Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Τι ακριβώς είπε ο Όρμπαν για την «ανάμιξη των φυλών»;

 

Για «ρατσιστικό παραλήρημα», «ρατσιστικό κρεσέντο», «Γκαίμπελς», «ναζί», «θαλάμους αερίων» (!), «αντισημιτισμό» κλπ κατηγορείται από χθες ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν για πρόσφατη δήλωση που έκανε κατά της «ανάμιξης φυλών» στην Ευρώπη. Η επίμαχη δήλωση έγινε στα πλαίσια ομιλίας του το προηγούμενο Σάββατο στην Τρανσυλβανία, περιοχή της Ρουμανίας με έντονο ουγγρικό στοιχείο.

Τι είπε συγκεκριμένα:

«Σε ένα τέτοιο πολυεθνικό πλαίσιο, υπάρχει εδώ μια ιδεολογική μανούβρα (feint/ κανονικά σημαίνει προσποίηση) για την οποία αξίζει να μιλήσουμε και να εστιάσουμε. Η διεθνιστική αριστερά χρησιμοποιεί μια προσποίηση, ένα ιδεολογικό τέχνασμα: τον ισχυρισμό –τον δικό τους ισχυρισμό – ότι η Ευρώπη από τη φύση της κατοικείται από λαούς μεικτής φυλής. Πρόκειται για μια ιστορική και σημασιολογική δολοπλοκία, γιατί συγχέει δύο διαφορετικά πράγματα. Υπάρχει ένας κόσμος στον οποίο οι ευρωπαϊκοί λαοί αναμειγνύονται μαζί με εκείνους που έρχονται από έξω από την Ευρώπη. Τώρα αυτός είναι ένας κόσμος μεικτών φυλών (“…a mixed-race world”).

Και υπάρχει ο κόσμος μας, όπου άνθρωποι από την Ευρώπη αναμειγνύονται μεταξύ τους, μετακινούνται, εργάζονται και μετακομίζουν. Έτσι, για παράδειγμα, στη λεκάνη των Καρπαθίων δεν είμαστε μικτών φυλών (“mixed-race”): είμαστε απλώς ένα μείγμα λαών που ζούμε στη δική μας ευρωπαϊκή πατρίδα. Και, δεδομένης της ευνοϊκής ευθυγράμμισης των αστεριών και του ανέμου που ακολουθεί, αυτοί οι λαοί συγχωνεύονται σε ένα είδος Ουγγρο-Πανονικής σάλτσας, δημιουργώντας τη δική τους νέα ευρωπαϊκή κουλτούρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολεμούσαμε πάντα: είμαστε πρόθυμοι να ανακατευτούμε μεταξύ μας, αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε λαοί μεικτής φυλής. Γι' αυτό πολεμήσαμε στο Nándorfehérvár/Βελιγράδι, γι' αυτό σταματήσαμε τους Τούρκους στη Βιέννη, και –αν δεν κάνω λάθος– γι’ αυτό, σε παλιότερες ακόμη εποχές– οι Γάλλοι σταμάτησαν τους Άραβες στο Πουατιέ. …”.

Προφανώς, δεν είναι γενικώς κατά της «ανάμιξης των φυλών», («ζούμε στη δική μας ευρωπαϊκή πατρίδα», «είμαστε πρόθυμοι να ανακατευτούμε μεταξύ μας»), αλλά κατά της ανάμιξης των Ευρωπαίων με αφροασιάτες συμπεριλαμβανομένων των Τούρκων.

ΚΟ / πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουμουνιστής είναι ο Ορμπαν, τι άλλο περιμένατε να πει;
Σαν κομμουνιστής που είναι , είναι κατά του διεθνισμού.
Αν ήταν ακροδεξιός φασίστας ναζιστής όπως αυτοί που κυβερνούν
την Ελλάδα μας και την Ευρώπη ολάκερη , θα ήταν υπέρ των αφροασιατών , υπέρ
των ρομά των εβραίων και γενικώς υπέρ όλων των φυλών.
Φασιστική και ναζιστική δεν ανεβοκατεβάζουν οι αριστεροί τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις;

Π.Π. είπε...

