Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Έρευνα: Οι χριστιανοί στην δυτική Ευρώπη είναι λιγότερο ανεκτικοί προς τους μετανάστες


Μία νέα έρευνα δείχνει ότι οι χριστιανοί στη δυτική Ευρώπη είναι λιγότερο δεκτικοί προς τους μετανάστες και τους μη χριστιανούς από ό, τι οι άνθρωποι χωρίς θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Η έκθεση του Pew Research Center που κυκλοφόρησε την Τρίτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Χριστιανοί είναι πιο πιθανό από τους δυτικοευρωπαίους που δεν ταυτίζονται με κάποια θρησκεία να εκφράζουν αρνητικές απόψεις για μουσουλμάνους, εβραίους και μετανάστες.

Η έρευνα βασίζεται σε τηλεφωνική έρευνα 24.599 ενηλίκων σε 15 χώρες. Οι ερευνητές του Pew συνέκριναν τη στάση των ερωτηθέντων που περιγράφουν τους εαυτούς τους ως χριστιανούς που εκκλησιάζονται, χριστιανούς που δεν εκκλησιάζονται και θρησκευτικά ουδέτερους, συμπεριλαμβανομένων αθεϊστών και αγνωστικιστών.

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αποκάλυψαν ότι «η υποσυνείδητη δυσφορία προς την πολυπολιτισμικότητα είναι εμφανής στις δυτικοευρωπαϊκές κοινωνίες».

Ένα από τα ευρήματά τους είναι ότι οι γηγενείς Ευρωπαίοι στο σύνολό τους έχουν «ανάμικτες απόψεις για το αν το Ισλάμ είναι συμβατό με τις αξίες και τον πολιτισμό της χώρας».

ΚΟ / πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή και εάν είναι εμπεριστατωμένη έρευνα.
Το δε δείγμα τεράστιο και άρα τα ευρήματα της αδιαμφισβήτητα.
Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια.
Οι Χριστιανοί είναι οι εχθροί του λαού.
Και εφόσον στην Ευρώπη οι κάτοικοι της στην πλειοψηφία τους , είναι προοδευτικοί και επιθυμούν διακαώς τον διεθνισμό , το πρόβλημα εντοπίζεται στην ελάχιστη μειονότητα των εναπομεινάντων ιθαγενών Χριστιανών.
Οι οποίοι ως ανεπίδεκτοι μαθήσεως και αριστερής προόδου, παραμένουν σκοταδιστές ρατσιστές φασίστες και ναζιστές.
Ως τέτοιοι επιβάλλεται να τους παραλάβει ο κομμουνισμός δια τα περαιτέρω.
Οι δημοκράτες ξέρουν από χημικά αέρια , λένιν ο πρώτος διδάξας, από αέρια σε καμιόνια και λοιπά φιλειρηνικά και ανθρωπιστικά συστήματα για να συνεφέρουν τους εχθρούς του λαού που αντιδρούν στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ...εξαφάνιση τους.

ΠΑΜΕ λοιπόν και με την βούλα του νόμου πλέον και
βεβαίως βεβαίως δια της συνδρομής της επιστημονικότατης έρευνας, της οποίας τα αποτελέσματα αποκλείετε να είναι ΨΕΥΔΗ (εξάλλου μόνο αλήθειες λένε όλες οι έρευνες από την νίκη των φιλελε κομμουνιστών επι των των φασιστοναζιστών και δώθε)για...

Πογκρόμ (από τη ρωσική λέξη погром (πογκρόμ), από το ρήμα "громить" (γκρομίτ) που σημαίνει «συντρίβω») είναι μια μαζική και οργανωμένη βίαιη επίθεση ...

Eagle1 είπε...

Γιατι δεν δημοσιευεις ΚΟ ολοκληρη την εκθεση του στειτ ντιπαρτμεντ που αναφερει και την θεση της Ελλαδας που αφορα τις θρησκευτικες ελευθεριες;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά μέχρι πρόσφατα δεν μας είχαν ζαλίσει οι "άθεοι ιθαγενείς" πως για την πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης , υπεύθυνη είναι Χριστιανική διδασκαλία του αγαπάτε αλλήλους;

Τι έγινε, είδαν ότι δεν υπάρχουν πολλοί "άθεοι ιθαγενείς" για να στραφούν εναντίον των "ρατσιστών" Χριστιανών ιθαγενών και άλλαξαν τροπάριο;
Βλέπουν να γκρεμίζονται τα κομμουνιστικά όνειρά τους για "εμφύλιους" και αποφάσισαν οι επιστημονικές έρευνες να επιταχύνουν την ...εξέλιξη δια της ταξικής πάλης στρέφοντας τους ανυποψίαστους απονήρευτους και αγαθούς λαθρομετανάστες εναντίον των Χριστιανών ιθαγενών;

Τι έγινε , ο αντιρατσιστικός νόμος δεν ισχύει για τους "αγαθούς" ερευνητές που προάγουν το μίσος μεταξύ των γηγενών Χριστιανών και των λαθρομεταναστών με τις άλλες διάφορες θρησκείες τους , Μουσουλμάνους Εβραίους Ινδουιστές Βουδιστές και δεν συμμαζεύεται;

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τα αρνητικά που αναφέρει η έρευνα των έγκριτων επιστημόνων , υπάρχουν και άλλες έρευνες για τους Χριστιανούς ,που σχετίζονται με την οικονομία.
Οι άνθρωποι της προοδευτικής αυτής εποχής για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι για το χρήμα. ΥΛΙΣΤΕΣ!
Επομένως ίσως αξίζει να πληροφορηθούν πως όσο πιο Χριστιανός είσαι τόσο πιο φτωχός είσαι. Για την ορθοδοξία δεν γεννάται θέμα. Είναι άκρως υπεύθυνη για όλα τα δεινά και εννοείται για τα μνημόνια στην χώρα μας.
Τώρα μαθαίνουμε και για τους καθολικούς.
Οποια χώρα θέλει να γίνει πλούσια δεν έχει παρά να γίνει προτεσταντική ως είναι η "Βασιλική" Αγγλία π.χ.!

