Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

«Ρευστότητα φύλου» και χάος: στο Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνουν «γυναίκα» για να αποφύγουν τη σύλληψη

             

Il Primo Nationale / ΚΟ

Το site του Nicola Porro μιλά για αυτό το περίεργο και δυνητικά πολύ επικίνδυνο φαινόμενο που εμφανίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το τελευταίο διάστημα η εγκληματικότητα του Λονδίνου έχει παρουσιάσει τουλάχιστον διφορούμενα στατιστικά στοιχεία: πολλές γυναίκες, στην πραγματικότητα, αναφέρονται ως δράστες βίαιων εγκλημάτων, όπως ο βιασμός. Ως εκ τούτου, το υπουργείο ξεκίνησε έρευνα και διαπίστωσε ότι σε πολλές αστυνομικές περιφέρειες οι αστυνομικοί, για να σεβαστούν τον σεξουαλικό προσανατολισμό του δράστη, είχαν ταξινομήσει τα εγκλήματα ότι προέρχονταν από «γυναίκες». Ο λόγος; Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι «νιώθει» γυναίκα ή ότι είναι τρανσέξουαλ.

                      

Το όνομα Zoe Watts βρίσκεται σε όλο τον βρετανικό Τύπο. Ο άνδρας (φωτο) που κατηγορήθηκε ότι έφτιαξε βόμβα, καταχωρήθηκε στο ποινικό μητρώο γυναικών από την αστυνομία του Λίνκολνσαϊρ: στην πραγματικότητα είχε δηλώσει ότι «είναι γυναίκα». Στο σημείο αυτό η υπουργός Priti Patel (Πρίτι Πατέλ) «αναγκάστηκε» να διατυπώσει σωστά το βιολογικό φύλο, μαλώνοντας τους “woke” αστυνομικούς και λέγοντας ότι «οι τρανς εγκληματίες δεν είναι γυναίκες»! Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, το πρόβλημα θα μπορούσε να επεκταθεί: αρκετοί εγκληματίες θα επωφεληθούν από την ευκαιρία να δηλώνουν ότι είναι «γυναίκες» για να αποφύγουν τις καταδίκες για βιασμό, δεδομένου ότι στη Μεγάλη Βρετανία το έγκλημα δεν προβλέπεται για γυναίκες...

Και σε άλλα μέρη του κόσμου, ωστόσο, έχουν παρουσιαστεί παρόμοια προβλήματα. Στο Μεξικό, ορισμένοι υποψήφιοι στις εκλογές προσπάθησαν να υποβάλουν υποψηφιότητα ως γυναίκες προκειμένου να επωφεληθούν από τα οφέλη των ποσοστώσεων των γυναικών. Εφόσον ζούμε σε κοινωνίες που η θεωρία περί «ρευστότητας» του φύλου έχει εδραιωθεί, ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να προκύψει στο μέλλον.

ΚΟ / πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: