Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Πανδημία κορωναϊού και ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης


«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». ( Άμλετ)

Στις 11 Μαρτίου 2020, η γερμανική (αριστερή) ιστοσελίδα "Neue Rheinische Zeitung NRhZ" επέστησε την προσοχή (άρθρο "Two Corona Mosaic Stones") σε μια δημοσίευση της γερμανικής κυβέρνησης τον Ιανουάριο του 2013: "Πληροφορίες από τη γερμανική κυβέρνηση - Έκθεση για την ανάλυση κινδύνου στην πολιτική προστασία 2012 "(έντυπο 17/12051 της 3ης Ιανουαρίου 2013). Σε αυτό, μπορούν να φανούν τρομακτικές ομοιότητες με αυτό που συμβαίνει σήμερα - ιδιαίτερα αναφέροντας ρητώς τον «κοροναϊό του SARS (CoV)». Το σενάριο που παρουσιάστηκε, στο οποίο περιγράφονται η εξάπλωση, η πορεία, η διάρκεια, η θνησιμότητα κ.λπ., φτάνει στο σημείο να απαιτεί ένα δραστικό περιορισμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Το σενάριο αναφέρει σχετικά:

"Οι αρμόδιες αρχές, πρωτίστως οι αρχές δημόσιας υγείας και πρωτίστως οι υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία πρέπει να λάβουν μέτρα για την πρόληψη των μεταδοτικών ασθενειών. Το IfSG [Infektionsschutzgesetz / ο γερμανικός νόμος για την προστασία από τη μόλυνση] επιτρέπει, μεταξύ άλλων, περιορισμούς των θεμελιωδών δικαιωμάτων (§16 IfSG), όπως το δικαίωμα απαραβίαστου της οικίας (άρθρο 13 παράγραφος 1 GG). Στο πλαίσιο των αναγκαίων προστατευτικών μέτρων μπορεί επίσης να περιοριστεί το θεμελιώδες δικαίωμα της προσωπικής ελευθερίας (άρθρο 2 παράγραφος 2 εδάφιο 2 GG) και η ελευθερία του συνέρχεσθαι (άρθρο 8 GG) (§ 16 παράγραφοι 5 έως 8 και § 28 IfSG). Εκτός από αυτά τα μέτρα που πρέπει να παραγγείλει απευθείας ο υπεύθυνος δημόσιας υγείας, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας μπορεί να διατάξει με νομοθετική διάταξη ότι απειλούμενα τμήματα του πληθυσμού πρέπει να συμμετέχουν σε προστατευτικούς εμβολιασμούς ή άλλα μέτρα ειδικής προφύλαξης (άρθρο 20 παράγραφος 6) IfSG), βάσει των οποίων μπορεί να περιοριστεί το δικαίωμα στη σωματική ακεραιότητα (άρθρο 2, παράγραφος 2, φράση 1 GG) ". 

Αυτό που προξενεί μεγαλύτερη ανατριχίλα είναι μια άλλη πληροφορία: Μόλις δύο μήνες πριν από το ξέσπασμα του κορωναϊού στην κινεζική πόλη Wuhan, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων διεξήγαγε την πανδημική προσομοίωση "Event 201", η οποία διοργανώθηκε από το πανεπιστήμιο John Hopkins στις ΗΠΑ και κατέληξε σε ανησυχητικά αποτελέσματα. Στόχος ήταν να δοκιμαστεί η συμπεριφορά των κυβερνήσεων και των αρχών σε περίπτωση πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο με "δυνητικά καταστροφικές συνέπειες" και τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει. Ο ιός που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει αυτό ονομάστηκε CAPS: : Coronavirus Associated Pulmonary Syndrome / Κορωναϊός που Συνδέεται με Πνευμονικό Σύνδρομο! Εκτιμήθηκε ότι 65 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν.

Τον Οκτώβριο του 2019, μια ομάδα 15 επιχειρηματιών, κυβερνητικών αξιωματούχων και ειδικών στον τομέα της υγείας συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα τραπέζι στη Νέα Υόρκη για να προγραμματίσουν την παγκόσμια απάντηση σε ένα παγκόσμιο ξέσπασμα ενός κορανοϊού που δεν έχει δει μέχρι τώρα. Ήταν μια άσκηση με ανησυχητικές ομοιότητες, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, με τον κορωναϊο που εξαπλώθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins διεξήγαγε αυτή την «άσκηση προσομοίωσης πανδημίας» που ονομάστηκε «Event 201», η οποία παρουσιάζει ανατριχιαστικές ομοιότητες με τον νέο κορονοϊό SARSCoV-2, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, επιστήμονες, όπως ο George Gao από το κινέζικο οργανισμό μεταδιδόμενων νοσημάτων, σύμβουλοι κυβερνήσεων και στελέχη μεγάλων, διεθνών τραπεζών και επιχειρήσεων, όπως π.χ. της Lufthhansa, της ΑΝΖ Bank Group και της Johnson & Johnson.

Το «Event 201» ξεκινάει με την εμφάνιση ενός νέου κορονοϊού που προέρχεται από τις νυχτερίδες. Η διαφορά είναι ότι εμφανίζεται στη Βραζιλία αντί για την Κίνα, αλλά κατά τα λοιπά η εξέλιξή του είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες εξαπλώνεται παγκοσμίως. Όταν πια ο πλανήτης περνάει σε πανδημική φάση, οι μεταδόσεις είναι ανεξέλεγκτες, με τα κρούσματα να διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα. Περίπου οι μισοί ασθενείς έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα, ενώ οι υπόλοιποι εμφανίζουν πιο σοβαρά συμπτώματα και αρκετοί από αυτούς θα χρειαστεί να εισαχθούν σε ΜΕΘ. Απ’ αυτούς περίπου το 14% πεθαίνει μέσα σε 10 ημέρες.

Οι κυβερνήσεις παραμένουν αναποφάσιστες για το αν πρέπει να απαγορεύσουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις και τα ταξίδια προς και από τις περιοχές που πλήττονται από τον ιό. Η παραπληροφόρηση και οι ψευδείς ειδήσεις διαχέονται ταχύτατα μέσω των social media, με αποτέλεσμα την έλλειψη εμπιστοσύνης και την κοινωνική αναταραχή.

Η κάμψη της πανδημίας έρχεται μετά από 18 μήνες, όταν οι ειδικοί υποθέτουν ότι θα έχει αναπτυχθεί αποτελεσματικό εμβόλιο. Σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το σενάριο της προσομοίωσης, 65 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους!

Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει (με τη συρρίκνωση του ΑΕΠ να ξεπερνάει το 10%, ενώ σε πολλές χώρες να φτάνει και το -40%) και οι επιπτώσεις στις κοινωνίες είναι αδιανόητες.

Αποφάσισε λοιπόν η κυβερνώσα "ελίτ" να διεξάγει ένα μακροχρόνιο προγραμματισμένο εργαστηριακό πείραμα πάνω στην κοινωνία των πολιτών των χωρών σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2020; Ποια κράτη και θεσμικά όργανα είναι υπεύθυνα για τη συμμετοχή σε αυτό το "τρομερό πραξικόπημα"; Ποιο ρόλο παίζουν οι υπερδυνάμεις της Κίνας, των ΗΠΑ και της Ρωσίας;

Είναι ενδιαφέρον ότι η Κίνα αντιμετωπίζει τώρα μείωση του αριθμού των μολύνσεων και των θανάτων. Ποιος είναι ο ρόλος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), ο οποίος έχει από καιρό στο μυαλό του τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (NWO); Και ποιος ρόλος σε αυτό το βρώμικο "παιχνίδι" έχει ανατεθεί στον ανεξάρτητο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ); Θέλουμε να «τραβήξουμε με το ζόρι» το σημερινό πολιτικό σύστημα, να εκμεταλλευτούμε την εξουσία στον κόσμο και να αποσπάσουμε με προσοχή ορισμένων από τους πολίτες του κόσμου από αυτό το γεωπολιτικό γεγονός; Ποιος είναι ο στόχος τους;

