Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

«Ξέφραγκο αμπέλι» τα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού! Βίντεο – ντοκουμέντο.


Το πρόβλημα με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών δεν το έχει μόνο η Ελλάδα. Αλλά και η υπερδύναμη Αμερική!

Μάλιστα. Μία χώρα που εκτός από το ότι είναι υπερδύναμη, δεν έχει τα δικά μας συνοριακά προβλήματα, (βουνά με Αλβανία ή Έβρο με Τουρκία), αλλά κυρίως το πρόβλημα του Αιγαίου, με την εκτεταμένη ελληνική ακτογραμμή (16.600 χλμ.) και το πλήθος των νησιών και βραχονησίδων (πάνω από 3000), τα οποία δημιουργούν ένα χώρο προσπελάσιμο από άπειρες κατευθύνσεις, όπως αποδεικνύεται από τα περιστατικά αποβίβασης λαθρομεταναστών σε ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας.


Και όμως οι ΗΠΑ δέχονται συνεχώς κύματα λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα (πηδώντας συρματοπλέγματα!) από το Μεξικό στις ΗΠΑ.


Και φυσικά από εκεί γίνεται η μεταφορά τόνων ναρκωτικών που προωθούνται στην «αμερικάνικη αγορά», ενώ είναι μία μόνιμη ανοιχτή δίοδος για κάθε παράνομο και εγκληματία.


Είναι κάτι που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Και μου δημιουργεί ερωτηματικά για το πόσο «αθώα» είναι αυτή μαζική και ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στα δυτικά κράτη. Πως στο καλό μία υπερδύναμη σαν τις ΗΠΑ (που ελέγχει με δορυφόρους και προηγμένα τεχνολογικά συστήματα όλον τον κόσμο) δεν μπορεί να ελέγξει τα σύνορά της;


Τι στο καλό, στην εποχή των γουέστερν ή του Λούκυ Λουκ βρισκόμαστε; Όπου οι ντεσπεράντος ή οι τρομεροί Ντάλτον περνάγανε τα σύνορα για να γλυτώσουν την σύλληψη;


Τι συμβαίνει; Δεν μπορούν ή δεν θέλουν; Μυστήριο... Όπως και όταν «δεν μπόρεσε» ολόκληρη πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ να αναχαιτίσει τα αεροπλάνα που έπεσαν το ένα μετά το άλλο στους Δίδυμους Πύργους. Και το «άλλο» που έπεσε στο Πεντάγωνο. Άλλο μυστήριο…


Παρακάτω - στο τέλος του άρθου - θα δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο και η έρευνα που έκανε ένας καθημερινός αμερικάνος. Σημειωτέον ότι στις ΗΠΑ μαίνεται η «μάχη της Αριζόνα» (του «αυστηρού» αντιμεταναστευτικού νόμου).


Υπάρχουν τοποθεσίες κατά μήκος των διεθνών συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού, όπου κάποια ακανόνιστα συρματοπλέγματα είναι το μόνο εμπόδιο για να κρατηθούν οι άνθρωποι μέσα - ή έξω - ανάλογα με το να θέλεις να μπεις ή να βγεις από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το νέο ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε από το νεαρό σκηνοθέτη Molotov Mitchell.


Σε μια σκηνή που ο Mitchell μιλάει για τα - ας πούμε – εμπόδια που παρακωλύουν την παράνομους αλλοδαπούς που έχουν πλημμυρίσει την Αριζόνα, αναφέρει, "Με την ευκαιρία, βρίσκομαι στο Μεξικό"!

Η κάμερα κάνει πίσω για να τον δείξει στη νότια πλευρά του φράχτη με τα αγκαθωτά σύρματα, και αυτός δείχνει αμέσως πόσο ‘μεγάλο κατόρθωμα’ είναι να διαπεράσεις τα διεθνή σύνορα, δηλαδή τον φράκτη και να βρεθείς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την ίδια ώρα καμία περιπολία δεν υπάρχει, ούτε κανείς φαίνεται να παρακολουθεί το σημείο εκείνο. Κι όλα αυτά μέρα μεσημέρι.


