Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Το YouTube απορρίπτει διαφήμιση φιλανθρωπικής οργάνωσης επειδή περιέχει την λέξη "Χριστιανός" που είναι "απαράδεκτη"

 Μια διαφήμιση του YouTube για την οικονομική υποστήριξης βετεράνων του αμερικάνικου στρατού καταργήθηκε πρόσφατα επειδή περιείχε τη λέξη "Christian", λέει ο ιδρυτής της προσπάθειας συλλογής των χρημάτων.

Ο Chad Robichaux, βετεράνος πεζοναύτης και ιδρυτής του Mighty Oaks Foundation, δήλωσε ότι η ομάδα μάρκετινγκ του προσπάθησε να παρουσιάσει τη διαφήμιση το Σάββατο για ένα επεισόδιο του «Mighty Oaks Show», το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με βετεράνους και περιεχόμενο επικεντρωμένο στην κοινότητα των βετεράνων.

Κάναμε μια διαφήμιση για το YouTube για να βοηθήσουμε τους βετεράνους που έχουν ανάγκη και απορρίφθηκε για τη λέξη "Christian". Τρέλα! Αυτή η λογοκρισία θα πρέπει να τρομάξει κάθε Αμερικανό, συντηρητικό ή φιλελεύθερο, χριστιανό ή μουσουλμάνο. Αυτή η προκατάληψη είναι μια επικίνδυνη πορεία για την Αμερική.

Η διαφήμιση επρόκειτο να προωθήσει ένα επεισόδιο της εκπομπής που είχε μια συνέντευξη με τον Darrin Dick, τον σκηνοθέτη και παραγωγό του ντοκιμαντέρ "Unforgotten." Η ταινία αναφέρει την ιστορία του πώς ο βετεράνος του πολέμου της Κορέας Harold Bauer, παππούς του Dick, βρήκε ελπίδα και ψυχική γαλήνη στη χριστιανική του πίστη.



"Έτσι, μία από τις λέξεις-κλειδιά για την ενίσχυση της διαφήμισης", δήλωσε ο Robichaux στον Faithwire, "ήταν η λέξη «Christian», την οποία χρησιμοποιούμε τακτικά. Η διαφήμιση απορρίφθηκε ειδικά λόγω της χρήσης της λέξης «Christian».

Η λέξη-κλειδί "Christian" θεωρήθηκε "απαράδεκτο περιεχόμενο" και "ενδεχόμενη παραβίαση πολιτικής".

Ο Robichaux (φώτο) δείχνοντας κάποια screenshot σημείωσε ότι η λέξη-κλειδί Muslimδεν είχε πρόβλημα.

Το YouTube απάντησε στο Twitter, δηλώνοντας:

Γνωρίζουμε ότι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι προσωπικές, οπότε δεν επιτρέπουμε στους διαφημιζόμενους να στοχεύουν χρήστες με βάση τη θρησκεία. Πέρα από αυτό, δεν έχουμε πολιτικές κατά της διαφήμισης που περιλαμβάνουν θρησκευτικούς όρους όπως "Χριστιανός".

Ο Robichaux, ωστόσο, κάλεσε το YouTube να δώσει μια απάντηση στα στοιχεία που παρουσίασε μέσω screenshot.

"Είχαμε την ίδια ακριβώς διαφήμιση με τη λέξη-κλειδί 'Muslim' και εγκρίθηκε, αλλά όχι εκείνη με την λέξη "Christian", δήλωσε. 

"Επιπλέον, κάνουμε διαφημίσεις με τη λέξη-κλειδί 'Christian' εδώ και χρόνια. Μόνο φέτος είχαμε 150.000 εμφανίσεις στη λέξη αυτή στις διαφημίσεις μας. Αυτό είναι ένας νέος περιορισμός".

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα καταστολής video στο YouTube, με χριστιανικό, συντηρητικό περιεχόμενο και περιεχόμενο που σχετίζεται με την υπεράσπιση του αγέννητου.

Το YouTube κατέβασε βίντεο από τη Live Action που εκθέτει τις αμφισβητήσιμες πρακτικές στην Planned Parenthood ήδη από το 2009.

