Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ναζιστικά μπούτια κοτόπουλου σκορπούν τον τρόμο

Η είδηση δεν είναι αστείο.

Ο Rosenheim Andreas Winhart είναι υποψήφιος με το AfD στην εκλογική περιφέρεια του Rosenheim στις εκλογές της Bundestag. Μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, μια ανάρτηση στο Facebook του δημιούργησε πρόβλημα. Πρόκειται για μία σβάστικα που δημιουργούν τέσσερα μπούτια κοτόπουλου!

Όπως ανέφερε η Oberbayern Volksblatt την Τρίτη, ο Winhart έγραψε στα τέλη Ιουλίου τη λέξη "γεύμα!" κάτω από μια φωτογραφία, την οποία ένας άντρας από το Coburg δημοσίευσε στο Facebook. Η φωτογραφία δείχνει τέσσερα πόδια κοτόπουλου σε μια κατσαρόλα, τα οποία μαζί σχηματίζουν μία σβάστικα. (Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τουλάχιστον από το 2015).

«Η εισαγγελία εξετάζει τώρα εάν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει μια έρευνα», δήλωσε ο αστυνομικός Anton Huber στην OVB. Το σχόλιο του Winhart, ωστόσο («γεύμα») δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, είπαν.
Ο ίδιος ο Winhart βλέπει το θέμα ήρεμα και απάντησε ότι απλώς αστειεύτηκε στην ανάρτηση του ανθρώπου τον οποίον γνώριζε προσωπικά.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι ομως αυτα τα μπουτια μοιαζουν με λαγομπουτια.


Καλλιοπη

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ότι μοιάζουν με μπούτια ανθρώπων, αλειμμένα κρέμες και απλωμένα στην παραλία για λιάσιμο...τρελή πλάκα!

Ρωμανός είπε...

Μου θυμίζει επακριβώς την περίπτωση με τη Χιτλερική τσαγιέρα! Για γέλια οι απανταχού εβραιολάγνοι.