Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ann Coulter: «Τραμπ μας εξαπάτησες. Δεν έχεις τα κότσια να χτίσεις το τείχος!»



Η Ann Coulter είναι ρεμπουπλικανή δικηγόρος, συγγραφέας, αρθρογράφος και πολιτική αναλύτρια. Έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη το 1961 από γονείς ιρλανδο-γερμανικής καταγωγής. Είναι χριστιανή, δηλώνει “ultra-conservative”, ενώ έχει υποστηρίξει την σημαία του Νότου.

Εάν εκλεγόσασταν πρόεδρος μετά από δεκαετίες πολιτικών που δεν έχουν κάνει τίποτα για τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που κατά κύματα μπαίνουν στη χώρα μας κάθε χρόνο, διαπράττοντας εγκλήματα, πουλώντας ναρκωτικά, οδηγώντας μεθυσμένοι, κακοποιώντας παιδιά και σκοτώνοντας Αμερικανούς όπως την Kate Steinle (η 32χρονη που δολοφονήθηκε από παράνομο μετανάστη - φώτο κάτω) και η βασική υπόσχεση της προεκλογικής σας εκστρατείας – που θα επαναλαμβάνατε κάθε ημέρα – ήταν ότι θα κτίσετε ένα τείχος, δεν θα περνούσατε όλον τον καιρό της μεταβατικής σας περιόδου εργαζόμενος για να το κάνετε;
Δεν θα φτιάχνατε μακέτες, και θα αναπτύσσατε σχέσεις με βασικούς συμμάχους του Κογκρέσου και θα μιλούσατε σε στρατιωτικούς ηγέτες για τη χρήση του Στρατού (του Μηχανικού Σώματος) για να χτίσετε το τείχος;

Δεν θα παρακάμπτατε την τελετή ορκωμοσίας και θα δίνατε τον όρκο του προέδρου στο Σαν Ντιέγκο, ώστε αφού βάλετε το χέρι σας στην Αγία Γραφή και ορκιστείτε, να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την εποπτεία της κατασκευής του τείχους;

Θα το κάνατε εάν το εννοούσατε.

Λοιπόν, ο Donald Trump δεν το έκανε αυτό.

Εντάξει, σίγουρα θα μπορούσε να δώσει τον όρκο στην D.C., να πάει να ρίξει καμιά μπάλα του γκολφ και στη συνέχεια να ξεκινούσε το τείχος την δεύτερη ημέρα της προεδρίας του. Αλλά ούτε αυτό έκανε.

Ίσως είμαι κάποια που τα παίρνει όλα κατά γράμμα. Μια ζηλώτρια. Όταν οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να μου λένε να κάνω υπομονή – γιατί το τείχος έρχεται! –είχα μια κρυφή ελπίδα ότι εγώ έκανα λάθος και εκείνοι είχαν δίκιο.

Είναι τώρα ξεκάθαρο ότι ένα από τα δύο πράγματα είναι αλήθεια: Είτε ο Trump δεν είχε ποτέ την πρόθεση να χτίσει το τείχος και απάτησε τους ψηφοφόρους από την αρχή ή δεν έχει ιδέα πώς να το κάνει και κανένα ενδιαφέρον να το μάθει.

Θυσιάζει κάθε ευκαιρία να γίνει το τείχος.

Για δύο χρόνια, ο Τράμπ προσποιήθηκε ότι πιστεύει ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών χρειάζεται ρητή εξουσιοδότηση από το Κογκρέσο για να υπερασπιστεί τα σύνορα του έθνους και κατηγόρησε την Ρεπουμπλικανική πλειοψηφία ότι δεν «χρηματοδοτεί» το τείχος.

Σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσει να κατηγορεί την Βουλή των Δημοκρατικών Αντιπροσώπων.

Την τελευταία εβδομάδα - αρκετές μέρες πριν - ο Trump είπε ξανά και ξανά ότι θα "κλείσει την κυβέρνηση" αν δεν πάρει χρηματοδότηση για το τείχος - το οποίο είναι ακριβώς αυτό που ισχυρίζεται ότι χρειάζεται. "Χρειαζόμαστε ασφάλεια στα σύνορα, το τείχος αποτελεί μέρος της ασφάλειας των συνόρων", δήλωσε. "Αν δεν έχουμε ασφάλεια στα σύνορα, θα κλείσουμε την κυβέρνηση". Ο Trump φόρεσε το κλείσιμο για χάρη του τείχους ως μετάλλιο τιμής: "Θέλετε να μάθετε κάτι;" OK, θέλετε να το χρεώσετε σε μένα, θα το πάρω, ξέρετε τι θα πω; "Ναι, εάν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε ... θα κλείσω την κυβέρνηση. Οπωσδήποτε".

