Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υπαινίσσεται ότι θα υπάρξει παγκόσμια «κυβερνο-πανδημία» αυτό το καλοκαίρι για να διευκολυνθεί η «μεγάλη επανεκκίνηση»

 

Natural News/ ΚΟ

Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία «Cyber ​​Polygon 2020», η οποία προέβλεπε μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή που θα την προκαλούσε μια παγκόσμια «πανδημία στον κυβερνοχώρο».

 

Όπως και το «Event 201» του δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς πρόβλεψε τον κορανοϊό της Wuhan (Covid-19) πριν να συμβεί, το Cyber ​​Polygon 2020 προγραμμάτισε προγνωστικά μια επερχόμενη κυβερνοεπίθεση εφοδιαστικής αλυσίδας παρόμοια με την επίθεση SolarWinds που συνέβη νωρίτερα αυτό το έτος.

Το Cyber ​​Polygon 2020 είναι μέρος του προγραμματισμένου great reset, της «μεγάλης επανεκκίνησης» του WEF, που ανακοινώθηκε δημοσίως αρκετούς μήνες πίσω ως απαραίτητο ερέθισμα για τη μετάβαση σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

 

Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του great reset είναι ο globalist ιδρυτής του WEF Klaus Schwab, ο οποίος φαίνεται να λαχταρά την εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων για να διευκολυνθεί η είσοδος στην επόμενη «χρυσή εποχή», επίσης γνωστή ως η Μεγάλη Θλίψη.

«Νέα οικονομικά συστήματα που βασίζονται σε ψηφιακή βάση τα οποία είτε τα διαχειρίζονται κεντρικές τράπεζες είτε συνεργάζονται με αυτά, αποτελούν βασικό μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του WEF και τέτοια συστήματα θα αποτελούσαν μέρος της απάντησης στον έλεγχο των μαζών των πρόσφατα ανέργων», εξηγεί ένα άρθρο για η μετάβαση.

"Όπως ανέφεραν και άλλοι, αυτά τα ψηφιακά μονοπώλια, όχι απλά χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, θα επέτρεπαν σε αυτούς που τα ελέγχουν να "απενεργοποιήσουν" τα χρήματα ενός ατόμου και την πρόσβασή του σε υπηρεσίες εάν το άτομο αυτό δεν συμμορφώνεται με ορισμένους νόμους, εντολές και κανονισμούς".

Το καταλυτικό συμβάν που θα επιφέρει τη μεγάλη επανεκκίνηση θα μπορούσε να απέχει λίγες μέρες.

Στον ιστότοπο για το Cyber ​​Polygon 2021, η επόμενη φάση της αλλαγής περιλαμβάνει «έναν μόνο ευάλωτο σύνδεσμο» στο παγκόσμιο δίκτυο στον κυβερνοχώρο που θα αξιοποιηθεί με σκοπό να «καταρρίψει ολόκληρο το σύστημα, ακριβώς όπως ένα φαινόμενο ντόμινο».

Με βάση την περιγραφή αυτού του επερχόμενου γεγονότος, φαίνεται ότι το WEF και άλλες οντότητες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση σχεδιάζουν να καταρρίψουν ολόκληρο το σύστημα προκειμένου να το ξαναχτίσουν σε μια εντελώς νέα εικόνα.

 

«Όλο αυτό συνδέεται απευθείας με το Universal Basic Income (UBI - Βασικό άνευ όρων εισόδημα)», προειδοποιεί ο Robert Wheeler από το blog The Organic Prepper.

«Το πολύ δημοφιλές UBI, που εισήχθη ακόμα πιο έντονα μετά την πανδημία COVID 19, προπαγανδίζει τις συνεχείς «πληρωμές τόνωσης» ως τρόπο επιβίωσης από την κρίση. Η ιδέα του UBI μεταφέρεται εδώ και καιρό ως λύση στη φτώχεια, με bloggers όπως η Daisy Luther να το συγκρίνουν με μια μοντέρνα φεουδαρχία».

Παρεμπιπτόντως, τα δομικά στοιχεία αυτού του πλέγματος τεχνολογικού ελέγχου είναι ήδη διαθέσιμα. Το μόνο που πρέπει να συμβεί στη συνέχεια είναι να τραβηχτεί το βύσμα, το οποίο δεν έχει ακόμη συμβεί (και σύμφωνα με τη Βιβλική προφητεία δεν θα συμβεί εάν δεν απομακρυνθεί πρώτα "ο κατέχων" - πρόκειται για αναφορά στο Β΄ Θεσ/κείς2:6,7).

 

Το WEF αποκαλεί αυτό το νέο μοντέλο «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων» [ ή καλύτερα «των συμμέτοχων» (stakeholder capitalism), σε σχέση με τον ξεπερασμένο «καπιταλισμό των μετόχων» (shareholder capitalism)], το οποίο στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη συγχώνευση του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε ένα ενιαίο θηρίο. Πρόκειται για ένα σύστημα «πολύ περισσότερο σαν το κορπορατικό στυλ φασισμού του Μουσολίνι από οτιδήποτε άλλο», σημείωσαν οι παρατηρητές (ΚΟ: γιατί όχι κομουνισμού;).

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, το υπάρχον σύστημα πρέπει να κατακαεί, ώστε να μπορεί να αναζωογονηθεί σε αυτό το νέο παγκοσμιοποιημένο σύστημα. Με αυτήν την αλλαγή θα έρθει η εξάλειψη δισεκατομμυρίων ανθρώπων, η κατάργηση κάθε ελεύθερης ιδιοκτησίας επιχειρήσεων και προσωπικής ιδιοκτησίας και η απόλυτη μετάβαση στον παγκόσμιο δεσποτισμό.

«Πάντα μας λένε τι σκοπεύουν να κάνουν πριν το κάνουν - από την 9/11 έως το Event 201», έγραψε ένας σχολιαστής στο Zero Hedge παρατηρώντας την τάση.

"Φόρα τη δεύτερη μάσκα σου και μην κάνεις πολλές ερωτήσεις", αστειεύτηκε ένας άλλος.

ΚΟ / πηγή

3 σχόλια:

Μπίτσης.δημήτριος είπε...

ευχαριστώ πολλή ενδιαφέρον

Ανώνυμος είπε...

Ισως και εναν παγκοσμιος πολεμος (τακτικων οπλων)θα βολευε για την εφαρμογη ενος τετοιου δυστοπικου σεναριου. Καποιες κεφαλες ψηλα στην ατμοσφαιρα και πουφ , grid down ! Τωρα δεν ξερω αν συμφερει η καταστροφη ενος τετοιου ''οικοδομηματος'' .Τοσες δεκαετιες το χτιζαν.
Φιλικα
Κιτσος

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους νοιάζει,δεκάρα δεν δίνουν
Δεν σκέφτονται όπως εμείς,αυτό είναι σιγουρομ