Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΗΠΑ: «Στόχος» για το 2018 συντάκτριας της Huffington Post: «Ας σκοτώσουμε όλους τους άνδρες»

Η συντάκτρια της HuffPost Emily McCombs δημοσιοποίησε στον λογαριασμό της στο tweeter την Παρασκευή την επιθυμία του να "σκοτώσει όλους τους άντρες" αναφερόμενη στα “New Year Resolutions” (κάτι σαν στόχοι για το νέο έτος). 

New Years resolutions:

1. Καλλιεργήστε φιλίες μεταξύ γυναικών
2. Ενωθείτε για να σκοτώσετε όλους τους άνδρες - Emily McCombs (@msemilymccombs) 29 Δεκεμβρίου 2017

Η McCombs, η οποία εργάζεται ως "Editorial Director of Parents" (Διευθύντρια Σύνταξης των Γονέων!) για την HuffPo, έγραψε ένα άρθρο τον Νοέμβριο με τίτλο "Δεν ξέρω αν μπορώ να μεγαλώσω έναν καλό άντρα".

Στο άρθρο μιλάει για το δικό της γιο, λέγοντας: "Φυσικά, όλοι θέλουμε να μεγαλώσουμε φεμινιστές γιους. Έγραψα ένα άρθρο πριν από μερικούς μήνες που περιγράφει λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους προσπαθώ να κάνω ακριβώς αυτό. Αλλά οι προσπάθειές μου αρχίζουν να μοιάζουν με κόκκους άμμου εναντίον ενός σταθερού κυματοθραύστης μισογυνισμού και κουλτούρας βιασμών".

Παρακάτω αναφέρεται «στους φεμινιστικούς εφιάλτες μου, που πετάγομαι ιδρωμένη, για ένα μέλλον στο οποίο το δικό μου βλαστάρι κάνει κάποια γυναίκα να αισθάνεται άσχημα σαν τα αγόρια στο γυμνάσιο μου κάποτε, ένας κόσμος στον οποίο υποστηρίζει ολόψυχα την ύπαρξη των αντρικών προνομίων…. κλπ».

Η McCombs έχει και στο παρελθόν εκφράσει μέσω tweeter το μίσος της για το αντρικό φύλο, όπως αυτό στις 29 Νοεμβρίου 2017: «Έκανα τα νύχια μου μυτερά χθες το βράδυ, ώστε να μπορώ να τρυπήσω και να κατασπαράξω τις καρδιές των ανδρών.

Και αυτό στις 9 Μαρτίου 2017 : «Μπορούμε να έχουμε αύριο μια μέρα χωρίς άνδρες;»

ΚΟ: Τα πράγματα αρχίζουν και ξεφεύγουν στις "προοδευτικές" δυτικές χώρες. Όπως το ρατσιστικό μίσος κατά των Λευκών (ή γηγενών) είναι το επόμενο βήμα του "αντιρατσισμού", ο μισανδρισμός είναι το επόμενο βήμα του φεμινισμού. Μήτρα όλων ο αριστερισμός. 

ΚΟ / πηγή

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το στύλ και τα χαρακτηριστικά της Emily McCombs κάπως για trangender φέρνουν

Ανώνυμος είπε...

masturbation and stupidity θα συμπληρωσω goes cloud.... Εκει στην Αμερικη η <> τους καιει και δεν το εχουν παρει χαμπαρι.....οταν το καταλαβουν θα ειναι αργα πια....ο δυτικος πολιτισμος πνεει τα λοισθια αν δεν εχει ηδη μπει σε σηψη....οποτε τι να λεμε τωρα; οι επομενες γενεες θα εχουν να αντιμετωπισουν τη βλακεια των γονεων τους και να επαναφερουν τη λογικη που χαθηκε....οτι προλαβουν δηλαδη....καθως οι νεοταξιτες τρεχουν....και ο νοων νοειτο...

