Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ποιοι προσπαθούν να τελειώσουν την καριέρα του Mel Gibson;


(Από το άρθρο «Crusade Against Mel Gibson Stamped, Sealed and Delivered by the New World Order» του Jurriaan Maessen - Infowars.com)


Στο στόχαστρο των mainstream media μπήκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μελ Γκίμπσον, γιατί κάνει ‘κακά πράγματα’, ο άνθρωπος που μέσα από ταινίες όπως το Braveheart, Τα Πάθη του Χριστού και το Apocalypto, αφηγήθηκε την πανάρχαια, αιώνια πάλη αυτών που αγαπάνε την ελευθερία των ανθρώπων και μάχονται εναντίον της μαύρης τυραννίας.


Τα κατεστημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν γεμίσει με φωνές που καταγγέλλουν τον Μελ Γκίμπσον, όπως αυτή της αυτοαποκαλούμενης ‘φωνής της Αριστεράς" Arianna Huffington που ζήτησε να ‘αναζωογονηθούν’ οι χαμένες "αξίες του Hollywood" και να ριφθεί ο Gibson στην πυρά:

«(...) Τώρα είναι η ώρα», ουρλιάζει η Huffington", για το Hollywood να δείξει τι σημαίνουν αυτές οι αξίες πραγματικά, κάνοντας τον Gibson να πληρώσει το τίμημα για τη μισαλλοδοξία του και την αδιαλλαξία του."


Ακριβώς όπως στις ημέρες του J. Edgar Hoover, όταν κάθε σημαντικό πρόσωπο τόσο εντός όσο και εκτός του Χόλιγουντ βρέθηκε στο στόχαστρο του διευθυντή του FBI, (του ενορχηστρωτή μιας σειράς εκκαθαριστικών επιχειρήσεων με στόχο όσους ήταν ύποπτοι για αριστερίζουσα συνείδηση και δράση) τα βέλη πλέον στρέφονται κατά του Gibson, προκειμένου να τον εξοντώσουν. Σε μια εποχή που πολλοί σκηνοθέτες, που ‘σνιφάρουν’, αποτελούν τα μέσα για τη νέα παγκόσμια τάξη κατευθύνοντας τα ακροατήρια όπου θέλουν, η σταυροφορία εναντίον του Gibson θα πρέπει να προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.


Θυμηθείτε μία συνέντευξη του Gibson στο Playboy, - τον Ιούλιο του 1995, όπου ο Gibson προσδιόρισε την πραγματική εξουσία που βρίσκεται πίσω από τους ‘θρόνους’ με εκπληκτική ακρίβεια. Όταν η κουβέντα έφτασε στον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Bill Clinton, ο Gibson πρότεινε ότι ήταν προφανώς προετοιμασμένος για την ‘δουλειά’ του προέδρου, από πολύ νωρίς στην καριέρα του.


"Το πιστεύεις πραγματικά αυτό;", ρώτησε έκπληκτος ο δημοσιογράφος και ο Gibson απάντησε:


"Πραγματικά το πιστεύω αυτό. Ήταν ένας φοιτητής με υποτροφία Cecil Rhodes, έτσι; Ακριβώς όπως ο Bob Hawke. Ξέρεις τι σημαίνει κάποιος να έχει υποτροφία Rhodes; Ο Cecil Rhodes (φωτο) ίδρυσε το σύστημα υποτροφιών Rhodes, για τους νέους άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αγωνιστούν για μια νέα παγκόσμια τάξη. Το έχετε ακούσει αυτό ποτέ; Για τον Τζορτζ Μπους; Τη CIA; Αλήθεια, αυτό είναι μαρξισμός, αλλά δεν ονομάζεται έτσι. Ο Karl είχε τη σωστή ιδέα, αλλά το προχώρησε πολύ λέγοντας για το τι είναι. Πάρε όλη την εξουσία, αλλά μην το παραδέχεσαι. Κάν 'το κρυφά, από την πίσω πόρτα. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά ατόμων με υποτροφίες Rhodes οι οποίοι θα είναι οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο. "


Ο δημοσιογράφος είχε αλλάξει χρώματα και μουδιασμένος είπε:

"Αυτό ακούγεται σίγουρα σαν μία παρανοϊκή εξήγηση της παγκόσμιας ιστορίας. Πρέπει να είσαι συνομωσιολόγος». (You must be quite an assassination buff”).