Ο Mitchell γύρισε μια σειρά από βίντεο (αυτό είναι το πρώτο), μετά την αποστολή που έλαβε από τον ιδρυτή του WorldNetDaily (ή WND στο οποίο αρθρογραφεί) και CEO Joseph Farah να πάει στην Αριζόνα για να ερευνήσει - ο ίδιος - ποια είναι η αλήθεια σχετικά με την διαμάχη για το νομοσχέδιο ‘ΗΒ 1070’ της πολιτείας της Αριζόνα, (στην φωτο κάτω η κυβερνήτης Jan Brower) για την επιβολή ενός ομοσπονδιακού νόμου κατά των μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Ο νόμος αυτός βρίσκεται σε εξέταση από έναν ομοσπονδιακό δικαστή που ανταποκρίθηκε στην κυβέρνηση Obama η οποία αντιτίθεται στο σχέδιο, ισχυριζόμενη ότι οι πολιτείες δεν μπορούν να επιβάλλουν ομοσπονδιακούς νόμους. Το 9ο U.S. Circuit Court of Appeals καλείται να επανεξετάσει την υπόθεση.

(Ο νόμος έχει χαρακτηρισθεί ως «νόμος μίσους» και όποιος τον υποστηρίζει – δηλ. η πλειοψηφία - είναι «ρατσιστής», «φασίστας» κλπ. Τα γνωστά. Μάλιστα μερικοί «ευαίσθητοι» μιλάνε για «ημέρες Κου Κλουξ Κλαν»!!!)


«Δεν θέλουμε αυτό το μίσος να εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα», λέει στον Mitchell, η ακτιβίστρια υπέρ των παράνομων αλλοδαπών, Bianca.


Ο Mitchell λέει ότι θα μπορούσε να κατανοήσει εκείνους που προσπαθούν - με την παράνομη είσοδό τους στις ΗΠΑ - να παρέχουν μια καλύτερη ζωή στις οικογένειές τους.


"Ωστόσο", ανέφερε στο WND, «Υπήρχαν και άλλες επιλογές. Ούτε ένας λαθρομετανάστης που συνάντησα δεν μπορούσε να μου εξηγήσει γιατί δεν το έκανε με το νόμιμο τρόπο. Η «λογική» απάντηση που πήρα ήταν ότι αυτό θα χρειαζόταν πολύ καιρό. Και ούτε ένας από τους ανθρώπους που ρωτήθηκαν είχε σκεφτεί ποτέ μια άλλη επιλογή. Εάν το Μεξικό καταρρέει, γιατί φεύγουν; Γιατί να μην το διορθώσουν; Γιατί δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν και να παλέψουν με τους καταπιεστές τους. "


Όμως, ένα μέλος της ομάδας ‘Minuteman Project’, τα μέλη της οποίας εθελοντικά προσφέρονται και βοηθάνε στη φύλαξη των συνόρων και προσπαθήσουν να αποτρέψουν τις εγκληματικές δραστηριότητες, λέει τέτοιες εξηγήσεις από παράνομους αλλοδαπούς, καθώς επίσης και πολλαπλές δηλώσεις από τον Πρόεδρο Ομπάμα και άλλους κυβερνητικούς υπαλλήλους και μεγάλα ονόματα των mainstream μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι η πολιτεία της Αριζόνα είναι «ρατσιστική», απλά αποτελούν προσπάθειες να μπερδέψουν και να αποπροσανατολίσουν το κοινό.


Ο ίδιος και άλλοι κάτοικοι της Αριζόνα διευκρινίζουν τις συνέπειες της ύπαρξης χιλιάδων λαθρομεταναστών, που περνάνε μέσα από τι αυλές τους, για τα εσώρουχα των θυμάτων βιασμών στα λεγόμενα «δέντρα βιασμών» και τους αλλοδαπούς από χώρες μη φιλικές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες (Σομαλοί, Πακιστανοί) οι οποίοι επίσης μπαίνουν μέσα.


(Παρένθεση: Τα «δέντρα βιασμών», τα λεγόμενα "rape trees", είναι οι τοποθεσίες όπου βιάζονται αλλοδαπές γυναίκες μόλις αυτές εισέλθουν στις ΗΠΑ, από τα μέλη κυκλωμάτων που διακινούν λαθρομετανάστες - τα λεγόμενα «κογιότ» - ή από μέλη των καρτέλ των ναρκωτικών, για να τις φοβίσουν και να τις ελέγχουν. Στην συνέχεια, αφού τις βιάσουν, κρεμούν στα δέντρα τα εσώρουχά τους ή προφυλακτικά ως τρόπαια!!! Φυσικά αυτά δεν τα έχετε ακούσει. Ούτε πρόκειται. Παρεκτός ειδήσεων για «ρατσιστικές επιθέσεις» κατά ταλαίπωρων («οικονομικών») μεταναστών από «κακούς ρατσιστές», δεν προβλέπεται τίποτα άλλο από τα προοδευτικά ΜουΜουΕ, Ελλάδος και μη. Τέλος παρένθεσης.)