Ερωτήσεις σχετικά με ερωτήσεις στις οποίες οι πολίτες των χωρών και τα σημερινά πειραματόζωα ζητάνε μια απάντηση, προκειμένου να μάθουν ποια μορφή κυβέρνησης ή δικτατορίας έρχεται στο εγγύς μέλλον.
Αξίζει να δούμε κάποια από τα βασικά θέματα της ατζέντας της Νέας Τάξης...

Η ατζέντα της αχρήματης κοινωνίας

Η ατζέντα της αχρήματης / cashless κοινωνίας είναι μέρος του προγράμματος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που συμβαδίζει με τον μετανθρωπισμό, δηλαδή την ψηφιοποίηση όλων των στοιχείων στην κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των πληροφοριών και της ίδιας της ζωής.

Μια κοινωνία που δεν κάνει χρήση μετρητών θα μπορεί να ελέγχεται, να παρακολουθείται κάθε οικονομική συναλλαγή, επιτρέποντας στις αρχές να δημιουργήσουν μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εικόνα του για το ποιος είναι ποιος και πως θα σταματήσουν οποιαδήποτε πιθανή ανυπακοή ή επανάσταση προτού συμβεί.

Επίσης, αυξάνει τα έσοδα της κυβέρνησης μέσω φόρων. Για παράδειγμα, η Κίνα (και όχι μόνο) εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ανταποκριθεί στην cashless ατζέντα, δηλώνοντας ότι τα χαρτονομίσματα πρέπει τώρα να τεθούν εκτός κυκλοφορίας λόγω της πιθανότητας να περιέχει ίχνη του COVID-19 και έτσι να συμβάλουν στην εξάπλωση του κοροναϊού.

Καραντίνα και στρατιωτικός νόμος

Οι κυβερνήσεις απολαμβάνουν τα σενάρια του στρατιωτικού νόμου, επειδή τα ανθρώπινα δικαιώματα αναστέλλονται. Η αυταρχική Κίνα έχει επαινεθεί από πολλούς globalists, όπως ο εκλιπών Ντέιβιντ Ρόκφελλερ ή τον ΠΟΥ ως πρότυπο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ορισμένες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που καταφέρνουν να αποφύγουν την κινεζική λογοκρισία δείχνουν το αστυνομικό κράτος. Η Ιταλία έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έχει αναπτύξει τα στρατεύματά της στους δρόμους και η Ισπανία σχεδιάζει να δηλώσει κατάσταση ανησυχίας.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός

Η πανδημία του κοροναϊού έχει δώσει μια καλή δικαιολογία για τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να βρουν ένα από τα αγαπημένα τους προγράμματα νέας παγκόσμιας τάξης: τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο λόγος που η ατζέντα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ότι επιτρέπει στις αρχές να έχουν πρόσβαση στο ανθρώπινο σώμα, και όχι μόνο στο σώμα των πολιτών, αλλά και στην κυκλοφορία του αίματος.

Συμπτωματικά (ή όχι), η Κίνα ψήφισε νόμο στις 29 Ιουνίου 2019, ο οποίος εφάρμοσε εθνικό υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Συμπτωματικά (ή όχι), ο νόμος τέθηκε σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου 2019, λίγες μόνο εβδομάδες πριν γίνει η επιδημία του κοροναϊού παγκόσμια είδηση.

Bill Gates ID2020: ψηφιακή αναγνώριση μέσω μικροτσίπ

Ο Bill Gates, αυτό το θερμοκήπιο της νέας παγκόσμιας τάξης, προωθεί γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και εμβόλια για χρόνια. Ο συνιδρυτής της Microsoft ήταν μέρος του Event 201 που μίλησε για την πανδημία του κορωναϊού πριν συμβεί.

