Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: “Trans αγόρι” που άρχισε να «γίνεται» κορίτσι σε ηλικία 12 ετών, τελικά το μετάνιωσε: «Καλά ήμουνα στο σώμα μου»



Ένα αγόρι που είχε αρχίσει την διαδικασία «αλλαγής φύλου» όταν ήταν 12 ετών, ώστε να «γίνει» τελικά κορίτσι, άλλαξε γνώμη μετά από μόλις δύο χρόνια.

Η ιστορία του Patrick Mitchell παρουσιάστηκε στην εκπομπή “60 Minutes” της Αυστραλίας, πριν λίγες ημέρες. Έδωσε μια συνέντευξη την ‘Ημέρα της Γυναίκας’, εξηγώντας πώς το να ονομάζεται «κορίτσι» τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι τελικά, ήταν άνετος ως αγόρι.

Τώρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ιστών μαστών που αναπτύχθηκαν ως αποτέλεσμα της λήψης οιστρογόνου.

"Ένιωθα ότι ήμουν στο σωστό δρόμο στο να γίνω κορίτσι", δήλωσε ο Mitchell στο 60 Minutes.

Αλλά κάποια στιγμή φέτος, το να αναφέρεται ως "ένα από τα κορίτσια" τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι "ήμουν πραγματικά άνετα στο σώμα μου".

«Κάθε μέρα αισθανόμουν καλύτερα», είπε.

«Εγώ ήμουν ένα trans παιδί», δήλωσε ο Walt Heyer, ιδρυτής της SexChangeRegret.com, στο LifeSiteNews μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. "Αυτή η ιστορία του Πάτρικ είναι περισσότερο απόδειξη ότι οι trans-ακτιβιστές γιατροί δεν έχουν κανέναν τρόπο να αποδείξουν ποια είναι τα trans -παιδιά και ποια δεν είναι".

Αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα ξεδιάντροπα να προχωρήσουν στις «θεραπείες».

"Αυτό που γνωρίζουμε από όσα επίμονα, «επιβεβαιώνουν» γονείς, γιατροί και σχολεία, είναι ότι μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά να πιστεύουν ότι είναι transgender", δήλωσε ο Heyer. "Όταν υπάρχει συντριπτική υποστήριξη της “cross gender” ταυτότητας (δηλ. ότι μπορούμε άνετα να «αλλάξουμε» το φύλο μας), κάθε παιδί θα αναπτύξει τελικά συμπτώματα δυσφορίας φύλου. Ο Patrick ήταν τυχερός γιατί βγήκε και αναγνώρισε ότι ήταν άνετος στο σώμα του".

«Ήξερα ότι έκανε σκέψεις για το σώμα του», είπε η μητέρα του αγοριού. Δέχθηκε το “transgenderism” του όταν ήταν 12 ετών και ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στην πρόταση να δουν έναν γιατρό γι’ αυτό.

«Το αγόρι σου έχει στήθη», της λέει ο παρουσιαστής του 60 Minutes.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η μητέρα του Patrick υποστηρίζει τόσο τη "μετάβαση" του σε γυναίκα όσο και το ότι αποδέχεται τελικά το «βιολογικό του φύλο».

"Τα παιδιά δεν πρέπει να υποβάλλονται σε διαρκείς επιβεβαιώσεις ή ιατρικά επαγόμενες cross-gender θεραπείες μέχρι την ηλικία των 18 ετών", δήλωσε ο Heyer. "Σε εκείνη την ηλικία θα πρέπει να υποβάλλονται σε ψυχολογικές αξιολογήσεις για να διαπιστωθεί αν οι μη θεραπευμένες συνωστωμένες ψυχολογικές διαταραχές προκαλούν το νεαρό άτομο να αναγνωρίζεται ως transgender".

