Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

«Να παραχωρήσουμε λίγο από την εθνική μας κυριαρχία για να κάνουμε τον κόσμο να λειτουργήσει»


Βήμα – βήμα για την δημιουργία μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.


Πριν προχωρήσουμε στο άρθρο, ας θυμηθούμε (πάλι) αυτές τις δύο δηλώσεις:


"Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν υπονοεί ότι η εθνική ανεξαρτησία... πρέπει να εξασθενήσει.."

Richard N. Haass, τωρινός Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, (Council on Foreign Relations, γνωστού και ως CFR).


"Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε ΣΑΣ αρέσει είτε όχι. Το μοναδικό ερώτημα είναι αν αυτή η κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί με επιβολή ή με συναίνεση"...

Paul Warburg (1896-1969) Από τους πρώτους διευθυντές του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων,(CFR), τραπεζίτης και αρχιτέκτονας του ομοσπονδιακού αποθεματικού συστήματος των ΗΠΑ, (Federal Reserve system).


"Give up a little bit of our sovereignty to make the world work"


Πηγή: http://timesofthesigns.wordpress.com/2009/03/18/09030805/

Ο πρώην Καναδός πρωθυπουργός Paul Martin (2003- 2006) δηλώνει στο παρακάτω βίντεο: “Να παραιτηθούμε εν μέρει από την κυριαρχία μας για να κάνουμε τον κόσμο να λειτουργήσει”

Αυτό το σύντομο απόσπασμα μεταδόθηκε στο CPAC (Cable Public Affairs Channel) στις 10 Φεβρουαρίου 2009. Η επιγραφή του CPAC στο βίντεο γράφει, “Οττάβα, Παγκόσμια Διακυβέρνηση και το μέλλον του G20”.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Καναδά, Paul Martin, είπε, «τι θα συμβεί όταν ένα Κινεζικό αμοιβαίο κεφάλαιο παρουσιάσει σημαντικές απώλειες;

Και τα αποτελέσματα εκείνου του τσουνάμι δεν σταματούν στα Κινεζικά ή Ινδικά σύνορα [….] Ποιος θα το αντιμετωπίσει αυτό αν δεν είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε ότι στην πραγματικότητα όλοι πρόκειται να παραιτηθούμε εν μέρει από την κυριαρχία μας για να κάνουμε τον κόσμο να λειτουργήσει. Ελπίζω ότι αυτό είναι επίσης κάτι με το οποίο η G20 έρχεται να εξετάσει. Οπότε αυτά είναι τα ζητήματα που πρέπει και εγώ να εξετάσω. Σκέφτομαι ότι είμαστε πραγματικά στην αρχή μιας πολύ διαφορετικής εποχής. Το 1944 τα μεγάλα μυαλά του κόσμου, Dexter White, John Maynard Keynes και μερικοί άλλοι, ουσιαστικά έβαλαν τα θεμέλια του Bretton Woods και των και τα Ηνωμένων Εθνών [Σ.Σ.: Το σύστημα νομισματικής διαχείρισης του Bretton Woods -που υπήρξε αποτέλεσμα εκτενών διαπραγματεύσεων- θέσπισε τους κανόνες για τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ των πιο σημαντικών βιομηχανικών κρατών του κόσμου στα μέσα του 20ού αιώνα]. Και έχτισαν ένα σύστημα που λειτούργησε για πάνω από 50 έως 60 έτη. Νομίζω ότι είναι καιρός να ανανεωθεί εκείνο το όραμα. [….] Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα


Το παρακάτω βίντεο δείχνει την ΕΕ να καλεί για μια “Νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση”. Μπορείτε να δείτε τον Γάλλο πρόεδρο Σαρκοζί (που ασκούσε καθήκοντα προέδρου της Ε.Ε. εκείνη την περίοδο) και τον Barroso (Πρόεδρο της Επιτροπής της ΕΕ) που βγαίνουν και καλούν για την οργάνωση μιας “Νέας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης”, “Νέας Παγκόσμιας Τάξης”, “Παγκόσμιας Διακυβέρνησης” και να λένε ότι οι κρίσεις είναι ο τέλειος χρόνος να οδηγηθεί το κοινό σε αυτήν [“Νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση” κλπ], για την αποφυγή του χάους….