Αλλά ο Γκέιτς προώθησε επίσης ένα άλλο αμφιλεγόμενο project: Το «ID 2020». Πρόκειται για την ατζέντα του ανθρώπινου μικροτσίπ. Παρουσιάζεται ως "ένας αξιόπιστος τρόπος" για να εκπληρωθεί ένα "θεμελιώδες και καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα":  η προστασία της ταυτότητάς σας τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στον φυσικό κόσμο. Από την άλλη πλευρά, έχουμε το έργο της Google Nightingale, το οποίο θα έχει πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία, ονόματα και διευθύνσεις χωρίς να χρειάζεται να συμβουλεύεται τους ασθενείς.

2030 Ατζέντα: Wuhan, μία από τις έξυπνες πόλεις της Κίνας

Μια ατζέντα που εμπλέκεται στην πανδημία του κοροναϊού είναι η "Ατζέντα 2030" του ΟΗΕ, η οποία περιλαμβάνει "έξυπνες πόλεις". Πριν από την πανδημία, η Κίνα είχε ήδη σχεδιάσει ποιες από τις πόλεις της θα προγραμματιστούν να γίνουν πιλοτικές "έξυπνες πόλεις". Η Γουχάν ήταν μια από αυτές (και έτσι εξηγείται γιατί ήταν επίσης ο τόπος που εγκαταστάθηκε το κινέζικο δίκτυο 5G).

Συμπέρασμα

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η τελετή έναρξης των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων του 2019 στη Γουχάν διακήρυξε έναν «Νέο Κόσμο» (New World). Να ήταν μία ένδειξη ότι σε λίγο όλα θα άλλαζαν;

 Όποια και αν είναι η αλήθεια για την προέλευση του ίδιου του ιού, εάν δημιουργήθηκε και από ποιους, πώς απελευθερώθηκε και αν είναι πραγματικά τόσο επικίνδυνος, το όλο φαινόμενο της πανδημίας του κοροναϊού είναι αναμφίβολα κάτι που χρησιμοποιείται στο να επιταχυνθούν διάφορα θέματα της ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 
(βάλτε και το κλείσιμο των εκκλησιών μέσα).

ΚΟ / από εδώ, εδώ, εδώεδώ και εδώ

15 σχόλια:

Αναστάσης Παπ. είπε...

Σπουδαία έρευνα, δείτε και αυτό το video που είναι σχετικό : https://www.youtube.com/watch?v=cOK6Nb3y3ac&fbclid=IwAR02_WEsTD0-Zl2CQy4Kf9lpI7PcGGtxtKq4VFIINxafVzuOtzPu3vroEmw ωστόσο με το χάραγμα έχω μπερδευτεί πραγματικά, τι είναι τέλος πάντων... είναι το microchip, είναι το barcode, είναι η ψηφιακή ταυτότητα, τι είναι;;;

πατήρ Iλαριων είπε...


Η απορία μου είναι,δε διάβασαν αυτοί οι θεολόγοι και οι αρχιερείς Παλαιά Διαθήκη και δε κατάλαβαν ότι η ιστορία του Εβραϊκού λαού είναι η ιστορία και του Xριστιανισμού;Όταν οι Εβραίοι απομακρύνονταν από το Θεό και συμπορεύονταν με τα έθνη τα ειδωλολατικά,είχαν ασθένειες,θανάτους και υποδουλώνονταν στους εχθρούς τους,μέχρι και τα Iερά και τα Oσια τους και η Κιβωτός του Μαρτυρίου έπεσε στα χέρια των εχθρών τους.Και όταν ενθυμούνταν τοv Θεό και μετανοούσαν, ερχόταν η ηρεμία,η ησυχία και η γαλήνη στα σπίτια τους.Αντί να κηρύξουν μετάνοια ταπείνωση και αποχή από την αμαρτωλή ζωή,αντί να καταφύγουν στοv Κύριο με παρακλήσεις και δεήσεις προς τον δυνάμενο να μας σώσει από την ασθένεια,απαγορεύουν τη θεία λειτουργία και τις ακουλουθίες της Εκκλησίας, καταργούν τα όπλα πού μπορούν να πολεμήσουν κάθε κακό!
Η απιστία και η αποστασία στο αποκορύφωμά της!

