Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: «Αποκάλεσα ένα “trans αγόρι” κορίτσι κατά λάθος και μπορεί να χάσω τη δουλειά μου». Καθηγητής μαθηματικών τιμωρείται γιατί χρησιμοποίησε «λάθος φύλο»


Ένας καθηγητής έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και μπορεί να απολυθεί επειδή "κατά λάθος" κάλεσε έναν τρανσέξουαλ μαθητή «κορίτσι» στην τάξη, ενώ "ο μαθητής" προσδιορίζει τον εαυτόν του ως 'αγόρι'. («τρανσέξουαλ μαθητής» είναι το κορίτσι που θέλει να το ονομάζουν «αγόρι», όπως π.χ. η παρακάτω εικονιζόμενη 13χρονη Elizabeth, που θέλει τώρα να την λένε Jordan).

Ο 27χρονος Joshua Sutcliffe, που διδάσκει μαθηματικά σε ένα δημόσιο δευτεροβάθμιο σχολείο στο Oxfordshire, δήλωσε τα «μπράβο κορίτσια» "στον έφηβο"και έναν φίλο, όταν τους είδε να εργάζονται σκληρά.
 
Ζήτησε συγγνώμη όταν διορθώθηκε από "τον μαθητή", αλλά έξι εβδομάδες αργότερα τέθηκε εκτός διδασκαλίας αφού η μητέρα "του μαθητή" κατέθεσε εναντίον του καταγγελία.


Μετά από μια έρευνα, έχει κληθεί για επίσημη πειθαρχική ακρόαση αντιμετωπίζιντας κατηγορίες περί παραπτώματος για misgendering (σημαίνει να απευθύνεσαι σε κάποιον χωρίς να χρησιμοποιείς «το σωστό φύλο»).

Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες ότι παραβιάζει τις πολιτικές «ισότητας», αναφέροντας "τον μαθητή" με το όνομα και όχι ως «αυτός» ή «αυτόν».
Ο καθηγητής δήλωσε ότι σοκαρίστηκε με την απόφαση και ξέσπασε σε δάκρυα καθώς η διδασκαλία είναι η ζωή του και χαρακτήρισε τις ενέργειες του σχολείου ως «ακραία μορφή πολιτικής ορθότητα».

Ο κ. Sutcliffe δήλωσε ότι δεν είχε επίσημες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να απευθύνεται "στον μαθητή" και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όνομα "του μαθητή".

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι, ως χριστιανός, αποφεύγει να χρησιμοποιεί αρσενικές αντωνυμίες όπως «αυτός» και «αυτόν».
Στους ανώτερους του που διενήργησαν την έρευνα για την ‘misgender’ κατηγορία δήλωσε ότι σύμφωνα με τις προσωπικές του πεποιθήσεις δεν είναι λάθος να αποκαλείς ένα άτομο που γεννήθηκε γυναίκα «κορίτσι», αλλά ποτέ δεν θα το έκανε δημόσια επειδή είναι επαγγελματίας.

«Πάντα προσπαθώ να σέβομαι τον μαθητή και να διατηρώ μια επαγγελματική στάση, καθώς και την ακεραιότητά μου, αλλά μου φάνηκε ότι το σχολείο προσπαθούσε να με αναγκάσει να συμμορφωθώ με την φιλελεύθερη, αριστερίστικη ατζέντα», είπε ο Sutcliffe.

Ο Sutcliffe είναι πάστορας σε μια ευαγγελική εκκλησία στην Οξφόρδη και προφανώς αυτό έκανε πιο σκληρή την στάση του σχολείου εναντίον του. Μάλιστα, αναφέρεται
Περιστατικό όπου σε ερώτηση μαθητή σχετικά με το γάμο, είπε ότι η Αγία Γραφή προσδιορίζει τον γάμο μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, απάντηση που προξένησε μια καταγγελία για «ομοφοβία».

«Είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος από τις ενέργειες του σχολείου, οι οποίες, κατά τη γνώμη μου, αντικατοπτρίζουν μια αυξανόμενη τάση να περιθωριοποιηθούν οι Χριστιανοί στην δημόσια σφαίρα και να φιμωθούν όσοι δεν πρεσβεύουν “δημοφιλείς πεποιθήσεις”», δήλωσε ο Sutcliffe.

Η Andrea Williams, διευθύνων σύμβουλος του Christian Legal Centre που υποστηρίζει τον κ. Sutcliffe, πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που αντιμετωπίζουμε όταν οι δάσκαλοι φιμώνονται  ή τιμωρούνται εάν αρνηθούν να ευθυγραμμιστούν με την σημερινή τρανσέξουαλ φαντασιοπληξία».

«Μου φαίνεται ότι ζούμε σε έναν τρελό κόσμο που θέλει να τιμωρήσει κάποιον που δηλώνει ένα βιολογικό γεγονός», δήλωσε ο παλιός Συντηρητικός πολικός Λόρδος Tebbit.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

10 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Οἱ βρωμερές αὐτές ἀκαθαρσίες τῆς "πολιτικῆς ὀρθότητος" ἔρχονται σύντομα καί στήν "Ἑλλάδα," λόγῳ τῆς ἁμαρτωλῆς ἀνοχῆς μας πρός τούς νεοταξίτας θρησκευτικούς καί πολιτικούς ψευδο-ηγέτας.

Ανώνυμος είπε...

Μασονοσιωνιστικές πρακτικές παγκόσμιας αποβλάκωσης!

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγα χρόνια στην Ελλάδα....

Ανώνυμος είπε...

προφανώς του την είχαν στημένη διότι γνώριζαν τις πεποιθήσεις του....

Ανώνυμος είπε...

Ωραια ολα αυτα... Ομως δυστυχως οι κανονικοι ανθρωποι, απ' ο,τι φαινεται δεν εχουν καμια θεση και δεν πρεπει να ΘΕΛΟΥΝ να εχουν καμια σχεση με αυτη την κατασταση. Μαλλον χρειαζεται οργανωση και δημιουργια κανονικων σχολειων για κανονικους μαθητες που θα διδασκουν κανονικοι δασκαλοι. Μου θυμησε τον ιερεα στην "εκκλησια" της Σουηδιας που παραπονεθηκε για καποιο λογο που δεν θυμαμαι, ενω τοσα χρονια ανηκει σε μια "εκκλησια" με επισκοπο δηλωμενη λεσβια.
Ο καθενας ας διαλεξει στρατοπαιδο κι ας αφησει τις κλαψες. Ειμαστε σε εναν πολεμο αναμεσα στην Λογικη και την Τρελα.

Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

Το αίτιο του κακού:
«αφού η μητέρα "του μαθητή" κατέθεσε εναντίον του καταγγελία.»

«Αν είναι πικρά τα μήλα δεν φταίνε τα μήλα αλλά οι μηλιές».
Άγιος Κοσμάς Αιτωλός.

Φθάσαμε στην εποχή οπου οι γονείς είναι τρισχειρότεροι από τα τέκνα των.

«Είπε ο αββάς Αντώνιος ότι θα΄ρθει εποχή, πού οι άνθρωποι θα φέρονται όπως οι παράφρονες. Και όταν θα βλέπουν κάποιον πού δεν θα συμπεριφέρεται ως παράφρων, θα τα βάζουν μαζί του και θα του λένε: "Εσύ είσαι τρελός", επειδή δεν είναι όμοιος μ΄αυτούς.»
Ιστορίες από το Γεροντικό

Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

«Οι Γαδαρηνοί παρακάλεσαν τον Χριστό να φύγει από κοντά τους, ενώ οι Ευρωπαίοι δεν τον παρακαλούν να φύγει, αλλά τον διώχνουν με κάθε τρόπο.
Τον διώχνουν από τα σχολεία, τις εφημερίδες, τα περιοδικά, από την πολιτική, τα φιλμ, την επιστήμη και από την επηρμένη κουλτούρα τους. Τον διώχνουν με τις σκέψεις, με τα λόγια τους και με τα έργα τους, ένας, ένας και όλοι μαζί.
Αν ή περιοχή των Γαδαρηνών, πού από ανοησία οι κάτοικοι της παρακάλεσαν τον Χριστό να φύγει, είχε τέτοια κατάληξη τί θα συμβεί στην Ευρώπη ή οποία δεν τον παρακαλεί, αλλά τον διώχνει από κακία; Τί θα συμβεί στην Ευρώπη;»
«Στεναχωριέμαι για την Ευρώπη, γιατί θα καταστραφεί όπως ή Καπερναούμ. Οι περήφανοι πύργοι της θα γκρεμιστούν, θα καταστραφούν και οι λεωφόροι της θα μετατραπούν σε τόπους πού θα φυτρώσουν θάμνοι με αγκάθια, όπου θα κάνουν τη φωλιά τους τα φίδια. Στον τόπο πού τώρα ακούγονται φωνές εναντίον του Χριστού, θα ακούγονται κραυγές από κουκουβάγιες και ουρλιαχτά από τσακάλια.»
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Η φρικτή προφητεία του Ησαΐα για τα έσχατα όταν οι άνθρωποι θα παραβούν ολοκληρωτικώς τον φυσικό νόμον και τα θεία προστάγματα και διαθήκες(αυτό δηλαδή που συντελείται σήμερον):
« ΙΔΟΥ Κύριος καταφθείρει τὴν οἰκουμένην καὶ ἐρημώσει αὐτὴν καὶ ἀνακαλύψει τὸ πρόσωπον αὐτῆς καὶ διασπερεῖ τοὺς ἐνοικοῦντας ἐν αὐτῇ. 2 καὶ ἔσται ὁ λαὸς ὡς ὁ ἱερεὺς καὶ ὁ παῖς ὡς ὁ κύριος καὶ ἡ θεράπαινα ὡς ἡ κυρία· ἔσται ὁ ἀγοράζων ὡς ὁ πωλῶν, ὁ δανείζων ὡς ὁ δανειζόμενος καὶ ὁ ὀφείλων ὡς ᾧ ὀφείλει. 3 φθορᾷ φθαρήσεται ἡ γῆ, καὶ προνομῇ προνομευθήσεται ἡ γῆ· τὸ γὰρ στόμα Κυρίου ἐλάλησε ταῦτα. 4 ἐπένθησεν ἡ γῆ, καὶ ἐφθάρη ἡ οἰκουμένη, ἐπένθησαν οἱ ὑψηλοὶ τῆς γῆς. 5 ἡ δὲ γῆ ἠνόμησε διὰ τοὺς κατοικοῦντας αὐτήν, διότι παρήλθοσαν τὸν νόμον καὶ ἤλλαξαν τὰ προστάγματα, διαθήκην αἰώνιον. 6 διὰ τοῦτο ἀρὰ ἔδεται τὴν γῆν, ὅτι ἡμάρτοσαν οἱ κατοικοῦντες αὐτήν· διὰ τοῦτο πτωχοὶ ἔσονται οἱ ἐνοικοῦντες ἐν τῇ γῇ, καὶ καταλειφθήσονται ἄνθρωποι ὀλίγοι».
ΗΣΑΪΑΣ 24
http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG%20KeimenoMetafrasi/PD/43.%20Isaias.htm

Ανώνυμος είπε...

Να φροντίσουμε ώστε να μην έρθουν αυτές οι ανωμαλίες ποτέ στην Ελλάδα. Στο χέρι μας είναι. Στις εκλογές ψηφίζουμε εμείς.

Ahoy είπε...

Σωστα ανωνυμε 19 Νοεμ. 8.11 π.μ. εμεις ψηφιζουμε . Τις ψηφους ομως τις μετραν ιδιωτικες ςταιρειες.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ψηφίσουμε εμείς αυτό που πρέπει και θα δούμε αν τολμήσουν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα. Αγώνας χρειάζεται.