Gibson: "Ω, f***. Υπάρχει κάτι που έχει να κάνει με την Federal Reserve, που ο Lincoln έκανε, ο Kennedy έκανε και Ρέιγκαν προσπάθησε. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, ο πατέρας μου μου είπε για αυτό. Ο καθένας που το έκανε αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που θα είχε τακτοποιήσει την οικονομία ‘έφυγε’ χωρίς να το πραγματοποιήσει. Τέλος πάντων, εγώ θα καταλήξει νεκρός αν συνεχίσω να λέω s***.”


Δεν έχει πεθάνει, δόξα τω Θεώ. Αν και η νέα παγκόσμια τάξη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σιγουρευτεί ότι η καριέρα του θα τελειώσει.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Άλλο άρθρο σχετικό ΕΔΩ



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για εβραιους ουτε κουβεντα...Γιατι ουρανε μου;

Manos είπε...

Συγνώμη αγαπητέ ανώνυμε που επεμβαίνω στο σχόλιο σου αλλά, γιατί να πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι συμαντικό να τονίζετε η εβραική καταγωγή κάποιων;
ο κακός εβραίος θα είναι κακός εβραίος και ο κακός έλληνας π.χ θα είναι κακός έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Εγω μιλησα συγκεκριμενα. Το Γκιμπσον τον κυνηγουν οι Εβραιοι εξαιτιας σχολιων που εχει κανει εναντιων τους, πραγμα που δεν αναφερεται στο αρθρο. Τα αλλα ειναι δικα σου συμπερασματα. Και ο Σεσιλ Ρουντς Εβραιος αρχικλεφτης ηταν που ειχε αιματοκυλισει μια ολοκληρη χωρα για να κλεβει διαμαντια, και της επεβαλε και το ονομα του (Ροδεσια).

SkyWatcher είπε...

Φίλε ανώνυμε μετάφραση έκανα από το άρθρο του Infowars.
Για τον Rhodes πάντως που λες, έψαξα σε βιβλία και στο ίντερνετ και δεν τον έχουν για Εβραίο, αλλά Άγγλο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ..ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ??ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ(ΑΜΕΡΙΚΗ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ(ΙΣΡΑΗΛ).....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ??...

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν ειπα ποτε πως φταινε για ολα οι Εβραιοι. Δεν ειπα καν πως φταινε ολοι οι Εβραιοι. Κατα πασα πιθανοτητα ο Εβραιος της γειτονιας μου κυνηγαει το Γκιμπσιν οσο κι εγω. Αυτο που ειπα ειναι πως τον Γκιπμσον τον κυνηγουν Εβραιοι για συγκεκριμενους λογους και σ'αυτο επιμενω. Οσο για τον Ροουντς. φυσικα και δεν αναφερουν πως ειναι Εβραιος. Αυτο το κανουν και για πολλους αλλους. Και φυσικα, ουδεποτε σου καταλογισα προθεση για αποκρυψη πληροφοριων η σκεφτηκα κατι τετοιο. Το διαβαζω καιρο τωρα το ιστολογιο σου και ξερω.

Ανώνυμος είπε...

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/cecil-rhodes.html

Ανώνυμος είπε...

Μονο 144.000 απο τον Ισραηλ θα σωθουν
12 χιλιαδες απο καθε φυλη.
Ο Κυριος λεει μεσα στο δευτερονομιο οτι
"ειστε ο εκλεκτος λαος σε μενα διοτι ειστε οι χειροτεροι των ανθρωπων"
Βλεπετε και τον Ιησου να συναναστρεφεται και να μην σνομπαρει κακους ανθρωπους,πορνες,τοκογλυφους κλπ
Δεν πρεπει να τα εχουμε με τους εβραιους της καθημερινοτητας που ζουν στο Ισραηλ και τους βγαινει η Παναγια οπως κι εμας αλλα με τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ οι οποιοι δεν ειναι μονο εβραιοι,αλλα ολοι οσοι προωθουν την Νεα Ταξη με βιτρινα τον Αντιχριστο σαν ηγετη και πισω απ ολα τον Διαβολο τον ιδιο με τους δαιμονες του
ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο λεει ο γκιμπσον για τους εβραιους ειναι αληθεια. Αυτοι που κυβερνουν τον πλανητη ειναι:το εβραικο λομπι που ελεγχει την πολιτικη των ΗΠΑ δηλαδη ο σιωνισμος και τα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα δηλαδη οι πολυεθνικες απο τον σιωνισμο ελεγχονται.Ακομα ο Α και Β παγκοσμιος πολεμος και η οκτωβριανη επανασταση απο τους σιωνιστες χρηματοδοτηθηκαν.Και η επεμβασεις σε ιρακ, αφγανισταν και λιβυη οι σιωνιστες τις εκαναν για τα πετρελαια.Πρεπει να αφανιστει ο σιωνισμος γιατι μονο τοτε θα ειναι καλυτερος ο κοσμος.