Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

«Δικαιωματισμός». Καναδέζα trans μάνα απαιτεί να μην γραφτεί στο ληξιαρχείο το φύλο του παιδιού τηςΚΟ: H democarcy γέννησε την θεωρία του «δικαιωματισμού», η οποία με ταχείς ρυθμούς, καβαλώντας το κύμα της πολιτικής ορθότητας και της μιντιακής προπαγάνδας, εξελίχθηκε σε θρησκεία, η οποία πλέον σαρώνει τα πάντα. Σαν εισέλθεις στον ναό αυτής της νέας θρησκείας θα δεις δεξιά και αριστερά τα είδωλα της «ανοχής» και της «διαφορετικότητας», που σε οδηγούν στον κέντρο του ναού, όπου και δεσπόζει ο Μολώχ του δικαιωματισμού, ο οποίος, ως γνωστόν, απαιτεί θυσίες ζωντανών παιδιών. Και μάλιστα να ριχθούν στην φωτιά από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους. Ω, ναι, να είστε σίγουροι ότι όλοι έχουν δικαιώματα σε αυτό το έκτρωμα που λέγεται «πολιτισμένος κόσμος», οι πολικές αρκούδες, οι λευκές τίγρεις, οι ροζ σολομοί, και οι ριγέ πιγκουίνοι, αλλά όχι και τα παιδιά*.

 

Διαβάζουμε στην Sun:

Ένας γονέας που αναγνωρίζει τον εαυτό του ως «μη-δυαδικό trans άτομο» (“non-binary trans person”) απαιτεί το μωρό του να έχει το πρώτο παγκόσμιο πιστοποιητικό γέννησης «αγνώστου φύλου».

Η Καναδέζα Kori Doty, η οποία έχει μουστάκι και ισχυρίζεται ότι δεν είναι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα, αγωνίζεται να κρατήσει το φύλο του Searyl Atli εκτός κυβερνητικών αρχείων από τη γέννησή του τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Doty, η οποία προτιμά να αναφέρεται ως "αυτοί" παρά ως "αυτός" ή "αυτή", δήλωσε στο CBC ότι «μεγαλώνει τον (;) Searyl με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι ‘αυτοί’ να έχουν την αίσθηση του εαυτού τους και την εντολή του λεξιλογίου τους για να μου πούν ποιοι είναι».

Οι Doty πρόσθεσαν: «Τους αναγνωρίζω ως μωρό και προσπαθώ να τους δώσω όλη την αγάπη και την υποστήριξη για να είναι το πιο ολοκληρωμένο άτομο που μπορεί να είναι εκτός των περιορισμών που έρχονται με το κουτί αγόρι και το κουτί κορίτσι».

      ...

Οι Doty είπαν: «Όταν γεννήθηκα, οι γιατροί εξέτασαν τα γεννητικά μου όργανα και έκαναν υποθέσεις (!) για το ποιος θα ήμουν, και αυτές οι εργασίες με ακολούθησαν και ακολούθησαν την αναγνώρισή μου καθ 'όλη τη ζωή μου.

«Αυτές οι υποθέσεις ήταν λανθασμένες και τελικά έφτασα να χρειαζόμουν πολλές προσαρμογές από τότε».

Η Doty και μια ομάδα άλλων αιτούντων έχουν ήδη προσφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βρετανικής Columbia ζητώντας να τους αναγνωρισθεί το δικαίωμα να αλλάξουν τα δικά τους πιστοποιητικά γέννησης σε μια μη δυαδική ονομασία φύλου.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο μια παρόμοια εκστρατεία πιέζει να επιτραπεί στα βρετανικά διαβατήρια να περιλαμβάνουν ένα τρίτο φύλο για άτομα που δεν αναγνωρίζονται ως αρσενικά ή θηλυκά.

Η βρετανική κυβέρνηση δήλωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι επανεξετάζει κανόνες σχετικά με τον τρόπο καταγραφής των φύλων στα επίσημα έγγραφα.

"Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη ισχυρούς νόμους για την προστασία των τρανσέξουαλ και έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε περαιτέρω θετικές αλλαγές για αυτούς", δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης τον Απρίλιο.


* Να μην ξεχάσω τον πάμπλουτο Ρονάλντο που «παρήγγειλε» δύο παιδιά κατ’οίκον.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ κι εδώ

5 σχόλια:

Κων/νος Νεμέσιος είπε...

Δικαιωματισμός : Ἀκριβῶς πάνω σὲ αὐτὴν τὴν λέξη-προπομπὸ τῆς ἀνωμαλίας τῆς ΝΤΠ πολλὰ ἀπὸ τὰ σημερινὰ καὶ ἐπερχόμενα δεινὰ θὰ ἔχουν νομιμοποιητικὴ βάση. Φοβᾶμαι πὼς τὸ ἴδιο θὰ συμβεῖ σὲ λίγα χρὀνια ὅταν οἱ ἀπανταχοῦ μουσουλμάνοι τῆς Ἑλλάδας θὰ ἀπαιτήσουν ὡς "δικαίωμα " τὸ κτίσιμο τζαμιῶν στὴν ἐπικράτεια γιὰ τὴν κατοχύρωση τῶν θρησκευτικῶν "δικαιωμάτων "τους ....Μὲ ἄλλα λόγια καὶ εἰσβολεῖς καὶ δικαιωματάκηδες, τὴν στιγμὴ ποὺ στὴν χώρα τους μόνο τὸ μαχαίρι ποὺ σφάζει ἀναγνωρίζεται ὡς νόμος καὶ τάξη....

Ανώνυμος είπε...

"Η Καναδέζα Kori Doty, η οποία έχει μουστάκι και ισχυρίζεται ότι δεν είναι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα, αγωνίζεται να κρατήσει το φύλο του Searyl Atli εκτός κυβερνητικών αρχείων από τη γέννησή του τον περασμένο Νοέμβριο."

Η Καναδέζα Kori Doty θα έπρεπε να καταδικαστεί σε θάνατο και φυσικά να της πάρουν τον καημένο το παιδάκι.

Ανώνυμος είπε...

Η Αποκαλυψη λεει,τα εσχατα χρονια θα γινοντε τετοια πραγματα,,,τετοια που δεν εγιναν ποτε.

ikonsgr είπε...

Απ'οτι φαίνεται, η μ@κακία του "πολιτισμένου" (υπ)ανθρώπου έχει χτυπήσει πλέον "κόκκινο", όπως το ίδιο και η δαιμονική μακακία του "απολίτιστου" ισλαμο-υπανθρώπου , επομένως, σίγουρα πλησιάζει η ώρα του ΜΕΓΑΛΟΥ "reset"...
Λέτε να είμαστε η "τυχερή" γενιά που θα βιώσει το πως ακριβώς λειτουργεί το λεχθέν από τον όσιο παϊσιο : "θέλουν δε θέλουν, στο τέλος ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ";


- Αντιστροφή γεωγραφικών πόλων;

- Κανένα ξεγυρισμένο C.M.E. κατευθείαν στις κεφάλες μας; (coronal mass ejection, το ΑΠΟΛΥΤΟ "υπερόπλο" καταστροφής του ήλιου μας....)

- Πτώση κανενός γκουμουτσο-αστεροειδή (ε, να μην ζήσουμε κι'εμείς τα "γλέντια" των δεινοσαύρων πριν 65εκ. χρόνια, όταν ένα "πετραδάκι" άνοιξε κρατήρα τον κόλπο του Μεξικού;.... :-) )

- Έξοδος των nefelim από το εσωτερικό της γης, με τον λιακόπουλο να μεταδίδει το τελευταίο δελτίο πανικού -σας τα λεγα εγώ αλλά εσείς με κοροϊδευατε- λίγο πριν το μεγάλο... "φαγοπότι";


Κυριολεκτικά, Ένας Θεός ξέρει...

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?