Chris 13 είπε...

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Η παγκόσμια ελίτ στο τελικό στάδιο εφαρμογής της πλήρης υποταξης.

Ανώνυμος είπε...

Θα σταθω σ' αυτην την παραγραφο................

"Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins διεξήγαγε αυτή την «άσκηση προσομοίωσης πανδημίας» που ονομάστηκε «Event 201», η οποία παρουσιάζει ανατριχιαστικές ομοιότητες με τον νέο κορονοϊό SARS–CoV-2, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ".

........και θα τονισω το εξης:

Στις ΗΠΑ μια παρεμφερης ασκηση της NORAD γινοταν και την 11η Σεπ 2001 ενω παραλληλα εξελισετω η γνωστη ...."τρομοκρατικη αεροπειρατεια απο 19 αραβες" κλπ κλπ.

Χμμμμ!!!!!
Τα σχεδιαζουν και τα εκτελουν μερα μεσημερι δηλαδη;Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες από nature.com
_______________________________________________
Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά πρόκειται για πραγματική ιστορία, η οποία εκτυλίχθηκε προ πενταετίας, σε ανύποπτο χρόνο και προκαλεί προβληματισμό στην επιστημονική κοινότητα, με την εμφάνιση σήμερα του κορονοϊού.

Τι είχε συμβεί; Το 2015, επιστήμονες από τις ΗΠΑ, την Κίνα και την Ελβετία συνδυάζοντας έναν κορονοϊό των νυχτερίδων με τον φονικό ιό του SARS, δημιούργησαν νέο υβριδικό ιό, που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους και ενδεχομένως να προκαλέσει επιδημίες. Οι ερευνητές υποστήριζαν τότε ότι η μελέτη βοήθησε στο να αναγνωριστεί ένας δυνητικός κίνδυνος. Αλλοι όμως αντέτειναν ότι πειράματα αυτού του είδους είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνα.

Μάλιστα, ο Σάιμον Γουέιν-Χόμπσον, ιολόγος του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι είχε προειδοποιήσει ότι «αν ο ιός κατάφερνε να "αποδράσει", κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις εξελίξεις»!
https://www.sofokleousin.gr/proion-ergastiriou-o-koronoios-to-peirama-tou-2015-me-io-nyxterid

----------------------
Engineered bat virus stirs debate over risky research
Lab-made coronavirus related to SARS can infect human cells.

Editors’ note, March 2020: We are aware that this story is being used as the basis for unverified theories that the novel coronavirus causing COVID-19 was engineered. There is no evidence that this is true; scientists believe that an animal is the most likely source of the coronavirus.

Declan Butler
12 November 2015

An experiment that created a hybrid version of a bat coronavirus — one related to the virus that causes SARS (severe acute respiratory syndrome) — has triggered renewed debate over whether engineering lab variants of viruses with possible pandemic potential is worth the risks.

.....

http://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debate-over-risky-research-1.18787

Ανώνυμος είπε...

Κορωνοϊός, αντιφατικά δεδομένα και προβληματισμοί. Οι πτωχοί πλην τίμιοι επιστημονικοί και πολιτικοί μηχανισμοί της βιομηχανίας φαρμάκων και εμβολίων.

Παππς είπε...

"Ζητώ το έθνος να βρω εκείνο που χάθηκε απο καιρό μα βρήκα αυτό που πάει για τον ουρανό". Καλά γιατί άργησες τόσο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Πριν καμποσα χρονια ειχα διαβασει πως η αλυσιδα Macdonalds ανοιξε καταστηματα στη Κινα.Ξερετε τι ειπα φωναχτα μεσα μου;Οι illuminati ειναι παντου,παρολο που το ενδιαφερον μου για τις θεωριες συνωμοσιας ηταν κ παραμενει κατι λιγοτερο απο επιφανειακο.Ειμαι προσηλωμενος στον Κυριο,Αυτος μονο μπορει να εκδικηθει τους δολοφονους μου που μ'εχουν καταστησει βαθμιαια ανικανο κ ανημπορο οποιασδηποτε αντιδρασης.Εξ αλλου ποσους απ αυτους τους εκατονταδες μυριαδες θα μπορουσα να "συνετισω" με το απο χρονια θαμενο σιδερικο μου;

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Να σου δίνει δύναμιν Ο Τριαδικός Θεός, αδελφέ! Και σε όλους τους αδελφούς εν Χριστώ! Να σε διαβάζουμε να σπάει ο κλοιός της τρομοκρατίας και της παραημιπληροφόρησης

sotulis είπε...

Δύσκολο να πιστέψω ότι η Ρωσία είναι στο κόλπο, έφ όσον υποθέσουμε ότι υπάρχει σχέδιο.

Γιάννης είπε...

Ειλικρινά έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον. Πάντως για το μικροτσίπ δεν έχουμε ακούσει κάτι από την τηλεόραση για την ώρα. Αυτό με φοβίζει περισσότερο, γιατί αν γίνει τελικά, θα μιλάμε όντως για ολοκληρωτική υποδούλωση της ανθρωπότητας!

Νινα είπε...

Είδα σ ένα βίντεο ότι επειδή είναι επώδυνος ο τρόπος του τσιπ και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα πχ σε βηματοδότη,θα χρησιμοποιήσουν λεηζερ στο δεξί χέρι ή μέτωπο,κι οι πατέρες προειδοποιούν ότι ακόμα και το λεηζερ δε θα μπορεί να το βγάλει ο άνθρωπος από πάνω του.

Ανώνυμος είπε...

Οι 2 αδελφότητες είναι μαζί αυτή τη στιγμή.
Αν χωρίσουν, πολύ πιθανόν, τοτε
Ταις πρεσβείες της Θεοτόκου σωτερ σωσον ημας.
Γππ επί θύρες

Aph.Pet είπε...

Η Αγία Γραφή μας ενημερώνει με απλό τρόπο:
Kαι έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ 13:16‭-‬17
Άρα επρόκειτο για κάτι που θα είναι πάνω στο χέρι ή το κεφάλι και χωρίς αυτό δεν θα ζεις, δεν θα κινείσαι κλπ.

konion είπε...

Χαλαρῶστε, οἱ διάφορες ἐλὶτ δὲν εἶναι πανίσχυρες καὶ κυρίως δὲν ἔχουν θεϊκὲς ἰδιότητες.
Τὸ σύστημα ὅμως ποὺ χτίζουμε ὅλοι ἐμεῖς εἶναι πολὺ πιὸ δυνατὸ καὶ κυρίως ἀνεξέλεγκτο σὲ βαθμὸ ποὺ δὲν φανταζόμαστε. Σὲ ἕνα βαθύτερο ἐπίπεδο, (τὸ ὁποῖο κάποιοι τὸ ἀντιλαμβάνονται, καὶ ὁσονούπω γίνονται οἱ ἑκάστοτε νέες ἐλίτ, παραδείγματα πλεῖστα: Microsoft, Apple, Google, Amazon, Oracle, Coca Cola κ.λπ. κ.λπ. ὅλες κάποιους μεγάλους ἱδρυτὲς ἔχουν ἀπὸ πίσω), οἱ ἀνθρώπινες μᾶζες μέσῳ ἀνθρωπολογικῶν χαρακτηριστικῶν κινοῦνται σὲ θολὲς βάσεις, χωρὶς νὰ βλέπουν τὸ παρελθὸν καὶ τί ἔχει νὰ τὶς διδάξει, ὅποιος κατανοήσει σὲ ἕναν πολὺ καλὸ βαθμὸ αὐτὲς τὶς βάσεις ἀσυνειδήτως ἢ ἐνσυνειδήτως ὁσονούπω θὰ γίνουν οἱ νέες ἐλίτ.