Το ντοκουμέντο από τους εθελοντές που περιπολούν τα σύνορα, λέει ο Mitchell, αποκαλύπτει «ορδές» ανθρώπων που κατακλύζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.


«Αυτό το τσουνάμι των λαθρομεταναστών κοστίζει στην πολιτεία της Αριζόνα δισεκατομμύρια δολάρια», τόνισε.


Το ντοκουμέντο επίσης διαψεύδει διάφορες στομφώδεις δηλώσεις δημοσίων λειτουργών, όπως του Ρεπουμπλικάνου Pete Stark, ο οποίος είπε: «Τα σύνορά μας είναι αρκετά ασφαλή, σας ευχαριστώ».


Η επικεφαλής Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας Janet Napolitano κάνει το εξής σχόλιο: "Θα σας πω ότι (τα σύνορά μας) είναι τόσο ασφαλή τώρα όσο ήταν πάντοτε", ενώ αρνήθηκε να απαντήσει ευθέως αν είναι όντως «ασφαλή».


Ένας κτηνίατρος, ο Δρ Thrasher, είπε στον Mitchell ότι τα σύνορα στην πραγματικότητα είναι μια «ορθάνοιχτη πόρτα μέσα από την οποία μπορεί να περάσει το οτιδήποτε στις ΗΠΑ».


Στο τέλος το βίντεο αναφέρεται η δολοφονία ενός αμερικάνου αγρότη / ράντσερ, του Robert Krentz, από λαθρομετανάστες, που ξεσήκωσε τους ράντσερς και τους κατοίκους της Αριζόνα, όπου πλέον οπλοφορούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δολοφονημένος Robert Krentz, ανθρωπιστικά φερόμενος, μαζί με την οικογένειά του βοηθούσε τους λαθρομετανάστες, δίνοντάς του νερό.Την τελευταία φορά που άκουσαν για αυτόν ήταν ότι πήγαινε να βοηθήσει έναν λαθρομετανάστη που είχε πέσει σε μία τρύπα που είχε ανοίξει ο Krentz για να βρει νερό. Μετά βρέθηκε δολοφονημένος. Δείτε εδώ σχετικό βίντεο.



Έτσι η κυβερνήτης της πολιτείας Τζαν Μπρούερ, προχώρησε στην ψήφιση του «αυστηρού» νόμου κατά της λαθρομετανάστευσης. «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μία κρίση που δεν την δημιουργήσαμε εμείς, αλλά μας επιβλήθηκε» λέει η κυβερνήτης. «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μοιάζει να μην κάνει τίποτε». Η Μπρούερ στο βίντεο εδώ λέει πως πρόκειται για πραγματική «εισβολή», αφού εισέρχονται πάνω 1.000 στις ΗΠΑ, κάθε ημέρα!!! Και δεν μιλάμε απλά για ανθρώπους που έρχονται για δουλειά, αλλά μιλάμε για κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων, καρτέλ ναρκωτικών κλπ. Η δε κυβέρνηση Ομπάμα μένει ασυγκίνητη! «Εδώ είναι Αμερική, στο κάτω - κάτω» Καταλήγει η Μπρούερ.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Δείτε τώρα το βίντεο – ντοκουμέντο:



2 σχόλια:

Παιδί Βιολί Το Αληθινό είπε...

Παλαιότερα υπήρχε μία οργάνωση Αμερικανών πολιτών, που εθελοντικά φυλούσαν τα σύνορα τους και πυροβολούσαν εν ψυχρώ τυχόν λαθρομετανάστες, σαν να βγήκαν για κυνήγι!

SkyWatcher είπε...

Όταν το κράτος αδιαφορεί προκλητικά, τότε ο κόσμος "παίρνει το νόμο στα χέρια του". Συνήθως μας αρέσει να λέμε οι "κακοί" οι απέξω ή οι "κακοί" από μέσα. Το πιο "κακό" όμως είναι το κράτος. Κι όμως βγαίνει πάντα αλώβητο.