Το βίντεο δείχνει τον Σαρκοζί και τον Barroso να καλούν για μια «νέα παγκόσμια τάξη», «νέα παγκόσμια διακυβέρνηση». Η Ε.Ε. και οι υποστηρικτές της είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν τις κρίσεις στην οργάνωση των τελικών σταδίων αυτού που ονομάζουν «νέα παγκόσμια τάξη».

CNN: «Ο Barroso δεν παρουσίασε καμία συγκεκριμένη πρόταση αλλά είπε ότι μια λύση έπρεπε να βασιστεί στη διαφάνεια, την ευθύνη, τη διασυνοριακή επίβλεψη και τη παγκόσμια διακυβέρνηση»


Να μην ξεχνάμε ότι με μια κρίση υπάρχει πάντα κάτι θετικό για την ελίτ που ιστορικά είναι ενάντια στο γενικό συμφέρον και τα κοινωνικά δικαιώματα. Το τρέχον τραπεζικό χάος οδηγεί τα παγκόσμια τραπεζικά κέρδη των λίγων και εκλεκτών να εγγυοδοτούνται από τους φορολογουμένους και δανείζει στους παγκόσμιους ηγέτες που απαιτούν την αναδιάρθρωση και τη συγκέντρωση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος και των νομισμάτων.

Το μέλος συμβουλίου Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ewald Nowotny, είπε ότι ένα τριπολικό σφαιρικό νομισματικό σύστημα αναπτύσσεται μεταξύ της Ασίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ και ότι αμφιβάλει για το εάν το Αμερικανικό δολάριο μπορεί να κατέχει ξανά έναν κεντρικό ρόλο.

Παρακολουθείστε το ΤΕΛΟΣ των ΕΘΝΩΝ
http://video.google.com/videoplay?doc

Watch EndGame
http://video.google.com/videoplay?doc…

Visit:
http://www.wiseupjournal.com
http://ie.youtube.com/user/europarl

«Ποτέ μην χάνετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε μια καλή κρίση» - Hillary Clinton


Η Αμερικάνα Υπουργός Εξωτερικών, Hillary Clinton, επισκέπτεται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για μια πρόχειρη συνάντηση με τους «νέους Ευρωπαίους».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η Clinton απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, εξηγεί πώς αυτό σχετίζεται με την οικονομική κρίση, λέγοντας, “εμένα με συναρπάζει πραγματικά αυτή η ευκαιρία. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν τελειώσαμε με αυτήν την οικονομική κρίση. Αλλά ξέρετε, έχουμε τον προϊστάμενο του προσωπικού του Προέδρου Obama που ήταν/είναι ένας παλιός φίλος δικός μου και του συζύγου μου και ήταν στο Λευκό Οίκο όταν ήταν εκεί ο Bill και είπε, ξέρετε αυτό που λέει, “ποτέ μην σπαταλήστε μια καλή κρίση”;. Και όταν πρόκειται για οικονομική κρίση μην την σπαταλήστε, όταν μπορεί να έχει έναν πολύ θετικό αντίκτυπο στην αλλαγή κλίματος και την ενεργειακή ασφάλεια. Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.


http://timesofthesigns.wordpress.com/2009/03/18/09030805/


Και ένα δικό μας!

Από το 2005, η απίστευτη δήλωση της τότε - προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Μπενάκη προς τον - τότε νεοεκλεγέντα - Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, όπου τελείως κυνικά λέει ότι λόγω του ότι η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση θα προωθηθεί, τα εθνικά σύνορα και ένα κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ευρώπη!!!!


1 σχόλιο:

Anastasios είπε...

Όλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα στη σημερινή ανάρτηση!

Ιδιαιτέρως δε, αυτό το τελευταίο της κας Μπενάκη. Η ίδια σπουδαία επιστήμων, μέτριου όμως βεληνεκούς πολιτικός, με αξιομνημόνευτο και μάλλον αξιοθρήνητο λόγο, ειδικά όσον αφορά τα εθνικά μας θέματα και συμφέροντα!