt für Religion), άρχισαν τις δικαιολογίες του στυλ «έχουμε ραμαζάνι και θα είμαστε κουρασμένοι από τη νηστεία» ή «θα κάνει πολύ ζέστη» κλπ. Αντ΄αυτού υποσχέθηκαν ότι θα «μαζέψουν υπογραφές» κατά της τρομοκρατίας.

Μια άλλη μεγάλη οργάνωση - ομπρέλα μουσουλμάνων με έδρα την Κολωνία, το Ισλαμικό Συμβούλιο (Islamrat), που περιλαμβάνει τη δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική ισλαμική οργάνωση την ‘Millî Görüş’, μεταξύ των 37 μελών της, αρνήθηκε επίσης να συμμετάσχει στην εκδήλωση, όπως ανέφεραν διάφορα γερμανικά ΜΜΕ.

Εντάξει. Ήταν μια ζεστή μέρα και ξέρετε τι ζόρι είναι αυτό για κάποιον που ήρθε να ζήσει στην Γερμανία φεύγοντας από μία χώρα της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής;

Αλλά και στο Λονδίνο τι έγινε; Ποιος βγήκε στους δρόμους μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα;

Περίεργο ... Σχεδόν η ίδια δημογραφική συμμετοχή όπως στην Κολωνία.

Μουσουλμάνο δύσκολο να δεις.

Το πλέον κωμικοτραγικό σκηνικό έγινε όταν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ βγήκε δημοσιογράφος του Channel 4 και πήγε σε συνοικία μουσουλμάνων να τους κάνει κάποιες ερωτήσεις και σε πρώτη θέση εμφανίστηκε μια γυναίκα με μπούρκα και με μαύρη μπλούζα που έλεγε "LOVE", μόνο που την λέξη την σχημάτιζαν όπλα, πιστόλια, μαχαίρια και χειροβομβίδες!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ

14 σχόλια:

konion είπε...

Ἔλεος, ποιὸς πιστὸς καταδικάζει τὴν πίστι του;

Α.Κ. είπε...

σε παρακαλώ, σχολίασε την άποψη που λέει ότι οι μουσουλμάνοι τα κάνουν αυτά επειδή η Δύση δεν έχει σταματήσει να επεμβαίνει (και στρατιτωικά) στην Μέση Ανατολή από τη διάρκεια του μεσοπολέμου.

Ανώνυμος είπε...

@ AK19701970

Ετσι φιλε μου ακριβως αυτο που λες ειναι.
Και για να στο πω εγω πιο κομψα ....για σκεψου να βομβαρδιζεις χωρις λογο και αιτια ολοκληρη για χρονια τωρα, την Μεση Ανατολη εκτος ισραηλ* φυσικα και να περιμενεις απ' τα μουσλιμια ΤΙ;
Να καθονται με σταυρωμενα χερια και να βλεπουν τις πατριδες τους, τα σπιτια τους, τις εστιες τους και τις οικογενειες τους να εξαφανιζονται;

Κι ακομα πιο κομψα .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ, (η ετσι νομιζουν) ΤΗΝ ΔΥΣΗ...


* ΜΗ ανεγνωρισμενο απ την ολομελεια του ΟΗΕ.


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί τους, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα...

