Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ο στόχος της Συνόδου της Κοπεγχάγης είναι η παγκόσμια κυβέρνηση, λέει πρώην σύμβουλος της Θάτσερ

-->
Πρώην επιστημονικός σύμβουλος της πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ, ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός σκοπός της Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή στην Κοπεγχάγη στις 7 με 18 Δεκεμβρίου είναι να χρησιμοποιήσει το θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη ως πρόσχημα για να τεθούν τα θεμέλια για μία παγκόσμια κυβέρνηση.
-->

Πηγή: WorldNetDaily, άρθρο του Jerome R. Corsi

(Σ.Σ. Η 15η Σύνοδος των Ηνωμένων Εθνών των Μερών στη Σύμβαση-Πλαίσιο για την Κλιματική Αλλαγή - που ονομάζεται και COP15 -, θα διεξαχθεί από 7 έως 18 Δεκεμβρίου 2009 στο Bella Center της Κοπεγχάγης. Ο κύριος στόχος της Δανικής κυβέρνησης είναι η Σύνοδος COP15 να οδηγήσει στην υπογραφή μιας φιλόδοξης παγκόσμιας συμφωνίας για το κλίμα με ιδιαίτερη έμφαση στην μείωση των παγκόσμιων εκπομπών αερίων και του φαινομένου του θερμοκηπίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της COP15, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες συνόδους που θα πραγματοποιηθεί ποτέ έξω από τη Νέα Υόρκη ή τη Γενεύη που είναι και η έδρα και προβλέπεται να συμμετάσχουν πάνω από 10.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών εκπροσώπων από 189 χώρες, ομάδες της βιομηχανίας, καθώς και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις. Το θέμα της Διάσκεψης είναι "Ελπίδα").

"Στην Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβριο, δηλ. σε λίγες εβδομάδες, θα υπογραφεί μία συνθήκη," είπε ο λόρδος Christopher Monckton στο κοινό που τον παρακολουθούσε στο Minnesota Free Market Institute την Πέμπτη, στο Πανεπιστήμιο Bethel στο St. Paul της Minnesota των ΗΠΑ.
"Μιλώντας επί μιάμιση ώρα, χωρίς σημειώσεις και ξεκινώντας με τα λόγια που είπε ο Ιησούς στον Πιλάτο σχετικά με την Αλήθεια - και μάλιστα στα λατινικά! - ο λόρδος Monckton ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο Αλ Γκορ και δεν πρόκειται να τους κηρύξει ή να τους "προσηλυτίσει" όπως ο Αλ Γκορ και δεν απαιτεί να τον πιστέψουν, καθώς η επιστήμη δεν είναι ένα σύστημα πίστης και θέλει κριτικό πνεύμα."

"Ο Πρόεδρος σας θα την υπογράψει. Οι περισσότερες από τις χώρες του Τρίτου Κόσμου θα την υπογράψουν, επειδή νομίζουν ότι πρόκειται να τους δοθούν χρήματα από αυτό. Οι περισσότερες από τις πρώην ανατολικές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα υπογράψουν. Εικονικά κανείς δεν θα την υπογράψει ", ανέφερε μπροστά σε ένα κοινό περίπου 700 ατόμων. Virtually nobody won't sign it,".
«Διάβασα αυτήν την συνθήκη και αυτό που λέει είναι το εξής: ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση πρόκειται να δημιουργηθεί. Η λέξη «Κυβέρνηση», φαίνεται πράγματι σαν ο πρώτος σκοπός από τους τρεις του νέου φορέα.

"Ο δεύτερος σκοπός είναι η μεταφορά πλούτου από τις χώρες της Δύσης σε χώρες του Τρίτου Κόσμου, προκειμένου να ικανοποιηθεί αυτό που ντροπαλά το λένε, «το χρέος του κλίματος»- επειδή εμείς καίμε CO2 ενώ εκείνοι όχι. Εμείς έχουμε διαλύσει το κλίμα ενώ εκείνοι όχι. Και ο τρίτος στόχος της νέας αυτής οντότητας, είναι αυτή η (παγκόσμια) κυβέρνηση να το εκτελέσει".