Μια εβδομάδα αργότερα, το The Drudge Report γράφει:

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

Με άλλα λόγια, ο Trump κάνει ακριβώς αυτό που φοβόμουν ότι θα έκανε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Δεν κτίζει το τείχος, δίνοντας γελοίες υποσχέσεις και το επόμενο δευτερόλεπτο τα γυρνάει.

Η Washington Post αγαπά να βρίσκει κάποιες γραφικές κυρίες που υποστηρίζουν τον Trump επειδή διακατέχονται από θρησκευτικό εκστασιασμό γι’ αυτόν, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που τον ψήφισαν το έκαναν γιατί είχαν ένα σωρό ανησυχίες.

Η βασική εργοστασιακή ρύθμιση για την αντίληψη του Trump είναι: πρόκειται για γιγαντιαίο καραγκιόζη. Είναι ένας άνθρωπος που δημιούργησε ψεύτικα εξώφυλλα του περιοδικού Time με τον εαυτό του με τον τίτλο, "Donald Trump: The 'Apprentice' is a television smash!" έτσι ώστε να μπορέσει να τα βάλει στους τοίχους των γκολφ club του (το Apprentice ήταν ένα reality show που είχε ο Τραμπ και ο τίτλος του fake Time έλεγε ότι ήταν τεράστια επιτυχία…)
Η δουλειά του είναι να πείθει  ανθρώπους χαμηλού πνευματικού επιπέδου να του δώσουν τα χρήματά τους.

Είναι ένας χυδαίος κυνηγός δημοσίων σχέσεων που συνήθιζε να τηλεφωνάει στους δημοσιογράφους με μια ψεύτικη φωνή και να προσποιείται ότι ήταν ο πράκτοράς του PR, "John Miller" ή "John Barron", έτσι ώστε να μπορεί να καυχηθεί ότι του κολλούσαν γυναίκες ηθοποιοί.

Σε ένα επεισόδιο του "Apprentice", η ανταμοιβή για τη νικήτρια ομάδα ήταν: να δει το διαμέρισμα του Trump. Όχι να φάνε εκεί ή να περάσουν τη νύχτα τους. Απλώς να το δουν. "Ως μια μικρή απόλαυση", είπε, "θα δείτε το ωραιότερο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη". Πρόσθεσε: "Δείχνω αυτό το διαμέρισμα σε πολύ λίγους ανθρώπους. Προέδρους, βασιλιάδες ..."

Δεν είναι ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του δεν γνώριζε τι είδους άνθρωπος ήταν. Αν μη τι άλλο, ο χυδαίος ναρκισσισμός του Trump έκανε τον όρκο του ότι θα χτίσει το τείχος πιο αξιόπιστο. Από παλιά αξιόπιστοι πολιτικοί είχαν κάνει παρόμοιες υποσχέσεις - και πάντα πρόδιδαν τους ψηφοφόρους. Ίσως χρειαζόταν να έρθει ένας παρανοϊκός τύπος για να αγνοήσει την ελίτ και να κρατήσει το λόγο του.

Με βάση μόνο το ατομικό του συμφέρον, πρέπει να γνωρίζει ότι αν δεν κατασκευάσει το τείχος, έχει μηδενικές πιθανότητες επανεκλογής και 100% πιθανότητες να ξεφτιλιστεί.

Τσουνάμι παράνομων μεταναστών
Αλλά όταν ο Τράμπ είναι μόνος με την Ιβάνκα, φαίνεται να συμφωνούν ότι το τείχος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Οι άνθρωποι τον αγαπούν απλά για το ποιος είναι! Σε μια χώρα 320 εκατομμυρίων ανθρώπων, είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν μερικοί τέτοιοι, αλλά δεν έχω συναντήσει ακόμη κάποιον να μου πει: Ναι, δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά για τη μετανάστευση ή το εμπόριο, αγαπώ την προσωπικότητά του!

Τι άλλο να κάνουμε; Ήταν ο μόνος που μιλούσε με νόημα. Δυστυχώς, αυτό είναι όλο που κάνει: μιλούσε. Δεν ενδιαφέρεται να κάνει τίποτα που θα απαιτούσε την ελάχιστη προσπάθεια.

Στο τέλος, πιθανότατα θα ανακαλύψουμε ότι το "τείχος" ήταν μια "safe word" (κωδική λέξη σε σεξουαλικά "παιχνίδια") του Trump με την Stormy Daniels. Είναι απλά κάτι που ξεφεύγει κάθε φορά που έχει πρόβλημα.

Έχει πρόβλημα τώρα. Όσο παραλογισμός είναι οι ανοησίες με την Ρωσία, οι λεπτομέρειες για τους αδύναμους συνεργάτες του Trump, η πορνοστάρ, η playmate του Playboy και οι κακές επιχειρηματικές του πρακτικές κάνουν τους υποστηρικτές του να νιώθουν ασταθείς, ακόμα κι αν δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα.

Αντί να μπλέκει σε έναν αγώνα που κάνει τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του να «μαζεύονται» ανεξάρτητα από το τι θα βγει στο τέλος, γιατί δεν επιλέγει ένα πεδίο μάχης το οποίο εγγυάται μια νίκη; Αν ο Trump χρησιμοποιούσε τον στρατό για να χτίσει το τείχος - να το χτίσει όμως πραγματικά, όχι να μην μας λέει συνεχώς ότι θα το χτίσει - οι Δημοκρατικοί θα τρελαθούν.

Θα καταθέτουν προτάσεις μομφής, θα καταθέτουν ένα εκατομμύριο μηνύσεις, θα παρουσιάζουν παιδάκια που κλαίνε διαβάζοντας ψεύτικα σενάρια γραμμένα από ομάδες δικαιωμάτων των μεταναστών - και ο Trump θα κερδίσει. Το κοινό θα υποστηρίξει συντριπτικά τον Trump και η αριστερά θα αναγκαστεί να συνεχίσει να υπενθυμίζει στους ψηφοφόρους γιατί μισούν τους Δημοκρατικούς.

Αντί για αυτό, αυτό που κάνει τώρα εγγυάται απόλυτα ότι ο επόμενος πρόεδρος θα είναι Δημοκρατικός και, δεδομένου του σημερινού Δημοκρατικού Κόμματος, πρόεδρος θα είναι η Kamala Harris.

ΚΟ / πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε μπράβο! Για να δούμε τώρα αν θα χαρακτηριστεί "ρατσίστρια" η, έγγαμη με αφροαμερικανό, Ann Coulter.
Αν και προσωπικά δεν θέλω κανένα τοίχος και μακάρι το 2020 να βγει ότι πιο ρεμαλοειδές αριστερό υπάρχει. Μόνο με παγωμένο νερό στα μούτρα ενδέχεται να ξυπνήσει η σιωπηλή (κοιμισμένη πλέον) πλειοψηφία.

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος αμερικανός πρόεδρος ήταν ο JFK, και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=jRhQekGyiRI

"Five things Kennedy did that got him killed.
1. He signs executive order 11110 which states that congress will be allowed to issue print and regulate currency again. He issues silver and gold certificates in 5 And 2 dollar increments. This is the slow reversal of the Federal Reserve.
2. He is going to force the inspection of nuclear arms into Israel. But Ben Gurion resigns to delay this. And Kennedy is killed before inspection takes place.
3. He wants to dismantle the CIA. He signs three memorandum in the summer of 61. In these documents Kennedy states that the joint chief of staff will be responsible for all covert and paramilitary operations in peace time. This ends the reign of the CIA. He believes they have too much influence and power in the political spectrum. He will use the military to do so. This was a death blow to the globalist agenda.
4. Both Kennedy's in Sept of 63 report the globalist of America as a federal entity. This would of not allowed dual citizenship with Israel.as a U.S. citizen or politician. And they would not of been allowed to make one dollar political contribution to political campaigns. It would of deferred their ability to buy U.S. politicians. All lobbyist with Israeli interest or agenda would of been deferred. This may be the most critical and dangerous of his administration. For it would of killed the globalist agenda in the U S. And throughout the world. Israel would wither and die.
5. He sets out to withdraw all U.S. personnel out of Vietnam by 65. He already pulled the advisers out. This is probably the least read on for his death. Because Eisenhower wanted no part of Vietnam as well. Kennedy is more of a pacifist than Eisenhower. But will defend American interest when necessary. And there are always ways to invoke a incident that causes a security threat to the U.S . and if not they can always get him impeached. Or discredit him to the point that he loses the 64 election. But if the top 4 orders were completely implemented our country would of been saved. And so would the world. But let this be a learning point to the world."