Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΣΟΥΗΔΙΑ: Η αστυνομία βρήκε κοντέινερ των “antifa” γεμάτο με όπλα



Η σουηδική αστυνομία ανακάλυψε ένα κοντέινερ γεμάτο αυτόματα όπλα, περούκες και αστυνομικές στολές και πιστεύει ότι τα αντικείμενα αυτά μπορεί να ανήκουν σε μέλη ακροαριστερής ομάδας.

Το κοντέινερ βρέθηκε λίγο έξω από την πόλη Jönköping νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και αρχικά, η αστυνομία υποψιάστηκε ότι μπορεί να έχουν αποθηκευτεί για na χρησιμοποιηθούν σε κάποια ληστεία. Οι αρχές διερευνούν τώρα κατά πόσον προορίζονταν για χρήση από ακροαριστερούς εξτρεμιστές, σύμφωνα με αναφορά της Aftonbladet.


 
Μέχρι στιγμής, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που σχετίζεται με την υπόθεση, έναν 40χρονο δάσκαλο σε τοπικό σχολείο που εξετάζεται για αδικήματα σχετικά με όπλα και άλλες κατηγορίες. Ο διευθυντής του σχολείου εξέφρασε το «σοκ» του για την σύλληψη.

Ένας δεύτερος άνδρας, και αυτός στα 40 του, αναζητείται από τη σουηδική αστυνομία. Και οι δύο άνδρες είναι ύποπτοι ότι είναι μέλη της ακροαριστερής "αυτόνομης" σκηνής, μιας ομάδας η οποία συχνά σχετίζεται με τους ακροαριστερούς εξτρεμιστές που αυτοαποκαλούνται “Antifa”.

Ο άνθρωπος που νοίκιασε το κοντέινερ στον δάσκαλο αρχικά συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία. Είπε ότι ο 40χρονος του είπε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει το κοντέινερ για αποθήκευση επίπλων.
Ο δάσκαλος αρνείται κάθε αδίκημα, αλλά εξαιτίας της πιθανής πολιτικής φύσης του εγκλήματος, καθώς πολλοί από εκείνους που κλήθηκαν για ανάκριση ήταν μέλη της ακροαριστερής εξτρεμιστικής σκηνής, η σουηδική υπηρεσία ασφαλείας Säpo έχει κληθεί να συμμετάσχει στην έρευνα.

Αν το περιεχόμενο του κοντέινερ συνδεθεί με την κίνηση, δεν θα είναι η τελευταία ανακάλυψη όπλων στα χέρια ακροαριστερών.

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο, η γερμανική αστυνομία βρήκε στη Θουριγγία ένα «κινητό εργοστάσιο βομβών» μαζί με εκρηκτικές χημικές ουσίες, μετά από επιδρομή σε ακροαριστερούς εξτρεμιστές που συνδέονται με το γερμανό αριστερό πολιτικό κόμμα Die Linke.

Μια άλλη γιάφκα με όπλα των “Antifa” αποκαλύφθηκε στο Ρόστοκ πέρσι τον Ιούλιο, όπου η αστυνομία βρήκε μαχαίρια, εύφλεκτα υγρά και διάφορα χημικά. Η γιάφκα θεωρήθηκε ότι προορίζονταν για την σύνοδο του G20 στο Αμβούργο, όπου “antifa” τραυμάτισαν εκατοντάδες αστυνομικούς και διέπραξαν πάνω από 2.000 εγκλήματα, τρομοκρατώντας την πόλη.
Τα περιστατικά αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης τάσης αυξημένης ριζοσπαστικοποίησης των “Antifa” και των ακροαριστερών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στη Γερμανία, “antifa” κυκλοφόρησαν έναν «τουριστικό οδηγό» που ενθάρρυνε τα μέλη τους να επιτεθούν σε γραφεία του AfD, σε μνημεία και πολλά άλλα, και να μπλοκάρουν μια συνάντηση του πατριωτικού κόμματος στο Augsburg αργότερα αυτό το μήνα.

Ο ιστότοπος που αναφέρεται στο εγχειρίδιο τρόμου συνδέεται επίσης με ένα έγγραφο που ονομάζεται "Prisma", το οποίο δίνει εντολή στους εξτρεμιστές να μειώσουν τις γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και να πραγματοποιήσουν απομακρυσμένες βόμβες.

ΚΟ: Τι έγινε, πάμε για ανοιχτό πόλεμο; Κοντέινερ γεμάτο όπλα; Διασυνδέσεις με το "Die Linke" (αδελφάκι του σύριζα); Περιμένω να αρχίσουν τα πρωτοσέλιδα και τα «καυτά άρθρα» και τα «αποκαλυπτικά ρεπορτάζ» και τα «συγκλονιστικά ντοκυμαντέρ» και οι ταινίες και οι εκθέσεις και οι πορείες και οι καταδίκες και οι κηρύξεις εκτός νόμου πολιτικού κόμματος και..… Μάλλον όχι. Καλύτερα να περιμένω νέα ταινία με «ακροδεξιούς τρομοκράτες» και νέα άδεια κουφοντίνα.

ΚΟ / πηγή   

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να υποθεσω οτι κανουν ερανους μεταξυ τους και μαζευουν τα λεφτα.
Αλλα ΠΟΙΟΙ ομως τους πουλανε τα οπλα;

ε Σάγιανιμ* ;;;;;;;;;;;;;;;


*http://deltio11.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

Π.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Ο. δυο μέτρα κ δύο σταθμά υπάρχουν, κ να σου πω ότι αυτοί οι αναρχομπολσεβικοι περιμένουν μάλλον την κατάρρευση της ευρωζωνης για να ξεκινήσουν αστικό πόλεμο κ να επιβάλλουν προλεταριατα. Είναι τάγματα ασφαλείας που όπως ξερουμε χρηματοδοτουνται απο τον Σορος(κεφαλαιο), για να επεμβαίνουν όποτε μια χώρα ακολουθεί ανεξάρτητη πολιτική, κ σίγουρα να εμποδίσουν αλλες πολιτικές ομάδες να πρωταγωνιστήσουν. Παρομοίως κ στην Ελλάδα αυτά, άλλωστε έχουν ξανασυμβεί στο τέλος 44".
Αναλογιζόμενος σε βάθος τι συμβαίνει γενικά κ χάρη σε σενα, αναρωτιέμαι αν αναπόφευκτα οδηγούμαστε σε τάσεις απαντήσης αυτών των φασιστεροστροφων κ έχουμε εμφύλιο πόλεμο σε Ευρώπη κ Ελλάδα...και που θα μας βγάλει αυτο το σενάριο. Γιατί δεν μιλάμε για μια χούφτα μπολσεβικους, αλλά πολλά κ πλέον χρόνια μέσω της προπαγάνδας σε όλους τους τομείς έχουν πάρει μαζί τους σημαντικό μέρος της κοινωνίας κ υπάρχει ξεκάθαρα πόλωση

ikonsgr είπε...

Το επιδοτούμενο παρακράτος των "Rothchild & co." λέγεται αντίφα.....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 16 Ιουνίου 2018 - 5:13 μ.μ.

Δυστυχώς έχουν πάρει πολύ κόσμο με το μέρος τους , σε δικούς μου λέω εδώ και καιρό να προετοιμάζονται γιατί δεν είναι μόνο αυτοί του "αντάρτικου πόλεως" που στην Ελλάδα χαίρει κάλυψης νομικής αλλά και δημοσιογραφικής που θα αλωνίζουν, πλέον έχουμε και διάφορους απο όλο τον πλανήτη.