Ο Alex Schadenberg που αντιτάσσεται στην ευθανασία είδε ένα βίντεο στο οποίο δίνει συνέντευξη τον Φεβρουάριο του 2016 να κατεβαίνει με την εξήγηση ότι "η κοινότητα του YouTube" είχε διαπιστώσει ότι ήταν προσβλητικό.

Τον Ιανουάριο, διαρροή εσωτερικών εγγράφων έδειξε ότι η Google χειρίζεται συνήθως τα αποτελέσματα αναζήτησης για να καλύψει τις αναζητήσεις στο YouTube για συντηρητικά θέματα. Οι εργαζόμενοι της Google βρέθηκαν να χειρίζονται μαύρες και άσπρες λίστες με θέματα αναζήτησης, θέτοντας τις συντηρητικές αναζητήσεις στη μαύρη λίστα.

Ο CEO της Google Sundar Pichai είπε σε συνέντευξή του τον Ιούνιο ότι θέλει το YouTube να συνεχίσει την κατάργηση των βίντεο που η εταιρεία θεωρεί «επιβλαβή».

Τον Μάρτιο, το YouTube κατέβασε το βίντεο του χριστιανού Dr. Michael Brown με τον τίτλο "Μπορείς να είσαι ομοφυλόφιλος και χριστιανός;" επειδή εξηγούσε τη χριστιανική διδασκαλία για τον "γάμο" ατόμων του ίδιου φύλου.

Η Google κατέβασε το βίντεο του Brown διότι "παραβιάζει την πολιτική μας", καθώς «κατακρίνει τα άτομα με βάση του σεξουαλικού προσανατολισμού τους», δήλωσε ο Sharma.

Ένας μηχανικός λογισμικού της Google επιβεβαίωσε νωρίτερα τον Μάρτιο ότι η τεχνολογική εταιρεία έχει προκαταλήψεις εναντίον των Χριστιανών, και επισημαίνει τα χριστιανικά βίντεο του YouTube ως "ομοφοβικά".

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ομοσπονδιακών Επικοινωνιών (FCC) Ajit Pai δήλωσε τον Ιούνιο στην Επιτροπή Εμπορίου, Επιστημών και Μεταφορών της Γερουσίας ότι οι "μη ελεγχόμενοι τεχνολογικοί κολοσσοί της Silicon Valley" παρουσιάζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο σήμερα για το ελεύθερο διαδίκτυο.

μεγαλύτερη απειλή για το ελεύθερο και ανοιχτό διαδίκτυο είναι οι ανεξέλεγκτοι τεχνολογικοί κολοσσοί της Silicon Valley που πραγματικά αποφασίζουν σήμερα τι πρέπει να βλέπετε και τι όχι", δήλωσε ο Pai.

ΚΟ /από εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κακο δεν είναι αν οι κολοσσοί αυτοί αποφασίζουν για τον κόσμο. Αλλά ο κόσμος που απαθέστατος τους το επιτρέπει.
Εαν το tube και ο μεγαλύτερος αδελφός του ο googλης, έχαναν μερικά εκατομμύρια πελάτες, θα σου έλεγα εγώ αν θα έκαναν κάτι αντίστοιχο στο μέλον.
Αλλά διεθνώς, το σανό και το ψέκασμα πάει σύννεφο.

ikonsgr είπε...

Τς,τς,τς, ακραία φαινόμενα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΦΟΒΙΑΣ και ΙΣΛΑΜΟ-ΛΑΓΝΕΙΑΣ απ'το you-neworder-tube!
Πού είναι οι "αντιρατσιστές";
Που είναι οι ΑΝΤΙΦΑ;
Που είναι η.... "παγκόσμια κατακραυγή";

Apodei είπε...