στα μυαλά αυτών των ανθρώπων και των υποστηρικτών τους υπάρχει χώρος μόνο για την προπαγάνδα της ΄΄λευκής ενοχής΄΄ του δυτικού ανθρώπου. Φυσικά η ενοχή είναι μονοδιάστατη και μόνο απέναντι στα σουνιτικά ουαχαμπίτικα κτλ εξτρεμιστικά μουσλίμια, βίαιους εποικιστές της παρηκμασμένης και φθίνουσας ΄΄Δύσης΄΄.
Προφανώς Ινδουιστές - Βουδιστές - Σιίτες - Ορθόδοξοι κτλ δεν υπήρξαν θύματα του δυτικού ιμπεριαλισμού για να κάνουν παρόμοια με τους ΄΄παραχαιδεμένους΄΄ εξτρεμιστές μουσουλμάνους.
Για να μην μιλήσουμε για τα ιστορικά σημεία και τέρατα της ΄΄Ισλαμικής επέκτασης΄΄ (sic) σε ανατολή και Δύση. Για να μην μιλήσουμε επίσης πως αντιμετωπίζουν το θέμα (των Μουσουλμάνων και του εξτρεμισμού και εάν και πόσο διαχωρίζουν τις δύο έννοιες) οι Ιάπωνες, οι Ινδοί , οι Κινέζοι, οι Φιλιππινέζοι κτλ.
Δυστυχώς τα δις των Σαουντ και Κατάρ μαζί με τα μαγειρέματα των ελίτ των ΗΠΑ - Αγγλίας - Γαλλίας - Γερμανίας - Ισραήλ - Τουρκίας κτλ και των αντίστοιχων μυστικών υπηρεσιών τους , έχουν σαπίσει σχεδόν τα πάντα σε συνδυασμό με τον έλεγχο της προπαγάνδας και την τυραννία της πολιτικής ορθότητας σε ολόκληρη τη δημόσια σφαίρα από τα ΜΜΕ μέχρι τα πανεπιστήμια και από το στρατό μέχρι τις οργανωμένες θρησκείες. Η εισβολή των εξτρεμιστών (υπό τον μανδύα του ανθρωπισμού) μαζί με την επώαση ομοίων τους στα σύγχρονα γκέτο των δυτικών μεγαλουπόλεων δημιουργεί την αναγκαία ΄΄καύσιμη ύλη΄΄ ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες (έχουν ξεκινήσει) της αντικατάστασης των αστικών διεκδικήσεων για καλύτερη/ποιοτικότερη δημόσια παιδεία - κοινωνική ασφάλιση - βιοτικό επίπεδο, από την μονοδιάστατη απαίτηση/΄΄κραυγή΄΄ για ασφάλεια ενός φοβισμένου ιδιώτη (με την αρχαιοελληνική έννοια) .
Μια απαίτηση για ασφάλεια που λόγω της φύσης της προβαλλόμενης απειλής, προϋποθέτει τόσο την καταστολή κάθε εναπομείνασας ατομικής ελευθερίας και ιδιωτικότητας όσο και την αντικατάσταση της αστυνομίας από ένα είδους ΄΄στρατοχωροφυλακής΄΄. Αυτό στα πλαίσια επίτευξης της ΄΄διακυβερνησιμότητας΄΄ των ΄΄ατίθασων΄΄ λόγω της κουλτούρας αμφισβήτησης της εξουσίας που υπάρχει ακόμα (παρ όλη την παρακμή) στην Δύση και αποτελεί τη σημαντικότερη τροχοπέδη (μαζί με το γνήσιο ορθόδοξο πνεύμα του <>) στην μετάβαση απο την κοινωνία πχ των 3/5 στην κοινωνία του 1/10 ή 1/100 ή 1/1000(ποιος μπορεί να πει σίγουρα στην εποχή της νανοτεχνολογίας , της ρομποτικής κτλ ) που θα αντικαταστήσει βίαια τα υφιστάμενα μοντέλα...στην επερχόμενη ΄΄έρημο΄΄ της νέας εποχής και νέας τάξης πραγμάτων...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΙΛΗΣ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ
-American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies
https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw
-ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
https://www.youtube.com/watch?v=liZrkHvLqPc
-θα 'εχουμε και εμπόριο ανθρώπων από την ΝΤΠ του ΑΤΑΛΙ,πριν επικρατήσει ο κομμουνισμός φυσικά της εβραικής παρέας του Αταλί
L'avenir terrifiant que nous promet Jaques Attali,"video originel"
https://www.youtube.com/watch?v=0gflax6nOkc&t=232s

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σίγουρος/ρη ότι η Barbara Lerner Spectre, είναι "american" activist;





Καλλιόπη

polycmike είπε...

Πατρίκιος,

Οι βόμβες των ισλαμιστών όμως στοχεύουν την Ευρώπη και όχι το Ισραήλ.
Οι Εβραίοι είναι πατριώτες και εθνικιστές, υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους και καλά κάνουν!!! Οι μουσουλμάνοι το ξέρουν και δεν τα βάζουν με το κράτος του Δαυίδ, προτιμούν να επεκταθούν προς Ευρώπας, που αποτελεί εύκολη λεία...

polycmike είπε...

