Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΙΤΑΛΙΑ: "Όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο να μην μπορούν να πάνε στα εστιατόρια, στα εμπορικά κέντρα ή στον κινηματογράφο". Οργουελική πρόταση γερουσιαστή

Όλο και πιο κοντά η δυστοπία. Για τον Ιταλό γερουσιαστή του κεντροαριστερού κόμματος “Italia Viva”, (ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από τον πρώην πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι και πρώην γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος) Davide Faraone, όσοι αρνούνται να υποβληθούν σε εμβολιασμό κατά του κοροναϊού δεν θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες, σε κλαμπ όπως μπαρ και εστιατόρια, κινηματογράφους, γήπεδα ή εμπορικά κέντρα. Στην πράξη, θα τους περιμένει ο κοινωνικός τους θάνατος.

A quanto pare il vaccino anti-Covid non sarà obbligatorio per non urtare la sensibilità di Fragolina76 e Uomotigre58 che...

Δημοσιεύτηκε από Davide Faraone στις Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Ο Faraone, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας και Έρευνας, πρότεινε το Σάββατο, γράφοντάς στο Facebook, την εισαγωγή ενός «διαβατηρίου υγείας» ενσωματωμένου στο αντι-Covid εμβόλιο , που θα εκτίθεται για πρόσβαση σε δημόσιους χώρους . Όσοι δεν υποβληθούν στον εμβολιασμό δεν θα είναι σε θέση να επιδείξουν αυτήν την άδεια και, ως εκ τούτου, θα αποκλειστούν από βασικές υπηρεσίες - μεταφορές, υγεία, σχολείο - ή δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση σε δημόσια ιδρύματα. ή δεν θα τους επιτρέπεται πλέον να ταξιδεύουν με λεωφορεία, τρένα και αεροπλάνα.

Στην πραγματικότητα, ο Faraone δεν έκανε τίποτα παρά να επαναφέρει την πρόταση του Ειδικού Επιτρόπου για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στην Ιταλία Domenico Arcuri για καθιέρωση μιας ψηφιακής πλατφόρμας ώστε να μπορέσει να γίνει η καταγραφή των εμβολιασμένων. Ο Επίτροπος εξέφρασε ως πιθανή την έκδοση ‘βιβλιαρίου για εμβολιασμενους τονίζοντας "σχεδιάζουμε μια πλατφόρμα πληροφορικής που θα μας επιτρέψει να γνωρίζουμε τα ονόματα των ατόμων που έκαναν το εμβόλιο και πού το έκαναν". Ακόμα κι αν, όπως διαβεβαιώνει, "προς το παρόν δεν υπάρχει υποχρέωση εμβολιασμού".

ΚΟ / πηγή

3 σχόλια:

gigenis είπε...

Διάβασα την πρόταση του βουλευτή και μου δημιούργησε την εξής απορία, πως θα κολλήσω εγω ο μη εμβολιασμενος τον εμβολιασμενο,απο την στιγμή που όπως ξέρουμε όταν κάποιος κάνει το εμβόλιο,το οποίο εμβόλιο,αυτόματα η πιθανότητες να κολλήσει φτάνουν σε επίπεδα μηδενικά

Ανώνυμος είπε...

COVID Plans Include Family Separation & Involuntary Quarantine in “Camps”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://jamesfetzer.org/2020/11/covid-plans-include-family-separation-involuntary-quarantine-in-camps/

ikonsgr είπε...

Eκπληκτικό σχόλιο ανώνυμου που ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ:
«Αυτό που καταστρεφουν δεν είναι μονο η Ελαδα.Καταστρεφουν τον ΕΛΗΝΑ και ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ. Οσα συμβαινουν αυτά τα χρονια στην Ελαδα και στους Εληνες, είναι πρωτοφανη. Εάν ημασταν υποδουλοι στους Τουρκους, δεν θα μας εκαναν τοσο μεγαλη καταστροφη, οσο οι βρυκολακες Εληνες που ψηφιζουμε και μας κυβερνουν.
Κανενα ζωντανο ον με λιγη τσιπα και αξιοπρεπεια, δεν θα τα δεχονταν όλα αυτά. ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ της δηθεν δημοκρατιας:
- έκοψαν δεκα φορες μισθους και συνταξεις,
- περνουν τα σπιτια,
- ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΗΝΕΣ,
- υποδουλωσαν την Ελαδα και τους Εληνες για ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ,
- στερησαν από τους ραγιαδες ακομα και την ΑΝΑΠΝΟΗ,
για μια ιωση-απατη, τρομοκρατουν μερα-νυχτα τον αλοπροσαλο κοσμακη, εκλεισαν τους ανθρωπους μεσα στα διαμερίσματα-κλουβια, στερησαν ΟΛΕΣ τις δημοκρατικες και ανθρωπινες ελευθεριες....
Και η αντιδραση του πεθαμενου Εληνα; φραπές και φάρμακα.
Χρηματιζουν συνεχως παραδοπιστους γιατρουδακους και δημοσιο-βοθρους, με πολλά εκατομυρια, για καθημερινη προπαγανδα και να μας κανουν πλυση εγκεφαλου μερα-νυχτα.
ΝΕΚΡΑ ΜΥΑΛΑ. Και αν καποιος θαραλεος γιατρος τολμησει να πει την αληθεια, απολυεται, εκβιαζεται, εξαφανιζεται.
Εστρεψαν τον κοσμο τον έναν εναντιον του αλου, επιτηδες.
Οποιος φοραει μασκα επιτιθεται σε αυτόν που δεν φοραει. Η τελεια παραφροσυνη. Διαιρει και βασιλευε.
Εγινε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ στην Αθηνα. Ειπαν ότι αυτή η ιωση είναι μια τεραστια απατη και η μασκα είναι θανατος. Τα εδειξε κανενα βοθρο-πορνο-καναλο; Οι βρυκολακες εβαλαν φιμωτρο και στα παιδια σας. Και Το δεχτηκατε.
Ότι και να σας πει κανεις, είναι λιγο....
ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΕΣΕΙΣ;
ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ;
ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.
ΣΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Τι να μας κανουν εμας τα μικροβια? Ειμαστε ηδη νεκροι. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ....»