Σε μια διάλεξη που κράτησε μιάμιση ώρα και στην οποία χρησιμοποιήθηκαν και διαφάνειες που παρουσίαζαν επιστημονικά δεδομένα που αφορούσαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικών με το κλίμα, ο Monckton αντέκρουσε τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται από τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκορ (Al Gore) στην ταινία του και το βιβλίο του με τίτλο «Μια Ενοχλητική Αλήθεια», ("An Inconvenient Truth"), καθώς και επιστημονικά επιχειρήματα που προβάλλονται από πραγματοποιούνται από την Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Intergovernmental Panel on Climate Change).

Ο Monckton υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα θα υπογράψει τη συνθήκη της Κοπεγχάγης κατά τη σύνοδο του Δεκεμβρίου, χωρίς να ζητήσει την επικύρωση της Συνθήκης από τα δύο τρίτα της Γερουσίας, ή οποιαδήποτε άλλη έγκριση από το Κογκρέσο.

"Λοιπόν, σε ευχαριστώ, Αμερική. Ήσουν ο φάρος της ελευθερίας στον κόσμο. Είναι προνόμιο να στέκομαι σε αυτή την γη της ελευθερίας, ενώ είναι ακόμη ελεύθερη», συνέχισε. Αλλά, τις επόμενες εβδομάδες, αν δεν το σταματήσουμε, πρόεδρος σας θα υπογράψει το τέλος της ελευθερίας σας, της δημοκρατίας σας και του ανθρωπισμού σας για πάντα.
"Αλλά πιστεύω ότι είναι εδώ, εδώ, στο μεγάλο αυτό έθνος σας, που τόσο αγαπώ και θαυμάζω - είναι εδώ που ίσως, κατά την ενδεκάτη ώρα, στο πεντηκοστό ένατο λεπτό και πεντηκοστό ένατο δευτερόλεπτο, θα ξεσηκωθείτε και θα σταματήσετε τον Πρόεδρό σας ότι από το να υπογράψει αυτήν την φοβερή συνθήκη, αυτήν την άσκοπη συνθήκη. Γιατί κανένα πρόβλημα με το κλίμα δεν υπάρχει και αν ακόμη υπήρχε, μια οικονομική συνθήκη δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να βοηθήσει".

Ο Monckton είναι γνωστός επικριτής της θεωρίας των ανθρωπογενών αιτίων για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει επανειλημμένα, ότι η υστερία της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι μια ιδεολογική θέση των πολιτικών της Αριστεράς που αποβλέπει στην παγκόσμια επιβολή φόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την άσκηση ενός διεθνούς ελέγχου της οικονομίας των ΗΠΑ στο πλαίσιο μίας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα διοικείται από τον ΟΗΕ.

-->
Την διάλεξη του Monckton μπορείτε να την δείτε ολόκληρη στο παρακάτω βίντεο.
Στα παρακάτω βίντεο ο λόρδος Christopher Monckton (στα δεξιά) μιλάει στην εκπομπή του δημοσιογράφου Glenn Beck του αμερικάνικου καναλιού FOX, στις 30 Οκτωβρίου 2009. Μαζί και ο John Bolton, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη.

2 σχόλια:

George είπε...

Τα έμαθες;Λένε ότι εξαπλώθηκε πνευμονική πανώλη στην Ουκρανία.Στα αθλητικά sites το βλέπω συνεχώς,γιατί θα παίξει εκεί η Εθνική Ελλάδος σε μια βδομάδα περίπου.Είναι σε πολύ μεγάλη κρίση αυτή τη στιγμή και πολλές περιοχές έχουν τεθεί σε καραντίνα λόγω του Ιού και της πανώλης(;).Η πνευμονική πανώλη,απ'όσο ξέρω,οδηγεί σχεδόν σίγουρα σε θάνατο.Μήπως έχει κάποια σχέση με την Baxter που είχες γράψει σε άρθρο λίγες μέρες πριν;

SkyWatcher είπε...

Η Baxter έχει μονάδα στην Ουκρανία. Την "περίεργη" ιστορία με τον Ισραηλινό την ξέρεις. Απο εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Πάντως για την πνευμονική πανώλη στην Ουκρανία, εγώ προσωπικά ενημερώνομαι απο το http://gr.altermedia.info/
Ήδη ασκήσεις "πνευμονικής πανώλης" έλαβαν χώρα στον Καναδά.
Στην Πολωνία έγινε άσκηση βιοτρομοκρατίας από την Ιντερπόλ τον Σεπτέμβριο...
Τι ετοιμάζουν άραγε;
Ο Θεός να μας φυλάει.