Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020

Πολωνός Υπουργός Υγείας: «Εθελοντικός ο εμβολιασμός, αλλά στους εμβολιασμένους ενδέχεται να μην υπάρχουν περιορισμοί»

ΠΟΛΩΝΙΑ: Το να πιστεύει κάποιος τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού της χώρας Ματέους Μοραουέκι ότι το εμβόλιο Covid-19 θα είναι εθελοντικό, είναι εξαιρετικά αφελές. Είναι προφανές ότι αυτό το "εθελοντικό" θα μοιάζει με αυτό: αν δεν εμβολιαστείτε, δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα να ζείτε κανονικά. Είναι επίσης σαφές ότι ακόμη και όσοι θα εμβολιαστούν θα εξακολουθήσουν να υπόκεινται σε διάφορους περιορισμούς. Ο υπουργός Υγείας Adam Niedzielski είπε ότι οι μάσκες θα μείνουν μαζί μας ακόμη και μετά την πανδημία.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου την Παρασκευή (04/12/2020), ο υπουργός Υγείας εξήγησε ότι το κίνητρο για την υιοθέτηση του εμβολίου θα είναι εξαιρέσεις από ορισμένους περιορισμούς. «Προς το παρόν, αναλύουμε διάφορες παραλλαγές και όταν σας δείξουμε αυτήν τη στρατηγική ή το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού, θα υπάρξουν επίσης κίνητρα που θα κάνουν τους εμβολιασμένους ανθρώπους να μην υπόκεινται σε περιορισμούς, αλλά σε επιλεγμένους περιορισμούς. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία απόφαση για το ποιες θα είναι αυτές οι ενδείξεις, οπότε παρακαλώ να κάνετε υπομονή», είπε ο Niedzielski.

Μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ότι δεν θα υπάρξει καμία επιστροφή στην κανονική ζωή. Παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα πως θα είναι η ζωή εκείνων που συμφωνούν και εκείνων που θα αρνηθούν να δεχτούν ένα πειραματικό εμβόλιο με άγνωστες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Μπορεί, για παράδειγμα, οι εμβολιασμένοι να μπορούν να εισέρχονται στο κατάστημα με μάσκα, ενώ οι μη εμβολιασμένοι να μπορούν να ψωνίζουν μόνο από το διαδίκτυο. Ή να υπάρχουν ώρες για τους μη εμβολιασμένους που θα επιτρέπεται να μπαίνουν στα καταστήματα για δύο ώρες την ημέρα. Και δεν θα είναι για ένα χρόνο, δύο ή τρία χρόνια, αλλά για πάντα.

Ή, οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν πάρκα και παραλίες και θα απαγορεύεται στους μη εμβολιασμένους να εισέρχονται σε όλα τα μέρη όπου μπορούν να αφαιρεθούν οι μάσκες. Οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να φάνε σε εστιατόρια και οι μη εμβολιασμένοι θα έχουν μόνο την επιλογή να αγοράζουν γεύματα. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, και οι αρχές έχουν ήδη δείξει ότι οι αποφάσεις τους δεν καθοδηγούνται από λογική, αλλά δημιουργούν μια συναισθηματική ανάγκη για το εμβόλιο.

ΚΟ / από εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/941452/Information_for_healthcare_professionals.pdf

4.6Fertility, pregnancy and lactationPregnancyThere are no or limited amount of data from the use of COVID-19 mRNAVaccine BNT162b2.Animal reproductive toxicity studies have not been completed. COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2is not recommended during pregnancy.For women of childbearing age, pregnancy should be excluded before vaccination. In addition, women of childbearing age should be advised to avoid pregnancy for at least 2 months after their second dose.

6Breast-feedingIt is unknown whetherCOVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2is excreted in human milk.A risk to the newborns/infants cannot be excluded.COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2should not be used during breast-feeding.FertilityIt is unknown whether COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2has an impact on fertility.

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Η λύσσα με την οποία θα διώκουν τους ελεύθερους ανθρώπους τα νεοταξίτικα κατσαριδοειδή δε θα περιορίζεται σε ορισμένες ώρες τάχα μου τάχα μου αγορών σε μειωμένες προσβάσεις και τρίχες. Κάθε μικρή κοινωνία ομαδα φιλελεύθερων ανθρώπων είναι ο κίνδυνος θάνατος για να καταρεύσει το κολαστήριο που ετοιμάζουν τα ανθρωπόμορφα τρωκτικιά που καταδυναστεύουν τους λαούς. Λογαριάζουν βέβαια χωρίς Τον Θεό που δεν έπλασε τον άνθρωπο για να ευοδώνονται τέτοια νοσηρά σχέδια

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει κάτι τέτοιο εδώ τότε πιστεύω την επόμενη φορά που θα έχουν έκτακτη ανάγκη αιμοδοσίας να μην έχουν το θράσος να με πάρουν τηλέφωνο.
Τάσος.