Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Μανιακός μουσουλμάνος έσφαξε πεντάχρονο αγόρι στην Ουκρανία



Ένα 5χρονο αγόρι από την Ουκρανία που έπαιζε με τους φίλους του σε ένα σκάμμα με άμμο σφάχτηκε, από έναν μανιακό – που φέρεται ότι είναι φανατικός μουσουλμάνος, ανέφερε η «Πράβντα» την Τρίτη.


Ο ξένος περπάτησε μέχρι τον μικρό Viktor Shemyakin και έδειξε προς ένα δέντρο λέγωντας: "Κοίτα, υπάρχει ένα πουλί εκεί πάνω."


Όταν ο μικρός έριξε μια ματιά προς τα πάνω ο μανιακός βύθισε ένα μαχαίρι στο λαιμό του, σύμφωνα με την «Πράβντα».


Η δολοφονία της 18ης Ιουνίου δημιούργησε αναστάτωση και ένταση στην πόλη της Dneprovka, στην περιοχής της Κριμαίας στην Ουκρανία, αφού διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος μαχαιροβγάλτης εικάζεται ότι είναι φανατικός μουσουλμάνος, αναφέρει η online ρωσική εφημερίδα.


Η ηλικίας τριών ετών αδελφή του θύματος Lena Shemyakina και ο ηλικίας πέντε ετών, φίλος της ήταν ανάμεσα στην παρέα των παιδιών που υπήρξαν μάρτυρες της τρομακτικής επίθεσης.


Η μητέρα του Βίκτορ, που ονομάζεται Angelina, άκουσε τις φωνές τους και έτρεξε έξω από το σπίτι για να βρει το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος.


Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, που σύμφωνα με την «Πράβντα», λέγεται Server Ibragimov, τρεις ώρες αργότερα στο σπίτι των γονέων του, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, κρυβόταν στη σοφίτα.


Φέρεται ότι ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας στην αστυνομία ότι είχε εντολή από πνεύματα να σκοτώσει το παιδί.


"Ο άνθρωπος ούρλιαζε Allahu Akbar («Ο Θεός είναι μεγάλος» στα αραβικά για) την ώρα της δολοφονίας του αγοριού", δήλωσε σοκαρισμένος ένας ντόπιος. "Το παιδί σφάχτηκε σαν κατσίκα."


Άλλοι κατοίκοι της πόλης είπαν ότι ο άντρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: