Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΗΠΑ: Δήλωνε «γυναίκα», έκανε χρήση του «δικαιώματος» να μπαίνει στις γυναικείες τουαλέτες και εκεί βίασε κοριτσάκι 10 χρονών

Όταν πολιτείες στην Αμερική ψήφιζαν χάριν "ισότητας" το νόμο (τον λεγόμενο Bathroom bill) που επέτρεπε στους “trans” να χρησιμοποιούν την τουαλέτα του φύλου που «νιώθουν» ότι ανήκουν, (σύμφωνα με την "ταυτότητα του φύλου τους"), βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τα κορίτσια και ότι σύντομα θα οδηγούμασταν σε τρομερά πράγματα. Τους είπαν «ακραίους», «φανατικούς», «ομοφοβικούς», «τρανσοφοβικούς», "bigots", ότι χρησιμοποιούν "αντισημιτικές" (!) μεθόδους και τα λοιπά. Η είδηση λέει ότι ένα «trans» άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως «γυναίκα», βίασε ένα 10χρονο κορίτσι σε γυναικείες τουαλέτες.

Ο εικονιζόμενος Miguel Martinez από το Wyoming, ο οποίος δηλώνει «γυναίκα» θέλει να τον φωνάζουν «αυτή» (“she”) και συστήνεται με το όνομα Michelle, βρίσκεται κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης με την δίκη να έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα. Ο Martinez κάλεσε το νεαρό κορίτσι στο μπάνιο μαζί του, όπου εκεί άρχισε να το θωπεύει στα στήθη και τα γεννητικά όργανα, πριν προχωρήσει στον βιασμό. Το κορίτσι δήλωσε στην αστυνομία ότι "πόνεσε μέσα" του και άρχισε να κλαίει.

Οι νοσοκόμες σε κοντινό ιατρικό κέντρο "ολοκλήρωσαν μια εξέταση σεξουαλικής επίθεσης και διαπίστωσαν κοκκινίλες και εκδορές στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού", σύμφωνα με την εφημερίδα Gazette.

Ο Martinez αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 70 ετών εάν καταδικαστεί.

Η Casper Star Tribune ανέφερε ότι το 2014 ο Martinez κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον φίλο του με μεταλλική σκούπα και καταδικάσθηκε για σωματικές βλάβες.

Ο Martinez, ο οποίος ήταν «οικογενειακός φίλος», στην αστυνομία δήλωσε ότι το κορίτσι λέει «βλακείες» και απέρριψε τις κατηγορίες.

Έχουμε εδώ την περίπτωση ενός άντρα που ντύνεται σαν γυναίκα και ανήκει σε «προστατευμένη» τάξη ανθρώπων. Είναι όμως ένας θηρευτής που χρησιμοποιεί την προστατευόμενη ομάδα του για να πλησιάσει τα παιδιά. Και χρησιμοποιεί τη δυνατότητά του, ως μέλος μιας προστατευόμενης ομάδας, για να εισέλθει σε ένα μέρος που η αριστερά λέει ότι πρέπει να έχει «δικαίωμα» να εισέλθει. Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα της «προόδου» και ετοιμαστείτε για τέτοιου είδους εμπειρίες από την θρησκεία του «δικαιωματισμού». Να σημειωθεί ότι αν και το κοριτσάκι βιάστηκε από τον Martinez (ως άνδρα!), πολλά πρακτορεία μέσων ενημέρωσης ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της πολιτικής ορθότητας και του ΛΟΑΤ λόμπι αναφέρουν τον βιαστή ως «γυναίκα» και «αυτή» (she). Μήπως και βλαφθούν τα συναισθήματά του.

Διάβασε: εδώ, εδώ κι εδώ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / εδώ κι εδώ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναγουλα. Ξεφτιλες ολοι τους. Απο την αρχη το σκεφτομουν αυτο απ' οταν αρχισε να γινεται ντορος με αυτο το θεμα..ποσο καμμενοι παιζει να ειναι εγκεφαλικα για να νομιζουν οτι πρεπει να αφηνονται αρσενικα σε μπανιο κοριτσιων και το αντριστροφο μονο και μονο λογω του τρανσεξουαλισμου ή ο,τιδηποτε αλλου? Ο,τι πιο καμμενο μπορεις να φανταστεις θα το υποστηριξουν. Τα παιδακια θα τη πληρωσουν παλι οπως παντα.

Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

6 Μαΐου 2016
«Τα αποχωρητήρια είναι μόνο η πρόφαση. Μια τρομακτική ματιά στους τελικούς στόχους του κινήματος των τραβεστί».
https://www.lifesitenews.com/news/bathrooms-are-just-the-beginning-a-scary-look-into-the-trans-movements-end
(στα Αγγλικά)

Όπως ομολογεί 'ακτιβιστής' του σατανοκινήματος, τελικός σκοπός είναι η εξάλειψη των διαφορών των φύλων(τουλάχιστον οι εξωτερικές), η κατάργηση της έννοιας του φύλου και η εγκαθίδρυση 'άφυλης' κοινωνίας. Τούτο συζητείται ήδη από το '70 στους κύκλους των πρωκτο-ακτιβιστών.
Ενθυμήστε οι παλαιότεροι την εισαγωγή του όρου των "unisex" ρούχων;
Ενώ ο Θεός προστάζει: «Οὐκ ἔσται σκεύη ἀνδρὸς ἐπὶ γυναικί, οὐδὲ μὴ ἐνδύσηται ἀνὴρ στολὴν γυναικείαν, ὅτι βδέλυγμα Κυρίῳ τῷ Θεῷ σού ἐστι πᾶς ποιῶν ταῦτα». Είναι, δηλαδή, σίχαμα για τον Θεόν αυτή η παρέκκλιση.
Ο άρχων τους σκότους και του ψεύδους επιθυμεί να κάμει τον κόσμο κατά την δική του βδελυκτή εικόνα. Αναζητήστε στο διαδίκτυο την εικόνα του "Baphomet" και θα ιδείτε ποιόν υπηρετούν όλοι οι 'πεφωτισμένοι' αποκρυφισταί, μυστικισταί, ελευθεροτέκτονες, πολιτικοί άρχοντες, ακτιβισταί, καλλιτέχναι, διανοούμενοι και λοιποί που «ποιούν ταύτα».

Ανώνυμος είπε...

https://www.dragqueenstoryhour.org/

Καλέ, τ' ειν' αυτά;;; Πού ζούμε;; Το είχες υπ' όψιν σου αυτό ΚΟ;;

Unknown είπε...

Ήταν απλά ζήτημα χρόνου να συμβεί....
ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
Αυτό που με κάνει να ηρεμώ κάπως είναι ότι το απεχθές κτήνος θα τακτοποιηθεί δεόντως στη φυλακή, όπως προστάζει το άγραφο δίκαιο των...παρανόμων.
Η απόλυτη ειρωνία!
Οι παράνομοι θα αποδώσουν τη δικαιοσύνη που απαιτεί κάθε εχεφρων άνθρωπος και τους την στερεί η αστική "δικαιοσύνη"...
Μπορεί οι ψευτοπροοδευτικοί (αντιχριστιανικοί) νόμοι να στηρίζονται από σαλεμένους, να χειροκροτούνται από τα "προοδευτικά" ΜΜΕ και να ψηφίζονται από τους δημοκράτες που παρασιτούν σε μια σάπια κοινωνία, οι νόμοι της φυλακής όμως είναι ορθολογικότεροι και ικανοποιούν την αταβιστική ανάγκη κάθε φυσιολογικού ανθρώπου για ΔΙΝΑΙΟΣΥΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ πάντως ισχυρίζονται πως τα γεγονότα δεν είναι ακριβώς έτσι:
http://ellinikahoaxes.gr/2017/10/24/michelle-martinez/

polycmike είπε...

Προς Anonymus 8:51,

Διάβασε πρώτα, το τι λένε τα "χοαξ"!!
Ισχυρίζονται, πως το περιστατικό, ναι μεν έλαβε χώρα, αλλά όχι στις δημόσιες τουαλέτες.... όπως λέει το "τρανσοφοβικό" ΚΟ. Τάδε έφη το "χοαξ"!!

Τρανσέξουαλ λογική...

SkyWatcher είπε...

Το ότι ένας άντρας που δηλώνει γυναίκα και θέλει να τον θεωρούν γυναίκα βίασε ένα κοριτσάκι σε δημόσια τουαλέτα, ενώ η αλήθεια είναι ότι ένας άντρας που δηλώνει γυναίκα και θέλει να τον θεωρούν γυναίκα βίασε ένα κοριτσάκι σε τουαλέτα σπιτιού, αποτελεί πραγματικά μια δραματική ανατροπή της υπόθεσης. Ομολογώ ότι έχω χάσει τα λόγια μου. Επίσης από που και ως που κάποιος που θωπεύει και βιάζει ένα παιδάκι να είναι παιδόφιλος; Ειλικρινά κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν την παραπληροφόρηση. Ο γνωστός "philanthropist" κάνει ό,τι μπορεί, αλλά αυτό δεν αρκεί...

polycmike είπε...

Αγαπητέ ΚΟ,

μην ξεχάσετε τα σημεία στίξης ή όποια ορθογραφικά λάθη ...the hoax is watching you!!!

Χάρης είπε...

Προς @Polyc Mike και @skyWatcher
Είμαι ο ανώνυμος 8:51 π.μ.
Όχι δεν είμαι "philanthropist" και έχω τεράστιες ενστάσεις με την τρανσ αντζέντα η οποία συχνά με εξοργίζει. Είμαι μαζί σας.
ΟΜΩΣ.
Οφείλουμε σε αυτήν την "μάχη" να είμαστε ακριβείς. Σε ένα θέμα που άπτεται των δημοσίων trans τουαλετών η παραπάνω είδηση θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να διατυπωθεί ως εξής προβληματισμός: "Ιδού τι μπορεί να συμβεί όταν ένας βιολογικός άντρας επιτρέπεται να μπαίνει σε γυναικείες τουαλέτες" Και όχι "Ιδού τι συμβαίνει στις δημόσιες τουαλέτες". Αλλιώς, ο "απέναντι" θα πιαστεί από την (επουσιώδη στο βάθος) αστοχία σου και θα σε βγάλει hoax. Ζούμε σε εποχές άγριες. Η ακρίβεια απαιτείται στην είδηση.
Αυτά, καλή συνέχεια.

polycmike είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
polycmike είπε...

Αγαπητέ Χάρη,

θέλοντας να πιστεύω, πώς οι προθέσεις σου είναι αγαθές και στην προσπάθεια σου να γίνεις επικοδομητικός, διαπράττεις το εξής σφάλμα:

Ο ΚΟ επιλέγει εδώ και χρόνια άρθρα με παραπομπές, για να μην χαρακτηρισθεί από το σύστημα, πώς "πλάθει" ειδήσεις. Αν με ρωτάς, είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος, για να μην τρέχεις στα δικαστήρια. Ο τρόπος που σε πολεμάει το σύστημα, είναι να σε βγάλει εκτός νόμιμου πλαισίου και μετά αναλαμβάνει ... ο "αντιρατσιστικός" νόμος. Μέσα σε αυτή την προσπάθεια, αφού αποτυγχάνει το "σύστημα" να σε φιμώσει νόμιμα και ηθικά, ξεκινάει μια ανήθηκη εκστρατεία ... λασπολογίας! Με αυτόν τον τρόπο, κάθε μικρο παράπτωμα του ΚΟ, θα περάσει από τον "μεγεθυντικό φακό" για τις μάζες. Έτσι, ακόμα και μια λεπτομέρεια μετράει για το σύστημα, φτάνει να μπορεί να ακουστεί κάτι αρνητικό για τον ΚΟ. Πάντοτε θα υπάρχουν τέτοια μικρολάθη, ο καλύτερος τρόπος για να μην κάνεις λάθη, είναι να μην κάνεις ... τίποτα. Και αυτό επιδιώκει το "σύστημα