Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΓΑΛΛΙΑ: «Πρόσφυγας» σφάζει χωρίς λόγο 19χρονο Γάλλο. Σιγή από τα ΜΜΕ, αδιαφορία από το κράτος.


 Ένας 19χρονος Γάλλος έφηβος δολοφονήθηκε βάναυσα στο σπίτι ενός φίλου, όταν ένας «πρόσφυγας» παραπονέθηκε για έντονο θόρυβο.

Το θύμα, με το όνομα Baptiste, εγκατέλειπε το διαμέρισμα ενός φίλου, όταν ένας ξένος τον συνάντησε στη σκάλα και άρχισε να του φωνάζει για τον υπερβολικό θόρυβο.

Ο Baptiste  και ένας φίλος του είπαν στον άνδρα ότι «δεν είχαν καμία σχέση με αυτό». Τότε ο ξένος ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντάς τον οκτώ φορές στον λαιμό και δεκαπέντε φορές στο υπόλοιπο σώμα. Παρά τον τρόμο του ο φίλος του κατάφερε να παρέμβει, αλλά η βοήθεια ήρθε πολύ αργά για τον 19χρονο Γάλλο.

Το περιστατικό συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε από τους γονείς του ότι ένας «πρόσφυγας» ήταν υπεύθυνος για τη θανατηφόρα επίθεση.

Από την "λευκή πορεία" στην μνήμη του Baptiste
"Ο δολοφόνος του γιου μου, που εξακολουθεί να θεωρείται αθώος, άφησε τη χώρα του επειδή υπήρξε πόλεμος και ήρθε εδώ για να έχει ειρήνη", λέει ο πατέρας του Baptiste.

"Δυστυχώς σκότωσε το γιο μου, δεν είναι η ειρήνη αυτό που έψαχνε, είναι ένας άλλος πόλεμος που έφερε. Είμαι θυμωμένος γιατί το κράτος θα έπρεπε να έχει προστατεύσει το γιο μου, η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει προστατεύσει το γιο μου, επειδή δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ανθρώπους σαν αυτούς να ενεργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

"Δεν έκαναν τίποτα, τίποτα, ούτε καν οι ειδήσεις, ούτε καν μια χειρονομία, τίποτα. Είναι κρίμα, είμαι Γάλλος, είναι ντροπή, ντροπή για τη χώρα μου, είμαι αηδιασμένος", λέει ο πατέρας του (βλ. video κάτω).  - πηγή




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία κοινωνία που δεν μπορεί να προστατέψει τα παιδιά της, είναι μία κοινωνία δίχως μέλλον!

Lonewolf είπε...

Φαντάσου την κατακραυγή αν συνέβαινε το αντίθετο! Τώρα κοντεύει να χαλάσει το αφήγημα των καλοκαγαθων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και η μέγιστη των πολιτικών αμαρτιών σήμερα είναι η ισλαμοφοβια! χώρια που άμα νιώσουν πιεσμένοι αυτοί θα ξεκινήσουν τις αλαχακμπαριες και άντε μετά να το συμμαζέψεις αυτό

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη αλλα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο δολοφονος του ατυχου Μπατιστε.
Αλλοι φταινε.
Πρωτον: Φταινε αυτοι που δημιουργησαν τις συνθηκες στην χωρα του δολοφονου για να φυγει και να ερθει στην Ευρωπη
και
Δευτερον: Αυτοι που βοηθησαν τον δολοφονο να περασει νομιμα ή και παρανομα τα συνορα της Γαλλιας.

Εγω γνωριζω τα ονοματα και των δυο αλλα πιθανως να θεωρηθω ρατσιστης και αντι......



Ανώνυμος είπε...

Ο Baptiste στην φωτογραφια εχει λιγο φτιαγμενες βλεφαριδες;
Ή κανω λαθος;
Οχι δηλαδη οτι ο αλλος επρεπε να τον σφαξει αλλα να, τα μουσλιμια στις πατριδες τους τους πετανε απ' τις ταρατσες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλουν γηγενείς κατοίκους....
Θέλουν αντικατάσταση των ανθρώπων.
Θέλουν ανθρώπους μιξ για να μπορούν να κάνουν τα κράτη ΕΤΑΙΡΙΕΣ......



Αγγελική

Αντίοχος Αχαρνεύς είπε...

Δηλαδή, εγώ πού υποφέρω από τον υπέρμετρο θόρυβο της εκκλησίας της περιοχής μου, διότι εκπέμπει στα 62,5 καί στα 80,5 dB(A) τί θα έπρεπε να κάνω αντιστοίχως με τον Αλγερινό; Να επιδιώξω την ανατίναξη του καμπαναριού; Δεν σοβαρευόαστε λίγο; Γιατί δεν κατήγγειλε τον θόρυβο στην αστυνομία ο Αλγερινός όπως θα έπρεπε; Προσωπικώς εγώ επικαλέσθηκα την ισχύουσα νομοθεσία καί δεν παρανόμησα.-

Ahoy είπε...

Ο Σαρκοζυ κατι λεει εδω για την αρρωστια της λαθρομεταναστευσης.

http://whitegenocide.info/quote.html

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Όταν ένα πρωί κοπούν τα επιδόματα στους λάθρο , εκεί να δω γέλια και κλάματα ,ούτε οι καμπάνες θα μας σώζουν...
Ο πόλεμος των πόλεων μόλις τώρα αρχίζει..

Αντίοχος Αχαρνεύς είπε...

Φίλτατε Likeman Likeman, επιβάλλεται να κατανοήσεις ότι δεν γίνεται να υπάρχουν κωδωνοκρουσίες εντός πόλεων, χάριν αχρήστων ηθικολογιών. Καί σε αυτό θα επιμείνω.
(1) Η σήμανση της ώρας είναι άχρηστη, διότι έχουμε ωρολόγια χειρός, αφυπνιστήρια ή δημωδώς ξυπνητήρια κ.λ.π.
(2) Χάριν ασφαλείας έχουμε τους συναγερμούς.
(3) Αν γίνει πόλεμος, έχουμε τις πολεμικές σειρήνες.
Άρα, σε προκαλώ να μου πεις πού ακριβώς χρησιμεύουν πρακτικώς οι κώδωνες ή δημωδώς "καμπάνες" καί οι κωδωνοκρουσίες τους.
(4) Καλώς ή κακώς, άλλαξε η διαβίωση των Ελλήνων καί πλέον αρκετοί λόγω εργασιών ή καί λόγω διασκεδάσεων ξενυχτούν. Άρα, δεν έχει κανένα νόημα η κωδωνοκρουσία, πολλώ δέ μάλλον τις πρώτες πρωινές ώρες. Εξ άλλου, όλοι ξέρουν ότι περί τις 07:30΄ κάθε ημέραν Ηλίου/Κυριακή τελούν τις θρησκευτικές τελετές τους οι χριστιανοί. Αν τώρα κάποιοι επιθυμούν να ξενυχτούν την προηγουμένην ημέραν καί να κοιμούνται για βράδυ τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν χρειάζεται να υποφέρουν από τον θόρυβο των αχρήστων κωδωνοκρουσιών.-