Άρχισαν τα όργανα...
http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3295331/arxisan-ta-organa

Οσο ζείς μαθαίνεις...

"Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Η ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Το παρακάτω άρθρο του επίλεκτου συνεργάτη μας, αν και βραχύτατο, αποκαλύπτει το «πού πάει», σε παγκόσμια κλίμακα, το πράγμα.

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου

Edouard de Rothschild

Ο απόηχος της γνωστικής εξέγερσης της δεκαετίας του’60 διατηρείται και, μάλιστα, παίρνει μορφές υστερικής κρίσης, από την γνωστή Γαλλική radical sic εφημερίδα «Libération». Δεν υπάρχει παραβατική συμπεριφορά ή ανωμαλία που να μην βρίσκει υποστήριξη από αυτήν την εφημερίδα. Ιδρύθηκε το 1973 από δύο ιουδαίους,τον Jean-Paul Sartre και τον Serge July. Από το 2006 η πλειοψηφία των μετοχών της εφημερίδας ανήκει στον Édouard de Rothschild.

Όπως πάντα δηλαδή, πίσω από την αριστερή –προοδευτική προπαγάνδα βρίσκεται το ιουδαϊκό κεφάλαιο. Αυτές τις ημέρες, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του πάπα Βενέδικτου, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας, βρήκαν την ευκαιρία για να ξεσαλώσουν τη γνωστική τους έπαρση και, ίσως, να δώσουν ένα γενικό κοινωνικό πρόσταγμα.

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε, πράγματι, έχοντας ως πρωτοσέλιδο τίτλο:

«Μετά τον πάπα, να παραιτηθεί και ο Θεός».

Νομίζω ότι ποτέ στα ιστορικά χρονικά δεν υπήρξε μία τόση ξεκάθαρη και ανοιχτή επίθεση του γνωστικού μετώπου.
...
http://theodotus.blogspot.com/2013/02/blog-post_16.html

Eagle1 είπε...

Για το πρωτο σκελος που αφορα το"αρχισαν τα οργανα"συμφωνω κι επαυξανω ανωμυμε 12:03.Αυτα υοτως η αλλως τα εχει γραψει εδω και δεκαετιες ο max weber.Οταν καποιος θελει να μαθει,θα ψαξει λοιπον,θα διαβασει ιστορια,θα ανακαλυψει και θα........αποφασισειγια το μελλον του.Οντως οσο ζεις μαθαινεις,αλλα οχι χωρις....κοπο.

Ανώνυμος είπε...

"Pew Research Center" αλλος ενας Δουρειος Ιππος των περιουσιων. Οπως ακριβως και ο ΟΗΕ με τα "Σουμβουλια Ασφαλειας" του.

Αν δεν ακολουθησουν την δεδομενη γραμμη, που τους εχει δωθει απ' τους επικυριαρχους, τους "τελειωνουν" τα χρηματα για τις ερευνες τους και το ξερουν οι Pewεδες.
Το αξιολογο ομως της εν λογω "ερευνας", (απ' το οποιον διαπιστωνουμε και ΠΟΣΟ ΕΓΚΥΡΗ ειναι), βλεπουμε οτι η Ελλαδα λειπει απο τον χαρτη που αναρτησαν οι Pewεδες στο σχετικο αρθρο τους αλλα και απ' τον πινακα των Δυτικων Ευρωπαϊκων χωρων, λες και η Ελλαδα να ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ή ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕ στην Δυτικη Ευρωπη.

Και ο νοων νοειτω.




Νενα Μακρη

Ανώνυμος είπε...

Τα ποσοστά των χριστιανών στην δυτική Ευρώπη είναι χωρίς σημασία.Το μεγαλύτερο μέρος όσων δηλώνουν χριστιανοί στην δυτική Ευρώπη είναι ουσιαστικά αδιάφοροι που λατρεύουν τις προγαμιαίες σχέσεις,τους γάμους ομοφυλόφιλων,τις εκτρώσεις,πολλοί εξ αυτών δεν πατάνε σε εκκησία ποτέ τους κτλ.Οι ιθαγενείς Ευρωπαίοι αληθινοί χριστιανοί είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία(μονοψήφιο ποσοστό).Οι βασικοί ενθουσιώδεις χριστιανοί που ζούνε στην Ευρώπη βασικά είναι μετανάστες από άλλες ηπείρους.Η δυτική Ευρώπη κάποτε ήτανε το λίκνο του δυτικού χριστιανικού κόσμου και πλέον είναι το λιγότερο χριστιανικό και το πιο αντιχριστιανικό κομμάτι αυτού του κόσμου και με διαφορά.Οι γηγενείς Ευρωπαίοι χριστιανοί εγκτέλειψαν μόνοι τους τον Θεό έκαναν την επιλογή τους με την ελεύθερη βούληση τους και διάλεξαν τον δρόμο τους.Υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια χριστιανοί ευτυχώς στην Ασία,την Αφρική την Μέση Ανατολή κτλ που δεν ακολούθησαν την πορεία των χριστιανών της δυτικής Ευρώπης.Το κέντρο του χριστιανισμού έχει πάψει πλεόν να είναι η δυτική Ευρώπη.