Ahoy είπε...

1.25π.μ. Τρεχοντας μπορει να σκονταψεις, που ξερεις;

Ανώνυμος είπε...

Κοκκινε Ουρανε απορω γιατι δεν εχεις αναφερει την δεσποινις Tomi Lahren να τη γνωρισει ο κοσμακης εδω ;)!!! Αντε γιατι βαρεθηκαμε με ολες τις φεμινιστικες ασχημοφατσες να λενε τις βλακειες τους....

Maria V. είπε...

Με τις γυναίκες παραεγινε το κακό.Αλλα όταν οι άντρες βλέπουν ότι έχουν δίπλα τους γυναίκες που δεν είναι επαναστάτριες αλλά προσπαθούν να κρατήσουν την οικογενειακή φωλιά και κοντά Στο Χριστό γιατί δε δείχνουν στοργή και κατανόηση σε αυτές?Παρά μόνο λάθη κ παραλείψεις βλέπουν...Ε μετά και η γυναίκα πληγώνεται και αν έχει και πολύ εγωισμό,παρεκκλίνει της ορθής πορείας στην οποία την έχει ταξει Ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

Φεμινοναζιστικος Καρκινος

Ανώνυμος είπε...

Emily McCombs
Εεεεε τωρα δεν το λες και γυναικα αυτο το πραμα.....





Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

“ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ”

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04302 ] [ 2017.06.12 00:00 ]

“A VOICE FOR MEN” – CASSIE JAYE – “THE RED PILL” DOCUMENTARY PREMIERED AT A LITTLE ART HOUSE THEATRE CALLED CINEMA VILLAGE IN NEW YORK CITY ON OCTOBER 7TH, 2016

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/06/12/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2017-06-12_00-00.htm#plohgos_03

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04296 ] [ 2017.06.06 00:00 ]

"THE RED PILL" CASSIE JAYE DOCUMENTARY PREMIERED AT A LITTLE ART HOUSE THEATRE CALLED CINEMA VILLAGE IN NEW YORK CITY ON OCTOBER 7th 2016 - The Red Pill (documentary) World Premiere Q&A - Oct 7, 2016

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/06/06/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2017-06-06_00-00.htm#plohgos_03

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04284 ] [ 2017.05.25 00:00 ]

BLOG "THE UNKNOWN HISTORY OF MISANDRY": The Documentary Film that was Banned BEFORE Post-Production Even Began – THE RED PILL


http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/05/25/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2017-05-25_00-00.htm#plohgos_03

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι γυναικα 33 χρονων και ντρεπομαι οταν διαβαζω τετοιες φρικαλεοτητες.
Πως ειναι δυνατον μια γυναικα να μισει το αντιθετο φυλο; Μισει τον πατερα της;
Χωρις εκεινον δεν θα υπηρχε ουτε αυτη και χωρις τους αντρες δεν μπορει να υπαρξει ανθρωποτητα.
Δεν μπορει να υπαρξει ερωτας, αγαπη και σεξ με εναν αντρα, κατι που ειναι απαραιτητο για καθε φυσιολογικη γυναικα. Οι αντρες εξασφαλιζουν την ψυχικη και σωματικη ισορροπια μας και δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω εναν κοσμο χωρις αυτους. Ειμαστε σαρκα απο την σαρκα τους.
Ντροπη και αισχος να θελουμε εναν κοσμο αποκλειστικα με γυναικες.
Σκετη παραφροσυνη!

Ανώνυμος είπε...

καλα το πηγες αλλα δεν εκανες το τελευταιο βημα.
ΜΗΤΡΑ ολων αυτων,αντιρατσισμου ,φεμινισμου, μισανδρισμου αροστερισμου και πολλων αλλων (πολιτιστικου μαρξισμου π.χ) ειναι ο εβραισμος.
PLAIN AND SIMPLE ,το παραδεχονται και οι ιδιοι, καποιες φορς