Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ισραηλινή συγγραφέας έγραψε πριν από 23 χρόνια βιβλίο για μια πανδημία που θα ερχόταν το 2020!


Με τον τίτλο «Υπάρχουν εβραϊκές προφητείες για τον κοροναϊό;» η Israel Today (ανάλογο άρθρο ανέβασε και η Haaretz) γράφει για κάποιους άγνωστους Εβραίους "προφήτες" που προείπαν την έκρηξη μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Η Hamutal Shabtai, ψυχίατρος και κόρη του φημισμένου Ισραηλινού συγγραφέα Ya'akov Shabtai, έγραψε ένα μυθιστόρημα φαντασίας το 1986-87 για έναν ιό που θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το 1994, το σενάριό της δημοσιεύθηκε σε ένα βιβλίο 600 σελίδων.

Το έτος 2020 (αυτός είναι και ο τίτλος του βιβλίου) ορίστηκε από την Shabtai ως η εποχή κατά την οποία ο κόσμος θα υποστεί αυτή την πανώλη. Εκείνη την εποχή φαινόταν σαν το μακρινό μέλλον. Η συγγραφέας προσπάθησε να ανακουφίσει τους αναγνώστες της ότι ο ιός θα επιτεθεί, αλλά το 2020 είναι πολύ μακριά.

Στο βιβλίο γράφει ότι ο κόσμος θα χωριστεί σε δύο, τους υγιείς ανθρώπους και τους άρρωστους ή τα άτομα που είναι σε κίνδυνο. Θα υπάρχει ένας κατάλογος όσων βρίσκονται σε κίνδυνο ή είναι ήδη άρρωστοι και θα παραμείνουν απομονωμένοι.

Η Σαμπτάι περιγράφει περαιτέρω στο βιβλίο της πως ο κόσμος θα διοικείται από ένα ολοκληρωτικό σύστημα, μια παγκόσμια δικτατορία για την υγεία. Οι άνθρωποι θα πρέπει να εξετάζονται καθημερινά σε σχολεία, νηπιαγωγεία, σούπερ μάρκετ, επιχειρήσεις, παντού. Η είσοδος σε όλους τους δημόσιους χώρους θα γίνεται μέσω βιομετρικών θυρών. Αν οι άνθρωποι εμφανιστούν μπλε στην οθόνη, θα μεταφερθούν αμέσως σε κλειστά κέντρα απομόνωσης.

Το βιβλίο προβλέπει επίσης ότι οι άνθρωποι δεν δίνουν το χέρι σε κανέναν και ότι κάθε επαφή μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο. Θα υπάρξει επίσης μια παγκόσμια συνθήκη για την υγεία που θα απαιτεί από όλους να συμμορφώνονται με τους νόμους της.

Υπάρχει ένας άλλος συγγραφέας, ο Shlomit Miron, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο πριν από 5 χρόνια που ονομάζεται "Μορατόριουμ", στο οποίο περιγράφει έναν ιό που προέρχεται από νυχτερίδες και που θα έλθει από την Ασία και θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Στο διαδίκτυο επίσης υπάρχουν αναφορές για Τον Γαλλοεβραίο «προφήτη», αστρολόγο και ποιητή Νοστράδαμο ο οποίος «προέβλεψε» τον 16ο αιώνα ότι «πολλές πόλεις στην Ιταλία και στη Γαλλία θα πληγούν από μια θανατηφόρα επιδημία».

ΚΟ / από εδώ

5 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Δηλαδή σε ένα Ε.Φ. μυθιστόρημα ~35 χρόνια πριν, έχουμε τον χρόνο, τα γεγονότα, τις επιπτώσεις και τα "μέτρα" που περιγράφονται, να ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ με την σημερινή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Εδώ ποια δεν μιλάμε απλώς για κάπως αόριστες, και "στο περίπου" "προφητείες", αλλά για ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ, ενός ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥ (όπως δείχνουν τα πράγματα) ΣΧΕΔΙΟΥ!
ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΕΕΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Ηλιας1966 είπε...

Μετά από κάθε πανδημία και δύσκολες καταστάσεις εμφανίζονται αυτόκλητοι προφήτες και κατά σατανική σύμπτωση για όλα φταίνε οι Εβραίοι. Μήπως ξέρουμε τι απέγιναν οι προφήτες της καταστροφής του κόσμου στις 21-12-2012 καθώς και της υποτιθέμενης κατάρρευσης όλων των πληροφοριακών συστημάτων με την αλλαγή της χιλιετίας 2000 προς 2001; Ένα από τα βασικά σλόγκαν του Χίτλερ ήταν πως για τα δεινά του Γερμανικού λαού και κατ'επέκταση όλου του κόσμου φταίνε οι Εβραίοι και οι κομμουνιστές.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο καταλαβες οτι δηλαδη οι εβραιοι ειναι "διωκομενοι υπο παντων", το ιδιο και οι κομμουνιστες;; Αυτη την εποχη ιδιως που και οι δυο λυνουν και δενουν;; Τι απο τα δυο εισαι;; Εγω παντως ειμαι γκοϊμ (κατα τον ιουδαϊσμο), και Εθνικιστης αρα εθνικι (κατα τον αριστερισμο-κομμουνισμο)!

