Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΗΠΑ: 246 κάτοικοι του Μίτσιγκαν που εμβολιάστηκαν πλήρως διαγνώστηκαν με κόβιντ, 3 πέθαναν, επιβεβαιώνει το Υπουργείο Υγείας


LifeSiteNews
/ ΚΟ

246 κάτοικοι του Μίτσιγκαν που εμβολιάστηκαν πλήρως κατά του COVID-19 διαγνώστηκαν αργότερα με τον ιό και τρεις από αυτούς πέθαναν, επιβεβαίωσε τη Δευτέρα το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Μίτσιγκαν.

Σύμφωνα με το The Detroit News, αναφέρθηκαν 246 «πρωτοποριακές περιπτώσεις» ("breakthrough cases") μεταξύ 1 Ιανουαρίου και 31 Μαρτίου. Όλες οι περιπτώσεις εμφανίστηκαν σε άτομα που είχαν θετικά αποτελέσματα 14 ή και περισσότερες ημέρες μετά την τελευταία δόση στη σειρά εμβολίων, δήλωσε η Lynn Sutfin, εκπρόσωπος του Τμήματος Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Μίτσιγκαν, σε email.

«Μερικά από αυτά τα άτομα μπορεί τελικά να αποκλειστούν από αυτόν τον κατάλογο λόγω του ότι συνέχιζαν να είναι θετικοί σε εξετάσεις από μια πρόσφατη λοίμωξη προτού εμβολιαστούν πλήρως», είπε. Ωστόσο, αυτές οι «περιπτώσεις υπόκεινται σε περαιτέρω αναθεώρηση για να προσδιορίσουν εάν πληρούν άλλα κριτήρια του CDC [Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων] για τον προσδιορισμό πιθανής ανακάλυψης, συμπεριλαμβανομένης της απουσίας θετικού τεστ αντιγόνου ή PCR λιγότερο από 45 ημέρες πριν από το θετικό τεστ που έγινε μετά τον εμβολιασμό".

Η Sutfin είπε ότι αυτά τα άτομα ήταν πιο πιθανό να είναι ασυμπτωματικά ή ελαφρώς συμπτωματικά, προσθέτοντας ότι τα δεδομένα νοσηλείας ήταν διαθέσιμα για τις 117 από τις περιπτώσεις, ενώ 129 ήταν ελλιπή.

Από τους 117 με ιστορικό νοσηλείας, 11 νοσηλεύτηκαν, 103 δεν νοσηλεύτηκαν και τρεις αναφέρονται ως άγνωστοι. Τα τρία άτομα που πέθαναν ήταν όλα 65 ετών και άνω και δύο «ήταν εντός τριών εβδομάδων από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού», δήλωσε η Sutfin.

Σύμφωνα με τον Δρ Nick Gilpin, ιατρικό διευθυντή του Beaumont για την πρόληψη των λοιμώξεων, οκτώ ασθενείς που είχαν «πλήρως εμβολιαστεί» υποβάλλονταν σε θεραπεία για COVID στα νοσοκομεία του Beaumont Health τη Δευτέρα.

«Ενώ η πλειοψηφία του πληθυσμού αναπτύσσει πλήρη ανοσία εντός 14 ημερών από την ολοκλήρωση της σειράς εμβολίων, ένα μικρό ποσοστό φαίνεται να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προκαλέσει πλήρη απόκριση αντισωμάτων», εξήγησε η Sutfin. "Το CDC εργάζεται ενεργά για να κατανοήσει καλύτερα τα χαρακτηριστικά κινδύνου αυτής της ομάδας."

Όπως ανέφερε ο Defender στις 5 Απριλίου, επιστήμονες αμφισβήτησαν τον εμβολισμό ατόμων που είχαν ήδη COVID από υπαλλήλους υγείας, υποστηρίζοντας ότι η επιστήμη που υποστηρίζει τον εμβολιασμό εκείνων που έχουν αρχίσει με COVID δεν υπάρχει και υπάρχει πιθανός κίνδυνος βλάβης, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, στον εμβολιασμό αυτών που είχαν ήδη την ασθένεια ή είχαν προσβληθεί πρόσφατα.

Ο Δρ Hooman Noorchashm, χειρουργός που υπερασπίζεται την ασφάλεια των ασθενών, έχει γράψει αρκετές επιστολές προς την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, προτρέποντας τον οργανισμό να απαιτήσει προκαταρκτική εξέταση για ιογενείς πρωτεΐνες SARS-CoV-2 - οι οποίες θα υπήρχαν σε κάποιον που έχει ήδη μολυνθεί με COVID - σε μια προσπάθεια μείωσης τραυματισμών και θανάτων από το εμβόλιο κατά του COVID.

Σύμφωνα με τον Noorchasm, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μόλις ένα άτομο μολυνθεί φυσικά από έναν ιό, τα αντιγόνα από αυτόν τον ιό παραμένουν στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή της αναπαραγωγής του ιού και τα κλινικά σημάδια της λοίμωξης έχουν υποχωρήσει. Όταν ένα εμβόλιο επανενεργοποιεί μια ανοσοαπόκριση σε ένα άτομο που προσβλήθηκε πρόσφατα, οι ιστοί που φιλοξενούν το επίμονο ιικό αντιγόνο στοχεύονται, φλεγμονώνονται και καταστρέφονται από την ανοσοαπόκριση.

«Στην περίπτωση του SARS-CoV-2, γνωρίζουμε ότι ο ιός μολύνει φυσικά την καρδιά, την εσωτερική επένδυση των αιμοφόρων αγγείων, τους πνεύμονες και τον εγκέφαλο», εξήγησε ο Noorchasm. «Έτσι, αυτά είναι πιθανότατα να είναι μερικά από τα κρίσιμα όργανα που θα περιέχουν επίμονα ιογενή αντιγόνα στους προσφάτως μολυσμένους - και, μετά την επανενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος από ένα εμβόλιο, αυτοί οι ιστοί αναμένεται να στοχευθούν και να υποστούν βλάβη».

Ο J. Patrick Whelan MD, Ph.D., εξέφρασε παρόμοια ανησυχία ότι τα εμβόλια COVID που στοχεύουν στη δημιουργία ανοσίας έναντι της πρωτεΐνης ακίδα SARS-CoV-2 θα μπορούσαν να έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μικροαγγειακή βλάβη στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά. που δεν φαίνεται να αξιολογείται επί του παρόντος σε δοκιμές ασφάλειας αυτών των πιθανών φαρμάκων.

ΚΟ / πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: