Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Απίστευτο άρθρο στο ΝBC: Πηγή όλων των δεινών του κόσμου οι άνδρες. Πρέπει να τελειώνουμε με την ετεροφυλοφιλία.

Οι γυναίκες όλο και περισσότερο επιλέγουν να αποσυρθούν από την ετεροφυλοφιλία επειδή είναι "το θεμέλιο της παγκόσμιας καταπίεσης", αναφέρει το NBC News σε ένα παράξενο - όσο και δηλητηριώδες - άρθρο αυτή την εβδομάδα.

"Οι άνδρες χρειάζονται την ετεροφυλοφιλία για να διατηρήσουν την κοινωνική τους κυριαρχία πάνω από τις γυναίκες", γράφει η Marcie Bianco στην ιστοσελίδα του NBC News. "Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι όχι μόνο δεν χρειάζονται την ετεροφυλοφιλία, αλλά ότι αυτή είναι επίσης συχνά το θεμέλιο της παγκόσμιας καταπίεσης τους".

Η Bianco συγκεντρώνει μια σειρά πρόσφατων ειδήσεων "από τον Jeffrey Epstein μέχρι τους δράστες της σφαγής στο Dayton και το El Paso, στον χωρισμό της Miley Cyrus (αμέσως μετά τα έφτιαξε με γυναίκα) και τη δήλωση της Julianne Hough ότι δεν είναι "straight" που, όπως λέει, αποκαλύπτουν τις αυστηρές αμερικανικές πατριαρχίες στην άκρη μιας νευρικής κατάρρευσης».

"Ως status quo, η ετεροφυλοφιλία απλώς δεν λειτουργεί", καταλήγει, πριν εξηγήσει πόσο κακοί είναι οι άνδρες και πώς οι γυναίκες μαθαίνουν να ζουν χωρίς αυτούς.

"Ως ένα snapshot της Αμερικής του 2019, αυτές οι ιστορίες παρουσιάζουν μια καταπληκτική εικόνα: οι άνδρες συνεχίζουν να εξαναγκάζουν, να παρενοχλούν, να βιάζουν και να σκοτώνουν κορίτσια και γυναίκες - και να οδηγούνται σε ακραίες συνθήκες για να αποφύγουν την ευθύνη για τις πράξεις τους". "Από την άλλη πλευρά του θέματος, τα κορίτσια και οι γυναίκες αμφισβητούν την ετεροφυλοφιλία, και ακόμη και φεύγουν από αυτήν εντελώς."

"Η πατριαρχεία είναι πιο ισχυρή όταν η καταπίεση δεν μοιάζει με καταπίεση ή όταν είναι συσκευασμένη με όρους βιολογίας, θρησκείας ή βασικών κοινωνικών αναγκών όπως η άνεση, η αποδοχή και η επιτυχία της ασφάλειας", δηλώνει η Bianco (που φυσικά είναι ομοφυλόφιλη).

"Η ετεροφυλοφιλία «πουλάει» στις γυναίκες όλα αυτά τα πράγματα για να έχει τη συναινετική τους υποταγή", καταλήγει.

"Ιστορικά, οι γυναίκες έχουν την τάση να πιστεύουν ότι η ετεροφυλοφιλία είναι φυσική ή έμφυτη, ακριβώς όπως έχουν προετοιμαστεί να πιστεύουν ότι ο κύριος σκοπός τους είναι να κάνουν μωρά - και αν δεν κάνουν, καταδικάζονται ως μη «αληθινές», ή ως κακές γυναίκες", λέει.

Έχουμε μια σειρά νέων προτύπων που αναδύονται, των οποίων οι ζωές και οι επιλογές –όσο δυσλειτουργικές και αν φαίνονται στο ευρύ κοινό- διδάσκουν τις γυναίκες πώς να πάρουν πίσω την εξουσία από τους άνδρες.

"Οι celebrities δεν είναι πάντα στην πρωτοπορία της φεμινιστικής σκέψης, αλλά τόσο η Julianne Hough όσο και η Miley Cyrus έχουν μιλήσει πρόσφατα για τη σεξουαλικότητα με τρόπους που επαναφέρουν τη δύναμη - και την ευθύνη - στα χέρια τους", δηλώνει.

Οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερα οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες, είναι μια μάστιγα στη γη και μια πηγή ατέλειωτων θλίψεων.

«Και ενώ οι άνδρες φαίνεται να μην χρειάζεται να αναλάβουν ποτέ την ευθύνη των πράξεών τους, οι γυναίκες πρέπει πάντα να αναλαμβάνουν την ευθύνη όχι μόνο για τις δικές τους πράξεις αλλά και για τις πράξεις των ανδρών», δηλώνει. "Η αποφυγή της ευθύνης είναι η βασική στρατηγική της πατριαρχίας. είναι πώς οι άνδρες παραμένουν να έχουν τον έλεγχο και να μην χάνουν ποτέ τη δύναμή τους".

"Και ενώ οι άντρες βυθίζονται στο χάος τους, οι γυναίκες εγείρονται", συνεχίζει. "Παίρνουν τον έλεγχο της ζωής τους και του σώματός τους και αμφισβητούν τον θεσμό της πατριαρχίας – την ετεροφυλοφιλία - που τις κράτησε τυφλά υποταγμένες για αιώνες".

Αναρωτιέται κανείς γιατί το NBC News ήθελε να προβάλει ένα τέτοιο παραλήρημα μίσους σαν και αυτό το «άρθρο» της Bianco.

Θα τολμούσε κάποιος άνδρας να γράψει ένα παρόμοιο άρθρο στο οποίο θα ισχυριζόταν  ότι οι γυναίκες αποτελούν την πηγή όλων των δεινών του κόσμου; Και αν το έγραφε θα το δημοσίευε κανένα επώνυμο μέσο;

Αλλά φαίνεται όταν το μίσος στρέφεται προς τους άνδρες, όλα είναι καλά.

ΚΟ / πηγή

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο που μπορούσατε να κάνετε ήταν να αναδημοσιεύσετε το αισχρό αυτό άρθρο αναπαράγοντας έτσι την προπαγάνδα τους.

Ανώνυμος είπε...

Τραγική η τύπισσα...
Άντε να δημοσιεύουμε τα παραληρήματα κάθε ψυχοπαθούς και να τα προβάλουμε ως "απόψεις".
Δυστυχισμένοι άνθρωποι. Τα βλέπουν όλα ως καταπίεση.
Και προσέξτε, δεν λέει "να γίνουμε ίσοι" αλλά "να πάρουμε την εξουσία από τους άνδρες". Δηλαδή να τους καταπιέσουμε εμείς.

Α.Β.

konion είπε...

Μωραίνει Κύριος ὤν βούλεται ἀπωλαῖσαι.

hellenictech είπε...

Οι αριστεροί είναι εναντίον των θεωριών συνωμοσίας. Ωστόσο όταν τους ίδιους τους βολεύει, τότε εφευρίσκουν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Ότι για παράδεγμα υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία ανδρών που έχει ως σκοπό να καταπιέζει τις γυναίκες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Στον μεσαίωνα η γυναίκα ήταν φορέας σεβασμού. Βασική αρχή του ιπποτισμού ήταν ο σεβασμός προς αυτήν. Αντιθέτως, με τη βιομηχανική επανάσταση (προιόν του Διαφωτισμού) η γυναίκα δούλευε στις φάμπρικες πάνω από 12 ώρες την ημέρα. Έπρεπε να βγάλει κέρδος βλέπετε για τους νικητές αστούς της γαλλικής επανάστασης. Αν μία γυναίκα της εποχής είχε αρνητική άποψη για τις αρχές της Γαλλικής επανάστασης και του Διαφωτισμού, την περίμενε η τύχη των γυναικών της Βανδέας (που τις ψήνανε στους φούρνους οι επαναστάτες μαζί με τα παιδιά τους).
Αργότερα ο κομμουνισμός πρέσβευε (άλλες φορές άμεσα άλλες έμμεσα) την κοινοκτημοσύνη των γυναικών (ως άμεσος ιδεολογικός απόγονος Γνωστικών σεχτών), ενώ ο καπιταλισμός (ώς έμμεσος ιδεολογικός απόγονος Γνωστικών σεχτών) τις βάζει να πουλάνε το κορμί τους (άμεσα ή έμμεσα) για να βγάλουν λεφτά και να επιβιώσουν. Βλέπουμε πως και τα δύο πολιτικο-οικονομικά συστήματα πως εκμεταλλεύονται τη γυναίκα, σε αντίθεση πάντα με τον μεσαίωνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Μεσαίωνα οι άντρες πολεμούσαν για τον Χριστό και τον βασιλιά τους ενώ τώρα χύνουν το αίμα τους για τα Mcdonalds την Exxon και ...την Goldman sachs.

Ανώνυμος είπε...

Εαν οι αηδιατικες ιδεες αυτης της ανωμαλης Marcie Bianco επικρατουσαν, η ιδια δεν θα ευρισκετω εν ζωη να μας αραδειασει αυτα τα εμμεσματα που μας αραδειασε και τα δημοσιευσαν τα αλλα εμμεσματα του NBC.Καλλιοπη Στετσωνη

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Άσχετο με την παρούσα ανάρτηση, αλλά νομίζω ότι σας ενδιαφέρει..

Το χόλυγουντ ξαναέφτιαξε την υπέροχη ταινία του Άντριαν Λιν, με πρωταγωνιστή τον Τιμ Ρόμπινς, "Jacob's Ladder" 1990
https://www.imdb.com/title/tt0099871/
αλλά με μαύρους ηθοποιούς και πρωταγωνιστή. Βέβαια... το θεώρησαν υποχρέωσή τους..
https://www.imdb.com/title/tt3016748/

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΠΑΣΥΑ – 2008 – ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ everest ΣΤΟΝ ROCK FM 96,9 ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
https://youtu.be/XSyDfffanEY

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] [ 2015.03.15 00:00 ]
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ~ ΓΥΝΑΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ - ΜΙΣΑΝΔΡΕΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΨΥΧΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΑΛΕΥΜΕΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΧΙΖΟΕΙΔΗΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΣΑΝΔΡΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΑΙΔΟΙΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΔΟΥΛΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ 18-11-2007 ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.
http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/03/15/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-03-15_00-00.htm#plohgos_03

Ανώνυμος είπε...

Όλες αυτές οι πρακτικές αποσκοπούν μακροπρόθεσμα στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και ειδικά αυτού των δυτικών χωρών.

Ηρακλής Ι. είπε...

μεταξύ τους θα την δουν κι αυτήν την ταινία. Η.Ι..

Unknown είπε...

Ο ανωτέρω έχει δίκιο για τη ταινία.. παρόλαυτα όμως σχετικά με το μαύρο καστ η ταινία είναι αριστούργημα και η ερμηνεία πειθη αν και παράδοξος το imbd τη βαθμολογη κάκιστα

Neo-R. είπε...

Γι αυτό υπάρχουν τώρα οι ΜGTOW και (δυστυχώς) οι incels

Ανώνυμος είπε...


@ hellenictech
25 Αυγούστου 2019 - 1:12 μ.μ.

Αμέτρητα συγχαρητήρια.

Unknown είπε...

Συγνώμη φίλοι μου, αλήθεια ακόμα προσπαθώ αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί τόση προβολή και προπαγάνδα υπέρ των μαύρων. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με σύντομα και απλά λόγια?

Ανώνυμος είπε...

26 Αυγούστου 2019 - 11:20 μ.μ.

Το κίνημα που αναφέρεις μας κατηγορεί για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων.Όσον αφορά το παρόν ιστολόγιο έχει πράξει το ίδιο σε πολλά άρθρα του.Μην κάνετε τους αθώους.