Dimitris D είπε...

Αυτό δεν λέει τίποτα, γιατί μπορείς να βρεις βιβλία για πανδημίες για όλες τις χρονιές.
Στην Παλαιά και Καινή Διαθήκη γράφει ότι θα έρθουν πανδημίες, δεν γράφει αν είναι τεχνητές. Επίσης οι Άγιοι δεν προφήτευσαν κάτι τέτοιο, μερικοί είπαν οι συμφορές έρχονται λόγο της αμαρτίας, άλλοι είπαν ότι ο διάβολος είναι η αιτία όλων των ασθενειών.

Οι Άγιοι δεν φαίνεται να βλέπουν τις ασθένειες(τεχνητές ή μη) ως αιτία απώλειας της ψυχής.

Με βάση τους Πατέρες ο διάβολος μπορεί να προκαλέσει ασθένειες, μπορεί να εμπνεύσει ανθρώπους να δημιουργήσουν ασθένειες, μπορεί να σταματήσει να προκαλεί ασθένειες, δεν μπορεί να θεραπεύσει κανένα! Δεν μπορεί να κάνει το σιτάρι να φυτρώσει, μπορεί να το μαράνει. Και αυτό γιατί ο Χριστός είναι η πηγή της ζωής, ο διάβολος η καταστροφή της ζωής μέχρι την δευτέρα παρουσία.
Μόνο ο Θεός μπορεί να θεραπεύει ανθρώπους. Οι γιατροί κάνουν μπαλώματα(εγχειρίσεις) στους ανθρώπους και τους δίνουν φάρμακα, μετά λένε θα περιμένουν να δουν αν το ανθρώπινο σώμα θεραπεύεται μόνο του, αν το θέλει ο Θεός. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να θεοποιούμε τους γιατρούς αφού έχουν όρια, αποκτούν τις ικανότητες να κάνουν δύο πράγματα και μετά περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Είναι ανίκανοι να διαγνώσουν τα πάντα, να θεραπεύσουν τα πάντα και να αναστήσουν νεκρούς.
Αντίθετα στην εκκλησία στον εσπερινό ψέλνουν το «Όπου βούλεται Θεός, νικάται φύσεως τάξις» και αυτό μπορούν να το προκαλέσουν οι Χριστιανοί αν κάνουν μια μικρή ή μεγάλη θυσία για να σωθεί κάποιος συνάνθρωπος. Η θυσία μπορεί να είναι κάτι μικρό όπως να μην ξανακαπνίσουν ποτέ ή να νηστέψουν το υπόλοιπο της ζωής τους(ακόμα και από λάδι), ή κάτι μεγάλο όπως να πάρουν το τελευταίο στάδιο του καρκίνου από τον συνάνθρωπο τους και αυτοί να πεθάνουν και ο άλλος να ζήσει. Ένας συνταξιούχος στις ΗΠΑ έκανε εικονικό γάμο με μια 20χρονη καρκινοπαθή για να πληρώσει η ασφάλεια του τα έξοδα της θεραπείας της. Η θυσία μερικές φορές δεν έχει κανένα οικονομικό, ψυχολογικό και σωματικό κόστος.

Ηλιας1966 είπε...

Προς Ανώνυμο: Δεν κατάλαβες τίποτα απ'ότι είπα. Δεν είμαι τίποτα από αυτά που λες.Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος Έλληνας και μου προκαλούν αηδία και οι κομμουνιστές και οι Εβραίοι και οι εθνικιστές. Αυτό που λέω είναι ότι με όχημα κατηγορίες εναντίον τους έχουν διαπραχθεί εγκλήματα. Ο Χίτλερ ήταν εθνικιστής, ο Στάλιν κομμουνιστής και οι δύο στράφηκαν με μανία ο ένας εναντίον του άλλου και αμφότεροι εναντίον των Εβραίων, οι δε Εβραίοι κάνουν τα ίδια και χειρότερα στους Παλαιστίνιους, οι δε μεγάλες δυνάμεις τους υποστηρίζουν σε οτιδήποτε κάνουν. Όταν όμως τους κατηγορείς για όλα τα κακά τότε ανοίγεις την πόρτα σε πρακτικές του παρελθόντος που όλοι ξέρουμε που κατέληξαν και δεν κοιτάς αν κάπου φταις κι εσύ(όχι προσωπικά εσύ, γενικά μιλάω).Όσο για τις απορίες μου για τις 2 προφητείες της κακιάς ώρας αυτές ισχύουν.