Δες τριγύρω σου,

αν δεν τους άρεσε η Δύση δεν θα ερχόντουσαν εδώ πέρα περνώντας τόσα εμπόδια!! Αφού φτάνουν εδώ τους δίνουμε όλες τις ανέσεις: επίδομα, σεγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μόρφωση, ελεύθερη διακίνηση, θρησκευτική ελευθερία (μέχρι και τζαμιά τους χτίζουμε), προγράμματα ένταξης στην κοινωνία ... και εισπράττουμε την ασέβεια σε όλο της το μεγαλείο!!!

.... αν δεν θέλουν την Δύση (έτσι όπως είναι με τα ελαττώματα της), να πάνε αλλού!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαλλιοπη η ΒARBARA το λέει οτι ειναι Εβραια

Ανώνυμος είπε...

Ναι το λέει....
Αλλά ΔΕΝ το ανέφερες εσύ. Αντιθέτως την αναφέρεις σαν...American activist
Εκεί βρίσκεται η διαφορά φίλε μου.


Καλλιόπη

Ανώνυμος είπε...

@ Polyc Mike
Ακου φιλε μου.... η ιστορια παει λιγω πισω. Ας ξεκινησουμε λοιπον λιγο πριν τον Β'ΠΠ.
Εβραιοι και Μουσουλμανοι ζουσαν ειρηνικα, πλαϊ-πλαϊ στις αραβικες χωρες μεχρι που ο διαβολος "εγκατεσταθηκε" (ολοι ξερουμε ΠΩΣ) το 1948 στην υποδουλη σημερα Παλαιστινη υπο την μορφη του κρατους του ισραηλ.
Ο Διαβολος ομως επρεπε να εξασφαλισει το χωραφι αυτο που εκλεψε απ' τους Αραβες παση θυσια.
Εχουμε λοιπον μαρτυριες εβραιων-Ιρακινων, εβραιων-Αιγυπτιων, εβραιων-Μαροκινων, εβραιων-Λυβιων, οτι "καποιοι αγνωστοι" αμεσως μετα το 1948 βομβαρδιζαν εβραϊκα σπιτια, συναγωγες, αγορες, κλπ. ωστε να δημιουργησουν το συναισθημα της ανασφαλειας της παραμονης των εβραιων στις αραβικες χωρες και της μεταναστευσης τους στο μονο ασφαλες για εβραιους μερος ....το ισραηλ.
Παραλληλα, υπηρξε μια ανευ προηγουμενου δαιμονοποιηση και αποκτηνωση των αραβικων πληθυσμων μεσω του Τυπου της Ευρωπης (ολος στα χερια των εβραιων) ωστε ο μεσος Ευρωπαιος να ακουει η να διαβαζει "αραβας" και στο υποσυνηδειτο του να τον εξισωνει με ενα ζωο που στην καλυτερη περιπτωση του αξιζει το σφαξιμο.
Ερχομενοι στις μερες μας βλεπουμε οτι γινεται ενα πολλαπλο τρομοκρατικο χτυπημα (το εφαλτηριο γι αυτα που γινονται οχι μονο στην ΜΑ αλλα και σ' ολκληρη την Ευρωπη ΚΑΙ στην Ελλαδα) στην ΝΥ και στην Ουασιγκτων με ουρανοξυστες οχι να κατεδαφιζονται αλλα να κονιορτοποιουνται (πολλοι μιλουν για διδυμους πυργους ενω η αληθεια ειναι οτι εγιναν σκονη τρεις πυργοι-εναν δεν τον χτυπησε αεροπλανο) και μεσα σε λιγες μονο ωρες ο παγκοσμιος Δυτικος τυπος, ηλεκτρονικα μεσα, κλπ., παρουσιαζουν 19 αραβες σαν τρομοκρατες, βρηκαν μαλιστα και τα χαρτινα διαβατηρια τους αθικτα μεσα στην πυρινη κολαση της 11ης Σεπ 2001, αλλα τσιμουδια για τους εβραιους των μυστικων υπηρεσιων του ισραηλ που οι τοπικες αστυνομικες αρχες τσουβαλιαζαν πριν, κατα, αλλα και μετα την τρομοκρατια της 11ης Σεπ. (Ολοσχερως ο τυπος που λεγαμε, στα χερια των εβραιων)
Για να μην μακρυγορω ειναι ολα σχεδον ελευθερα γι αυτους που ψαχνουν την αληθεια φιλε, Polyc Mike, να την βρουν.