Κι έχουμε από την άλλη το μητροπολιτη Μόρφου Νεόφυτο να του επιτίθενται όλοι οι ... Προοδευτικοί μασόνοι

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς οι Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι , οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ Χριστιανοί ορθόδοξοι που είχαμε παραμείνει στον πλανήτη την εποχή της Ανατολικής κομμουνιστικής τραπεζοκρατικής (τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο) τυραννίας , για να υπερασπιστούμε την θρησκεία μας που βάλλεται πανταχόθεν, ψηφίζουμε εδώ και 45 χρόνια μπλε πράσινα κόκκινα αντίχριστα κομμουνιστικά κόμματα για να μας κυβερνήσουν!

Εν τω μεταξύ και πάλι για να υπερασπιστούμε την θρησκεία μας που βάλλεται πανταχόθεν , οι εκκλησίες μας είναι ΑΔΕΙΕΣ και "κανείς" μας δεν πράττει όσα Ο Λόγος Του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας και των Αποστολικών Πατέρων , των Αγίων μας , μας προτρέπουν να πράξουμε!

Αριστα κάνετε και δημοσιεύεται τέτοια άρθρα για να θυμηθούμε για μια ακόμα φορά πόσο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΪΖΟΝΤΕΣ* ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

"Ματθ. 7,3 τί δὲ βλέπεις τὸ κάρφος τὸ ἐν τῷ ὀφθαλμῷ τοῦ ἀδελφοῦ σου, τὴν δὲ ἐν τῷ σῷ ὀφθαλμῷ δοκὸν οὐ κατανοεῖς;"

Τέτοιοι έχουμε γίνει οι Ελληνες στις ημέρες μας. Ιουδαϊζοντες! Απιστοι! Πιστοί στην ύλη και στο χρήμα!
Ανθλέλληνες και αντίχριστοι!

*Εχουμε και τους ΔΗΘΕΝ υπερέλληνες , ουσιαστικά πιόνια της αντίχριστης κομμουνιστικής παγκοσμιοποίησης, να μας ομιλούν περί εβραιοχριστιανισμού και όχι όπως και το σωστό είναι , για ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
Ταυτόχρονα ορισμένοι εξ'αυτών κατηγορούν τους Εβραίους για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας!
Πως ταιριάζει ρε “”””””””””εθνικισταράδες”””””””””””” αριστεροί (διότι περί αριστερών πρόκειται , για διεθνιστές , άσχετα εάν το κρύβουν για ευνόητους λόγους) παλλίκαροι ο Εβραιοχριστιανισμός, η παγκόσμια κυριαρχία των Εβραίων τραπεζιτών - κολοσσών και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ το ανελέητο κυνηγητό εναντίον της Χριστιανικής ορθόδοξης διδασκαλίας , εναντίον Το Ιδίου Του θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας;
Αυτά μόνον οι ίδιοι τα κατανοούν και οι υπόλοιποι – ευτυχώς ελάχιστοι πια Ελληνες – που τα χάφτουν!

Δεκαπενταύγουστος!
Στις παρακλήσεις προς την Υπεραγία μας Θεοτόκο οι παραλίες με τις γυμνές τις αδελφές και τις ανδράκλες γεμάτες και οι εκκλησίες μας άδειες!
Οσο για νηστεία...τι είναι αυτό τρώγεται;;;
Κατά τα άλλα μας φταίει η γκοογκλ, οι Εβραίοι οι Αγγλοι και οι Αμερικάνοι!
Όχι πως δεν φταίνε και αυτοί (παγκόσμιο το φαινόμενο) , αλλά δυστυχώς η υποκρισία μας που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...ΟΡΓΙΑΖΕΙ!!!

Συνάθροιση Καρδιακής Προσευχής είπε...

Ας πάμε όλοι να φτιάξουμε κανάλια στο ρωσικό τιούμπ.

Apodei είπε...

Πρόσφατα κλείσανε το κανάλι ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ που είχε χιλιάδες βίντεο, ως ομοφοβικό και διαδίδοντα κηρύγματα μίσους!!!
ΚΟ καλό θα ήταν αν δημοσίευες σε άρθρο την ανακοίνωση του διαχειριστού του καναλιού.
Υπάρχει λογοκρισία που γίνεται με τέτοιον τρόπο που κανείς δεν το καταλαβαίνει