Διαταραχές όπως η δυσμορφική διαταραχή του σώματος, η διπολική διαταραχή, η διασχιστική διαταραχή ταυτότητας, η κατάθλιψη, το άγχος και το σύνδρομο Asperger συνδέονται με cross-gender ταυτότητες. Αλλά καμία από αυτές "δεν απαιτεί αποκλειστές ορμονών ή “αλλαγή φύλου” ως μέρος της θεραπείας της".

Ο νεαρότερος «ασθενής» της Μεγάλης Βρετανίας που υποβλήθηκε σε "αλλαγή φύλου" σε ηλικία μόλις 15 ετών "μεταφέρθηκε" πάλι πίσω στo να ζει ως άνδρας όταν έγινε 18 ετών. Τώρα, στα 23 του, ξανά «αλλάζει» πάλι σε γυναίκα.

"Ελπίζω ότι τελικά θα είμαι ευτυχισμένος", είπε τον Αύγουστο.

Αυτό το καλοκαίρι, το Pure Passion Media και το Mastering Life Ministers κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ που μοιράζεται τις ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν λύπη και μεταμέλεια μετά την «αλλαγή του φύλου» τους.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Το 2017 θα είμαι γυναίκα και το 2018 θα είμαι άντρας. Αλλάζω όποτε θέλω. Και κάτω από τα 18! Αφήνω μούσια γιατί αγαπώ Κοντονή!

Ανώνυμος είπε...

θα αλλαζουν φυλο αλλα οχι μουσια ουτε ονοματα θα λεγονται κοντονη κονσιτα οι τρανσεξουελες

Ανώνυμος είπε...

Έβλεπα ειδήσεις προχτές, μη με ρωτάτε γιατί, και η παρουσιάστρια με θλιμμένη φάτσα μίλαγε για τα αίσχη του Τραμπ που δεν θέλει να πάνε στην Αμερική λαθρομετανάστες από Β Κορέα... Ήμαρτον... Ξαφνικά το προσωπάκι της φώτισε σαν τον ήλιο γιατί το νέο θέμα του δελτίου ήταν η υποψηφιότητα για Όσκαρ μιας τρανσεξουαλ από λατινική Αμερική. Τι χαρά! Υπάρχει μια ακτίνα τελικά στον κόσμο μας.
Υγ. Το σχόλιο είναι όλο ειρωνικό

Dimitris D είπε...

Εγώ βλέπω την αλλαγή φύλου ως πειράματα των ναζί σε ανθρώπους(με ψυχολογικά προβλήματα), με άφθονη χρηματοδότηση από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

Η μετανεωτερική θρησκεία: η φαντασία υπερτερεί της πραγματικότητος και το εφήμερο ψέμμα της διαχρονικής αλήθειας.
Ο σωματικός ακρωτηριασμός του ατόμου και η πρόκληση ορμονικής ανισορροπίας με χορήγηση εργαστηριακών ορμονών θεωρούνται «αλλαγή φύλου»...
Όταν ένα άτομο φαντάζεται οτι είναι το αντίθετο φύλο από αυτό που γεννήθηκε, τότε αυτό ονομάζεται ψυχική(αναπτυξιακή) διαταραχή και είναι απόρροια δαιμονικής επιρροής.
Όταν μια κοινωνία ή πολιτεία θεσμοθετεί και διαδίδει τοιαύτη διαταραχή, αυτό ονομάζεται κοινωνική διαταραχή.
Ο σύγχρονος κόσμος απο ανατολάς εως δυσμάς έχει εκφυλιστεί σε μια διαταραγμένη και οργιαστική σατανολατρική σέχτα με διάσπαρτες εστίες αντίστασης.
Η αθέατη ελίτ(σατανοπεφωτισμένοι) εξωτερικεύει ραγδαία την ατζέντα της τις τελευταίες δεκαετίες.
Ο μέσος σύγχρονος άνθρωπος δεν το αντιλαμβάνεται διότι είναι απησχολημένος με το πώς θα κερδίσει χρήμα για να καταναλώσει όσα του πωλούν οι παγκόσμιοι διαφημιστές και μυαλοπώληδες και πώς θα διασκεδάσει το σαρκίο του.