Για τις βομβες που μου λες στις ευρωπαϊκες μεγαλουπολεις και γενικα το σφαγειο που εχει μεταφερθει στην Ευρωπη, παλι εχω να σου πω οτι οι αραβοφωνοι εβραιοι των μυστικων υπηρεσιων του ισραηλ κανουν "εξαιρετικη δουλεια" στις αραβικες εμπολεμες χωρες, ωθωντας με προπαγανδα τους αραβες σε ευρωπαϊκα εδαφη σε συνεργασια ΠΑΝΤΑ με τα πουλημενα Τσιπροειδη. Ειναι και ο απωτερος σκοπος τους να στησουν και να υποθαλψουν εναν ενδοπολεμο μεταξυ Χριστιανων και Μουσουλμανων ΜΕΣΑ στην Ευρωπη ωστε να εφαρμοσουν τα τελευταια κεφαλαια των Πρωτοκολλων τους ακομα πιο ευκολα.
Εχεις ποτε σου σκεφτει οτι αραβοφωνοι εβραιοι των μυστικων υπηρεσιων, μαζι με τους σαγιανιμ* προσποιουμενοι τους ...ισλαμιστες/ιμαμηδες κλπ μεσα σε τζαμια, πιθανως, να υποκινουν το μισος μεταξυ Χριστιανων και Μουσουλμανων στην Ευρωπη αλλα και γενικοτερα στην Δυση, σε συγχορδια με τις πουλημενες "ρουφιανοεισαγγελατες";
Δες και συγκρινε τα δυο τελευταια "τρομοκρατικα" χτυπηματα στο Λονδινο που ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ, αλλα με αυτοκινητα και μαχαιρια, και σκεψου οτι ΟΛΑ ειναι ξεκαθαρα.

Ξερουμε ΠΟΙΟΣ κουναει τα νηματα πισω απ' την κουρτινα.
Αυτος που δεν θελει να τον ξεμπροστιαζουμε.
Εχεις ποτε σου αναρωτηθει γιατι μεσα στην Ελλαδα ειναι "εγκλημα" ο ...αντισημιτισμος**, αλλα ΟΧΙ ο ανθελληνισμος;;;;;
Λιγη ορθη σκεψη χρειαζεται τιποτ' αλλο.

----------------------------------------------

*Να τα πουν στο ισραηλ αυτα:
http://deltio11.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

** Ο ορος ειναι λανθασμενος τουλαχιστον κατα 50%, διοτι σημιτες ειναι ΚΑΙ οι αραβες οχι μονον οι εβραιοι. Τωρα αν λογαριασουμε ποσοστιαιως τον αριθμο, οι εβραιοι ειναι κλασματικα λιγωτεροι των αραβων οποτε αν σου επιβληθει μια ποινη 6 μηνων φυλακισης για "αντισημιτισμο", ο δικαστης θα πρεπει να υπολογισει κατα ποσο αντισημιτης εισαι και να αφαιρεσει απο την ποινη, την αναλογια που αντιστοιχει ο ορος "σημιτης" στους αραβες.




Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καταδικάσει Μουσουλμάνος την ισλαμική τρομοκρατία, διότι ο ιερός πόλεμος (τζιχάντ) είναι συνυφασμένος με το Ισλάμ.
Σκεφθείτε ότι ενώ οι τρομοκράτες είναι αποκλειστικά Σουνίτες, ούτε οι δικοί τους οι ιμάμηδες αλλά ΟΥΤΕ και οι ιμάμηδες τον Σιϊτών δεν καταδικάζουν τις επιθέσεις αυτοκτονίας.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τις σιτεμένες αλληλέγγυες, οι γυναίκες αυτές εκμεταλλεύνται σεξουαλικά τους νεαρούς και ανήλικους μετανάστες. Το άρθρο που φέρνει στην επιφάνεια το θέμα αυτό είναι εδώ.

polycmike είπε...

Ωραία όλα αυτά, αλλά ... το Ισλάμ δεν νομίζω να σου δείξει κατανόηση στο σκεπτικό σου!!