Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΙΣΠΑΝΙΑ: Συμμορίες ανήλικων Μαροκινών απειλούν ότι θα σφάξουν με ματσέτες μαθητές

Στην Χετάφε της Ισπανίας, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ανηλίκους από το Μαγκρέμπ με ιστορικό που κατηγορούνται ότι απειλούν και εκβιάζουν παιδιά και εφήβους όταν φεύγουν από τα σχολεία τους στη Χετάφε.

Η αστυνομική επέμβαση πραγματοποιήθηκε αφού αρκετοί γονείς ανέφεραν στο αστυνομικό τμήμα ότι τα παιδιά τους απειλούνται συνεχώς από ανηλίκους.

Οι δύο συλληφθέντες είναι δύο Μαροκινοί ανήλικοι με ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς και οι γονείς των μαθητών κινητοποιούνται ζητώντας περισσότερη αστυνομική παρουσία.

Τα θύματα διαβεβαίωσαν ότι οι Βορειοφρικανοί κακοποιοί είχαν απαιτήσει έως και 600 ευρώ ή το κινητό τους τηλέφωνο για να μην τους δείρουν ή τους σφάξουν με ματσέτες. Μερικά από τα αγόρια έχουν πληρώσει ακόμη και κάποιο χρηματικό ποσό στους ανηλίκους σύμφωνα με αρκετούς γονείς που μίλησαν στο Telemadrid.

Οι γονείς λένε ότι παρά την παρέμβαση της αστυνομίας υπάρχουν και άλλοι ανήλικοι που συνεχίζουν να εκφοβίζουν μαθητές. Την ίδια εβδομάδα υπήρχε ένα περιστατικό στην πόρτα του Ινστιτούτου Altair (το βίντεο που ακολουθεί) στο οποίο φαίνονται επεισόδια μεταξύ αρκετών "ανηλίκων".

Η αστυνομία διαβεβαίωσε ότι οι δύο υπό κράτηση ανήλικοι δεν χρησιμοποίησαν μαχαίρια.  

Η αστυνομία ερευνά εάν οι δύο υπό κράτηση ανήλικοι είναι οι αυτοί που απειλούσαν άλλους μαθητές ηλικίας 12 έως 16 ετών σε διάφορα σχολεία της περιοχής. Οι γονείς κινητοποιούνται για να εμποδίσουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν να δέχονται επιθέσεις, καθώς μερικά από τα αγόρια αρνούνται να πάνε στο σχολείο από φόβο.

ΚΟ \ από εδώ

1 σχόλιο:

Μάικ είπε...Φάτε δημοκρατία του διαφωτισμού,τώρα.Έχουνε να δούνε τα μάτια μας,τέτοια τώρα.. Τόσο "κουραμπιέδες" είναι οι σημερινοί Ισπανοί?