Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

ΧΙΛΗ: Χριστιανοφοβικό αμόκ. Αριστεροί εξτρεμιστές έβαλαν φωτιά σε δύο καθολικές εκκλησίες

 

Για άλλη μια φορά, η άκρα αριστερά έχει εξαπολύσει όλο το μίσος της εναντίον των χριστιανών σε άλλη μια ημέρα τρομοκρατικής βίας, αυτή τη φορά στο Σαντιάγο της Χιλής. 

          

Με τα βλέμματά του στο συνταγματικό δημοψήφισμα στις 25 Οκτωβρίου, αυτή την Κυριακή ένας όχλος αριστερών διαδήλωσε στο Σαντιάγο της Χιλής σε μια διαμαρτυρία που τελείωσε με το κάψιμο δύο καθολικών εκκλησιών: της La Asunción και του San Francisco de Borja. Στην πρώτη, η σοβαρή πυρκαγιά που προκλήθηκε από αριστερούς εξτρεμιστές τελείωσε με την κατάρρευση του καμπαναριού. Την ώρα που το καμπαναριό κατέρρεε, ο χριστιανοφοβικός όχλος ξέσπαγε σε κραυγές και ουρλιαχτά. Η κινητοποίηση αυτή ενθαρρύνθηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Χιλής. Δείτε εδώ ένα βίντεο ("Θάνατο στο Ναζωραιο" έγραψαν στον τοίχο):

Θα λάβουν άραγε οι αρχές της Χιλής σοβαρά υπόψη αυτό το πρόβλημα ώστε να ενεργήσουν αποφασιστικά κατά των αριστερών εγκληματιών; Είναι περιστατικά αυτά που μπορούν να συμβαίνουν σε μια σύγχρονη πολιτισμένη χώρα; Θα τύχουν της προσοχής που δίνεται σε χαρακτηριζόμενα περιστατικά «ισλαμοφοβίας» ή «αντισημιτισμού», για τα οποία είναι λαλίστατη η αριστερά;  

 ΚΟ / πηγή

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκφράζω το ένα και μοναδικό παράπονό μου. Θα ήθελα, αν γίνεται, τουλάχιστον μία δημοσίευση ανά ημέρα. Η αποχή σε μία σελίδα με τόσο ενδιαφέρουσα θεματολογία, μοιάζει απελπιστικά ατελείωτη. Το καλό σε αυτήν την περίπτωση, είναι ότι έχω βρει χρόνο να διαβάσω όλα τα προηγούμενα άρθρα.
Καλή και φωτεινή μέρα σε όλους.

SkyWatcher είπε...

Το παράπονό σου έχει βάση. Ούτε εμένα μου αρέσει. Αλλά είμαστε και άνθρωποι.