Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Δείτε πως αντέδρασε Ρώσος εθελοντής υποψηφίου δημάρχου, όταν έμαθε ότι ο υποψήφιος είναι ομοφυλόφιλος (video)


Ο Anton Krasovsky, ένας άνθρωπος της τηλεόρασης και ανοιχτά ομοφυλόφιλος αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Μόσχας (δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί θα διοργανώσει “gay parade” στην ρωσική πρωτεύουσα). Ένας δημοσιογράφος από το Tsargrad TV, ένα κανάλι συντηρητικών ορθόδοξων χριστιανικών απόψεων, πλησίασε κάποιους εθελοντές υποστηρικτές της υποψηφιότητας Krasovsky και τους έκανε κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά εάν πιστεύουν ότι ο Krasovsky έχει κάποια προηγούμενη διοικητική εμπειρία για να διοικήσει μία τεράστια πόλη όπως η Μόσχα και στη συνέχεια εάν γνωρίζουν ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι υποσχέθηκε να νομιμοποιήσει τις gay παρελάσεις εάν εκλεγεί. Κανένας από τους εθελοντές δεν έδειξε προθυμία να συμμετάσχει σε μία τέτοιου είδους παρέλαση, δείχνοντας μία αμηχανία ταυτόχρονα, ενώ η αποθέωση είναι ο τελευταίος εθελοντής που…. η συνέχεια στην οθόνη (έχει αγγλικούς υπότιτλους)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα εκανε, αν και το τι πρεσβευει ο εκαστοτε υποψηφιος θα πρεπει να το γνωριζει καλα ο καθε υποστηρικτης του και οχι να το μαθαινει απο μια τυχαια ερωτηση δημοσιογραφου που σε τελικη αναλυση θα μπορουσε και να μην γινοταν ποτε.

sotulis είπε...

Το συμπέρασμα που έβγαλα από τα σχόλια στο βίντεο είναι ότι αφ' ενός οι Αμερικάνοι αρχίζουν και αφυπνίζονται για την πλύση εγκεφάλου τόσα χρόνια και αφ΄ετέρου ότι οι Ρώσοι είναι ήδη σε καλό δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου.

Ahoy είπε...

sotulis. Σωστοος!