ΥΓ
Μετά λόγου γνώσεως:
Σήμερα το 2017, ένα παιδί που γεννιέται στο Τουρκμενιστάν ή το Καρατσάΐ-Τσερκέσια(νόμον ουκ οίδασι και νόμον φυλάττουσιν) έχει συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες να αναπτυχθεί φυσιολογικά σε υγιή και συγκροτημένη προσωπικότητα απο ένα παιδί που γεννιέται στην αντίχριστη Ελλάδα και νεοειδωλολατρική Δύση.

Ανώνυμος είπε...

Δουλειά δεν είχε ο εξ'αποδώ και ...

Για πολλά πράγματα που έχουμε η δεν έχουμε κάνει , έχουμε μετανοιώσει. Οποιος ισχυριστεί το αντίθετο ψεύδεται. Φανταστείται όμως πως όλα αυτά ξεφεύγουν εντελώς από όσα εως σήμερα ...εχουμε μετανοήσει. Φανταστείται τι μας επιβάλλουν να αποδεχθούμε ως φυσιολογικό, ως ατομικό δικαίωμα του καθ'ενός που ΔΕΝ ζεί μόνος του , ΑΛΛΑ ανάμεσα μας. Απλά φανταστείται το και προεκετείνεταί το.

Εάν π.χ. κάποιος επιθυμεί να μεταμορφωθεί σε ζόμπι και να συμπεριφέρεται αναλόγως "σε όσους το αποδέχονται"; Θα πρέπει να τον αποδεχτούμε ως έχει; Προσοχή δεν γράφω αναγκαστικά , γράφω όσους το αποδέχονται, για να μην βρούν αφορμή οι αντιφασίστες "προοδευτικοί" αριστεροί να κατηγορήσουν το ζόμπι ως φασίστα και άρα σύμφωνα με την άλογη λογική τους ,δεν θα ευθύνεται ο κομμουνισμός ... αλλα ο φασισμός!

Βρε μπας και η γοργόνα , ο μινώταυρος κλπ. ήσαν όλα αληθινά;

Βρε δεν πάνε στον

Βασίλης Αυλωνίτης, Ρε δε πας στο διάολο
https://www.youtube.com/watch?v=Ddw6Jnopsi0
(... ΑΘΩΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;)

οι αντίχριστοι να ησυχάσουμε και εμείς και αυτοί!

Διαφορετικά ...ανοίξτε τα τρελάδικα να βγεί ο κόσμος έξω...
Οι αντιδεξιοί , αριστεροί ( φιλελεύθεροι- κομμουνιστές) , που τα αποδέχονται όλα αυτά, βρίσκονται μέσα η έξω;

Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

Ξέφρενη "πρόοδος". Ούτε στους ωραιότερους εφιάλτες των προοδευτικών, μεταμοντέρνων, ανοικτόμυαλων, ελευθεριακών, αγαπούληδων, ανθρωπιστών σεκουλαριστών και λοιπών χειραφετημένων από την θεία πίστη, την κοινή λογική και τη φυσική τάξη:

Βραζιλία: Δημόσιο καλλιτεχνικό δρώμενο όπου κοριτσάκια προεφηβείας αγγίζουν το σώμα γυμνού ενήλικου μαντράχαλου.
https://t.co/FHF39SPCyt
https://twitter.com/HenryMakow/status/913838293762048000

Αυστραλία: Γνωστός ομοφυλόφιλος ρεπόρτερ ένοχος για παιδική πορνογραφία – ”Είμαι περήφανος παιδόφιλος”
http://www.offtherecord.net.gr/2017/09/29/αυστραλία-γνωστός-ομοφυλόφιλος-ρεπό/


ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καὶ ὁ ρυπαρὸς ρυπαρευθήτω ἔτι
καὶ ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι, καὶ ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι
Αποκάλυψις Ιωάννου 22,11



Ανώνυμος είπε...

Απόλυτη απώλεια του προσώπου.