Οι προγονοι των Μαγυαρων, ηλθαν απο την Ασιατικη στεππα, τον 9ο αιωνα και ηταν συγγενεις των Βουλγαρων και των Ουννων. Παρα ταυτα, σημερα, θεωρουν τον εαυτο τους Ευρωπαιο και δεν διαφερουν απο τους γειτονες τους, παρα μόνον γλωσσικα.
Υπο την ηγεσια του Βικτωρ Ορμπαν, ειναι στην πρωτοπορεια, για την διατηρηση της Λευκης Ευρωπης.
Το γεγονος αυτο, πρεπει να κανει να ντρεπονται λαοι οπως οι Γερμανοι, Γαλλοι, Αγγλοι και φυσικα και οι Ελληνες, που ηθελημενα μπασταρδευονται απο Ασιατες και Αφρικανους, μεχρι εξαφανισεως.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αστείο να μιλάει ο Ορμπάν για αναμιξη φυλών οταν η γυναίκα του είναι περιούσια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντικό που ένας Ευρωπαίος Πρόεδρος θέτει το συγκεκριμένο ζήτημα υπό το πρισμα του βιολογικού παράγοντα(Φυλή) σε μια εποχή που οι ακροδεξιοί παλιάτσοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά δυστυχώς και οι Ιεράρχες, προσπαθούν να πείσουν πως το πρόβλημα με την εισβολή αλλοδαπών στην Ευρώπη είναι «το βάρβαρο Ισλάμ που αντιβαίνει τις αξίες του πολιτισμού μας» και πως «αν θέλει κάποιος να γίνει σαν εμάς, είναι καλοδεχούμενος καθώς Έλληνας δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι κι ολας αρκεί απλά να το θέλεις». Καιρός να αντιληφθεί επιτέλους ο καθένας την μπανανόφλουδα του συστήματος ,που μέσω ψευτοπατριωτικων κομμάτων, πάει να χρυσώσει το χάπι του εποικισμού απο από τα ξαδέρφια του Αντετοκούμπο ως κάτι υπό προϋποθέσεις ανεκτό. Το πρώτο και θεμελιώδες συστατικό ενός Έθνους είναι το ´Ομαιμον. Δηλαδή το στοιχείο αυτό που μας συνδέει με τους Προγόνους και τη Γη μας και μας κατατάσσει σε ένα σαφώς διακριτό Βιολογικό σύνολο.

"Λευκό δεν ειναι μια φυλή , είναι ένα χρώμα, η Ευρώπη, δεν είναι μια φυλή, είναι μια γεωγραφική περιοχή που πήρε το όνομα της απο τη Θεά Ευρώπη. Ο Καύκασος, δεν είναι μια φυλή, ειναι μια γεωγραφική περιοχή και μια οροσειρά. Τζεντίλε, δεν είναι μια φυλή. Είναι η βιβλική ονομασία που δόθηκε προκειμένου να περιγράψει τους Αρίους ως μη Εβραίους. Άρια είναι ο ορθός βιολογικός όρος για τη φυλή μας! Άριος είναι αυτός που έχει το αίμα και τον γενετικό κώδικα του είδους μας και της προέλευσής του. Τα διάφορα ονόματα, Γερμανός, Γάλλος, Ιρλανδός, Σκωτος, Πολωνός, Ιταλός, Νορβηγός κ.ο.κ αποτελούν απλώς τα πολλά διαφορετικά παραδοσιακά ονόματα των 'Αρίων ανθρώπων'."
-Ron McVan, 'O Δρόμος του Δρυιδη'-

Ανώνυμος είπε...

Αν τα λέει καλά ο Ορμπάν είναι το θέμα, αν υιοθετεί τις πολιτικές που πρεσβεύει είναι το σημαντικό. Ούτε αν είναι απόγονος των Ούννων ούτε αν η σύζυγος του είναι Εβραία.

ikonsgr είπε...

O όρμπαν είπε και κάτι ακόμα ΠΟΛΥ σημαντικό πρόσφατα:
https://www.youtube.com/watch?v=hTdK-aEkO-0&lc=Ugwij7MuVDmqbIh6aZV4AaABAg
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , βρέθηκε και κάποιος να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ! Στο ελλαδισταν της ιδεολογικης ηγεμονίας της (σαπιας) αριστεράς, ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΟΛΟΙ πιπιλάνε την "καραμέλα" περί ναζιστών και φασιστών. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, οι "προοδευτικοί" παγκοσμιοποιητές, ΔΕΝ είναι ούτε ναζιστές ούτε φασίστες, ΜΟΝΟΝ ΑΝΤΧΡΙΣΤΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ, και μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ HI-TECH ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!