Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Σημεία των καιρών: Αφρικανός στην Γερμανία προειδοποιεί: «Δεν πρέπει να πλημμυρίσει με Αφρικανούς η Γερμανία!». Μεξικάνα: «Είμαι με τον Τραμπ! Στείλτε τους παράνομους πίσω!»


Ο Achille Demagbo, ένας μετανάστης από το Μπενίν και μέλος του «ακροδεξιού», «ξενοφοβικού» κλπ κόμματος Alternative for Germany (AfD), προειδοποίησε τη Γερμανία να σταματήσει να δέχεται απεριόριστο αριθμό Αφρικανών μεταναστών.

Ο 38χρονος Demagbo πραγματοποίησε ομιλία τη Δευτέρα στην πόλη του Μαγδεμβούργου και δέχτηκε θερμό χειροκρότημα για την εμφάνισή του.

Το μέλος του AfD ήρθε κάποτε στη Γερμανία από το Μπενίν, με θεώρηση για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Γερμανία. Ο Demagbo είναι υπερήφανος Αφρικανός, αλλά προειδοποίησε και για τη μετανάστευση.

"Με όλη μου την υπερηφάνεια για την Αφρική, θα ήθελα να προειδοποιήσω και πάλι: δεν πρέπει να πλημμυρίσουμε τη Γερμανία με Αφρικανούς", τόνισε, "επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς".

Ο Demagbo είναι ενεργός με το AfD στο κρατίδιο Schleswig-Holstein και εργάζεται επίσης για την κοινοβουλευτική ομάδα AfD στο Βερολίνο. - πηγή

Το επόμενο βίντεο παρουσιάζει μια συνέντευξη με μια Μεξικάνα που ήταν μεταξύ των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για την παρουσία των "καραβανιών" με μετανάστες (κυρίως από Σαλβαδόρ και Ονδούρα) στην Τιχουάνα του Μεξικού, στα σύνορα με τις ΗΠΑ (έχουν φτάσει πάνω από 4.000). Αυτοί οι μελλοντικοί Αμερικανοί, χωρίς χαρτιά, κατασκηνώνουν εκεί κοντά στα σύνορα, περιμένοντας την ευκαιρία τους να μπουν στις ΗΠΑ.


Στο μεταξύ ας δούμε κάποιες φωτογραφίες από στην πρόσφατη "ακροδεξιά" πορεία "μίσους" στην Πολωνία.

2 σχόλια:

art ant είπε...

Για δες εδώ...
https://www.un.org/pga/72/wp-content/uploads/sites/51/2018/07/migration.pdf

& εδώ...
https://www.youtube.com/watch?v=uxHDqCyJdsc

Allotrios είπε...

Για το συμφωνο μεταναστευσης του ΟΗΕ στο Μαρακες δεν εχεις γραψει κατι. Εδώ το ειδα https://isxys.blogspot.com/2018/12/blog-post_9.html